God natt :D

God natt alla bloggläsare och alla idioter.

Känner att jag behöver min skönhetssömn. Så tänkte sova lite nu så jag kommer upp tidigt imorgon. Sleep tajt bitches! <3

paoooooooowiii 025

Änglar och dekorationer!

(Visited 17 times, 1 visits today)

68 Comments

 1. M I N N A mars 2, 2010 at 12:40 f m

  Whiho jag fick första kommentaren! =)

  Reply
 2. Mikaela mars 2, 2010 at 12:41 f m

  förstår inte vad det är du gjort? 😮

  Reply
 3. Caroline mars 2, 2010 at 12:47 f m

  vilket läppstift är det?

  Reply
 4. Mikaela mars 2, 2010 at 12:51 f m

  tycker synd om dig :/ allt för mycket händer dig…

  Reply
 5. Bella mars 2, 2010 at 12:55 f m

  Natti 🙂 , borde också sova.

  Reply
 6. noor mars 2, 2010 at 1:39 f m

  sov gott då:D

  Reply
 7. Amanda mars 2, 2010 at 1:45 f m

  Håller med dej till 100 *PROCENT* om det med utländska, och kan inte alla bara ta och fatta att alla har O L I K A åsikter ?!

  http://baramandaa.blogg.se/ *läs* *vad* *jag* *tkr* *om* ”utländska”

  Reply
 8. Busfia mars 2, 2010 at 1:52 f m

  Jag har inte läst din blogg på drygt.. 2 månader? för jag är verkligen inte intresserad men, nu har jag läsat att du har blivit rasist ( även om det inte är så ) Men i alla fall vill bara säga att det är inte så som alla säger att alla utläningar, blatta osv ligger bakom alla brott, det råkar faktist vara Svenskar! Så in you face!

  Reply
 9. Busfia mars 2, 2010 at 2:03 f m

  Oh and by the way, din skönhetssömn bör vara i minst 32 år 😉 ( just so u know )

  Reply
 10. Anonym mars 2, 2010 at 3:07 f m

  är obamba en satanist??
  blev michael jackson dödad?
  checka in min blogg å säg vad du tycker?!

  Cinderellawidnofella.blogg.se

  BE NICE!
  det är ingen video jag har gjort, vill bara veta vad ni själva tycker o tänker kring detta.

  Reply
 11. karem mars 2, 2010 at 3:07 f m

  är obamba en satanist??
  blev michael jackson dödad?
  checka in min blogg å säg vad du tycker?!

  Cinderellawidnofella.blogg.se

  BE NICE!
  det är ingen video jag har gjort, vill bara veta vad ni själva tycker o tänker kring detta.

  Reply
 12. amanda mars 2, 2010 at 3:19 f m

  bara lnskar jag kunde sova. men går nt så jävla bra (yy)

  Reply
 13. Magnus mars 2, 2010 at 3:47 f m

  Har nästan aldrig läst denna blogg förut men hade tråkigt och gick in och läste som hastigast.
  Det här med att invandrare och brott, Paulina – Du kanske bara ser och hör om alla utlänningar som åker fast för olika saker, rån, mord, brott etc men jag garanterar dig att de är inte bara utlänningar som gör detta!!
  Det gör mig både arg och ledsen att vi Svenskar ska ha en så nedsättande syn på dess utlänningar och vice versa, det är fan tragiskt. Vi är båda människor bara det att vi har olika hudfärg men inte fan ska det spela någon roll ifall man är svart eller vit?? Livet är inte som ett schackbräde. Hur tror du att invandrarna mår här i Sverige när dt är sjukt svårt att få jobb, vi Svenskar kollar snett på dem, vi är ”rädda” för dem på kvällen?? De försöker också leva sitt liv utifrån deras förmåga och deras kunskap.
  Vet du hur många Svenskar som sitter i fängelse? Vet du hur många Svenskar som skattefifflar etc, det är så svårt och sätta fingret på exakt vart det gck fel någonsans, varför vi Svenskar har svårt att acceptera invandrare.
  Jag har många kompisar som är s.k blattar och dom är MINST lika roliga som mina Svenska kompisar. Det är tråkigt att det är sådana grupperingar i samhället, men så har det alltid varit – rika och fattiga, svarta och vita.
  Det jag försöker säga är att vi svenskar ska sluta vara så fördomsfulla, det är åt helvete. Inte fan ska det spela någon roll vad man heter, Pelle eller Muhammed, det är människor båda två!!!
  Paulina, tänk efter INNAN du sätter fingrarna på tangenterna.
  Jag är för invandring fast jag är en äkta ”Svenne”!!

  Tack för mig

  MVH
  Magnus

  Reply
 14. Alexandra mars 2, 2010 at 4:06 f m

  Det är bra att du står på dig Paow! 🙂

  Reply
 15. frida mars 2, 2010 at 8:07 f m

  godnatt på dig!

  Reply
 16. Emmilie mars 2, 2010 at 8:31 f m

  GO paoooow du är bäst. Jag har också skrivit ett LÅNGT inlägg i min blogg om invandrare och jag håller med dej till hundra procent! 🙂

  Reply
 17. wippie mars 2, 2010 at 8:51 f m

  stå på dig babie, du får tycka EXAKT som du vill utan att en jävel bör öppna käften. amina är ju slut i huvudet, hon är bara avundsjuk på dig för hon är så jävla ful och du är vacker, klassiskt svensk;)
  PUSS för du är coolast

  Reply
 18. Johanna mars 2, 2010 at 9:05 f m

  Alltså,,,fattar inte du att du sätter dig själv i skiten när du skriver om dina rasistiska åikter. Herregud….är du så dum så du gör vad som helst för att få fler läsare?

  Fattar du inte att folk blir förbannade på dig? Håll dina åsikter inom dig, för detta är inte nåt man bara slänger ur sig. Om jag var du så skulle jag vara rädd, folk kan ju typ vilja döda dig för dina uttalanden. Vem fan bryr sig om hur gammal du är? Provocerar du en stor grupp av landets befolkning så får du räkna med att råka ut för både det ena och det anda.

  Mitt råd till dig: Håll käften.

  Reply
 19. zandra mars 2, 2010 at 9:29 f m

  god morgon!!!!! ha ha

  skicka snön till afrika… ha ha

  jag är uttråkad!!

  Reply
 20. zandra mars 2, 2010 at 9:29 f m

  alla får ha vad dom vill för åsikter om vad som helst… go paow go

  Reply
 21. victoria mars 2, 2010 at 9:31 f m

  Gud vad du är fin!
  <3

  Reply
 22. empoli mars 2, 2010 at 9:52 f m

  JOhanna 09:05 … allvarligt, är du på riktigt? ”håll dina åsikter för dig själv.” ”håll käften” … vad är det här för förtryckarstat?!

  Reply
 23. Our Gossip ! mars 2, 2010 at 9:53 f m

  Kolla in vår skvaller blogg massor med nytt skvaller om paulina från facebook!!

  Reply
 24. Emelie mars 2, 2010 at 9:55 f m

  heej !
  nu har jag veckans blogg uppe på bloggen alla anmäler sej innan tiden tar slut. tiden tar slut den 10 mars. den som vinner. vinner en hemlig överrsakning och såklart en länkning och bli skriven om 🙂 LYCKA TILL <3

  Reply
 25. Nicole mars 2, 2010 at 10:01 f m

  Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥

  Reply
 26. Nicole mars 2, 2010 at 10:03 f m

  Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥Besök mig ♥

  Reply
 27. Emma mars 2, 2010 at 10:24 f m

  Hoppas du fick en god natts sömn och att du vaknat till en ny BRA dag. Kram

  Reply
 28. elin mars 2, 2010 at 10:25 f m

  snygg är du!

  Reply
 29. VÄX UPP mars 2, 2010 at 10:34 f m

  Du är en idiot! SKRIV SOM VUXNA MÄNNISKOR OMOGNA UNGE !!!!

  Reply
 30. sos mars 2, 2010 at 10:37 f m

  fucking rasse

  Reply
 31. Alexander mars 2, 2010 at 10:48 f m

  snyggo :] keep up the good work

  Reply
 32. Anonym mars 2, 2010 at 10:55 f m

  Det var ju i helvete så här nazisterna började….Det kommer fan med att sluta att hela sverige blir rasister och sen säger vi uttrycker bara våra åsikter! hahahahah jag tycker bara det är kul att paulina skriver att hon hatar invadrare, för allt hon har på sig är ju MADE IN CHINA…..tönten vet ju inte vad hon ens har på sig. klockan uppfann araber…kan hon klara sig utan klockan ett år?? N`ÄÄÄÄ! SMINK kom egypten på….skulle hon vilja gå runt utan smink? NÄÄ. MAT.. SUSHI INTE FRÅN SVERIGE…PASTA= INTE FRÅN SVERIGE… PIZZA=INTE FRÅN SVERIGE!!! det finns ju hur mkt som helst att komma med… JAG SÄGER BARA: SVERIGE KLARAR SIG INTE UTAN INVANDRARE. Och om sverige skulle kasta ut alla invandrare så tror ni väl inte att svenskar skulle få åka på semester till tex thailand, egypten, TURKIET….och på tal om thailand så e ju hennes plast mamma där ifrån….vadå ska hon oxå slängas ut från sverige??SORLIGT PAULINA SORLIGT-!!!

  okej visst jag tycker inte heller om blattar som kommer till sverige och pratar bree aboo och spnt men det finns dom som verkligen försöker lära sig svenska. Tänk er att komma till ett land med ett helt nytt språk, kultur och sånt och sen ska ni bara passa in som dom!!!hur lått tror ni att det är. Man lär sig engelska i alla skolår och kan ändå inte prata flytande engelska när man går ut 9:an…i engelskan använder man liksom samma bokstäver som i svenska.

  invadrare som använder andra tecken blir det ju hur svårt som helst när dom kommer till sverige och ska lära sig prata och skriva på svenska, dom har ju aldrig hört talas om ABC….

  Tänk er svenskar åka till Kina och ska helt plötsligt lära er prata kiinesiska, skriva kinesiska (med dom komplicerade bokstäverna) och ska helt enkelt passa in där. säger ni typ att ni är atister kommer dom bara: va?! tror inte du på något. PAULINA TÄNK!!!!!

  har du någonsin tänkt på alla invadrare som läser din blogg (eller om dom ens gör det längre) ???

  Reply
 33. svenskblatte mars 2, 2010 at 10:56 f m

  haha…..den bruden e ju korkad som säger allt svart är inte mänskligt enligt mej…..hon skriver en massa skit om din syrra och din familj, du borde fan försvara din syrra. det är ju skit många som läser hennes blogg och nu vet alla att din syrra baxar mm. även om hon gör det ska hon fan me inte skriva det på sin blogg……så jävla fegt att skriva om vad hon har gjort.

  Det var ju i helvete så här nazisterna började….Det kommer fan med att sluta att hela sverige blir rasister och sen säger vi uttrycker bara våra åsikter! hahahahah jag tycker bara det är kul att paulina skriver att hon hatar invadrare, för allt hon har på sig är ju MADE IN CHINA…..tönten vet ju inte vad hon ens har på sig. klockan uppfann araber…kan hon klara sig utan klockan ett år?? N`ÄÄÄÄ! SMINK kom egypten på….skulle hon vilja gå runt utan smink? NÄÄ. MAT.. SUSHI INTE FRÅN SVERIGE…PASTA= INTE FRÅN SVERIGE… PIZZA=INTE FRÅN SVERIGE!!! det finns ju hur mkt som helst att komma med… JAG SÄGER BARA: SVERIGE KLARAR SIG INTE UTAN INVANDRARE. Och om sverige skulle kasta ut alla invandrare så tror ni väl inte att svenskar skulle få åka på semester till tex thailand, egypten, TURKIET….och på tal om thailand så e ju hennes plast mamma där ifrån….vadå ska hon oxå slängas ut från sverige??SORLIGT PAULINA SORLIGT-!!!

  okej visst jag tycker inte heller om blattar som kommer till sverige och pratar bree aboo och spnt men det finns dom som verkligen försöker lära sig svenska. Tänk er att komma till ett land med ett helt nytt språk, kultur och sånt och sen ska ni bara passa in som dom!!!hur lått tror ni att det är. Man lär sig engelska i alla skolår och kan ändå inte prata flytande engelska när man går ut 9:an…i engelskan använder man liksom samma bokstäver som i svenska.

  invadrare som använder andra tecken blir det ju hur svårt som helst när dom kommer till sverige och ska lära sig prata och skriva på svenska, dom har ju aldrig hört talas om ABC….

  Tänk er svenskar åka till Kina och ska helt plötsligt lära er prata kiinesiska, skriva kinesiska (med dom komplicerade bokstäverna) och ska helt enkelt passa in där. säger ni typ att ni är atister kommer dom bara: va?! tror inte du på något. PAULINA TÄNK!!!!!

  har du någonsin tänkt på alla invadrare som läser din blogg (eller om dom ens gör det längre) ???

  Reply
 34. rosanna mars 2, 2010 at 11:08 f m

  SOOO BLOGG STYLE MED SKÖNHETSÖMN

  Reply
 35. Anonym mars 2, 2010 at 11:10 f m

  fan vad du skämt ut dig, du har inte vunnit något alls på detta, bara att folk tycker att du helt sinnessjuk.

  Reply
 36. korkade människor ;) mars 2, 2010 at 11:18 f m

  Du är så jävla omogen så det är inte är sant, nu förstår jag varför dessie dissade dig, hahah du förtjänar inga vänner.

  gå tillbaks till skolan, höj ditt pinsammt låga IQ och sen kan vi diskutera politik.

  jävla blond bimbo, viste du att det är vetenskapligt bevisat att blondiner är 15% dummare är brunetter, så hon AMINA är i princip smartare än dig så jävlas inte med henne.

  Du tror du är kool när du provocerar halva befolkningen, du kommer inte lång med det, kan jag lova dig.

  och om du fortsätter så, så kommer du att vara som han, den danske tecknaren som tecknade om muhammed

  du kommer aldrig att våga gå ut, precis som han, han har inte varit ute på 3 år 😉 med 15 vakter runt sitt hus.

  väx upp för helvete.

  Reply
 37. korkade människor ;) mars 2, 2010 at 11:20 f m

  Du är så jävla omogen så det är inte är sant, nu förstår jag varför dessie dissade dig, hahah du förtjänar inga vänner.

  gå tillbaks till skolan, höj ditt pinsammt låga IQ och sen kan vi diskutera politik.

  jävla blond bimbo, viste du att det är vetenskapligt bevisat att blondiner är 15% dummare är brunetter, så hon AMINA är i princip smartare än dig så jävlas inte med henne.

  och om du fortsätter så, så kommer du att vara som han, den danske tecknaren som tecknade om muhammed

  du kommer aldrig att våga gå ut, precis som han, han har inte varit ute på 3 år 😉 med 15 vakter runt sitt hus.

  väx upp för helvete.

  Reply
 38. korkade människor ;) mars 2, 2010 at 11:22 f m

  Du är så jävla omogen så det är inte är sant, nu förstår jag varför dessie dissade dig, hahah du förtjänar inga vänner.

  gå tillbaks till skolan, höj ditt pinsammt låga IQ och sen kan vi diskutera politik.

  jävla blond bimbo, viste du att det är vetenskapligt bevisat att blondiner är 15% dummare är brunetter, så hon AMINA är i princip smartare än dig så jävlas inte med henne.

  och om du fortsätter så, så kommer du att vara som han, den danske tecknaren som tecknade om muhammed

  du kommer aldrig att våga gå ut, precis som han, han har inte varit ute på 3 år 😉 med 15 vakter runt sitt hus.

  väx upp för helvete

  Reply
 39. wine mars 2, 2010 at 11:58 f m

  God morgon Paulina!

  Bry dig inte om SSU:s avlönade internetroll, som är inne och kommenterar med olika namn.. Du vet att du har rätt. Du vet att du har de flesta med dig. De riktiga rassarna är de son inga argumant har än att kalla dig hora och hota dig. De vet att de har förlorat. Du vet att de har förlorat. Så bry dig inte om dem du..

  Reply
 40. nadine mars 2, 2010 at 12:07 e m

  Jag vill ta ett snack med dig , adda mig på msn så kan jag lära dig om invandrarpolitik.

  Reply
 41. emma mars 2, 2010 at 12:27 e m

  hej paowie! jag tänkte att vi kunde ses snart som vi planerat ett tag nu, du kan väl langa iväg en pling till mig när du har lust. puss, snygging! <3

  Reply
 42. Mimmi mars 2, 2010 at 12:37 e m

  Gdomorgon!! Hoppas du får en toppen dag idag!! :D:D:D:D

  Reply
 43. Bfbabes mars 2, 2010 at 1:20 e m

  hej, undrar vad du har för märke på ditt röda läppstift? 🙂

  Reply
 44. Sandra! mars 2, 2010 at 1:20 e m

  Gullig blogg du har!!

  Reply
 45. Anonym mars 2, 2010 at 1:30 e m

  Det är din hjärna som talar med dig.
  pröva detta det är jättekul men du får inte bläddra ner texten i förväg gör inte det okej gumman
  för då fuskar du och det kommer inte att gå i uppfyllelse! Det är ett
  test som är skoj! du kommer tycka att de e kul!
  Ämne : Ett test som faktiskt fungerar… läskigt…
  Nu gäller det att INTE bläddra ner texten i förväg.
  FÖLJ INSTRUKTIONERNA – FUSKA INTE FÖR DÅ KOMMER DET INTE ATT FUNGERA
  OCH DU KOMMER ATT ÖNSKA ATT DU INTE GJORT DET!
  Personen som skickade detta till mig berättade att önskan faktiskt blev
  verklighet efter bara tio minuter… MEN FUSKA INTE!!
  Det här har ett roligt men lite läskigt slut, läs inte i förväg följ
  bara instruktionerna i tur och ordning, det tar bara tre minuter som
  sagt och det är i alla fall värt ett försök.
  Ta först fram en penna och ett papper:
  När du ombeds välja namn, välj då personer som du faktiskt känner på
  riktigt och följ din första tanke eller ingivelse!
  Gå nedåt rad förrad – en rad i taget – läs inte i förväg för då förstör
  du det roliga!!
  1. Skriv först siffrorna 1 till 11 under varandra, börja med 1.
  2. Bredvid siffrorna 1 och 2, skriv ned vilka två tal du vill.
  3. Bredvid siffrorna 3 och 7 skriver du namnet på två personer av det
  motsatta könet.
  Titta inte i förväg, för då blir resultatet fel!
  4. Skriv ned namnet på vem som helst vänner, familj etc) bredvid 4:an,
  5:an och 6:an.
  Fuska inte för du kommer att ångra det!
  5. Skriv titlarna på fyra melodier/låtar bredvid 8, 9, 10 och 11.
  6. Slutligen, önska dig något.
  Här kommer då nyckeln till detta:
  1. Du måste berätta om detta för ”antalet du skrev invid 2:an” stycken
  personer.
  2. Personen vid siffran 3 är den du älskar.
  3. Personen vid siffran 7 är någon du tycker om men inte kan komma underfund
  med.
  4. Den du bryr dig mest om finns vid siffran 4.
  5. Personen vid 5:an känner dig väldigt bra.
  6. Personen vid 6:an bringar dig lycka.
  7. Melodin på 8:an hör ihop med personen vid 3:an.
  8. Vid 9:an finns melodin för personen vid 7:an.
  9. Melodin vid 10:an säger mest om ditt sinne, och dina tankar.
  10. 11:an är melodin som berättar om din inställning till kärlek.
  Sänd detta vidare till 10 personer inom en timma från det att du är
  färdig. Om du gör det så kommer din önskan att gå i uppfyllelse!
  Om inte… sker motsatsen.
  När du Läser detta så har du en timme på dig att skicka den vidare…
  Det är en kärlekskedja som startade 2004.
  Vare sig du Tror på det eller inte så
  kommer det hända just dig> o go for it!
  Skickar du den till 20 personer kommer den du älskar fråga om ni kan bli
  ihop!
  Skickar du den till 15 personer kommer han/hon ttt bli kär i dig.
  Skickar du den till 10 personer kommer han/hon kyssa dig inom 7 dagar.
  Skickar du den till 5 personer kommer ni bara förbli vänner och inget mer..
  MEN om du bara skiter i det och inte skickar vidare så kommer du få otur i ….

  Reply
 46. svar till dig paow mars 2, 2010 at 1:33 e m

  rasse

  Reply
 47. Josephine mars 2, 2010 at 1:34 e m

  Det är helt sjukt hur du jämt o ständigt polisanmäler varenda person som säger ngnting emot dig, skit samma om dem ”mordhotar” dig, du har faktiskt bara dig själv att skylla.. Du har själv valt att ta den här diskussionen till en helt annan nivå. Ditt sätt att skriva o utrycka dina åsikter gör att folk tar jävligt illa vid sig. Så snälla snälla, sluta med att polisanmäla varenda jävla person, såå jävla löjligt! Jag blev kränkt, jag blev mordhotad. Skäms, om du nu är så jävla tuff och skrivre som du gör, stå för det. Och förstå att du gör folk jäävligt arga. O en sista grej, för din egen skull, lägg ner den här diskussionen.

  Reply
 48. sofie mars 2, 2010 at 2:01 e m

  godnatt godnatt

  Reply
 49. shibbii mars 2, 2010 at 2:02 e m

  Hej paow! Ville bara informera dig om att man redan vid 15 års ålder är straffmyndig (nu menar jag om det med amina) så bara anmäl du. hon förtjänar nog skiten så som hon dampar.

  Sen till ”korkade människor”, du e ju körd i huvudet själv. Tydligen kan du inte diskutera eftersom du hela tiden måste kalla henne olika saker. En diskution är alltid städad. Nu kanske du lärt dig något?

  Reply
 50. Robban mars 2, 2010 at 2:02 e m

  haha tycker det e synd att du har dessa åsikter när du inte ens vet vad du själv menar. Du pratar som att alla mörkhyade och liknande är monster att dem är mordmaskiner och bankrånare hela bunten. Men vad ska man förvänta sig av en överklassbrud i stockholm. Synd att du inte lever ut i Våran allas älskade förort där du kunde lära dig lite mer än vad du tror. Du Drar skam över oss svenskar Skämms,

  Reply
 51. cattan mars 2, 2010 at 2:27 e m

  MEN TILL ALLA ER INVANDRARE DÅ:
  BETE ER SOM NORMALA MÄNNISKOR!!
  gå inte runt och skrik saker till minsta lilla människa..
  Ordet svenne? Ska ni kalla oss det, då är ni rasister. då kan ju vi lika gärna börja skrika neger till folk som är mörka.. för det är ju kul. eller?
  Gubbar som beter sig äckligt, Små killar som tror att dom är något..

  Någon som sett på efterlyst? några invandrare där.. så ja. VI FÅR TYCKA ILLA OM DOM!! svenskar kan man oxå hata, men dom kan man inte stoppa från att komma in här eller skicka tillbaka till något annat land..

  vill ni bete er som om ni kommer ifrån den kultur ni verkligen gör?

  Gör det då. men ta FAN inte ut det jävla beteendet på SVENSKA gator!

  Reply
 52. sandra mars 2, 2010 at 3:52 e m

  jag tycker jätte mycket om dig paow!
  du är jätte fin och du ljuger inte om dig själv!
  jag tycker att dom som tycker illa om dig är dum i huvet.
  för du är jätte bra bloggare, jag tycker att du är bäst av alla.
  det är du som ska vara den bästa bloggaren!
  för du är helt klart bäst paow!
  :D<3

  Reply
 53. m mars 2, 2010 at 3:56 e m

  grrrrrrrymt fin ;D

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *