Tillbaka från stranden…

Hej snyggingar! Dennis här! =) Hoppas att ni har det bra där hemma i Sverige. Jag och Paulina kom precis tillbaka till hotellrummet från den härliga stranden. Vädret är toppen och vi trivs så sjukt bra här nere i Egypten. Det är ju nästan så att man aldrig vill åka hem till kylan igen, om det inte vore för alla nära & kära som man har hemma i Sverige så klart. =)

Nåja, det var allt för mig. Ta hand om er så bjuder vi på massor av härliga strandbilder om en liten stund. Puss på er! =)

Har du problem med storleken? Köp MySize som finns i sex olika storlekar.

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Caroline Roxy - Mixin it up

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *