*Suck*

rinkebybrud

Så här skriver Amirs syster till mig på Facebook. I konversationen där hon även mordhotar mig, och säger att ”jag är inte svensk så jag ska inte bete mig som en svensk”. Jag anser att många ”utländska” beter sig bättre än henne.

Att hänga i Rinkeby, snatta på Gina Tricot och knarka kallar inte jag att vara ”utländsk”. Jag förknippar någon utländsk med en religon, respekt och annorlunda kultur.

Men eftersom Amina är 18 år, hänger i centrum och snattar mjukisbyxor (jo det gör hon hon visade Amir det inne på Tacobar när jag var med). Att vara utländsk har jag även förknippat med en stor respekt till sina föräldrar, inte att komma hem och kräva pengar och kalla sin mamma för hora. Amina är för övrigt svensk, född i Sverige och har en svensk mamma. Hennes pappa har lämnat dom för länge sen.

Om hon ska slå alla som inte tycker som henne så kommer det att bli väldigt, väldigt jobbigt.

Har du kontroll på vikten?
Om inte – utnyttja din välkomstpremie! Prova en tvåveckors kur för bara 19 kronor – DU SPARAR 355:-

(Visited 171 times, 1 visits today)

261 Comments

 1. Lina mars 1, 2010 at 11:18 e m

  Stå för vad du tycker !
  Gillar din blogg!

  Reply
 2. ida mars 1, 2010 at 11:21 e m

  GO PAOW! 😀

  Reply
 3. lol mars 1, 2010 at 11:22 e m

  sicken jävla tönt hon verkar vara! go paow

  Reply
 4. I mars 1, 2010 at 11:23 e m

  Jag tycker du gör helt rätt som står för dina åsikter och skriver vad du tycker. Vi är nog många fler, och även jag som är på din sida i detta.
  Bra att någon vågar säga vad den tycker !
  GO PAOW

  Reply
 5. Sara mars 1, 2010 at 11:23 e m

  Vi älskar dig paow! De som angriper är de elaka, inte du. Du är klok och bra.

  Reply
 6. MLI mars 1, 2010 at 11:26 e m

  BRA DÄR PAOW, GO GO GO 😀

  Reply
 7. - mars 1, 2010 at 11:28 e m

  din blogg & dina åsikter. folk behöver inte bry sig så mycket,vad gör det om du tycker så och skriver det. varför bli irriterad på vad en annan tycker..

  Reply
 8. olivia mars 1, 2010 at 11:29 e m

  LÄGG NEEEEER PAOW DU = JOBBIGASTE PÅ LÄNGE

  Reply
 9. Di mars 1, 2010 at 11:30 e m

  Försök inte se alla invandrare som hon för det finns vissa som vill sköta sig.

  Reply
 10. Gabriella mars 1, 2010 at 11:34 e m

  Alltså det går verkligen inte att diskutera med invandrare. Det enda dom kommer med är ”jag och mina 40 inavlade kusiner ska döda dig jao”
  Tror att dom kan komma hit och göra som dom vill. Men klart, dom passar på när dom inte är hemma, för om dom skulle göra det hemma så skulle dom få stryk.

  Reply
 11. KEEEEEEK mars 1, 2010 at 11:37 e m

  alltså tjejen för din egen skull så tycker jag du borde lägga ner allt det här, dvs om du vill ha ditt liv kvar. Jag är ingen sån som hotar dig eller så, men du provocerar bara upp alla utländska människor och de svenska gillar inte heller dig. Jag förstår inte ens hur du vågar yttra dig om något sådant och samtidigt våga gå ut utanför dörren. Sätt inte dig själv i en sådan situation. Det är inte värt det, tänk på att det finns otroligt många människor som inte försöker förstå utan bara agerar. Förstår verkligen inte syftet med att du ger dig in på något sådant.

  Reply
 12. Anonym mars 1, 2010 at 11:37 e m

  team paow!

  Reply
 13. j mars 1, 2010 at 11:38 e m

  asså paow lägg ner ditt fucking snack! du skämmer bara ut dig ska du veta, jag har alltid sett dig som en rolig, skön och trevlig tjej men efter allt detta så ser man hur omogen, osäker och rädd du är eftersom att du lägger ut sånt på bloggen, b.la. att amina snattar? det är inte sånt man pratar om öppet även om man vet dessa saker, där ser man ett tecken på hur mycket man kan lita på dig? även om man är fiender så berättar man inte sånt, dessutom du och amir är vänner, varför sitter du och skriver sånt om hans syster och familj? lägg ner atityden paow!

  Reply
 14. Nathalie Karlsson mars 1, 2010 at 11:40 e m

  Du kanske kan lära dig stava innan du yttrar dig?
  U-T-L-Ä-N-D-S-K
  (länd står för länder, inte läner)

  Lilla flicka, snackar om att moderaterna är som sd. Skulle inte det vara mindre invandrare i Sverige då? Plugga lite allmänbildning eller gå tillbaka till skolan. Du är ju fruktansvärt pinsam.

  Kom även ihåg att alla som stöttar dig förmodligen är små barn som inte förstår ett piss. Sen så är det nog mer en 1 person som gärna skulle vilja slå dig. Vi är många vi är starka, krossa rasismen nu!

  Reply
 15. Allt om sex och lite mer! mars 1, 2010 at 11:41 e m

  Amina är SVENSK, hon är inte utländsk om du påstår det.Men jag själv tycker att det är fel av henne att hota dig, man ska respektera allas åsikter.

  Men jag förstår inte riktigt varför du skriver ut att hon snattar? Vad har det med inlägget att göra med – eller alltså ämnet?

  Reply
 16. Nathalie mars 1, 2010 at 11:41 e m

  Att hänga ut någon på sin populära blogg är INTE att stå för sina åsikter snorungar.

  Reply
 17. Alice mars 1, 2010 at 11:42 e m

  Vad skulle du bevisa nu? Att även dom som är födda i sverige är cp?
  Gå tillbaks till skolan och höj ditt iq människa!

  Reply
 18. alfons mars 1, 2010 at 11:42 e m

  starkt av dig att stå för det du tycker.
  jag tycker du har rätt till en viss del. vissa saker du skriver är lite tjärvig för det saknar ordentlig grund.

  Jag är verkligen ingen rasist när jag säger så. har flera utländska kompisar är till och med en själv^^.

  Det är flest invandrar ungdommar som vandaliserar, krog mishandlar (vill starta bråk) och sen när vi säger en vit skulle slå till så kommer direkt”va fan din rasse jävel jag ska knulla din mama etc etc etc”
  sverige gör dock fel i att placera alla på samma ställe, på så sätt vill dom inte lärar sig, dom hamnar bara med folk som kan deras språk eller kommer från något annat land. Vilket jag tycker är helt sick fly till nåt annat land då?( lite dumt skrivet men är lite irriterad över allt skit paow får)

  självklart är det inte bara utlänningar som våldtar men det är fan en stooooor del.

  Tvingas man fly så får man ta och anpassa sig till språket och kulturen. det gör vi(jag iaf) när vi är utomlands i thailand/japan etc(beroende på vart man åker) tar man av sig skorna i vissa butiker. men t.ex thailand är ett sånt turist baserat land att dom anpassar sig mera till oss turister.

  Och det är s.k ”blattar” som är jobbiga lär er språket, gå i skolan så får även ni jobb och respekt från andra.!

  Reply
 19. Madde mars 1, 2010 at 11:43 e m

  jag gillar dig inte alls längre, jag hatar dig lika mycket som dessie nu alltså. jag gillade dig innan men detta är så överdrivet. sluta innan det är för sent…. idioti

  Reply
 20. Johanna mars 1, 2010 at 11:43 e m

  FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK PAOW DU SUGER HATAR DEJ NU DIN BLOGG SUGER KUK , ÄLLLLLLLSKA DESSIIIIEE!

  Reply
 21. emma. mars 1, 2010 at 11:46 e m

  ofta hon tar det personligt också 😛

  Reply
 22. hanna mars 1, 2010 at 11:46 e m

  seriöst det är ju fan du som håller på om man ser hela konversationen typ så är det ju du som håller på
  och hon mordhotade dig inte är du känslig eller ??

  du är ju fan tönt

  Reply
 23. Anonym mars 1, 2010 at 11:48 e m

  Jag tycker du har så rätt i allt du säger paulina! Jag har många utländska kompisar om man ska uttrycka sig så, men för det kan jag ha emot såna personer som våldtar, misshandlar, mördar ja u name it, svensk som inte! Tycker fan inte att det har nåt med ens ursprung att göra men det är även som du säger , det är ju utlänningarna som skapar rasismen. De kommer hit till sverige och tror de kan styra och ställa (inte alla men en hel del, iallafall där jag bor) då är det klart man tröttnar. Fortsätt stå för vad du tycker, alla som kommenterar att du är dum i huvudet och allting, lär ju bara ta åt sig av vad du skriver, och det betyder ju bara mer att du har så jävla rätt i det du säger.

  Reply
 24. Moa mars 1, 2010 at 11:49 e m

  Men herregud, både du och Amina är ju så jäkla töntiga så de finns inte.

  Reply
 25. Emmilie mars 1, 2010 at 11:49 e m

  Jag är så otroligt LESS på alla som kallar Paow rasist. Läs mitt långa arga inlägg om varför paow har RÄTT!!! Och varför invandring måste stoppas eller saktas av och varför man inte kan ha massa invandrare som inte kan bete sig här! Omg är så trött på denna politiska korrekthet.
  Amina är en korkad bimbo. Det fattar alla… *SUCK*

  Reply
 26. Anonym mars 1, 2010 at 11:50 e m

  lägg ner………

  Reply
 27. Linda mars 1, 2010 at 11:52 e m

  Äh, skit i henne.. Hon tar i så hon skiter ner sig!
  Men däremot borde du faktiskt tänka lite på vad du skriver, jag förstår ärligt talat vad du menar med dina åsikter men det är för att jag inte är dömmande mot folk och har lätt för att förstå andra. Men kan förstå att andra tar det du skriver bokstavligt och helt fel, just för att det låter väldigt väldigt rasistiskt..

  Reply
 28. Anonym mars 1, 2010 at 11:53 e m

  Mordhot???
  ahahaha…vart står det då?
  Eller läser du som du vill?
  Amina äger dig ju lilla flicka.

  Reply
 29. Sofie mars 1, 2010 at 11:53 e m

  Stå upp för dig! Dags för vissa människor att inse att alla inte tycker likadant. Håller dock inte med dig på vissa punkter men ge inte upp pga. några jävla idioter!

  Reply
 30. Röd front mars 1, 2010 at 11:54 e m

  Paulina kanske borde tänka på vad hon gett sig in på. Den politiska bollplanen är inte för 16-åriga fjortisar som inte tänker före de öppnar käften, speciellt om de öppet uttalar sig rasistiskt och stödjer Sverigedemokraterna. De extremvänstra rörelser som existerar ser ingen skillnad på ditt kön eller din ålder, när motanfallet kommer så kommer det, och det kommer att göra väldigt ont.
  Tro inte för en sekund att det faktum att du är en liten flicka kommer att hjälpa dig undkomma den oundvikliga domen, speciellt i tanke på att du har många läsare och kan därmed nå ut till ömtåliga och tunnelvisionerande sinnen likt dina.

  För övrigt kan jag påpeka att du måste vara en väldigt svag och dunkel människa om du stödjer Sverigedemokraterna enbart för vad ett invandrargäng gjort åt dig. Dina argument om att invandrare inte skulle bli diskriminerade på grund av sina burkor och du därmed inte heller skulle bli det för att du klär dig vågat är bra jävla retarderade också.

  inb4 fanboys/girls

  Reply
 31. franko mars 1, 2010 at 11:55 e m

  Folk är så hjärntvättade av medias politiska korrekthet. liknar mer och mer USA där media styr allt och alla är som får och köper allting. media har satt tabu på det här samtalsämnet som borde vädras för allas bästa. Stort av dig Paow att ha åsikter och stå för dom och att du vågar tänka själv.

  Reply
 32. Hannah mars 1, 2010 at 11:56 e m

  Om Amir bryr sej om sin syster borde han verkligen tänka över sitt umgänge.
  Snacka om att gå över gränsen och blanda in hennes familj i det här. Våld
  kommer inte lösa problemet med din trångsynthet och dina överklassfasoner
  men jag förstår verkligen reaktionen efter dina uttalanden.

  Reply
 33. En tjock katt i en smal värld mars 1, 2010 at 11:59 e m

  Bara jag som tycker att det är obehagligt att man år 2010 fortfarande kan bli mordhotad för sina åsikter? (Syftar inte på amirs syrra, utan kommentarerna i allmänhet). Låt bruden tycka vad hon vill, vad gör det om hundra år?

  Reply
 34. Anonym mars 2, 2010 at 12:03 f m

  Men herregud, ni sitter och tror att ni bestämmer vad amina är. Hon är av två helt olika kulturer, lika mycket svensk som tunisier. SÅ DET ÄR VÄL FÖRFAN HON SOM VET BÄST VAD HON KÄNNER SIG SOM?

  Ska ni sitta och skriva att hon är svensk lalala för att hon är uppväxt här, är ni dumma i huvudet? tro itne att man vill vara svensk för att ni ska acceptera en..

  Reply
 35. Acda mars 2, 2010 at 12:07 f m

  Jag skulle tycka att det du sa var vettigt om jag FATTADE det du skrev. Märks att du inte har gått i skolan på väldigt, väldigt länge. Kanske dags att tänka om?

  Reply
 36. ellie mars 2, 2010 at 12:08 f m

  både du och hon är lika jävla töntiga.. väx upp istället!!

  Reply
 37. ida mars 2, 2010 at 12:10 f m

  jag är på din sida paow!

  Reply
 38. Nelly mars 2, 2010 at 12:11 f m

  Du har så jävla rätt. Skrev till och med ett inlägg om dig igår i min blogg!

  Reply
 39. viktoria mars 2, 2010 at 12:11 f m

  Ha dina egna åsikter, det är så jävla bra. Ingen behöver bry sig om vad du tycker, det är så jävla töntigt. Men sluta bråka på internet, det är ännu töntigare, skyll inte på din ålder 🙂 prata med varandra istället eller något 😛

  Reply
 40. - mars 2, 2010 at 12:16 f m

  asså.. paow.. det är verkligen verkligen tråkigt att du inte har läst om vad sverigedemokraterna står för, dom står för så mycket mer, än anti invandrare..
  vi pratar om att alla gay människors rättigheter kränks, att tjejers rättigheter sänks och att mycket annat försämrats… tråkigt paow, tråkigt 🙁 tyckte faktiskt du var jätte bra förut..

  Reply
 41. Selma mars 2, 2010 at 12:16 f m

  Hoppas hon slår sönder dig 🙂

  Reply
 42. Michelle mars 2, 2010 at 12:22 f m

  bra sagt. ingen ska få köra över ens tankar och åsikter.
  Som någon historisk snubbe sa: ”Jag avskyr dina åsikter men jag skulle dö för att låta dig framföra dem”

  Reply
 43. Paow power mars 2, 2010 at 12:24 f m

  Stå på dig Paow, det finns folk där ute som är på din sida.

  Reply
 44. Victor mars 2, 2010 at 12:28 f m

  Du får väl skriva och tycka vad du vill, precis som alla får kommentera vad de vill.

  Men det är synd att vissa förknippar det du säger med rasism. Rasism innebär att man graderar och gör skillnad på olika människor efter etnisk härkomst. Det roliga är att många säger att DU ska gå tillbaka till skolan hahahah, nästan alla lärare och jornalister är sossar och driver därför på myter om att t.ex. sd är rasister osv, Ända sätttet att lära sig nåt är att lyssna på vad företrädare säger och sen ta en egen moralisk ställning i frågan.

  BTW läs inte aftonbladet eller svenska dagblladet, dom har politisk tillhörighet.

  Reply
 45. Anonym mars 2, 2010 at 12:34 f m

  Helt ärligt. Hur orkar alla gå och kalla Paulina för rasse?
  Visst, jag har uppfattat att många utlänningar (till stor del muslimer, men dock inte alla!) tar väldigt illa upp för vad jag och många andra kallar ”små-saker” men vem f*n tycker INTE att det är fel att en brun, gul, vit (vad som) som välkommnats till Sverige kommer och förstör och våldtar och beter sig illa? Skiter alla totalt i att hon skrev ”även svenskar som beter sig illa…”? Jag förstår helt enkelt inte det rasistiska i det..?

  Reply
 46. Diana mars 2, 2010 at 12:39 f m

  Alla ni som klagar! Har ni sett efterlyst??? allt som händer och alla dom söker är mörkyade!! förfan inte konstigt man blir förbannad och drar alla över en kant…d är förfan bara mörkyade som våldtar,rånad,missshandlar osv för det mesta!!

  Sånna idioter kan dra hem till sitt hemland och stanna där..resten ska sköta sig annars åker dom ut från sverige fortaren kvickt!! min åsikt!

  Sen finns det dom som är som svenskar och lever som vi gör och sköter sig..dom ska ha guldmedalj!!

  Reply
 47. Mirna mars 2, 2010 at 12:39 f m

  Hur ser du, är man svensk om man bor i Sverige?
  Är man svensk om man är född i Sverige men har utländska föräldrar?
  Är man svenska om man är född i Sverige och har svenska föräldrar?

  Svar:

  Hur ser du, är man svensk om man bor i Sverige? Ja, om man uppför sig och respekterar Sverige och alla som bor här.
  Är man svensk om man är född i Sverige men har utländska föräldrar? Ja.
  Är man svenska om man är född i Sverige och har svenska föräldrar? Ja.

  Reply
 48. Anonym mars 2, 2010 at 12:40 f m

  Invandrarna ska fan sköta sig om dom ska bo har LA LA LA Det gäller väl förfan ni jävla svenskar också? Eller får man bete sig som en idiot bara för att man är född här.. Lilla Lisa snattar godis på Ica: En klapp på huvudet sen måste hon gå å be om ursäkt.
  Lille Mohammed snattar godis på Ica: ÅK HEM DIN JÄVEL!
  DET ÄR JU FÖRFAN SAMMA SAK ERA IDIOTER!!
  Dessutom Paow så vet du innerst inne att du borde lägga ner och att du inte har inte en aning om vad du snackar om, du är bara liiiiite för blond för att erkänna det..

  Reply
 49. Ida mars 2, 2010 at 12:43 f m

  BRY DEJ INTE OM HENNE. HON BETYDER NOLL.
  hon kommer stanna i rinkeby resten av livet bland dom andra….. aaa det kanske vi inte ska snacka om. men hur som helst: fortsätt stå för dina åsikter !

  Reply
 50. sarita mars 2, 2010 at 12:50 f m

  hahaha alltså sluta bry dig bara paow du lägger ner din energy på skit

  Reply
 51. WE SUPPORT YOU-OFC mars 2, 2010 at 12:54 f m

  skärp till er- sluta upp att vara jobbiga med paow! alla måste väl få säga vad dom vill på sin blogg el överhuvudtaget?? vi lever ju i sverige för tusan…

  jag fattar och tycker paow är strong som vågar säga vad hon tycker om allt skit som händer i sverige..

  statuera ett exempel ok::: skulle nån av er våga åka ut till tensta rinkeby kista alby fittja södertälje mm åka buss el promenera sent..hell no-det är ju vad ens mamma varnar oss för ju?? varför inte stötta paow istället?? det är ju så fel-men paow säger ju med att dom som sköter sig-skiter hon i ju-dom som inte sköter sig ska fan ha skit med.. come on lixom det är väl inget fel med att säga ngt om det!!

  sen för övrigt kan jag tycka att man är trött på alla jävla invandrare…vill inte ha sverige så..

  varför skall alla komme hit? varför kan vi inte göra som finland norge?? ta in så pass många att vi slipper låna pengar av andra länder för att klara oss—fan det är ju sjukt!!!!

  WE SUPPORT YOU PAOW-GO PAOW!

  Reply
 52. Shewa mars 2, 2010 at 12:55 f m

  håll ba käften !

  Reply