Solarium

Några timmars sömn, knappt. Jag ska ta fyran till Kungshomen, bara för att sola på det superbra solariumet Blue Fox. Tänka er att jag åker från Söder till Kungsholmen, när folk är på väg till skolan. I mjukiskläder, 12 bussstationer bara för att sola. Det är värt det.

Det kan låta som smygreklam, men icke. Det är fräscht som attan, dom har en doftsak dom absolut nyaste solarierna där ståsolariet har en vibrerande platta (frivilligt) så att man bränner kalorier (Dennis nästa smaltips). Dom byter rör efter halva soltiden, till ett skapligt pris. Där solar kändisar, där solar jag.

Om man bor i närheten av Kungsholmen eller bara har vägarna förbi så är det ett måste, man blir nöjd man bränner sig inte. Och så ja, det är fräscht! Det ligger på Hantverkargatan 83.

öööööö 021

Solkort är hightech.

Aloe Vera
Ett litet husapotek samlat i en enda växt!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (42)

You might also like

Alexandra Nilsson - Time files.. Alexandra Nilsson - Dagens outfit Alexandra Nilsson - Cosy.. Alexandra Nilsson - Föreläsning för svenska kyrkan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *