God morgon! =D

Hello bitches!

Vaknade faktiskt tidigt idag av att Amir ringde till mig. Och vi pratade lite om hundar osv so sweet…

Just nu sitter jag och dreglar som ett djur, sitter och bleker tänderna med simpelsmile och det verkar verkligen funka. Har suttit nu en timme och det är bara en timme kvar. Det är lite jobbigt att sitta med tandskenorna i munnen eftersom dom är lite förstor så jag måste ha tungan i mellan haha…

Jag lägger in ett inlägg lite senare om hur man gör lite knepigt att förstå i början tyckte jag, men det funkar skitbra, titta bara på ablins kritvita tänder och han använder Simplesmile!

220534

Very sexy haha…

(Visited 56 times, 1 visits today)

29 Comments

 1. julia mars 10, 2010 at 1:18 e m

  fin färg på naglarna 🙂
  kolla min blogg; juhliaa.blogg.se

  Reply
 2. madde mars 10, 2010 at 1:31 e m

  nicenicenice 😀
  // madeleinandrea.blogg.se

  Reply
 3. Music by mix. mars 10, 2010 at 1:37 e m

  Hej!
  Nu kör vi på nostalgi här..
  Har Du någon tv serie eller låt ifrån när ni var små? (:

  Reply
 4. elin mars 10, 2010 at 1:37 e m

  FULA TRASH NAGLAR!!!!!!!!!!!!

  Reply
 5. Wendys Hair mars 10, 2010 at 1:37 e m

  Snygga naglar! Vart köper man simplesmile??
  Ha en bra daag!

  Hälsningar Wendys Hair

  Reply
 6. björn brink mars 10, 2010 at 1:38 e m

  Vår historia svenska vikingatiden

  Medeltiden inleddes erik segerstedt märk kalmarunionen och danmarks makt

  1600-talet segern 30-åriga kriget med vetenskapsmän och bergsbrukare

  1700-talet vetenskap och frihetstid (yttrandefrihetsförordningen först i världen)

  Scheele genie nästan på 2100-talet

  1800-talet bernadottes ulvarnas och latmaskarnas epok

  1900-talet 6:e ekonomiska makten

  wergenius rederierna med 15% av världens handelsflotta (Gbg och spinn off tex volvo världssuccé)

  uppfinningarna, värmlandsmaskin (Blondin-kytteln) och öv

  jag ska anlägga en vikingaplats utanför uppsala högar
  jo, jag , kung björn inledde ju vikingatiden på 800-talet
  född i hylte (avskärmades sen och segelväg från halmstad)
  5-6000 invånare
  samarbete med norge så vikingaflotta , totalt , 500-600 skepp (ibland fick norrmännen evakuera allt)
  ibland spända lägen inför norrmännens ankomst
  sen uppsala-birka
  pilgripsjakt kring sundsvall
  och korståg i finland men också lite i england (brände ner kloster yorkshire, nere skotska gränsen)
  sen återfödelse norge och samma (3:e fästet efter birka och malmö)
  sverige hade kontroll danmark (danerna ner tyskland försvara , informellt samarbete)
  överlägset mest folk
  tyskland var krigshärjat en del , frankrike-seine och england och framförallt ryssland (jag konstantinopel och svarta havet och rekryterade skyter trupper där – legenden om vi kom därifrån vilket vi också gjorde – 700 fick jag- hade en liten flotta där)
  märk hi skrivningen – “läsa in sammanhanget” (platserna etc)
  märk belladonna – äldre av (japanernas och frankrikes hemlighet – märk japanernas hemlighetsmakeri här – inte fisken)
  kitteln – bumbibjörnarnas dryck

  Reply
 7. josefine mars 10, 2010 at 1:41 e m

  skriv i bloggen senare om blekningen funkade!
  & vart fixade du skenorna? (:

  Reply
 8. anonym mars 10, 2010 at 1:49 e m

  hejhej, läste på en blogg på devote, att du skulle vara gravid?
  ett rykte eller en sanning, om man får fråga?

  Reply
 9. sofie mars 10, 2010 at 1:57 e m

  skit snygg!!!!

  Reply
 10. sofie mars 10, 2010 at 1:57 e m

  funkar det? kanske värt att prova 😛

  Reply
 11. elina mars 10, 2010 at 2:10 e m

  hejhej:) du verkar snäll. men det är som om du byter kompisar? brukade du inte umgås med amir, dessie, kissi senare är du ovä’nn med dem? du blir sams, osv… är det inte jobbigt?

  när du dricker, röker vad säger dina föräldrar om det? fick du verkligen det? du går inte i skolan, vf`? bryr de sig inte?

  Reply
 12. olivia mars 10, 2010 at 2:17 e m

  hihi najsy!!

  Reply
 13. Lina mars 10, 2010 at 2:18 e m

  GoMorron 😀

  Reply
 14. Caroline mars 10, 2010 at 2:40 e m

  Men du kan väl inte jämföra med honom, han är ju mörkhyad. Deras tänder ser ju alltid vitare ut än vad de egentligen är i kontrast till hudfärgen. Snyggt är det i vilket fall 🙂

  Reply
 15. Girly mars 10, 2010 at 2:53 e m

  Vilket jälka coolt nagellack härlig färg.
  vart kan man hitta det lacket?

  Kram Girly

  Reply
 16. anna mars 10, 2010 at 3:40 e m

  jag har samma tandblekning som jag använt ca 12ggr och den funkar verkligen 😀 men måste bara säga att du ska ju klippa bort dom där små ”plupparna” eller vafan de heter, längst ut på skenorna 😉 annars funkar de ju inte att stänga munnen och då dreglar man! haha tro mej jag vet, satt och dregla som fan innan jag klippte bort dom 😉 PUSS SÖTNOS!

  Reply
 17. Anonym mars 10, 2010 at 4:01 e m

  Hej paow,har alltid gillat dig extra mycket,du är dig själv och står för vad du tycker,om de är rätt eller fel är en annan sak men du står för de,jag är precis som du en tjej som har lite annorlunda klädstil,lite liknade din faktist,vissa av mina vänner sägar att jag har en jätte cool stil,andra tycker jag är knäpp och ful och konstig,visst tar jag åt mig lite men samtigigt så har min pappa alltid sagt att jag är stark som vågar ha min egen stil,jag kommer i håg för två år sen innan cheap moday var inne,jag var en av dom första som köpte de och vad får jag höra i skolan?jo vad har du för byxor på dig du passar inte i de,men jag brydde mig inte för e var min stil de jag valde att ha på mig,om de såg bitchigt ut så jag bryr mig inte jag vill ha riktigt tighta byxor jag vill ha korta kjolar jag besätmde mig för att inte bry mig,2 dagar senare kommer den killen med cheap monday också,pinsamt att påpeka andra och sen klä sig lika dant,ett exempel på avenssjuka människor,tycker i allafall att du är sjukt jävla cool!Du läser säkert inte min kommentar och tycker säkert bara jag är en av dom andra som bara skriver för att vara något men jag menar de jag säger och de komer från hjärtat!

  Reply
 18. mikaela mars 10, 2010 at 4:54 e m

  fin blogg checka min 🙂

  Reply
 19. saga mars 10, 2010 at 4:59 e m

  Checka gärna in min blogg.

  Lipsu.blogg.se
  Lipsu.blogg.se
  Lipsu.blogg.se
  Lipsu.blogg.se
  Lipsu.blogg.se
  Lipsu.blogg.se

  Reply
 20. lisa mars 10, 2010 at 8:11 e m

  Läs om mitt liv som 18årig plastmamma

  Reply
 21. frida :) mars 10, 2010 at 8:37 e m

  Snälla gör de!! Säg jätte gärna ärligt vad du tyckte! vad det jätte svårt att förstå och göra? Hur kändes det? Vilket paket valde du? Kändes de obegaligt mm?

  Tack så jätte mycket för en bra blogg =)

  Reply
 22. madde mars 30, 2010 at 10:17 f m

  snygg tjej! haha 🙂 <3

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *