Sjuuuk =(

Usch, jag har typ feber och jätteont i halsen =( Måste lära mig att klä på mig när jag går ut .. Har aldrig riktigt tyckt om feta jackor, fula vinterskor och jobbiga mössor som man får elektriskt hår av. Jag tycker om kappor, höga klackskor med öppen tå, bara ben, fina kjolar och brun hy. Vinter är fint, men so not my style :/

Och så självklart så ska Dessie försvara sig. Och nej, det handlade inte om hennes pojkvän. Det handlade om att hon inte hörde av sig när vi skulle ses, och att hon aldrig ringde mig och aldrig hörde av sig när vi hade bestämt att träffas.  Jag krävde ingenting, bara att få vara med en person jag tyckte om helt enkelt.

Nu ska jag försöka vila lite och hoppas på att det blir bättre tills imorgon.

img_5560_72389781

img_5525_72389103

img_5488_72389019

Bilderna snodde jag från Dennis som vanligt =)

Få 2 nummer av IFORM + löparjacka från Craft.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (148)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *