God morgon

God morgon bloggen!

Det första jag gör när jag vaknar är att gå in på min blogg och godkänna mina kommentarer, så får jag en massa spamkommentarer ”PAOW KALLAR MIG FÖR ÄCKLIG BLATTE LÄS OM BLOGGBRÅKET HÄR” och så typ 100 länkar till sin blogg? Så hon påstår sig att jag kommenterat hennes blogg, något dumt om att hon var invandrare? Hon brukar alltid skriva kommentarer typ som ”jag har nakenbilder på Kissie” o.s.v. Sen så provocerar hon väldigt dåligt typ ”Omg jag är så snygg”..

Som sagt, det är någon som utger sig för att vara jag som kommenterar runt i bloggar. Och nej det är inte jag.

Aja, ha en trevlig morgon, nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs. Snart!

hhöhö

Väldigt lågt av henne att kommentera min pappa, men är man 12 år så kan jag förstå 🙂 Som sagt, jag skulle aldrig kommentera dumt i någon annans blogg, sån är inte jag!

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Gult är inte fult Alexandra Nilsson - Under the sea Caroline Roxy - MUSIC Sandra Lindahl - Stadsfesten!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *