Right now..

It´s a secret..  Jag är vaken, jag har grova sömnproblem. Har försökt att städa mitt rum bara för att ha något att göra. Men det är en bromskloss, jag har inte galjar så att det räcker. Jag skulle kunna lägga kläderna i en hög som ska hängas, ställa produkterna i hyllan och lägga in ej-hängbara kläder i garderoben. Men det går inte, I need galjar!

När mitt rum är stökigt kan jag inte sova, jag vill inte vakna upp i ett rörigt liv. Dricker cola för att hålla mig vaken, men nu går det inte längre. Godnatt.

Mitt rum är väldigt girly, och lite tonårsfullt.. Med en doft av parfym, nallar, rosa fluff.. Twilight. Och så lite stökigt, inte smutsigt. Det är mysigt på något sätt..öööööö 020

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Hedda Dibinger - hair thoughts Josephine Qvist - SNABB UPDATE Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Sandra Lindahl - FRÅGESTUND

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *