Jag överlevde!

Hello bitches! Jag överlevde flygplanet, jag sov hela tiden men jag överlevde! Fy fan vad skönt!!!!

Jag borde kankse inte klaga över flygplanet, men det var verkligen ingen plats för fötterna man kunde inte fälla ner ryggstöden och i ”första klass” så fick men en kudde och en tandborste (?). Är van att åka businees class där man kan ligga i stolarna osv.. Men men, har bara lite ont i ryggen efter att ha sovit som en ostbåge. Haha ;D

Men det är verkligen härligt här, havsutsikt, värme och sol! Förvisso så har den gått ner nu, men ååååh vad skönt det är. Nu ska jag och Dennis pallra oss ner till stranden och titta på solnedgången. Så mysigt! Har gratis internet uppkoppling så kan blogga på hotellet och på stranden. Så jäkla najs!

egypten 009

Hetare än ökensand!
Vinn den helt nya Apple iPad!

Posted in: Livsstil

You might also like

Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Caroline Roxy - MUSIC Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Tom ford glasses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *