God middag..typ?

Godmorgon!

Vaknade nyss.. Lite sent men skönt att sova ut, körde en nästan en helt bloggfri dag igår. Det var skönt. Tillbringade dagen med en påse chips framför ”another gay move” filmen var rätt rolig.. Men när blev det svårt för en bög att hitta ett ligg…? Killar är ju som dom är… Haha.

Idag ska jag in till stan och möta upp Steff och Elin, efter det Dennis. Så måste börja fixa mig, bankomatkortet börjar kännas tung i fickan. Nu ska det brännas pengar!

pamela_anderson_1

Få 2 nummer av IFORM + löparjacka från Craft.

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Varit på show Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sandra Lindahl - Mer inrednings-wanties

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *