Är det bara jag som drömmer konstiga drömmar?

Dröm 1: Jag fick ett barn med Måns Zelmerlöw (eller vad han heter) och jag fick inte göra abort för honom.

Dröm 2: Jag drömde att Rickyt gick runt och bar på Foki och gick fram till mig och konfronterade mig och frågade vad fan jag skriver för något. Då sa jag något i stil med att hon bara vågade prata för att hon var med Ricky. Sen så blev vi vänner och jag fick dåligt samvete. Tror faktiskt att jag tycker om Foki nu. 😀

Prova Green Tea+ och få din idealvikt tillbaka!

(Visited 16 times, 1 visits today)

88 Comments

 1. san mars 2, 2010 at 5:04 e m

  Nice.
  Eller inte.

  Reply
 2. Simone mars 2, 2010 at 5:04 e m

  Aa det har hänt mig med. jag har drömt jättekonstiga drömmar.

  <3

  Reply
 3. Tina mars 2, 2010 at 5:06 e m

  Foki är söt :]

  Reply
 4. aa mars 2, 2010 at 5:06 e m

  tönt

  Reply
 5. Nirak mars 2, 2010 at 5:08 e m

  tänkte ebara säga att jag håpller med dig i allt du säger 😀

  Reply
 6. Sandra Norman mars 2, 2010 at 5:08 e m

  Haha men så himla klockrena drömmar xD
  Inte alla som drömmer om att skaffa barn med kändisar;)

  Reply
 7. Mimi mars 2, 2010 at 5:09 e m

  haha xD

  Reply
 8. anonym mars 2, 2010 at 5:10 e m

  din är blogg är bäst

  Reply
 9. emma. mars 2, 2010 at 5:12 e m

  jaa det är bara du.. haha nejdå

  Reply
 10. nähde mars 2, 2010 at 5:19 e m

  Kika in vår nystartade modeblogg, 🙂 kram

  Reply
 11. Caroline mars 2, 2010 at 5:22 e m

  Jodå, drömmer konstigt jag med. Tror de flesta människor gör det. Och jag är en sån som tror på att många av våra drömmar har undermedvetna betydelser och att man kan drömma ”sanndrömmar” 🙂 Jag skriver ibland om drömmar och drömtydning på min blogg, det är verkligen ett intressant ämne 🙂

  Reply
 12. Maria mars 2, 2010 at 5:25 e m

  Jag drömmer också en massa helknäppa saker varje natt. Mina drömmar kunde bli värsta toppenfilmerna 😛

  Reply
 13. Anonym mars 2, 2010 at 5:26 e m

  haha men drömmar kan uppfyllas. Så du kanske får barn med måns Z 😉

  Reply
 14. Minah ^^ mars 2, 2010 at 5:30 e m

  Haha, nt värre en min,
  jag drömmde att jag brann inne (för min bästis gjorde de för ett år sen inatt :'()
  och vaknade upp jätte svettig och äldade grannarna utan för mitt fönster.

  Men de var hämsk känsla att vara på väg att bli upp äldad ;oo<3

  Reply
 15. Sandra mars 2, 2010 at 5:30 e m

  Jao, Foki verkar va en gullig typ 🙂

  Reply
 16. Frida mars 2, 2010 at 5:31 e m

  heheheh ! besök min blogg och kolla in mina handgjorda smycken

  Reply
 17. Nathalie Bertling mars 2, 2010 at 5:32 e m

  Du gillar ju inte henne enbart för att hon är från Thailand. Har du ens pratat med henne i verkligheten?

  Du är så full av fördomar att jag undrar om du inte spricker snart? Skärp dig. Det är inte hälsosamt att vara sådan rasist.

  Reply
 18. Sofia - My life story mars 2, 2010 at 5:34 e m

  Hahah näe du är nog inte ensam om att drömma sjuka drömmar. Skulle bli inlåst om jag berättade hälften av dom xD Höhöhö

  Bloggen är uppe igen nu btw 🙂

  Reply
 19. Ronja mars 2, 2010 at 5:34 e m

  Hehe konstiga drömmar 🙂

  Reply
 20. Sanna mars 2, 2010 at 5:39 e m

  kanske dags att sluta leva i bloggvärlden när den börjar genomsyra drömmarna, hahah

  Reply
 21. Anonym mars 2, 2010 at 5:39 e m

  Hej paow, du har säkert fått massa inlägg om det här men du beteer dig ganska så fjantigt vet du & att skylla på din ålder är bullshit, du har väl en hjärna att tänka med ? vrf tror du att man ska få betee sig hur fucking man vill bara för man är 93:a, lr bara & bara du är inte så jävla liten du borde fatta va du gör. Du säger hela tiden att du inte är rasist men varför uttrycker du dig rasistiskt? dt du skrev om att mörka inte är riktigt människor det är jävligt rasistiskt, är du nya hitler or what ? Jag tror inte du har en aning om vad du skriver och vad som faktiskt kan hända? Du som säger att du blir hotat det är lite så att skyll dig själv paulina, du som har fått turen att ha en sån framgångsrik blogg med mångaa läsare borde tänka på va du skriver , jävligt noga sen så vill jag försvara amina lite gran, hon har nog aldrig tyckt att det var meningen att verka cool för att hon hänger i r-by? och är det något fel med det isf? samma som du hänger på söder lr vart fan du är, tror du att du är häftig eller ngt, vill du verka överklass? väldigt patetiskt. du verkar veta lite för lite om samhället vi lever i, kan skylla det lite grann på din misslyckade skolgång :)? & snälla du vet ingenting om invandrare, sluta dra alla över en jävla kam, din låtsasmorsa var väl import? just det knip keften
  peace

  Reply
 22. Rebecca mars 2, 2010 at 5:42 e m

  Hehe jag drömmer ganska konstiga drömmar nästan varje natt 😛

  Reply
 23. Aleksandra mars 2, 2010 at 5:43 e m

  Du snackar skit om att du hatar invandrare, vad fan är dennis för något? Jo han är invandrare, han är från fucking balkan. Vad är dessie? Jo hon är finsk, asså snacka inte så mycket! Om det inte passar dig med att det är mycket invandrare så stäng in dig i ett förråd du kanske kommer må bättre där, ska du börja skära dig nu också? Håll bara käften för du vet ju ingenting, och du skyller på att vi invandrare begår alla mord och våldtäckter, det märks att du inte kollar på fucking efterlyst! SLUTA VA SÅ JÄVLAA MOBBAD, du har för mycket luft!! Förut gillade jag dig men nu är du bara taskig och helt vilse.

  Reply
 24. Lina mars 2, 2010 at 5:45 e m

  Haha, låter bra 😛

  Reply
 25. Miranda mars 2, 2010 at 5:45 e m

  Haha 😛 Jag brukar också drömma typ sånt 😛

  Reply
 26. SHOAKAN ☆ mars 2, 2010 at 5:48 e m

  men hon kmr aldrig tycka om dig 😉

  Reply
 27. zandra mars 2, 2010 at 5:49 e m

  sjuka konstiga drömmar har jag jämt… som att ola(idol ola) skulle på toa men ville att jag skulle med för han var rädd:) ha ha

  Reply
 28. Anonym mars 2, 2010 at 5:55 e m

  tönt som tror du är något 🙂

  Reply
 29. mican mars 2, 2010 at 5:59 e m

  haha, jag drömmer alltid konstiga drömmar

  Reply
 30. jenny mars 2, 2010 at 6:14 e m

  drömmer också jävligt märkliga drömmar haha 😛

  Reply
 31. Linda mars 2, 2010 at 6:14 e m

  haha jag drömde en gång att jag hade sex med en bigbrotherkändis de sant 😛 älskar sånna dreams 😀

  Reply
 32. nattieochvikkie mars 2, 2010 at 6:15 e m

  Vi är enäggstvillingar som driver en blogg. Meningen med bloggen är egentligen att skriva om något eget och nytt. I vår blogg kan du fråga precis vad som helst! Har du haft några funderingar kring tvillingar, eller tycker du bara att det är intressant att läsa om? Besök gärna vår blogg sötnos! Ha det bäst och hoppas att vi hörs! :)<3

  Reply
 33. Nea mars 2, 2010 at 6:15 e m

  hahahah skumma drömmar du har. Och hata inte mig för att jag är lite mörk i hyn!

  Reply
 34. Martin mars 2, 2010 at 6:16 e m

  Själlösa dockor drömmer väll ändå inte?

  Reply
 35. Girly mars 2, 2010 at 6:24 e m

  Hihi roligare att drömma än vara vaken,men bara i bland.
  Ha en bra tisdag och kul att det går så bra för sig kram & Puss Girly

  Reply
 36. sandra mars 2, 2010 at 6:28 e m

  Menar inte att de här ska bli någon reklam nu.
  Men du som gillar kedjor och stuff, idag var jag på lindex och köpte ett nytt linne..
  De kan ju hända att du har ett? eller något liknande. Men tänkte bara dela me mig av de, för du skulle nog klä dig bra i de. 🙂

  Kolla min blogg, där finns linnet. sandralundblads.blogg.se

  Reply
 37. Anonym mars 2, 2010 at 6:31 e m

  Tkr att du är så läskig,ful snackar skit om invandrare! skaffa ett liv!RAAAAAAAAAAAAAAAAAASIIIIIST

  Reply
 38. graviditetsbloggen mars 2, 2010 at 6:42 e m

  Sen Emma vart gravid så drömmer jag konstiga drömmar och hjärnan är inställd på att jag ska vakna mellan 08:00-09.00 varje dag. :O

  Reply
 39. Anonym mars 2, 2010 at 6:42 e m

  :mrgreen:

  Reply
 40. Anonym mars 2, 2010 at 6:43 e m

  :mrgreen:’

  Reply
 41. anna mars 2, 2010 at 6:55 e m

  jag drömmer också konstiga drömmar 😉

  Reply
 42. Sara mars 2, 2010 at 6:58 e m

  Hej du! Jag är en tjej som är ett par år äldre än vad du är. Har läst din blogg ett tag, och jag måste säga, bara ge dom! Håller med dig till hundra procent, låt inte dom andra småskitarna få trycka till dig. Alla ogillar en tjej med åsikter., men tro mig,. det kan ta dig låååångt!! Dom är bara rädda, och vågar inte själva uttrycka sig som du gör. Stå på dig! Kram fr södra Skåne

  Reply
 43. ellie mars 2, 2010 at 6:59 e m

  men foki är ju inte svensk.. hur kan du då gilla henne?

  Svar: Du är ju FÖR ROLIG!!!! Kan du inte läsa? Jag har inget emot folk beroende på varifrån dom kommer. Jag bryr mig bara om hur dom uppför sig. Alltså…

  Reply
 44. Jeanne mars 2, 2010 at 7:21 e m

  hehe

  härom natten drömde jag om att jag satt i en bil med kissie ock vi jämförde om orginal bröst va bättre eller sämre mot hennes sillisar 😀

  Reply
 45. Elsie mars 2, 2010 at 7:29 e m

  Hihihih va sött ju faktiskt :)<3<3<3<3

  Reply
 46. Kia! mars 2, 2010 at 7:29 e m

  Haha jag har en psykosisk sjukdom som gör att jag ALLTID drömmer mardrömmar och vaknar upp, och ser drömmen framför mig. Har blivit inlåst när jag var mindre för jag blev knäckt ibland av att jag tex drömde om mördande nunnor, som fortfarande var kvar i rummet, Spelade ingen roll om jag tände lampan, Nu har jag dock medicin mot skiten men, hehe.
  SLÅ DE DU ;D

  Reply
 47. marre mars 2, 2010 at 7:35 e m

  hahaahh

  ilu paow
  det e bra att ha foki som kompis

  Reply
 48. Anonym mars 2, 2010 at 7:42 e m

  heej paow älskar din blogg:)<3333
  Men ja har en fråga och hoppas att du skulle svara på den 😛
  Vad tkr du om zigenare?? 😛

  Svar: Jag har inget emot romer. Ingen annan heller. Bara det sköter sig. Vad trodde du?

  Reply
 49. feliciiaa ;) mars 2, 2010 at 7:47 e m

  heej paow älskar din blogg:)<333
  Men ja har en får och hoppas att du svara på den 😛
  Vad tkr du om zigenare 😛 ??

  Reply
 50. Ida mars 2, 2010 at 7:47 e m

  Jag drömde att jag blev misshandlad, men jag gav mig aldrig så snubben som slog mig blev skitsur och började riva bort min hud. Under huden var jag en giraff och han rev och rev tills hela jag var en giraff och då ställde jag mig på honom och krossade honom xd

  Reply
 51. Anonym mars 2, 2010 at 7:54 e m

  Haha jag drömde om att jag var tillsammans med Justin Bieber ! :O

  Reply
 52. Anna mars 2, 2010 at 7:59 e m

  Jag har drömt asmycket konstigt på senaste :O

  Reply
 53. mandaa mars 2, 2010 at 8:01 e m

  Jag brukar drömma att jag flyger på gafflar och sånt :O
  Paow du e nice!

  Reply
 54. Emmilie mars 2, 2010 at 8:05 e m

  Hahaha! Du är bäst.<3

  Reply
 55. Hav utan hamnar mars 2, 2010 at 8:09 e m

  Drömmar kan vara sjuka asså, jag brukar aldrig komma ihåg vad jag drömmer men i natt minns jag att jag drömde om att smuggla knark och tillverkning av dalahästar. Inte så sammanhängande men det brukar inte mina drömmar vara.

  Ta hand om dig!

  Reply
 56. Diana mars 2, 2010 at 8:09 e m

  HAHAH aww ;D <3<3

  Reply
 57. Jenny mars 2, 2010 at 8:19 e m

  tror inte du är den enda ;P
  drömmde för ett tag sedan att jag och mina kompisar krigade mot varandra med toalett papper
  en annan dröm var att jag och en kompis gick vid en väg och plötsligt ser vi en gigantisk tyg sppindel som är ul, med gröna ben hahaha ;D

  Reply
 58. Milla mars 2, 2010 at 8:20 e m

  Jag har för mig att det var fullmåne? Då brukar man drömma konstiga drömmar, kan bero på det om du inte vanligtvis drömmer konstiga drömmar, haha. Hade själv väldigt konstiga drömmar inatt och brukar få det vid fullmåne, haha 😛

  Reply
 59. Maria mars 2, 2010 at 8:25 e m

  Du är inte så dum och elak som alla andra säger o.o

  Reply
 60. JaZiii mars 2, 2010 at 8:27 e m

  em okeeeeeeey

  Reply
 61. Hannah mars 2, 2010 at 8:28 e m

  Hejhej Paow! jag har följt din blogg i mer än ett år nu, och jag vill bara säga att jag håller med dig det här med utlänningarna att om dom kommer hit så ska dom uppföra sig ordentligt, och följa våra svenska lagar osv. MEN jag tycker du har gått lite för långt nu med ALLTING med Amina och komma på massa skvaller osv, oavsett om det är sant lr inte så tycker jag inte att man skriver ut sådant överhuvudtaget.

  PS. Jag är faktist 15 😉 Så jag kan ju skylla på min ålder om du tycker jag är korkad 🙂

  Reply
 62. melina mars 2, 2010 at 8:29 e m

  foki är bäääst

  Reply
 63. nattis mars 2, 2010 at 8:30 e m

  hej skulle bli supergla om nån läste min blogg och kommenterade, letar nämligen efter nya favvo bloggar, gärna nån med bra musiksmak, ha det bra! (:

  Reply
 64. sofia mars 2, 2010 at 8:31 e m

  Ju fler vi är som anmäler kan vi stoppa Rasisten/Nazisten Paow för att skriva mer skit

  Man får va anonym när man anmäler
  http://www.rfsl.se/?p=288

  Hets mot folkgrupp
  Enligt 16 kap. 8 § brottsbalken kan man dömas för hets mot folkgrupp om man uttalar eller sprider hot eller missaktning mot en grupp av personer med anspelning på ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, trosbekännelse eller sexuell läggning.

  Frågor om förundersökning och åtal för hets mot folkgrupp hanteras av allmän åklagare eller – när det är frågan om tryckfrihets- eller yttrandefrihetsbrott – av Justitiekanslern.

  För mer information om var gränsen går mellan hatpropaganda och yttrandefrihet, se “Hatets språk – frågor och svar om hatpropaganda och yttrandefrihet” från Svenska Helsingforskommittén [pdf].

  Kontakta RFSL
  Här finns alla sätt att kontakta RFSL.

  Postadress:
  RFSL Förbundet
  Box 350
  101 26 Stockholm

  Besöksadress:
  Sveavägen 59, 2 tr
  113 59 Stockholm

  Telefon:
  08-501 62 900

  Växeln öppen mån 10.30-15.00, tis – fre 10

  Reply
 65. anonym mars 2, 2010 at 8:41 e m

  hej paow! fin blogg jag vill bara fråga en fråga…. är du och dessie vänner eller ovänner? hejdå (L)

  Reply
 66. Sandra mars 2, 2010 at 8:42 e m

  haha nej ja drömmer oxå helt sjuka drömmar!! =)

  Reply
 67. ÄKTA djurvän mars 2, 2010 at 8:44 e m

  Jag hoppas folk kastar saker på dig när dom ser dig med din nya päls!!!Tänk dig själv hur folk skjuter ihjäl räven,flår den och drar av pälsen som om det vore en dräkt?!Hur jävla äcklig får man vara?,Hatar folk som bär päls och någonting som är gjort på ett LIV! JA ETT LIV?Tänk om det var din hund någon gick omkring med som tex vantar,mössa osv?!Jävla idiot,ursäkta men blir fan äckligt förbannad på hur någon som säger t ex: (ÅÅ jag är en sån jävla djurvän jag älskar djur osv) går runt med DJURPÄLS som värme på kroppen?JÄVLA ÄCKEL!!!Hoppas seriöst att du får en sten i huvudet eller någonting riktigt hårt för det gör väl ingenting…Du har ju ändå ingenting innanför pannbenet! ÄCKEL!

  Reply
 68. ÄKTA djurvän mars 2, 2010 at 8:44 e m

  Jag hoppas folk kastar saker på dig när dom ser dig med den där pälsen!!!Tänk dig själv hur folk skjuter ihjäl räven,flår den och drar av pälsen som om det vore en dräkt?!Hur jävla äcklig får man vara?,Hatar folk som bär päls och någonting som är gjort på ett LIV! JA ETT LIV?Tänk om det var din hund någon gick omkring med som tex vantar,mössa osv?!Jävla idiot,ursäkta men blir fan äckligt förbannad på hur någon som säger t ex: (ÅÅ jag är en sån jävla djurvän jag älskar djur osv) går runt med DJURPÄLS som värme på kroppen?JÄVLA ÄCKEL!!!Hoppas seriöst att du får en sten i huvudet eller någonting riktigt hårt för det gör väl ingenting…Du har ju ändå ingenting innanför pannbenet! ÄCKEL!

  Reply
 69. Anonym mars 2, 2010 at 8:44 e m

  Alltså Paulina, nu får det vara NOG!!!!!!!!!! Ser du inte hur FAN du beter dig?! Du kastar ur dig skitsaker och elakheter och skyller sen på din ålder!?!?! Vad i HELVETE är ditt problem?! Det finns apor som använder sin hjärna mer än dig!! Jag kan inte fatta att du faktiskt skriver det du gör, det är..chockerande!
  Tänk dig att du vaknar upp på morgonen, det sprängs bomber utanför ditt fönster, och du får veta att det utbrytit ett krig. Du får sen resa till Sverige, dvs, ditt liv blir räddat. Sen efter ett tag i Sverige så börjar en sönderblonderad tjej skriva att du ska hem till ditt hemland för att du är svart. Och trakaserar alla mörkhyade, drar alla över ett streck. Hur FAN skulle du känna då?! Skaffa dig för fan lite empati, din bortskämda, vidriga jävla unge!! Fyfan vad jag skulle skämmas om jag var vän med dig, jag skulle gräva ner mig under jorden. Du skämmer ut din familj, dina vänner, fattar du inte det?! Hoppas för helvete att du läser detta och ta för fan åt dig, jävla unge. Jag brukade gilla din blogg, men nu…jag vill bara spy !

  Reply
 70. Erica ung fru och tvåbarnsmamma mars 2, 2010 at 8:46 e m

  jag drömmer sjukt konstiga drömmar ibland. Månaden innan jag blev gravid drömde jag att ”ägget” talade till mig och sade att nästa månad sker det. Hur galet?
  Sen att jag verkligen blev gravid då…..ja, ett sammanträffande?

  Massa kramar
  /Erica

  Reply
 71. Gunilla mars 2, 2010 at 8:46 e m

  NI som hotar Paow och skriver era rasistiska svenskhatande kommentare ska vara tysta,

  Det är bevisat att 85 % av alla våldtäktsmän är invandrare, läs om forskningsrapporten här:

  Filmer om vilka som begår våldtäker och att sverige har EU rekord, läs infomationen i höger kolumn på filmerna, massor med länkar, data och information ;

  http://www.youtube.com/watch?v=MsQSJ5zqgBQ
  http://www.youtube.com/watch?v=EFdu4zlc6y4

  Artikel om forskning som visar att 85 % av alla våldtäktsmän är invandrare…

  http://www.dn.se/opinion/signerat/en-riktig-valdtaktsman-1.407102

  Invandrare är överrreepresenterar i grovt våld med 250 – 500 %.

  100 % av överfalls våldtäkter i Norge begås av invandrare.

  Kram,

  Reply
 72. ida mars 2, 2010 at 9:08 e m

  hahah nej du är verkligen inte ensam 😉 , jag har dröömt att en rosa elefant jaga meej en gång , dt är ju ganska overkligt fkt 😉 <3

  Reply
 73. linda mars 2, 2010 at 9:33 e m

  Nej det är inte bara du kan jag lova:)
  även fast jag inte träffat eller sett dig
  så drömde jag att vi va bästa vänner
  på en skola, där var vi as populära o
  alla ville ha oss, sen skulle jag åka
  hem tydligen … haha

  Reply
 74. Freja mars 2, 2010 at 9:51 e m

  Hej Paow!

  Jag har oxå konstiga drömmar ibland, som inatt då drömde jag att jag blev jagad av en jätte stor hamster :O
  Haha!
  Hoppas du drömmer bättre inatt! 🙂

  Reply
 75. mikka mars 2, 2010 at 9:54 e m

  du är inte ensam jag har drömt om en säl som hade ett huvud som såg ut som en boxerhund och den ”sälen” följde med mej till skolan osv 😛

  Reply
 76. alla mars 2, 2010 at 10:02 e m

  du vill ha ut utlännignar men få se hur du klarar dig utan saker som fraktas från utlandet ! , Tror du allt e odlat i sverige eller? .
  och jag är inte svensk ändå har jag mvg i svenska?
  assså du e fan i mej inte klok :S gå dränk dig i toan ja ber dig.
  förstår mig inte hur man kan vara så lycklig över att vara RASIST ,
  va stolt du , Men du kmr få många emot dig , mångaa..

  Svar: Aldriga tt du har MVG i svenska, för då hade du förstått vad jag menade, nämligen att jag ogillar folk som uppför sig som svin och att om man kommer till Sverige och gör det så har man inget här att göra. MEN om man sköter sig (som dom flesta gör) så har jag inget problem alls med dom, dom flesta kompisar jag har är ju för tusan hel- eller halvutlänningar!!!

  Reply
 77. isabellealexandra ღ mars 2, 2010 at 10:37 e m

  hahhaha jag kan svära ner min värdighet på att mina drömmar är knasigare 😉

  Reply
 78. Anonym mars 3, 2010 at 9:48 f m

  Jag drömde att du på din blogg skrev att du nu var mycket mognare, att du hade växt upp och sa att nu kunde du inte heta ”Paow” längre, nej, du skulle heta ”Paoh”. Den drömmen var kul xD

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *