Har precis tagit en promenad..

Nu är vi tillbaka på hotellet och ska ut snart igen. När vi gick ut så var det dock mörkt, men vi gick ner till hotellets strandanläggning och trots att man knappt såg någonting så säger jag bara wow! Paradis på hög nivå, ser fram emot att sola och bada imorgon..

Men många män är jobbiga här nere, fattar inte engelska är alldeles för närgångna och otroligt tröga. Tror att det tog en kvart för oss att förklara att vi inte hade några egyptiska pund när han som hjälper till bad om drix ? Haha men annars så klagar jag inte! Nu ska vi ner på hotellet om ta en drink. Härligthärligt =)

egypten 017

Photoshop någon?! haha..

egypten 012

=)

Har du kontroll på vikten?
Om inte – utnyttja din välkomstpremie! Prova en tvåveckors kur för bara 19 kronor – DU SPARAR 355:-

(Visited 26 times, 1 visits today)

129 Comments

 1. Moa februari 16, 2010 at 6:27 e m

  Fan va nice asså! Bara lite avis här ^^,

  Reply
 2. ISABELLE februari 16, 2010 at 6:27 e m

  HUR LÅNG E DU?=)
  HA FRÅGESTUND SNART

  Reply
 3. zandra februari 16, 2010 at 6:30 e m

  du ser ganska lång ut!!!! fotomodell kankse????

  hoppas ni har kul…. måste vara skönt att slippa kalla sverige!!

  Reply
 4. Aya februari 16, 2010 at 6:35 e m

  Älskar tröjan!

  Vilken tur du har, se till att bli riktigt brun kanske?:)

  Läs min blogg;)

  Reply
 5. Linda februari 16, 2010 at 6:39 e m

  ååh va härligt 🙂 !

  Reply
 6. Sanna februari 16, 2010 at 6:39 e m

  gud, vad långa ben du har!

  Reply
 7. Vinglasets februari 16, 2010 at 6:39 e m

  SÅ JÄVLA AVIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 8. ayti februari 16, 2010 at 6:40 e m

  jäääävlar smal ;o

  Reply
 9. www.bahu.blogg.se februari 16, 2010 at 6:41 e m

  HUR LÅNG E DU ?????????????

  LÄS OM AMIRS SKÄGG HÄR
  LÄS OM AMIR
  HÄR
  KISSIE SLOG AMIR

  Reply
 10. SARA OCH JESSICA februari 16, 2010 at 6:45 e m

  vaa fint de var där :O

  spana in våran sååååååååååååå seriösa blogg btw ;D
  puss

  Reply
 11. Anonym februari 16, 2010 at 6:46 e m

  kanske inte är så duktig i photoshop men hade kunnat hjälpa lite kanske 😉

  Reply
 12. Michaela februari 16, 2010 at 6:50 e m

  Härligt det verkar vara! Men männen i Egypten är inte som det i Turkiet! Där kan vi snacka om påflugna 😉

  Reply
 13. Emelie februari 16, 2010 at 6:53 e m

  Hej! Har veckansblogg tävling nu på bloggen så om du vill vinna veckansblogg så länlar du bara i komentarrutan så får ni svar i slutet av veckan!

  Puss Emelie<3

  Reply
 14. Safia februari 16, 2010 at 6:56 e m

  härligt lilla paow!

  Reply
 15. Elnas februari 16, 2010 at 6:58 e m

  Älskar tröjan =)!

  Reply
 16. Isabell februari 16, 2010 at 6:59 e m

  Verkar kul,, har inte hängt med.. Vart är du?

  Reply
 17. Anonym februari 16, 2010 at 7:01 e m

  skönt

  Reply
 18. louice februari 16, 2010 at 7:10 e m

  gud vad skönt!
  vill också utomlands nu .(

  Reply
 19. www.bahu.blogg.se februari 16, 2010 at 7:10 e m

  LÄS OM BLOGG SKANDALEN MELLAN PAOW OCH KISSIE HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR
  LÄS OM BLOGG SKANDALEN MELLAN PAOW OCH KISSIE HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR
  LÄS OM BLOGG SKANDALEN MELLAN PAOW OCH KISSIE HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR
  LÄS OM BLOGG SKANDALEN MELLAN PAOW OCH KISSIE HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR
  LÄS OM BLOGG SKANDALEN MELLAN PAOW OCH KISSIE HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR

  Reply
 20. Tina februari 16, 2010 at 7:11 e m

  jag var i egypten vid nyår, i hurghada, vars är du? 🙂

  Reply
 21. kungen februari 16, 2010 at 7:11 e m

  DJURGÅRDARE? – klicka då in här !
  DJURGÅRDARE? – klicka då in här !
  DJURGÅRDARE? – klicka då in här !
  DJURGÅRDARE? – klicka då in här !
  DJURGÅRDARE? – klicka då in här !
  DJURGÅRDARE? – klicka då in här !

  Reply
 22. En tjock katt i en smal värld februari 16, 2010 at 7:13 e m

  Jo männen är rätt äckliga där… akta dig för taxichafförer. Dom runkar i taxin. 🙁 Hände min mamma, haha.

  Reply
 23. Malin februari 16, 2010 at 7:15 e m

  USCH, JAG HATAR EGYPTEN!

  Reply
 24. E - en blogg om allt februari 16, 2010 at 7:19 e m

  TIPS PÅ BLOGGEN HUR MAN FÅR SMILEYSAR TILL SIN BLOGG:)!
  TIPS PÅ BLOGGEN HUR MAN FÅR SMILEYSAR TILL SIN BLOGG:)!
  TIPS PÅ BLOGGEN HUR MAN FÅR SMILEYSAR TILL SIN BLOGG:)!
  TIPS PÅ BLOGGEN HUR MAN FÅR SMILEYSAR TILL SIN BLOGG:)!
  TIPS PÅ BLOGGEN HUR MAN FÅR SMILEYSAR TILL SIN BLOGG:)!
  TIPS PÅ BLOGGEN HUR MAN FÅR SMILEYSAR TILL SIN BLOGG:)!
  TIPS PÅ BLOGGEN HUR MAN FÅR SMILEYSAR TILL SIN BLOGG:)!
  TIPS PÅ BLOGGEN HUR MAN FÅR SMILEYSAR TILL SIN BLOGG:)!
  TIPS PÅ BLOGGEN HUR MAN FÅR SMILEYSAR TILL SIN BLOGG:)!
  TIPS PÅ BLOGGEN HUR MAN FÅR SMILEYSAR TILL SIN BLOGG:)!

  Reply
 25. DIN IDOL! februari 16, 2010 at 7:19 e m

  DU ÄR ÄCKLIGT SMAL JU >.<

  Reply
 26. olivia februari 16, 2010 at 7:22 e m

  härligt det ser ut! =)

  Reply
 27. Carina februari 16, 2010 at 7:32 e m

  Hejhej! älskar din fina blogg! 🙂 Asså jag gillar att du är dig själv och inte photoshoppar sig själv hela tiden som t.ex kissie! >.<
  men snälla,.. börja inte med de du också, va dig själv! du är fin nu också! :)'
  kram!

  Reply
 28. marie februari 16, 2010 at 7:33 e m

  Fråga kissie hon är ju så bra på photoshop 🙂 NAT!
  hoppas din resa blir lyckad 😀

  Reply
 29. Jenilita februari 16, 2010 at 7:36 e m

  Hej snygging!

  KUL ATT DU BLOGGAR DÄR IFRÅN:) JAG VA SJÄLV I EGYPTEN I VÅRAS DET VA RIKRIGT NAJS! NJUT NU PUSS O KRAM

  Reply
 30. anna februari 16, 2010 at 7:36 e m

  den tröjan (?) är så himmla fin 🙂

  Reply
 31. Idda februari 16, 2010 at 7:36 e m

  kolla in min blogg 😉

  Reply
 32. Wictoria februari 16, 2010 at 7:45 e m

  JAG HAR HITTAT KISSIES HEMLIGA BLOGG!
  JAG HAR HITTAT KISSIES HEMLIGA BLOGG!
  JAG HAR HITTAT KISSIES HEMLIGA BLOGG!
  JAG HAR HITTAT KISSIES HEMLIGA BLOGG!
  JAG HAR HITTAT KISSIES HEMLIGA BLOGG!

  Reply
 33. saga februari 16, 2010 at 7:45 e m

  Heej sööta paulina.. 😀
  din blogg är jätte bra och att du bloggar om roliga saker och massa annat…
  jag har presic skaffat en ny blogg kan inte du länka den till mig http://www.saaggiizz.blogg.se 😀 snälla

  kram //saga

  Reply
 34. ebba februari 16, 2010 at 7:47 e m

  jag vill också utomlands 🙁

  Reply
 35. Fantastiskafelix februari 16, 2010 at 7:49 e m

  Fan vad mysigt det ser ut!!!

  KOLLA GÄRNA MIN BLOGG :), en blogg skriven av en kille!

  Reply
 36. emssh fo'sho februari 16, 2010 at 7:49 e m

  damn va avendsjuk jag är! jag vill inte vara i kalla sverige ;o

  Reply
 37. Anonym februari 16, 2010 at 7:52 e m

  är ni där själva utan föreldrar??

  Reply
 38. carro februari 16, 2010 at 7:53 e m

  Usch nu vill jag åka utomlands ser så härligt ut 😀

  Reply
 39. Amanda februari 16, 2010 at 7:53 e m

  NEJ jag är inte alls avundsjuk?! :O

  …………………………..
  joooo det är jag 🙁 ;D

  haha GE MIG LITE AV VÄRMEN MED (a) Puss

  Reply
 40. Nea februari 16, 2010 at 7:55 e m

  paow är så snygg! gud hoppas du blir bruuun!:D

  Reply
 41. Milliz februari 16, 2010 at 7:57 e m

  Komm och hämta mig jag behöver värme!<3

  Reply
 42. Angelina februari 16, 2010 at 7:57 e m

  gud vad skönt de ser ut 🙁

  Reply
 43. babydoll februari 16, 2010 at 7:57 e m

  Vilket hotell bor ni på? 😀

  Reply
 44. Bella februari 16, 2010 at 7:58 e m

  Du är så fin !!:)
  Jag gillar don blogg. Kan inte förstå att folk orkar klaga på en sån fin person som du!
  Avundsjuka jävlar! Hoppas du har det super bra ! Kram

  Reply
 45. frida februari 16, 2010 at 8:02 e m

  kolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min blog
  gkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min bloggkolla min blogg

  Reply
 46. Olivia februari 16, 2010 at 8:04 e m

  Det stavas faktiskt dricks… men ajah;P
  JAG ÄLSKAR DIG!
  JAG ÄLSKAR DIG!

  Reply
 47. emma februari 16, 2010 at 8:09 e m

  du har ganska långa ben va? ^^

  btw: ge mig ditt utseende? (a)

  Reply
 48. Abby februari 16, 2010 at 8:09 e m

  Vad mysigt det ser ut att vara!

  Kika gärna på min blogg. Den innehåller hår, mode och skönhetstips.
  Jag delar med mig av massa tips och trix då jag utbildar mig till frisör.
  http://abbylarsson.blogg.se.
  /A

  Reply
 49. Linda februari 16, 2010 at 8:10 e m

  Haha, iiinte alls avundsjuk, nejnej. Jag lovar 😉

  Reply
 50. reggi februari 16, 2010 at 8:22 e m

  majoo jag vill också till värmen tack

  Reply
 51. elin februari 16, 2010 at 8:23 e m

  åh vad härligt! avundsjuk blir ja 🙂

  Reply
 52. ina februari 16, 2010 at 8:27 e m

  Hejsan, Jag funderar på att åka utomlands med min syster.
  Och Egypten, låter härligt.

  Men jag vill verkligen dricka/smaka någon drink, Så jag tar hjälp av dig.

  Har dom någon speciell åldersgräns på alkohol där?

  Reply
 53. anna februari 16, 2010 at 8:31 e m

  du är grymt söt 🙂

  Reply
 54. LG februari 16, 2010 at 8:36 e m

  var har du köpt tröjan , LETAT O LETAT men hittar aldrig !!

  Reply
 55. Anonym februari 16, 2010 at 8:37 e m

  Åh jag va också i Egypten för ett tag sen, så himmla härligt!!

  Reply
 56. DIN IDOL! februari 16, 2010 at 8:37 e m

  HATA ALLA JÄVLA FITTSPAMMARE!!!!!!

  DÖ SKA NI!

  Reply
 57. JessiCa februari 16, 2010 at 8:38 e m

  Du ser ju ut att gå av vilken sekund som helst :O

  Reply
 58. E mm a februari 16, 2010 at 8:44 e m

  ASSÅ JAG BÖRJAR GRINA FÖR ATT JAG E SÅ AVENSJUUK :””””(

  Reply
 59. Tobias februari 16, 2010 at 8:52 e m

  Fy tusan så skönt att få resa! 🙂
  Ska snart till England och stanna där i 3 veckor, inte varmt men kommer vara riktigt skööööööööönt!

  Ställ gärna en fråga i min frågestund, vad som helst 😉

  Reply
 60. Jennie februari 16, 2010 at 9:03 e m

  måste bara säga att jag tycker att du har den mest mogna bloggen och du verkar vara vettigast av alla ni ”kända” bloggare iaf för din ålder! älskar bloggen go girl!

  Reply
 61. Hemen februari 16, 2010 at 9:06 e m

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Kolla min blogg har skrivit om Amir Är han Kille eller TJEJ ?

  Reply
 62. Astrid februari 16, 2010 at 9:08 e m

  Åh, ser härligt ut,
  du tar med dig värmen tillbaka?!

  Reply
 63. Elin februari 16, 2010 at 9:10 e m

  Söt du är! 🙂

  Reply
 64. selle februari 16, 2010 at 9:18 e m

  HAHAHA , du som säger att du är så fucking RIK , har ett hotell där balkongen är ut emot GATAN ! HAHAHAH , fyfan low class hotell 😉
  Plus har du inte RÅD ATT DRICKSA UTOMLANDS då ska du inte resa utomlands lilla gumman !! 😉

  Reply
 65. sofie februari 16, 2010 at 9:19 e m

  Hej 🙂
  Dt va 2 killar som friade till mig typ när jag va i ett utav granlanden ;o
  Lääskigt men jäätemånga där e jätte snälla 🙂
  Även killar xD

  Reply
 66. Anonym februari 16, 2010 at 9:20 e m

  Är inte det där lite kul?
  Att du anser att folk som kommer hit inte har någon rätt att kritisera svenskar (Då ska de åka hem!) men när du själv åker utomlands så kan du kritisera vem du vill..

  Reply
 67. Melita februari 16, 2010 at 9:22 e m

  Hej jag va på det hotellet när jag va i hurgada i oktober det fins ju en bar där uppe du har trådlöst internet i hela entrén och baren där uppe fram till första poolen som har en bar i poolen och om det är en kille som heter mahmud som jobbar i baren där uppe snälla hälsa ifrån mig (melita) han kanske är 21 år och smal. Vi hav dom alltid pengar det är så synd om sommar. Dom tjänar 12 svenska kr på12 ibland 14 timmar. Men hoppas du får de kul vilket jag inte hade människorna som bor där förstörde hela resan som du så nu märker och kommer märka hur som är men njut och ignonera dom puss

  Reply
 68. Linn februari 16, 2010 at 9:22 e m

  NÅGOT LYX;O
  det är ju ………. SÅ kallt i svergie!

  Reply
 69. Erica ung fru och tvåbarnsmamma februari 16, 2010 at 9:24 e m

  Om du är nyfikna på hur det är att vara 24 år, fru och tvåbarnsmamma som älskar MAT, MODE och INREDNING så är min blogg ett hett tips, hihi! Men en varning, min blogg är väldigt lycklig, så de som söker vardagsgnabb och massa gnäll inlägg göre sig icke besvär….

  Kram

  Reply
 70. Hellouvicky februari 16, 2010 at 9:25 e m

  ALLA borde checka in min *ROSA, LESBISKA & HELLO KITTY BLOGG* HAHHAHA 😀

  <3 om ni törs 😉 fast ni kommer ändå inte förstå vad jag skriver , eller ? 😀

  Reply
 71. sara&malin februari 16, 2010 at 9:26 e m

  jag tycker du har tagit på dig lite förstora skor idag, ok?

  Reply
 72. M I N N A februari 16, 2010 at 9:28 e m

  DEN TUNIKAN? E SKIT SNYGG! 😀

  Reply
 73. M I N N A februari 16, 2010 at 9:28 e m

  DEN TUNIKAN E SKITSNYGG! :D:D

  Reply
 74. Caroline februari 16, 2010 at 9:35 e m

  Konstigt att andra som varit där säger att det inte alls är så som många tror med killar/män där…

  Reply
 75. Anonym februari 16, 2010 at 9:36 e m

  nice! jätte avis xD

  Reply
 76. Jennica Björk februari 16, 2010 at 9:43 e m

  det ser ut som att du har aslånga ben på första bilden.. hah.

  Reply
 77. Emma februari 16, 2010 at 9:43 e m

  Enorma ben 🙂 hej hopp!

  Reply
 78. Sanna februari 16, 2010 at 9:45 e m

  det ser underbart ut !

  Reply
 79. veronica februari 16, 2010 at 9:52 e m

  Låter underbart att sola och bada imorgon <3

  Reply
 80. Payza♥ februari 16, 2010 at 9:54 e m

  guud vad avis man blir!!
  jag vill verkligen bort från detta kalla snöiga sverige!
  hur varmt är de i egyptien?..

  KRaam<3333

  Reply
 81. jessica februari 16, 2010 at 9:56 e m

  KOLLA MIN BLOGG!! KOLLA MIN BLOGG!! KOLLA MIN BLOGG!! KOLLA MIN BLOGG!! KOLLA MIN BLOGG!! KOLLA MIN BLOGG!! KOLLA MIN BLOGG!! KOLLA MIN BLOGG!! KOLLA MIN BLOGG!! KOLLA MIN BLOGG!! KOLLA MIN BLOGG!! KOLLA MIN BLOGG!! KOLLA MIN BLOGG!! KOLLA MIN BLOGG!! KOLLA MIN BLOGG!! KOLLA MIN BLOGG!! KOLLA MIN BLOGG!! KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!! KOLLA MIN BLOGG!! KOLLA MIN BLOGG!! KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!! KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!vKOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!KOLLA MIN BLOGG!!

  Reply
 82. Amanda februari 16, 2010 at 10:01 e m

  grymt snygg tunika! 🙂

  Reply
 83. jennifer februari 16, 2010 at 10:02 e m

  fan va najs! hur länge ska ni vara där, och vad kostade det? 🙂

  Reply
 84. anna februari 16, 2010 at 10:06 e m

  du är söt (:

  Reply
 85. Luucy februari 16, 2010 at 10:11 e m

  Härligt, skulle också vilja åka utomlands 🙂

  Reply
 86. sandra februari 16, 2010 at 10:12 e m

  ser ju ut att va aaas härligt!

  Reply
 87. Dress me 4-ever UF februari 16, 2010 at 10:22 e m

  Hej!!!
  Vi ska göra en beställning i slutet av veckan från forever21.com, vill du också vara med och beställa fina vår kläder därifrån till halva fraktkostnaden: 250 kronor? maila då oss på [email protected] eller gå in på vår hemsida http://www.dressme4-ever.se. Där finner du mer information om hur du ska gå tillväga, maila gärna om du har frågor också, snabba svar utlovas!
  Kramar!

  Reply
 88. ellie februari 16, 2010 at 10:23 e m

  haha det är bara pissie som behöver photoshopa för hon är så ful

  Reply
 89. Paulina Andersson februari 16, 2010 at 10:35 e m

  Hejj Paulina! 😀
  Snälla kan inte du skriva vart du har köpt den tunikan?
  Snälla snälla snälla !
  Din blogg är super!! 😀
  Kram på dig!<3

  Reply
 90. JessiCa februari 16, 2010 at 10:45 e m

  Hahahahahaha, HÖRT OM DESSIE SOM BLIVIT UTSLÄNGD I STORA POLEN!?

  HAHA!

  Reply
 91. razan februari 16, 2010 at 10:48 e m

  paow ba hållkäften

  Reply
 92. VIKS februari 16, 2010 at 10:50 e m

  Jag älskar tröjan!

  Reply
 93. evelina februari 16, 2010 at 10:54 e m

  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*

  PUSS till alla som läser min blogg!! ;* <33

  Reply
 94. evelina februari 16, 2010 at 10:55 e m

  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*
  LÄS MIN BLOGG!! Och kommentera gärna!! ;*

  PUSS till alla som läser min blogg!! ;* <33

  Reply
 95. ellie februari 16, 2010 at 11:04 e m

  haha ser ut som du har världens längsta ben 😛

  Reply
 96. ida februari 16, 2010 at 11:08 e m

  dumma dej 😛 vill oxå åka utomlans

  Reply
 97. Anna februari 16, 2010 at 11:16 e m

  Snacka avundsjuk man blir…

  Reply
 98. Lina februari 16, 2010 at 11:23 e m

  När vi var i Egypten så hade vi en egen livvakt 😛
  Gå inte ut nånstans 😛

  Reply
 99. BEST februari 16, 2010 at 11:41 e m

  du åker ju jämt utomlands och lyxar dig ..
  Kan du inte lotta ut nästa resa .)?

  kolla in min blogg

  Reply
 100. Linnéa februari 16, 2010 at 11:52 e m

  Hur ska ni göra med pengaväxlingen?

  Reply
 101. joline februari 17, 2010 at 12:08 f m

  jäääääävlar vilka smala ben du har!

  men annars har du väldigt bra blogg, kram:)

  Reply
 102. A februari 17, 2010 at 12:21 f m

  LÄA CLASSES BLOGG,,,DÄR AVLÖJAS DET ATT YOUSEF LIGGER BAKOM HOT GOSSIPS HAHAHAHA

  Reply
 103. Sanna februari 17, 2010 at 12:23 f m

  Jag har lagt upp videos på när jag sjunger, titta gärna in och tyck till. Det hade varit underbart trevligt !

  Reply
 104. LENA ღ februari 17, 2010 at 12:40 f m

  Är det någon som tycker om och är duktig på att göra blogg designer?? Hör gärna av er på min blogg då! 😀
  *kram*, http://lenakarlsen.blogg.se

  Reply
 105. juulea februari 17, 2010 at 12:52 f m

  har en fråga ba , tänk om du byts bort mot 2 kameler vad gör du då liksom? får man se bilder på kamelerna då eller? :D:D:D:D

  Reply
 106. Annelie februari 17, 2010 at 1:14 f m

  Oj oj, vet inte hur jag ska kunna utrycka min avundsjuka!
  Du har det bra! sola lugnt 🙂

  Reply
 107. madelene februari 17, 2010 at 1:19 f m

  VIKTIGT !! behöver hjälp med min design (a)

  Reply
 108. madelene februari 17, 2010 at 1:20 f m

  VIKTIGT !! behöver hjälp med min design (a)
  VIKTIGT !! behöver hjälp med min design (a)
  VIKTIGT !! behöver hjälp med min design (a)
  VIKTIGT !! behöver hjälp med min design (a)

  VIKTIGT !! behöver hjälp med min design (a)
  VIKTIGT !! behöver hjälp med min design (a)
  VIKTIGT !! behöver hjälp med min design (a)

  Reply
 109. nattis februari 17, 2010 at 1:26 f m

  ser superhärligt ut ¨juh! :))

  Reply
 110. Ninni [Foto & Vardag] februari 17, 2010 at 7:35 f m

  tror det där med närgångenhet kommer bli jobbigt för dig där nere tyvärr =/

  Reply
 111. Alva februari 17, 2010 at 9:12 f m

  Har också likadana skor =) Fast turkos färg 🙂

  Reply
 112. Therese - Bloggar fran oknen! februari 17, 2010 at 9:32 f m

  Tipselitips : Om dom glor eller forsoker ta pa dig, viska/sag ”Haram” till dom. Da brukar dock backa undan.. 🙂

  Reply
 113. razan februari 17, 2010 at 10:01 f m

  HAHAH therese bra !!

  Reply
 114. Anonym februari 17, 2010 at 2:44 e m

  *dricks

  Reply
 115. emelia gunnarsson februari 17, 2010 at 10:27 e m

  Var där över jul i hurghada och dom tigger om drick hur mycket som helst juh ;O

  Reply
 116. isabelle februari 18, 2010 at 2:24 e m

  behöver du hjälp med något i photoshop kan jag nog hjälpa med det mesta! 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *