Tack så mkt

jalla habibi 004

Fick hem ett egendesignat smycke som det står Paow på. Tyvärr så har jag min dålig kamera så därför bilden blev dålig, men fick iallfall det av en tjej som gör jättefina smycken. Gå in på hennes hemsida och kolla : http://willmandesign.blogg.se

(Visited 18 times, 1 visits today)

16 Comments

 1. louice mars 2, 2010 at 9:39 e m

  fintfint 😀

  Reply
 2. Michelle mars 2, 2010 at 10:15 e m

  Paulina, ibland måste du tänka på vad du skriver om i bloggen. Jag kan hålla med dig om saker även fast jag inte är helt svensk men jag beeter mig som en svensk och man ska vara stolt över landet man kommer ifrån. Sen hur vissa utlänska beeter sig här i sverige är en annan sak. Men idag såg jag att dom höll på med någonting på plattan för att det varit en jordbävning eller vad det var i chile. och om vi skulle fått det här i sverige skulle inte vi hålla på så i andra länder och tro vi äger deras land. dom har ändå kommit hit till vårat land och måste då respektera svenska lagar och följa reglerna vi har. Men jag förstår dig, men passa dig bara för vad du säger så du inte säger något för orimligt 🙂 kram på dig

  Reply
 3. bella mars 2, 2010 at 11:23 e m

  skit snygg! 🙂

  Reply
 4. camilla mars 2, 2010 at 11:40 e m

  jag tycker så mkt om din blogg.. och jag tycker att din åsikt om invadrare har blivit alldeles för mkt nu.

  alla har tolkat dig helt fel, tror ja. jag tror inte alls att du är rasist och jag blir så ledsen och arg när jag ser vad folk skriver om dig och till dig. hatar skvaller bloggarna som ska skriva ut en massa skit..

  blir så ledsen, du är ju en oskyldig söt 15 åring som säger vad du tycker åså blev de så fel.. så fel som de bara kan bli.

  Jag hoppas allt lägger sig snart. kram på dig

  Reply
 5. sofie mars 3, 2010 at 7:16 e m

  Om du ställer in macro på kameran (finns på de flesta) så hade bilden inte blivit lika suddig. Fokus ligger nu någon helt annanstanns än där du ville.

  Reply
 6. Anonym mars 3, 2010 at 8:02 e m

  varför tar du inte hennes bild på smycket? den här bilden var ju bara elak att lägga ut som ett ynka litet tack för det vackra armbandet? idiot..

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *