Jag överlevde!

Hello bitches! Jag överlevde flygplanet, jag sov hela tiden men jag överlevde! Fy fan vad skönt!!!!

Jag borde kankse inte klaga över flygplanet, men det var verkligen ingen plats för fötterna man kunde inte fälla ner ryggstöden och i ”första klass” så fick men en kudde och en tandborste (?). Är van att åka businees class där man kan ligga i stolarna osv.. Men men, har bara lite ont i ryggen efter att ha sovit som en ostbåge. Haha ;D

Men det är verkligen härligt här, havsutsikt, värme och sol! Förvisso så har den gått ner nu, men ååååh vad skönt det är. Nu ska jag och Dennis pallra oss ner till stranden och titta på solnedgången. Så mysigt! Har gratis internet uppkoppling så kan blogga på hotellet och på stranden. Så jäkla najs!

egypten 009

Hetare än ökensand!
Vinn den helt nya Apple iPad!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (101)

You might also like

Alexandra Nilsson - Ta mig tillbaka Alexandra Nilsson - Back in Sweden Josephine Qvist - IDEALOFSWEDEN EVENT Alexandra Nilsson - Min nya tavelvägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *