Gud jag som trodde att min morgonen inte kunde börja sämre..

För det första så är det svinkallt, när jag skulle upp och röka så trodde jag att jag skulle dö!

Sen så ringer Dennis till mig och säger att min otroligt omogna gamla ”vän” skrivit om mig. Det var så här, att jag började upptäcka att han bad om länkningar och snackade skit om alla sina vänner så jag ringde till honom och sa ”jag vill tyvärr inte umgås med dig längre” och försökte ta det på ett försiktigt sätt.

Och då började kriget, han startade en blogg och skriver en massa skit om mig och mina föräldrar. Skriver att inga företag hör av sig till mig och jag tigger grejer, ja íbland gör jag det. Det gör alla bloggare t.o.m. eran lilla Foki gör det.

Han får mig att framstå som att jag är alldeles liten, blyg och rädd. När jag mer än gärna står upp för mig själv. Han säger att han ska avslöja hela mitt liv. Och jo, vet ni varför, för att jag inte vill umgås med honom?

För det första så kan jag säga såhär det finns inget han kan avslöja om mig för att det är så lite som rör mig ryggen. Jag har inga hemligheter, och verkligen inga jag berättat för Yosef.

I det här fallet så skulle jag uppskatta att ni inte tror på honom för att han skriver saker för att endast locka till sig publicitet. Nu har jag fått det sagt. Det är mest synd om Yosef, han har en allvarlig psykiskt strörning (den är utredd), och att han flera gånger suttit inne för misshandel folk i sin egen släkt. Och han har väldit många polisanmälningar för snatteri.

Han skriver att Dennis fuskar med statistiken… Nej, det gör han inte för då skulle han nog legat etta + att bloggportalen har börjat ”se” det nu. Sen att Dennis skulle utnyttjad mig? Det är jag som länkar honom för att jag vet att Yosef blir retad.

Sen vad han mer gör jag inte veta. Ja, detta är sant för att jag har ju själv vart vän med han. Att vara en dokumenterad h*** vid 18 års ålder och skriva skit om lilla mig som bara är 16? Okej, nu ska jag andas jag är irriterad, men jag vet precis hur jag ska ta ut mina aggressioner :d

Det är det sista jag någonsin skriver om honom.

Har du kontroll på vikten?
Om inte – utnyttja din välkomstpremie! Prova en tvåveckors kur för bara 19 kronor – DU SPARAR 355:-

(Visited 48 times, 1 visits today)

66 Comments

 1. nattie februari 24, 2010 at 1:28 e m

  Vilken fitta.
  Skit i han.
  Han är ingenting!

  Reply
 2. Carolina februari 24, 2010 at 1:28 e m

  hahaha är inte din KOMPIS Krille också det hahah xD

  Reply
 3. Carolina februari 24, 2010 at 1:29 e m

  du rökte ju inte ;D lol

  Reply
 4. Maya Melissa februari 24, 2010 at 1:30 e m

  Du läser väl antagligen inte dina kommentarer men ah.

  Du är världens sötaste och jag Älskar verkligen att du kan Bjuda på dig själv jämfört med andra bloggare! Forstätt så 🙂

  Hoppas att allting ordnar sig med allt!

  Reply
 5. Tess februari 24, 2010 at 1:32 e m

  Oooh, intriger ^^

  Reply
 6. Linnea februari 24, 2010 at 1:35 e m

  han är dum.

  KOLLA MIN BLOGG BTW !!! 😀

  Reply
 7. Ciia februari 24, 2010 at 1:37 e m

  Välkommen tillbaka till Sverige, säger jag bara.

  Reply
 8. JessiCa februari 24, 2010 at 1:49 e m

  Men guuuuud!

  Man hör ju förfan hur det låter när du skriver om honom, han verkar ju totalt jävla dum i huvudet, och jag blir så jävla sné på personer som honom.
  Jag hoppas innerligt att den bögen blir avstängd från vilken jävla bloggsida som ens finns! Ta ingen skit från honom, för det är han fan inte värd.

  Hoppas andra i samhället reagerar och låser in idioten och slänger nyckeln i ett hav!

  Hans blogg är, & har alltid varit, SÅ JÄÄÄVLA KASS!!

  Reply
 9. Nono februari 24, 2010 at 1:50 e m

  Usch vad elak han är ! Verkligen en falsk vän ! Checka gärna in min blogg 😉

  Reply
 10. VINGLASETS februari 24, 2010 at 1:51 e m

  Hej! Vill ni vinna en läppförstoring, 2000 kr att shoppa för i valfri butik eller kanske en ansiktsbehandling?

  Reply
 11. Linnéa februari 24, 2010 at 1:56 e m

  Jag har ingen aning om vem han är, bara sett videobloggar du lagt upp ibland. And I do so not care. Varför ens lägga ner energi på honom dude?

  Reply
 12. Jenny februari 24, 2010 at 1:56 e m

  Du säger att du är trött på folk som skriver skit om dig, så gör du det i samma inlägg om Foki. Du är itne speciellt smart, va?

  Reply
 13. Ida februari 24, 2010 at 1:57 e m

  Tycker om dig blogg Paow, den har blivit så mycket bättre på senaste tiden också!
  Stå på dig, skit i honom…

  Ett + i kanten är att du inte skriver så slarvigt som du gjorde ibland innan:). Typ som Dessie gör nu +o(

  Kram

  Reply
 14. Caroline februari 24, 2010 at 1:58 e m

  Det är som jag alltid säger… Folk är dumma i huvudet. Man ska aldrig lita på andra, anförtro sig åt andra och man ska inte låta sig bli utnyttjad. Visst ska man ha vänner, men vänner som är så där är ju inget att ha.

  Reply
 15. erica februari 24, 2010 at 2:00 e m

  du snackar ju skit tillbaka 😛 haha. skit i det istället!

  Reply
 16. SEXBLOGG februari 24, 2010 at 2:00 e m

  så psykad han e

  Reply
 17. shiet februari 24, 2010 at 2:02 e m

  Jag vet inte om jag ska tycka synd om dig eller skratta. Det är ju jättetråkigt att man inte kan lita på folk, men du verkar ju ha problem med var och varannan.
  Det är ständigt någon som gör fel och någon som är dum i huvudet. Kanske det är dig det beror på då?

  Jag vet ingenting, och jag ska inte lägga mig i, men det verkar mest bara skumt. Och nej, det är inte alls kul att ha folk man inte kan lita på i sin omgivning, men sånt är livet.

  Reply
 18. Anonym februari 24, 2010 at 2:04 e m

  först o främst, tycker de dus kriver är riktigt bra . yousef är bara riktigt pinsam! OCh sen undrar ajg, vilken är DIN facebook? ja menar folk skriver ju bara dit ditt namn o leker att det är du så .. 😛

  Reply
 19. Anonym februari 24, 2010 at 2:06 e m

  KOLLA IN BLOGGEN! Fråga allt från sex till kärlek och få svar direkt från oss!

  Reply
 20. JessiCa februari 24, 2010 at 2:06 e m

  Uhm, för att säga som såhär,
  Han har… TVÅ, prenumeranter, & hans blogg går enbart ut på att skriva om er större bloggare, hans blogg suger! Han gjorde ett gott försök till att bli ”känd” via er och tiggde om länkar, han har fått massa jävla länkar från olika håll, men inga läsare stannar, vilket förklarar vilken jävla nolla han är!
  Dig & Dennis är ju inte dom enda han anklagar,.. Han hänger ju även ut Kissie & Amir,..

  Jag säger då det,
  det finns fan människor till allt, men att det fanns så extremt desperata idioter, det trodde jag inte.

  Reply
 21. Erica ung fru och tvåbarnsmamma februari 24, 2010 at 2:13 e m

  men gud vad hemskt! otroligt omoget. Jag har också sk ”haters” men ingen har gått så långt, går det inte att anmäla? Förtal?

  Hoppas dte ordnar sig. och en tröst kan vara att alla med hjärna ser igenom sånt!

  KRAM

  Reply
 22. alexandra februari 24, 2010 at 2:15 e m

  nu har jag börjat blogga igen! titta gärna in! 🙂
  nu har jag börjat blogga igen! titta gärna in! 🙂
  nu har jag börjat blogga igen! titta gärna in! 🙂
  nu har jag börjat blogga igen! titta gärna in! 🙂
  nu har jag börjat blogga igen! titta gärna in! 🙂

  Reply
 23. tina februari 24, 2010 at 2:19 e m

  Vi hade -28 här imorse när jag vaknade, så jag höll också på att frysa ihjäl när jag skulle ut och röka! Haha. Som tur är så har det sjunkit till -15! ;p

  Och ang. den där ”vännen” så är det ju ingen vän att ha, ingenting att bry sig om 🙂 Du vet ju sanningen bäst själv!

  Reply
 24. Ninni [Foto & Vardag] februari 24, 2010 at 2:30 e m

  Vem är då denna idiot som gör så här?
  Tyvärr så handlar det om ren avundsjuka gentemot dig, så var stolt för att han drar upp dig och att han inte har bättre för sig än att tänka på dig 🙂
  Tyvärr kanske det är osjyssta meningar han kanske kastar ur sig, men det är bara du som vet om det är sant eller ej
  🙂
  Stå på dig

  Reply
 25. Sandra februari 24, 2010 at 2:32 e m

  Han verkar göra mycket för att få läsare . Fick mig ett litet skratt när jag läste om ett ”bråk” på Falsksanning där det står att Yosef blivit slagen av Amir . Texten avslutades ” Källa till den händelsen är Yosef själv. Länk till hans nya blogg:”

  Reply
 26. Angelique februari 24, 2010 at 2:35 e m

  Våren är faktiskt på väg 😀 Läs i min blogg om det. Finns länk.

  Reply
 27. ellie februari 24, 2010 at 2:35 e m

  hahaha bra där

  Reply
 28. f februari 24, 2010 at 2:37 e m

  Varför träffar du aldrig din mamma?
  Kan du inte berätta lite om din och din mammas relation?

  Reply
 29. Josefin februari 24, 2010 at 2:46 e m

  Och hur många ggr har du inte sagt att du ska sluta skriva om någon så kommer det bara mer? Lyssna bara på ditt egna råd och skit i honom! Att han ens förtjänar din tid om han nu har varit så elak mot dig som du säger? Come on liksom.

  Reply
 30. Vem E Vi? februari 24, 2010 at 2:53 e m

  Det gör så j*vla ont i mig! Inte fysiskt, utan physiskt. Jag vet inte varför som jag känner så här för dig? Jag har knappt pratar med dig, du ser inte på mig, du reagerar inte på mig. Jag förstår inte! Du är helt normal när alla andra är i närheten av dig, du kan till och med prata med de. Men genast som jag kommer nära dig, så blir du helt annorlunda. Du tittar liksom lite över axeln på mig om jag försöker prata med dig. Du pratar nästan aldrig med mig.
  Alla säger att du är intresserad, att du tycker om mig. Men då förstår jag inte varför du är så konstig?
  Ibland så kan jag tro på vad alla andra säger. Jag kan nästan tro på det när du ser på mig, och vi ler mot varandra, när du tittar på mig och jag tittar på dig och du börjar le. När du pratar med mig. Men sen blir du annorlunda igen, du undviker mig och jag försöker prata med dig men du tittar rakt över huvudet på mig. Jag vet att du är längre än mig, men då brukar vanliga människor titta ner. Dessutom är du inte SÅ lång och jag är inte SÅ kort att du skulle få ont i nacken av att se på mig.
  Jag förstår det verkligen inte, för ibland så ser du jättemycket på mig och när jag möter din blick börjar du le. Men sen ibland är du helt som om du undviker mig.
  När du undviker mig som du gör, då gör det så ont i mig! När du undviker mig och pratar med någon annan flicka hugger det till i hjärtat. Jag vet att jag inte har rätt att vara avundsjuk/svartsjuk eftersom vi inte är ihop. Men jag kan inte hjälpa det. Jag vill ju såklart att du är glad! Men det gör så j*vla ont!!
  Jag vet inte vad jag skall göra? Om jag försöka prata med dig, om något så vanligt som att bara fråga läxor? Då svara du men du liksom tittar på nånting i taket eller ner i golvet. När du svarar så liksom mumlar du bara.
  Idag i skolan ville du visa nåt till oss. Jag stod med 4 kompisar och vi höll på med ett experiment. Då kom du och visade oss hur det blev. Du tittade på alla andra men hoppade från kompisen på ena sidan av mig till henne på andra sidan, utan att din blick landade på mig. Jag vet inte hur du lyckas med du får mig att känna mig så onödig! Som om jag inte är värd nåt.
  Men när du ser på mig och ler mot mig, då känns det som om du verkligen tycker om mig…
  Jag vet inte vad jag skall tro när du är så konstig. När vi har nåt föredrag i klassen. När det är nån som berättar så pratar du med dina kompisar, tittar på den som pratar, lyssnar och klappar när personen är färdig. Men när jag skall berätta om nåt så sitter du och bara stirrar när i golvet. Du reagerar inte alls när jag är färdig eller nåt. Du bara sitter där tills nästa människa stiger upp. Då blir du levande igen.

  Jag vet inte ens varför jag tycker så hemskt mycket om dig? Du är ju jättesnygg men inte SÅ snygg. Du är snäll och rolig och gullig och allt sånt. IBLAND!! Men du är ju också elak, snuskig, dum och allt möjligt. Jag kan se alla dina fel. Men endå så är det nåt med dig som gör att jag drömmer om dig och tänker på dig. Det är nåt med dig som gör att jag får den där känslan långt inne i kroppen.
  När vi dansade och du höll om mig, då kändes det så rätt. Jag kan må jättedåligt men sen om du ser på mig och ler. Då blir det bättre. Du får mig att må bra. Men när du är sådär konstig, då är jag så förvirrad.
  Alla tror att du tycker om mig. Men jag vågar inte börja tro det. Om jag skulle börja tro att du faktiskt skulle tycka om mig. Och du sen inte gör det så skulle jag inte orka komma till skolan. Jag kan leva utan dig! Jag tänker inte vara en sån patetisk person som ”inte” kan leva utan en annan människa.
  Men smärtan som jag får när du undviker mig, den gör att jag inte kan andas.
  Jag kan bli så ledsen när du undviker mig, när du pratar med alla andra men när jag försöker fråga läxor av dig är du så konstig. Jag blir så ledsen att jag inte ens kan gråta.
  Jag vet inte vad jag gör för fel? Är jag en sån hemsk person att han hatar mig? Är det nåt med mig som han inte tål?
  Jag förstår inte?

  Kommentera gärna min blogg!♥

  Reply
 31. jjeennn. februari 24, 2010 at 2:53 e m

  So what om Foki ber om saker? skaffa dig ett liv lilla omogna unge!
  gillade din blogg i början .. nu är den bara dålig, mer än dålig t.o.m

  Reply
 32. sarita februari 24, 2010 at 3:01 e m

  visst man kan inte ens gå ut och röka längre!? man blir galen 😀

  Reply
 33. Anonym februari 24, 2010 at 3:06 e m

  om man säger såhär.. jag är ingen som kollar runt på kändis bloggarna men när jag väl kollar är et på din, kissies, och dessies.. jag kollade nyss på kissies blogg och ser hennes ENORMA bröst. det är inte snyggt över huvudtaget. så kollar man på din blogg. du är smal, du är söt. du är naturlig. det är så man ska se ut! inte som kissie.. nej fyfan.

  Reply
 34. erika februari 24, 2010 at 3:27 e m

  du kommer att dö om du fortsätter röka

  Reply
 35. Victoria februari 24, 2010 at 3:34 e m

  första delen av ditt inlägg handlar om hur omoget det är att skriva skitsnacksinlägg om dig. andra delen av inlägget är skitsnack om honom. hahahahaha!

  Reply
 36. Victoria februari 24, 2010 at 3:37 e m

  det ligger alltid en viss sanning bakom skitsnack. så delar av det han skriver är ganska så uppenbart sant. lika dant som det du skriver om honom till viss del är sant. jag menar varför skulle alla andra bara hitta på sitt skitsnack medan ”paow”s skitsnack alltid är sant??? haha nej just det 😉

  Reply
 37. Bea februari 24, 2010 at 3:40 e m

  Åh fy va lågt!
  Det är det mest irreterande som finns, när folk snackar massa skit om en fast de egentligen inte har någon som helst aning vad de snackar om. Människorna har absolut inget liv, himla nolifers. Bara för att du inte vill umgås med han behöver han ju inte bete sej som en idiot? Liksom du har ju inte gjort något fel, du verkar va en asgo tjej!
  Men hoppas allt löser sej &att han snart börjar bete sej som folk.

  Reply
 38. lea februari 24, 2010 at 3:41 e m

  SLuta tro att du kan skylla på att du är 16, du är tillräckligt gammal för att inte skriva skit själv!

  Reply
 39. fanny februari 24, 2010 at 3:43 e m

  ajdå:(

  http://happyness.devote.se
  läs bloggen om inre skönhet,
  sanningen om KISSIE, självkänsla,
  löshårsgudie och mycket mera!<3

  Reply
 40. Safia februari 24, 2010 at 3:47 e m

  jobbigt, orka bry sig om sånna

  Reply
 41. Bonnläppen' februari 24, 2010 at 3:56 e m

  You go girl! Livet är för kort för att man ska bry som om äckliga attentionwhoes’.

  Reply
 42. AMELY februari 24, 2010 at 4:03 e m

  skit i honom bara, vilken liten människa…

  Reply
 43. carro februari 24, 2010 at 4:05 e m

  öhh? du rökte ju inte?

  Reply
 44. Anonym februari 24, 2010 at 4:21 e m

  haha, han är en patetisk liten horunge, som tror att han är något..
  Vi tror på dig paow!<3

  Reply
 45. isabellealexandra ღ februari 24, 2010 at 4:52 e m

  men han är ju ett litet freak som bara är ute efter din uppmärksamhet. och det är PRECIS det han får! han får exakt det han vill ha av dig!
  lägg inte ner tid på sånna idioter paulina! du är så mycket mer värd =) <3

  Reply
 46. Julia februari 24, 2010 at 5:47 e m

  hahah ”jag inte veta” ? xd paow goes blatte haha

  Reply
 47. ellie februari 24, 2010 at 6:26 e m

  varför inte bara låta honom vara?? visa att du är mogen!!

  Reply
 48. Anonym februari 24, 2010 at 7:17 e m

  vem menar du? dennis ?:P fatta inte:) haha

  Reply
 49. Linnea februari 24, 2010 at 7:20 e m

  dt e df man int ska röka lilla paow 😉

  Reply
 50. DAAAAAAAH ?! THE TRUTH februari 24, 2010 at 8:03 e m

  Du har sagt flera gånger att du ska sluta skriva om han! Men du ka inte, du snackar skit om honom hela tiden. Han gör din vardag gumman 😉 De vet vi alla.. Du e full av skitsnack, 🙂 ! !

  Reply
 51. Anonym februari 24, 2010 at 8:32 e m

  asså 16 o 18 e inte så jävla stor skillnad som du verkar tror, folk blir inte automatiskt vuxna för att dem fyller 18

  Reply
 52. Anonym februari 24, 2010 at 8:35 e m

  sånt här är det enda man får läsa i din blogg nuförtiden ju, det är inte bara irriterande, det är så jävla tråkigt med. skit i alla andra och låt dom snacka, bitches is bitches.

  Reply
 53. sofia februari 24, 2010 at 8:59 e m

  Det han skriver om dig bevisar bara vilken omogen 18-åring han är.

  Reply
 54. M februari 24, 2010 at 10:04 e m

  Hej Paow.
  Ja du kanske inte läser dina kommentarer?
  Whatever, Jo ehm..
  Jag och mina 2 kompisar satt på bussen ett tag sen och då satt Yosef där med typ sin kompis. Så började han prata med oss och så.

  Så frågade han oss ”Vet ni vem paow är, Hon bloggaren?!” och då svarade vi ja också sa han något som ”Asså hon är en idiot! hon är typ bara 16.”

  Sen när jag och en av min kompis skulle gå av så ropade han ”Kommentera att hon är en fitta.”

  Alltså jag skulle aldrig göra det men bara om du ville veta, Och NEJ jag ljuger inte. Alla får tro vad de vill men jag ljuger inte.

  Reply
 55. Parisa februari 24, 2010 at 10:05 e m

  Nej alltså. Nej. Gud, ska jag skratta eller gråta? Kanske du kan säga vad jag borde göra?
  Det är så synd om dig, att du orkar slösa tid på att logga in på din så löjliga blogg och skriva en bibel om hur han snackat skit om dig på hans blogg. Newsflash! Ingen bryr sig! Det du gör just nu, det är att locka fram läsare TILL HONOM och inte TILL DIG. Men du är nog för ”blond” för att fatta det, så som vi blattar är för ”blattiga” för din del.
  Du är seriöst en skam för samhället och att du ska komma och klaga på oss ”invandrare” är helt absurt! Vet du att du skämmer ut dig själv? Kan du ärligt talat, handen vid hjärtat säga att du aldrig någonsin hört eller sett en svensk bråka och säga ey, jao eller bre? ÄRLIGT talat.. du är ju helt störd i huvudet.
  Älskade hora, om du så vill att vi ”blattar” ska anpassa oss till svensk kultur så borde du väl sätta på något lite extra när du nästa gång åker till ett MUSLIMSKT land.. då kanske folk inte kallar dig för hora? Eller hur? 😀 (hooost hoost, hora, hooost)

  Och på tal om störd i huvudet.. hur går det med skolan? Ja juste, det finns ingen skola för din del. Du ska ju växa upp och bli en stor kvinna, som fått i ärv att driva sin pappas Vivo butik. Men lilla barn, har du tänkt på att din älskade gubbe till pappa kanske går i konkurs? Did that ever occur to you? Nja, skulle inte tro det.
  Hur sa man sugmärke på engelska? Ja juste, suck mark! =)

  Herrejösses, sådana som du borde bara gå och dö. Stackars lilla hora 🙂 Älskling, gå och lägg dig. It’s past your bedtime!
  puuuuuuuuuuuuuuusssss!
  /Parisa

  Reply
 56. Karru februari 25, 2010 at 1:07 e m

  Men shit! SLUTA skylla på att du ”bara” är 16 år hela tiden! Du beter dig inte direkt oskyldigt så börja ta ansvar för ditt beteende istället. Det har börjat bli löjligt nu alltså.

  Reply
 57. Sara A. februari 26, 2010 at 11:45 e m

  ”Min morgonen” har du skrivit lilla vännen, och du klagar på att ”blattarna” inte kan skriva korrekt svenska. Vilket skämt du är, hela du från topp till tå .

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *