Godmorgon :D

Hej allihopa!

Ta det lungt, jag lever, mitt plan kraschade inte som tur var!

Tyvärr så satt det väääärldens grinigaste tant bakom mig – jag fick inte fälla tillbaka mitt säte när jag skulle sova för att hon hade glömt sina glasögon hemma, så att hon var tvungen att hålla boken långt i från sig.

Sen när hon sov så envisades hon med att ha bordet nerfällt så när jag fällde ner sätet så åkte det in mellan hennes bilringar.

Jag fick inte ha mina fönster uppfällda för då fick hon solen i ögonen. Jag och Dennis fick inte prata för att hon skulle sova. Och hon klagade på allt. Visst tycker jag inte om att åka andraklass, förstaklass är så mycket skönare.

Och det säger jag inte för att låta ”överklass”, men när man åker flygplan borde man ändå få lite standard? Eller i alla fall åka buisness klass? Ett tips flyg buisness klass när ni flyger, exakt som förstaklass bara det att stolarna sitter lite närmare varandra och flygmaten kostar pengar (ibland).

Aja 😀 Så jag stupade i sängen när jag kom hem igår och sov djupt tills nu =)

flyngandääh kameler 438
Hej då paradis…

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Beach ready Alexandra Nilsson - Pink wall Alexandra Nilsson - Fråga mig inte detta!! Alexandra Nilsson - In my workout clothes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *