I don’t care.

Ibland så önskar jag att jag kunde falla, och ibland önskar jag att jag vore som alla andra tjejer. Det sägs att tjejer gråter en månad i timmar som tonåringar. Men varför gråter aldrig jag?

Jag är inte rädd för att inte passa in, jag är inte rädd  för att få kritik och jag är inte rädd för att säga vad jag tycker. Är det dåligt?

Jag har lärt mig att aldrig ta åt mig av någonting, jag mår inte ens dåligt över den kritik som riktas mot mig. Jag har lärt mig att bläddra fort, vända blad så fort något inte passar mig att höra eller känna.

En sak jag har tänkt, dom människorna som varje dag jämt och ständigt sitter och skriver att jag är ful, att jag har en hög panna, att jag har fula tänder, fult hår, ful näsa, ful klädstil, att jag är en hora o.s.v….

Jag tror att dom tjejerna faktiskt är osäkra tonårsbrudar som ligger och gråter och är rädda för att sticka ut. Att alla dom ”blattebrudarna” faktiskt ligger hemma och gråter och önskar att dom hade det bättre ställt. Att tjejen som blir mobbad i skolan sitter och mobbar någon över internet för att själv må bättre. Jag har alltid varit kall och hal så ingenting rör mig i ryggen. Dessutom vet jag att jag har mer ryggrad än många vuxna människor.

Jag kommer inte att sluta klä mig ”slampigt” för att någon säger det. Är jag blond så ska jag bli brunett jag har för hög panna och måste ha lugg. Hur skulle ni vilja ha mig? Som alla i majoriteten ser ut. Brunt naturligt hår halvmullig och jense och en munktröja.

I skolan fick jag höra varje dag att jag inte dög, att jag inte var tillräckligt ”fin” och att jag var konstig. Likså idag – jag har fin/jag har ful klädstil, ja, allt kritik.

Men vet ni vad ? Det spelar ingen roll vad folk säger, gör eller tycker. Så länge jag känner att jag duger. Det som gör att jag kännner så är nog faktiskt för att jag inte tar åt mig.

Jag vet att jag har vänner som bryr sig, inte många men jag har dom extra nära hjärtat. Jag har det bra ställt, jag mår bra och jag har bra självförtroende. Om nu någon försöker ändra på det, så jobba med att bygga upp erat eget. Sen kan ni komma och klaga på mig. 

Är det rätt att alla bloggare ska få vara som en sorts slagpåse för unga tjejer med PMS-problem?

Ett litet tips om någon person är elak mot dig. Tänk att den tjejen ligger hemma och gråter för att hon känner sig ful äcklig och värdelös, tänk att hon känner att hon inte räcker till. Att hon sminkar sig så mycket bara för att få killarna att kolla på henne. Ja, tänk att ingen är bättre än dig. Det är så jag tagit mig igenom mina 16 år.

Jag vill inte passa in, jag vill inte vara perfekt. Jag vill vara den lite annorlunda tjejen, med konstiga kläder, för att det är så folk känner mig och det är så det kommer att vara.

paow 045

Osäker på säker sex? Köp MySize som finns i sex olika storlekar.

(Visited 57 times, 1 visits today)

249 Comments

 1. felicia mars 10, 2010 at 12:24 f m

  Tycker det är klockrent att du kör ditt eget race! Inte många i din ålder vågar. Så kör på, fortsätt skita i alla idioter som inte har nått bättre för sig än att klaga, och lyssna på såna som mig som fullkomligt älskar din stil!

  Reply
 2. eLi mars 10, 2010 at 12:25 f m

  Kör ditt race! 🙂

  Reply
 3. bella mars 10, 2010 at 12:25 f m

  gryyyymt sagt!! Skit i haters :S samma sak med mig får alltid kritik.
  Behöver knappt göra något för att få de att koka.
  Men vet du varför? JEALOSYYYY.
  Btw jag ska flytta upp till sthlm vi får ta och ses crazy!

  Reply
 4. Serine mars 10, 2010 at 12:26 f m

  Gör det du vill, lyssna inte på andra :S

  Reply
 5. Felicia mars 10, 2010 at 12:27 f m

  Du är toppen att står för det du gör. Inte som vissa andra som slutar att göra det dom gör och gillar, de slutar använda det speciella plagget som någon kommenterat var fult, slutar gå på den affären som folk kallar ”rutten” och likande. Borde finnas fler som du. Menar inte att det finns få som du. Men tycker det borde finnas fler som står för det dom gör. Inte för att jag är så.. Jag står ibland för det jag gör och ibland döljer jag det..

  Reply
 6. Felicia mars 10, 2010 at 12:33 f m

  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  Reply
 7. The Meg Show mars 10, 2010 at 12:35 f m

  Du håller jag ju inte med om allt du tycker och tänker, men okonstruktiv kritik håller man för sig själv. Jag tycker däremot att du är snygg och det är bra att du vet vem du är och står för det!

  Reply
 8. Anonym mars 10, 2010 at 12:40 f m

  Du är en sån fin människa Paulina. Du kommer gå långt här i livet! 🙂
  Kraaaaaam från Norrland

  Reply
 9. emelie mars 10, 2010 at 12:41 f m

  du må vara ung men prata kan du ! , du ska fan inte bry dig om vad folk säger, alla är olika ingen är perfekt och jag tkr du är modig som kan hålla huvdudet högt så dära bra.
  som sagt vi bor i sverige och i sverige får man klä sig hur man vill , jag tror det är mest folk som är osäkra på sig själva som skriver massa skit till dig för dom märker att du har självförtroende , och dom är avundsjuka på dig så dom försöker sänka den genom att trakassera dig du har mkt mera frihet en många av dom , jag tkr du ska forsätta med det du gör ! det kan leda till något riktigt bra! det som inte dödar dig gör dig starkare !

  Reply
 10. ebba mars 10, 2010 at 12:41 f m

  det är bra tjejen, lyssna inte på dom. du vet tyra banks, vet du vrf hon är modell? för att hon har hög panna, det är snyggt med hög panna, alla vill ha det, dom vill ju se ut som du alla dom som ”mobbar”, du har snygg kropp, så du kan klä dig så utan att skämmas, det vill ju alla dom elaka också kunna, men DOM ÄR FÖR FULA!, du är perfekt, visa upp det och var stolt! (y)
  YOU GO GIRL! 😀

  Reply
 11. Malin mars 10, 2010 at 12:44 f m

  Tycker du är skit cool! och har världens snyggaste panna, älska höga pannor!!!

  Reply
 12. emma mars 10, 2010 at 12:46 f m

  jätte bra skrivet och det är verkligen sant!
  Jag tycker iaf att du är en jätte bra bloggare som är finoh har fin klädstil 😀

  Reply
 13. sanna mars 10, 2010 at 12:46 f m

  deet var jävligt bra skrivet! såå rätt paulina.
  fortsätt så & bry dig inte om dom andra osäkra & avundsjuka!
  u go girl ! <3

  Reply
 14. kajsa mars 10, 2010 at 12:48 f m

  du är verkligen sjukt bra! ♥

  Reply
 15. Linn mars 10, 2010 at 12:49 f m

  Jag älskar det hära nya modet, med bustiers och allting! Skitsnygg Paulina. Men är det inte kallt? Fan jag hade dött. Kan tänka mig att det är lite mer lämpligt till sommaren kanske? Eller hur kallt har ni det i stockholm?:)

  Reply
 16. Isak mars 10, 2010 at 12:56 f m

  mycket bra skrivet, härligt med en bloggare som är originell tycker jag.
  Keep up:)

  Reply
 17. jenny mars 10, 2010 at 12:59 f m

  så jävla rätt !

  Reply
 18. Anonym mars 10, 2010 at 1:03 f m

  det är bra, skit i alla inkompitenta idioter, dom förtjänar inte ens ditt uppmärksamhet, du är grym 🙂

  Reply
 19. anonym mars 10, 2010 at 1:16 f m

  tvär bra skrivet paow, helt rätt

  Reply
 20. carolina mars 10, 2010 at 1:17 f m

  Superbra skrivet Paulina, du är verkligen dig själv och låter ingen tracka ner på dig för det! Du är en mycket bättre förebild än många andra bloggare just för att du är dig själv! Keep up the good work!

  Reply
 21. Linda Montana mars 10, 2010 at 1:19 f m

  Starkt inlägg, håller fullständigt med dig,
  Finns ett uttryck som jag alltid älskat ” People laugh at me because im different, I laugh cause they’re all the same”

  Ha en trevlig kväll:)

  Reply
 22. fdfdfdf mars 10, 2010 at 1:19 f m

  Du är ingenting, gå i skolan så kanske du blir nåt!

  Reply
 23. rebecca mars 10, 2010 at 1:26 f m

  Väldigt bra skrivet! Ser verkligen upp till dig som backar upp för dig själv och inte tar skit från idioter. borde ändå vara svårt när du har en så pass stor blogg. Och sen till sak, du är sjukt fin, ditt hår är fint din kropp din panna dina tänder, ALLT. så ta aldrig någonsin åt dig av vad folk säger. Diggar även din klädstil. Oftast. Kramar!

  Reply
 24. C mars 10, 2010 at 1:31 f m

  Way to go girl ;). Jag blir bara så glad av att läsa din blogg och så. Du kör ditt eget race, borde verkligen finnas flera som vågar göra sin egen grej, mden tyvärr har ju de flesta dåligt självförtroende.. Iallafall, Fortsätt som du gör 😀

  Reply
 25. Dennis mars 10, 2010 at 1:35 f m

  det är en av anledningarna som gör dig lite mer intressant än de andra bloggarna!
  Sen undrar jag lite ang. din panna? Jag förstår inte varför du tycker den är så hög? haha, är väl en vanlig panna? Fortsätt att köra ditt race!

  Reply
 26. Martin Gustafson mars 10, 2010 at 1:51 f m

  Klart du inte ska ta åt dig utav det. Sorgliga människor finns det gott om. Om jag var i din sits så skulle jag känna mig jäkligt uppskattad över att så många bryr om hur jag ser ut.
  Jag var också lite i den sitsen över att många snackade. Jag var kallad för bög ett tag för att jag var mycket med tjejer, som ledde till att man blir lite mer feminare till sättet. Men vad ska man göra i det tillfället, skratta var min lösning! Det förlänger livet som sagt.

  Ha ett bra liv du, det förtjänar du. Du har en jäkligt bra grund med bloggen att bli något inom kändisvärlden.
  Take Care! puss

  Reply
 27. Helena mars 10, 2010 at 2:00 f m

  Grymt sagt! Fortsätt att stå på dig!
  Synd bara att alla inte kan tänka på det positiva sätt som du gör. Jag tror helstarkt på det där med alla som klagar, att det måste finnas någonting dom är missnöjda med själva och därför det kan kännas bättre att klanka ner på andra.
  Det är synd att vissa håller på så istället för att ta itu med sina egna problem, för framåt kommer dom inte och antagligen kan det bara bli värre.

  Jag är 4 år äldre än dig, och tycker att ditt tankesätt är helt logiskt. Alltid tyckt, tror jag. Bara då du vet. 🙂 Ha det så bra!

  Reply
 28. Maiken mars 10, 2010 at 2:26 f m

  jag har aldrig tänkt på dom där sakerna som din panna, tänder osv..? varför ska man haka upp sig på något som man bara mår dåligt av? jag tycker du är jätte fin och alla andra små snorungar som sitter där ute framför skärmarna är bara så otroligt avundsjuka på dig, så dom måste hitta fel för att försöka göra din självkänsla sämre. men du visar att inget kan göra så att du faller!
  då är fin Paulina, inget annat!

  Reply
 29. lalal mars 10, 2010 at 2:44 f m

  Du ser ut som en supermodell, din kropp är ju perfekt och jag älskar din stil! Jag vet hur det känns när folk trycker ned en pga hur man ser ut av avundsjuka. Men jag var inte lika stark som du då och jag tog åt mig och grät mycket av det. Men nu är jag stark och struntar i vad folk säger för jag vet att jag är bäst.

  Reply
 30. Anonym mars 10, 2010 at 3:09 f m

  tjaaaa bitches! ni är så jävla fula och patetiska allihopa! hahaha

  Reply
 31. tänk!! mars 10, 2010 at 3:22 f m

  alltså ingen som ställer krav på dig men ser du inte själv?? går ut i bh och kort kjol. vad fan säger dina föräldrar? om tio år kommer du se tillbaka och skämmas. för det ser inte klokt ut!! dom positiva kommentarerna du får är väl majoriteten 13-16 år. Finns inga normala tjejer som klär sig som du.

  Reply
 32. Maria mars 10, 2010 at 4:36 f m

  Tjejer som skriver det är inte ens värda att tas på allvar. Dessutom är du jätte söt!
  Det är bra att gråta, det dämpar stress. Kanske ska du försöka öppna dig om nya saker? 🙂

  Kramar Maria!

  Reply
 33. Anonym mars 10, 2010 at 6:36 f m

  Go paow! 😀
  Jag diggar din klädstil, den passar dig,
  själv skulle jag aldrig våga gå så,
  men…a 😛

  Reply
 34. ellie mars 10, 2010 at 6:36 f m

  skit bra skrivet, och forsätt att kör ditt race!! =)

  Reply
 35. Linnea mars 10, 2010 at 6:51 f m

  du har skitsnygg klädstil, diggar den som fan!

  Reply
 36. Carro med C mars 10, 2010 at 7:10 f m

  Har nu läst din blogg i mer än ett år, och min uppfattning om dig har verkligen förändrats. Du är en mycket stark tjej, och verkar klara allt i livet. Allt i din blogg verkar så äkta. Det är så det ska vara! Fortsätt med det du gör, för du rockar. Du är en så otroligt bra förebild tycker jag. Alla tjejer borde lära sig lite av dig.
  All kärlek till dig.
  <3

  Reply
 37. snyggingen mars 10, 2010 at 7:11 f m

  är det bara för att dina ”kompisar”, dvs om du ens har några!?, ligger och gråter hemma? HAHAHAHA vem fan gör sånt :O omg HAHA skam …
  nej jag själv vet att jag e snygg o så 😉 men ändå så kommenterar jag för att du ÄR ful! Ja, du vågar sticka ut, men gör det åtminstonde på ett bra sätt!
  Och skaffa dig en klädstil, du ska alltid härma kissie,dessie,kenza,foki osv.. Omg get a fucking life and while you’re on it .. learn how to spell!

  Reply
 38. . mars 10, 2010 at 7:12 f m

  och så skriver du ”I Don’t Care”, SLUTA FUCKING SKRIVA OM SÅNT HÄR DÅ? DIN OMOGNA LILLA FJORTIS, DET BEVISAR JU BARA ATT DU BRYR DIG?

  Reply
 39. Frida mars 10, 2010 at 7:39 f m

  Awesome.
  Men du. Pressen är ganska så sjukt mycket större i skolan. Men ändå, kram på dig. 🙂

  Reply