God morgon!

Hello bitches!

Vaknade för en stund sen och har försökt få tag på Stephanie. Men hon svarar inte! Det var ju hon skulle fixa min frisörtid! Åh vilken latmask som ligger och sover hela dagarna -.- ..

Och angående att jag är ”wannabe” Kissie som väljer att färga mitt hår mörkt, det känns som att när jag färgade håret blont så gjorde jag det för uppmärksamheten från killarna. Man tittade på alla Playboybrudarna och tyckte att dom var skitsnygga… Jag känner att jag inte har det bekräftelsebehovet längre, jag behöver inte vara blond för att visa folk att jag duger.

Förut när jag var brunett så var jag liten tråkig och saknade totalt klädstil. Klädde mig i dåligt åtsittande jeans, vanliga linnen och en liten hoodtröja. Kritvit hals och bajsbrunt ansikte. Nu är det en annan grej.

Jag ska färga mitt hår mörkbrunt, och jag ska visa att brunetter är minst lika bra som blondiner. Och kissie har ju typ råttfärgat, halvgrönt och solblekt hår? Nej, nej so not Paowstyle 😉

bild-134_20941590

Sist jag frägade håret.paowipp

Dagens outfit för typ oktober 2008

Har du kontroll på vikten?
Om inte – utnyttja din välkomstpremie! Prova en tvåveckors kur för bara 19 kronor – DU SPARAR 355:-

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - En GOD morgon Caroline Roxy - MUSIC Alexandra Nilsson - Poolhäng med Viktor Caroline Roxy - Beach ready

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *