Godmorgon!

Hello bitches!

Glömde att uppdatera igår innan jag gick och la mig. Åt typ natchos eller vad det heter på hotellet, och jag mådde dåligt både psykiskt och fysiskt. Fast jag fick nog mest för mig att jag var sjuk eftersom jag är så himla kinkig när det gäller mat. Så jag har tagit med mig egen mat, typ ärtsoppa och chili con carne haha.. Aja, men det ska nog gå bra ;D

Verkligen sjuuuukt fint väder så vi tänkte gå ner och börja sola typ nu. Så vi hörs när jag kommer tillbaka. Orkar inte sitta och blogga när jag är utomlands.

För er som missat det så är jag i Egypten med Dennis ;D Pusspuss

egypten 011

Prova Green Tea+ och få din idealvikt tillbaka!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (68)

You might also like

Alexandra Nilsson - Cosy.. Alexandra Nilsson - #TBT Alexandra Nilsson - Hej då landet, hej då sommaren! Caroline Roxy - Görnvälns slott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *