I don’t care.

Ibland så önskar jag att jag kunde falla, och ibland önskar jag att jag vore som alla andra tjejer. Det sägs att tjejer gråter en månad i timmar som tonåringar. Men varför gråter aldrig jag?

Jag är inte rädd för att inte passa in, jag är inte rädd  för att få kritik och jag är inte rädd för att säga vad jag tycker. Är det dåligt?

Jag har lärt mig att aldrig ta åt mig av någonting, jag mår inte ens dåligt över den kritik som riktas mot mig. Jag har lärt mig att bläddra fort, vända blad så fort något inte passar mig att höra eller känna.

En sak jag har tänkt, dom människorna som varje dag jämt och ständigt sitter och skriver att jag är ful, att jag har en hög panna, att jag har fula tänder, fult hår, ful näsa, ful klädstil, att jag är en hora o.s.v….

Jag tror att dom tjejerna faktiskt är osäkra tonårsbrudar som ligger och gråter och är rädda för att sticka ut. Att alla dom ”blattebrudarna” faktiskt ligger hemma och gråter och önskar att dom hade det bättre ställt. Att tjejen som blir mobbad i skolan sitter och mobbar någon över internet för att själv må bättre. Jag har alltid varit kall och hal så ingenting rör mig i ryggen. Dessutom vet jag att jag har mer ryggrad än många vuxna människor.

Jag kommer inte att sluta klä mig ”slampigt” för att någon säger det. Är jag blond så ska jag bli brunett jag har för hög panna och måste ha lugg. Hur skulle ni vilja ha mig? Som alla i majoriteten ser ut. Brunt naturligt hår halvmullig och jense och en munktröja.

I skolan fick jag höra varje dag att jag inte dög, att jag inte var tillräckligt ”fin” och att jag var konstig. Likså idag – jag har fin/jag har ful klädstil, ja, allt kritik.

Men vet ni vad ? Det spelar ingen roll vad folk säger, gör eller tycker. Så länge jag känner att jag duger. Det som gör att jag kännner så är nog faktiskt för att jag inte tar åt mig.

Jag vet att jag har vänner som bryr sig, inte många men jag har dom extra nära hjärtat. Jag har det bra ställt, jag mår bra och jag har bra självförtroende. Om nu någon försöker ändra på det, så jobba med att bygga upp erat eget. Sen kan ni komma och klaga på mig. 

Är det rätt att alla bloggare ska få vara som en sorts slagpåse för unga tjejer med PMS-problem?

Ett litet tips om någon person är elak mot dig. Tänk att den tjejen ligger hemma och gråter för att hon känner sig ful äcklig och värdelös, tänk att hon känner att hon inte räcker till. Att hon sminkar sig så mycket bara för att få killarna att kolla på henne. Ja, tänk att ingen är bättre än dig. Det är så jag tagit mig igenom mina 16 år.

Jag vill inte passa in, jag vill inte vara perfekt. Jag vill vara den lite annorlunda tjejen, med konstiga kläder, för att det är så folk känner mig och det är så det kommer att vara.

paow 045

Osäker på säker sex? Köp MySize som finns i sex olika storlekar.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (249)

You might also like

Caroline Roxy - 3 månader till jul Alexandra Nilsson - Vad fan, shell?! Alexandra Nilsson - Ny vecka.. Alexandra Nilsson - Varför har nättrollen kommit tillbaka?
 • felicia

  Tycker det är klockrent att du kör ditt eget race! Inte många i din ålder vågar. Så kör på, fortsätt skita i alla idioter som inte har nått bättre för sig än att klaga, och lyssna på såna som mig som fullkomligt älskar din stil!

 • bella

  gryyyymt sagt!! Skit i haters :S samma sak med mig får alltid kritik.
  Behöver knappt göra något för att få de att koka.
  Men vet du varför? JEALOSYYYY.
  Btw jag ska flytta upp till sthlm vi får ta och ses crazy!

 • Serine

  Gör det du vill, lyssna inte på andra :S

 • Felicia

  Du är toppen att står för det du gör. Inte som vissa andra som slutar att göra det dom gör och gillar, de slutar använda det speciella plagget som någon kommenterat var fult, slutar gå på den affären som folk kallar ”rutten” och likande. Borde finnas fler som du. Menar inte att det finns få som du. Men tycker det borde finnas fler som står för det dom gör. Inte för att jag är så.. Jag står ibland för det jag gör och ibland döljer jag det..

 • Felicia

  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 • The Meg Show

  Du håller jag ju inte med om allt du tycker och tänker, men okonstruktiv kritik håller man för sig själv. Jag tycker däremot att du är snygg och det är bra att du vet vem du är och står för det!

 • Anonym

  Du är en sån fin människa Paulina. Du kommer gå långt här i livet! 🙂
  Kraaaaaam från Norrland

 • emelie

  du må vara ung men prata kan du ! , du ska fan inte bry dig om vad folk säger, alla är olika ingen är perfekt och jag tkr du är modig som kan hålla huvdudet högt så dära bra.
  som sagt vi bor i sverige och i sverige får man klä sig hur man vill , jag tror det är mest folk som är osäkra på sig själva som skriver massa skit till dig för dom märker att du har självförtroende , och dom är avundsjuka på dig så dom försöker sänka den genom att trakassera dig du har mkt mera frihet en många av dom , jag tkr du ska forsätta med det du gör ! det kan leda till något riktigt bra! det som inte dödar dig gör dig starkare !

 • ebba

  det är bra tjejen, lyssna inte på dom. du vet tyra banks, vet du vrf hon är modell? för att hon har hög panna, det är snyggt med hög panna, alla vill ha det, dom vill ju se ut som du alla dom som ”mobbar”, du har snygg kropp, så du kan klä dig så utan att skämmas, det vill ju alla dom elaka också kunna, men DOM ÄR FÖR FULA!, du är perfekt, visa upp det och var stolt! (y)
  YOU GO GIRL! 😀

 • Malin

  Tycker du är skit cool! och har världens snyggaste panna, älska höga pannor!!!

 • emma

  jätte bra skrivet och det är verkligen sant!
  Jag tycker iaf att du är en jätte bra bloggare som är finoh har fin klädstil 😀

 • sanna

  deet var jävligt bra skrivet! såå rätt paulina.
  fortsätt så & bry dig inte om dom andra osäkra & avundsjuka!
  u go girl ! <3

 • kajsa

  du är verkligen sjukt bra! ♥

 • Linn

  Jag älskar det hära nya modet, med bustiers och allting! Skitsnygg Paulina. Men är det inte kallt? Fan jag hade dött. Kan tänka mig att det är lite mer lämpligt till sommaren kanske? Eller hur kallt har ni det i stockholm?:)

 • Isak

  mycket bra skrivet, härligt med en bloggare som är originell tycker jag.
  Keep up:)

 • Linn ( http://honkallaslinus.blogg.se/ )

  Du är bra ändå, även fast du inte är som dom andra!

 • Anonym

  det är bra, skit i alla inkompitenta idioter, dom förtjänar inte ens ditt uppmärksamhet, du är grym 🙂

 • anonym

  tvär bra skrivet paow, helt rätt

 • carolina

  Superbra skrivet Paulina, du är verkligen dig själv och låter ingen tracka ner på dig för det! Du är en mycket bättre förebild än många andra bloggare just för att du är dig själv! Keep up the good work!

 • Linda Montana

  Starkt inlägg, håller fullständigt med dig,
  Finns ett uttryck som jag alltid älskat ” People laugh at me because im different, I laugh cause they’re all the same”

  Ha en trevlig kväll:)

 • fdfdfdf

  Du är ingenting, gå i skolan så kanske du blir nåt!

 • rebecca

  Väldigt bra skrivet! Ser verkligen upp till dig som backar upp för dig själv och inte tar skit från idioter. borde ändå vara svårt när du har en så pass stor blogg. Och sen till sak, du är sjukt fin, ditt hår är fint din kropp din panna dina tänder, ALLT. så ta aldrig någonsin åt dig av vad folk säger. Diggar även din klädstil. Oftast. Kramar!

 • C

  Way to go girl ;). Jag blir bara så glad av att läsa din blogg och så. Du kör ditt eget race, borde verkligen finnas flera som vågar göra sin egen grej, mden tyvärr har ju de flesta dåligt självförtroende.. Iallafall, Fortsätt som du gör 😀

 • Dennis

  det är en av anledningarna som gör dig lite mer intressant än de andra bloggarna!
  Sen undrar jag lite ang. din panna? Jag förstår inte varför du tycker den är så hög? haha, är väl en vanlig panna? Fortsätt att köra ditt race!

 • Martin Gustafson

  Klart du inte ska ta åt dig utav det. Sorgliga människor finns det gott om. Om jag var i din sits så skulle jag känna mig jäkligt uppskattad över att så många bryr om hur jag ser ut.
  Jag var också lite i den sitsen över att många snackade. Jag var kallad för bög ett tag för att jag var mycket med tjejer, som ledde till att man blir lite mer feminare till sättet. Men vad ska man göra i det tillfället, skratta var min lösning! Det förlänger livet som sagt.

  Ha ett bra liv du, det förtjänar du. Du har en jäkligt bra grund med bloggen att bli något inom kändisvärlden.
  Take Care! puss

 • Helena

  Grymt sagt! Fortsätt att stå på dig!
  Synd bara att alla inte kan tänka på det positiva sätt som du gör. Jag tror helstarkt på det där med alla som klagar, att det måste finnas någonting dom är missnöjda med själva och därför det kan kännas bättre att klanka ner på andra.
  Det är synd att vissa håller på så istället för att ta itu med sina egna problem, för framåt kommer dom inte och antagligen kan det bara bli värre.

  Jag är 4 år äldre än dig, och tycker att ditt tankesätt är helt logiskt. Alltid tyckt, tror jag. Bara då du vet. 🙂 Ha det så bra!

 • Maiken

  jag har aldrig tänkt på dom där sakerna som din panna, tänder osv..? varför ska man haka upp sig på något som man bara mår dåligt av? jag tycker du är jätte fin och alla andra små snorungar som sitter där ute framför skärmarna är bara så otroligt avundsjuka på dig, så dom måste hitta fel för att försöka göra din självkänsla sämre. men du visar att inget kan göra så att du faller!
  då är fin Paulina, inget annat!

 • lalal

  Du ser ut som en supermodell, din kropp är ju perfekt och jag älskar din stil! Jag vet hur det känns när folk trycker ned en pga hur man ser ut av avundsjuka. Men jag var inte lika stark som du då och jag tog åt mig och grät mycket av det. Men nu är jag stark och struntar i vad folk säger för jag vet att jag är bäst.

 • Anonym

  tjaaaa bitches! ni är så jävla fula och patetiska allihopa! hahaha

 • tänk!!

  alltså ingen som ställer krav på dig men ser du inte själv?? går ut i bh och kort kjol. vad fan säger dina föräldrar? om tio år kommer du se tillbaka och skämmas. för det ser inte klokt ut!! dom positiva kommentarerna du får är väl majoriteten 13-16 år. Finns inga normala tjejer som klär sig som du.

 • Allt om sex och lite mer!

  jag håller med dig totalt, gör som du vill!

 • Maria

  Tjejer som skriver det är inte ens värda att tas på allvar. Dessutom är du jätte söt!
  Det är bra att gråta, det dämpar stress. Kanske ska du försöka öppna dig om nya saker? 🙂

  Kramar Maria!

 • Reiina

  U ROULE PAULINA!, dt där va KLOCKRENT!..

  Checka in min blogg fellas:)
  http://www.cinderellawidnofella.blogg.se

  C’YA THERE, KISSES

 • Anonym

  Go paow! 😀
  Jag diggar din klädstil, den passar dig,
  själv skulle jag aldrig våga gå så,
  men…a 😛

 • ellie

  skit bra skrivet, och forsätt att kör ditt race!! =)

 • Linnea

  du har skitsnygg klädstil, diggar den som fan!

 • Carro med C

  Har nu läst din blogg i mer än ett år, och min uppfattning om dig har verkligen förändrats. Du är en mycket stark tjej, och verkar klara allt i livet. Allt i din blogg verkar så äkta. Det är så det ska vara! Fortsätt med det du gör, för du rockar. Du är en så otroligt bra förebild tycker jag. Alla tjejer borde lära sig lite av dig.
  All kärlek till dig.
  <3

 • snyggingen

  är det bara för att dina ”kompisar”, dvs om du ens har några!?, ligger och gråter hemma? HAHAHAHA vem fan gör sånt :O omg HAHA skam …
  nej jag själv vet att jag e snygg o så 😉 men ändå så kommenterar jag för att du ÄR ful! Ja, du vågar sticka ut, men gör det åtminstonde på ett bra sätt!
  Och skaffa dig en klädstil, du ska alltid härma kissie,dessie,kenza,foki osv.. Omg get a fucking life and while you’re on it .. learn how to spell!

 • .

  och så skriver du ”I Don’t Care”, SLUTA FUCKING SKRIVA OM SÅNT HÄR DÅ? DIN OMOGNA LILLA FJORTIS, DET BEVISAR JU BARA ATT DU BRYR DIG?

 • Tina´s vardagslyx

  Jättefin i det mörka håret=)

 • Frida

  Awesome.
  Men du. Pressen är ganska så sjukt mycket större i skolan. Men ändå, kram på dig. 🙂

 • Ninni [Foto & Vardag]

  att gråta är något av det bästa som finns :$

 • chantelle

  Men varför känner du att du måste gå halvt naken mitt vintern för att sticka ut, räcker inte din personlighet?
  Jag tycker bustiers är skit snyggt, men en vardag mitt i vintern.. på en gala, fest ja då är det självklart, men det ser väldigt naket ut.
  Sen vet vi ju inte om detta med gråta är sant, jag tror personligen själv att du visst gråter ibland. Annars har du problem att kontrollera känslor.

  För mig låter det som att du är helt beroende av att sticka ut, du känner att du måste klä dig jätte speciellt annars ser ingen dig! Paulina du duger som du är, synd att du inte fattar det, du kanske ska gråta lite så kanske du kan släppa ut lite frustration..

 • Adela

  Du ser jättebra ut! Fortsätt som du gör och ta ingen skit;)

 • Anonym

  ibland är du så himla underbar^^

 • ss

  Jag har börjat läsa din blogg ganska nyligen och du är en jättestark människa!
  Men jag tror att mångas problem är att de hela tiden jämför sig med andra och att det är det som sänker självförtroendet :/

  Du är en grym bloggare iaf! <3

 • sofie

  nu höjde du dig själv en bit

 • Anna Lingblom

  oj, bra skrivet ! .
  ja önska jag med inte tog åt mig av vad folk sa!

 • wicki

  älska r din blogg vadå hög panna det e de finaste som finns och ha hög panne och som du säger de andra e avundsjuka fortsätt så paow<3

 • von Banan

  helt ärligt… what’s going on med … ja, what ever det är du har på dig?

 • lisa

  idag firar vi min dotters tvåårsdag.

  läs om mitt liv som 18årig mamma

 • Elin Cederholm

  skitbra skrivet Paow!<3 och du duger precis som du e<3

 • Anonym

  Fattar inte varför någon säger så, du är perfekt!!

 • frida

  nej vem palla ta kritik..? orkar aldriiiig bry mig, grinar aldrig heller. finns roligare saker än att slösa bort det med att lyssna på andra som sitter och försöker förbättra deras självförtroende genom att trycka ner ex. Mitt.. Men fuck u säger jag, dom kan ju bara försöka. skulle aldrig bry mig

 • Morrvan

  Bra Paow!!!! Det känns som att jag är den ända som läser din blogg för att jag ÄLSKAR din personlighet och stil när du skriver så!! =P Du är verkligen över snygg!^^ <3

 • ...

  hahaha blattetjejerna har det iaf bättre än dig bitch dra åthelvete rasist

 • amanda

  skit i sånna människor!

 • louise

  du är sååå fin =)

 • blackie

  hahah paulina. Om du inte tog åt dig det som folk skriver så hade du inte skrivit det här inlägget. hehe inte första gången du gör det heller. men men, skit i alla. Du e skit cool tycker jag.

  älska din röst.. söööt

 • fevveh

  alltså seriöst, du har inte ens konstiga kläder.
  du kanske vågar visa mer än andra osv, men dom är bara fega.
  varför kan dom inte bara låta dig leva ditt liv?
  man lever bara en gång, då ska man göra vad man vill med det livet.
  man ska se ut hur man vill, klä sig hur man vill, säga vad man har för åsikter.
  om nån klagar, så vet man ju att deras liv går ut på att vara negativ mot allt& alla,
  därmed inget att bry sig om =)

 • Paulina

  DU ÄR BÄST!!!!!!!!!!! håller med dig till 1000%, grymt bra skrivet paow 🙂

 • Asta

  Jag blir så trött på alla människor som sitter hemma och inte har något liv, och bara för att dom är missnöjda med sig själva måste dom klanka ner på någon annan. I detta fallet du! Det är bara så löjligt! Dom kan väl gå ut och hitta på något i stället lixom? Jag menar jag kanske inte skulle kunna gå ut i en bustier, jag hade inte vågat. Men det är ju jäkla snyggt! Men jag tycker det är bra Paulina skit i dom och kör på ditt, för du är verkligen cool. OCH EN BRA FÖREBILD! 😀

  kramisar 🙂

 • Jossan

  Klart man ska köra sitt eget race. Och skita i alla felknullade muppar som tror sig kunna påverka hur man känner genom att försöka mobba.

  Försöker genomsyra mina ungars liv med den här vetskapen, låta dem vara de sköna individer som de faktiskt är. Ibland går det lite överstyr, men va fan, vi lever ju bara en gång, visst?

  http://ungarsomsnackar.blogg.se
  Bloggen där ungarnas kraftiga mundiarré sätts på pränt.

 • MLI

  bra skrivet paow <3

 • Ellen (ellerenellen.blogg.se)

  Man ska stå på sig!

  Jag hoppas att du gör det ♥

 • Anonym

  du är grym ju. dina tänder är asgulliga och vem har sagt att det är fult med hög panna? tyra banks har hög panna, sist jag kollade var hon en utav världens mest kända supermodeller. du är grym och smart och fierce, don’t let them get you down!

 • Em

  GUUUUUUUUUUUUUUUUUD du e barnslig.

 • Anonym

  alltså snälla vad du är dubbelmoralisk, SHIT.
  ”Är jag blond så ska jag bli brunett jag har för hög panna och måste ha lugg.”

 • elin

  Du är dig själv och ändrar dig inte efter vad andra tycker, och jag tycker att det är sjukt starkt av dig att du vågar vara dig själv!

  Det är väl en sån förebild man vill ha? Någon som vågar vara sig själv! <3

 • Ahnna

  Tycker det är härligt att se en 16 årig tjej våga sticka ut så som du gör. När jag var 16 så var jag väldigt lik dig, fast jag var mest tuff på utsidan och inte alls lika fräck på insidan. Bloggar var ett fenomen som inte existerade, och det är jag glad för idag..
  Tycker du verkar vara en härlig tonårstjej med massa roliga framtisutsikter som de flesta aldrig ens vågar drömma om. Fortsätt vara unik lilla du 😉

 • Frida

  Gillar dig Paow <3 Jag tycker att det är okej att klä sig som du gör bara att du matchar det lite fult ibland så ser de konstigt ut <3 O jag gråter ganska ofta men inte för att jag är rädd för att jag inte ska passa in utan för att jag saknar och önskar hoppas du förstår man behöver inte bara gråta för att man e rädd för att man inte ska passa in <3 Love you blogg ! 🙂

 • Ellen

  Jag tar aaaldrig åt mig heller. Det är bara att köra på.. alla dessa elaka och (egentligen) avundsjuka kommentarerna är det värsta jag sett.. HAR DOM INGET LIV?
  folk får tycka vad de vill, men man behöver inte skriva det.
  det värsta som finns är folk som är som ”alla andra”!

 • julia

  Bra sagt!
  Helt ärligt så tycker jag att du har blivit en bättre bloggare än kissie 😉

 • jonna

  ser ut som du har peruk på dig

 • michelle

  bra sagt! ditt jävla liv, du är som du är och that’s it.. duger inte det för folk så aja deras fel! håller inte alltid med elr gillar inte alltid dina åsiker, men det är ju ändå som sagt DINA åsikter;) tycker folk bordde börja inse att vi är olika & har olika åsikter:)

 • e

  du är faktis jävligt smart paow.. sygg också! ( tjej sätt)

 • Stina

  Du har bästa bloggen med de bästa åsikterna,
  det känns som att du är äkta och verkligen har något att komma med, till skillnad från de flesta andra stora bloggarna i Sverige.

  Ha en bra dag 🙂
  /Stina

 • Anonym

  Om du inte bryr dig om kritik å sånt och att du bläddrar bort det när du har något, varför tar du ens upp det i bloggen?

 • Anonym

  Du är fin paulina, gå din egna väg, kör ditt race, gör det du vill, va stolt över dig själv! keep going!

 • Jessica

  Du är stark! 🙂
  Låt aldrig någon annan ändra dina åsikter, kör ditt eget race! 🙂

 • michaela

  fint skrivet:)

 • Anonym

  Väldigt bra sagt! YOU GO GIIRL !!!!

 • www.bahu.blogg.se

  vf går det inte o kommentera ?

 • Kajsa!

  Se, du har bara fått positiva kommentarer 🙂 jag tycker att du har rätt och att du är oftast har skitsnygga kläder på dig.

 • rebecca

  you go girl! 😀 bra skrivet, jag önskar att jag också kunde skita i elaka kommentarer och inte ta åt mig så lätt.
  take care paulina.

 • milliz

  jag tar inte heller åt mig av vad andra säger,
  men de där kläderna på bilden ser ut att vara lite kalla för att bära på vintern men jag tycker inte att det ser slampigt ut! 😉

 • Latisha

  Hej hej ! Jätte fin blogg och bra text, men vart fan får du upp blattebrudarna i från ?? !! Tror du inte att det finns svenska äckliga barn som ligger hemma och gråter för de inte har självförtroende, men ursäkta mig, många blattar läser din blogg, du ska va stålt över att vi gör det !! Inte skriva en massa skit om dom. Vissa är födda i svergete.x jag, så du ska fan inte gå runt och snacka skit om BLATTE BRUDAR. Det verkar som om du har något imot oss, vi har fan inte gjort dig ngt, och om någon ”blattebrud” (eller vad faaan du kallar oss) har gjort något åt dig, behöver inte det gå ut över alla andra, jag tycker at du sk sluta vara så rasistisk för just nu är du den enda här, som sänker ner vårat självförtroende, som om du säger till oss att vara ”blattebrud” är fel. USCH PÅ DEJ ska jag säga att det är vara fel att vara svenne som du eller ? NEJ FÖR JAG ACEPTERAR DIG SOM DU ÄR, du kanske ska ta och visa respekt och aceptera oss också till en början med, innan du klagar på oss för ingenting, vi ligger inte hemma och gråter vi har högt självförtroende och vi är stolta över oss och våran bakrund, så du ska ta och sluta skriva en massa rasistiska saker om oss FATTAR DU !!! Det här borde du ta åt dig,

  Fin blogg 😀 (förutom den patetiska texten -.-)

 • emma

  sjukt bra skriveet ! <3

 • Jossan

  jag älskar din klädstil! Och jag älskar din attityd, du ahr helt rätt inställning! Man ska inte bry sig om vad andra tycker. önskar att jag vore mer som du! Hade varit så jäkla kul att få lära känna dig, undrar om självförtroende kan smitta? (; hoppas det gör det, även över internet och via bloggar!

 • sandra

  Hej Paulina!:)
  Tycker du är en grym tjej.
  Läser din blogg varje dag och tycker du är helt unik.
  Du vågar vara dig själv, du lever livet på ditt sett och tar ingen kritik.
  Jag tror…ne jag VET att det är många människor som ser upp till dig pågrund av hur du är som person. Det är inte många som vågar stå för sina egna tankar och åsikter som du.
  Fortsätt leva livet Paulina:)
  Du är en grym tjej!
  Tack för din blogg:)
  /sandra

 • Theres

  Hejsan söt!
  Grym blogg, tycker verkligen att du är en bra förebild för allt tjejer. Du är den du är och försöker inte ändra det för någon.
  Men min fråga är iallfall, hur lockar du ditt hår? var kommer din locktång ifrån? Hur gör du, var kan man köpa och hur mycket kostar den?
  Du är SÅ fin! Puss

 • LAJSEIY

  du är som jag med andra ord 🙂 bra jobbat, fortsätt så. låt ingen annan trycka ner dig!

 • Moa - FUCKINGPOSERS

  Riktigt bra skrivet! Skönt att du står på dig.

 • belma

  hellre ”speciell” än som alla andra ska dt vara! tjejen, tycker du har grymt snygg klädstil, 😀 så du gör helt rätt i att skita i alla dem här personerna, för dem är ju helt sjuka i skallen när dt gäller deras åsikter om dig :)!

 • SARA JOAHNSSON

  LÄS MIN BLOGG OCH KOMMENTERA GÄRNA 😀

 • Malin

  Jätte bra skrivet! 🙂

 • Nathalie

  STÅ PÅ DIG! Du är både snygg och har bra klädstil!

 • cornelia

  härligt att läsa den texten! inte många skulle vågat skriva det! kör på ditt nu och låt inte någon förstöra det! you goooo girl 😀

 • josephine

  Det är bra, man ska vara sig själv. Dessie är bara så jälva pinsam och jag diggar dig. Du är snygg så vrf inte visa kroppen?
  Go Paow.

 • linnea

  PAULINA! jag hoppas att du läser detta! för jag tycker att du är en enormt stark person och en bra förebild för många tonåringar. Och ingen har rätt att trycka ner dig, det är så härligt att se att du faktiskt vågar säga till och stå för vad du tycker, du är en extremt mogen 16 åring. Och dessutom är du vacker så skit i alla elaka kommentarer. YOU GO GIRL!

 • Emilia

  du är bäst paow !
  du är skit fin och du är inte ful på nått sett !

  vi love you paow ! <3

 • Malin;)

  Du kanske inte byr dig, du kanske inte ser det här, MEN jag måååste bara säga att du är bäst och ist för att koncentrera dig på det dåliga och hur många som inte gillar dig.. koncentrera dig på alla som FAKTISKT älskar dig!!!

  puusss!!!!!

  http://www.berghstrom.blogg.se

 • elin

  jag har också fått lida ganska ofta för att jag inte bryr mig om folk som är elaka mot mig, men de har jag fullständigt skitit i så jag tycker bar du e stark!

 • Caroline

  Jag tycker du gör precis rätt, du får dem personer som har dåligt självförtroende få en motivation, en motivering att börja tycka om sig själva eller iallfalll acceptera sig själv men du får även dem som kritiserar inse att det inte är lönt, att det inte finns någon egentlig mening med att kritisera någon annan.

  Fortsätt stå på dig och tro på dig själv!

 • michaela

  Givetvis ska man stå upp för den man är och vara stolt, men det innebär inte att det gör det rätt att kasta skit på människor som kanske inte tycker att man klär eller beter sig ”som folk”.

  Jag har fått höra mycket skit, men så länge jag vet vem jag själv är behöver jag inte kasta skit på någon annan. Är man stolt så är man stolt oavsett, då behöver man inte tänka att alla haters är svartsjuka/fula/äckliga. De är bara vanliga människor som råkar vara väldigt trångsynta, men så länge de inte känner mig eller vet hur jag funkar är deras åsikter meningslösa för mig.
  Allt behöver inte handla om hat.

 • stajjny

  Fan vad bra skrivet! Och du ska inte ta åt dig, för det är bara avundsjuka bittra tjejer som skriver såna kommentarer. Har själv fått en del elaka kommentarer, men dom som skriver dom har ju så dålig självkänsla att det nästan är synd om dom!
  Fortsätt kör ditt race, och skit i vad folk säger, det är då man faktiskt kommer nånstans.

 • Nathalie

  Förstår dig, jag hade inte pallat all kritik som du får! Men stå på dig… Du är en supersöt tjej med fötterna på jorden. Om du tycker det du tycker om invandrare så har du all rätt till att göra det, du får klä dig hur du vill, ha vilken hårfärg du vill! Vi bor i Sverige och alla har rätt till egna åsikter! Sköt om dig 🙂 Kram

 • melina

  de var väldigt naket osv.. men vem har sagt att man INTE FÅR klä sig som man vill. jag håller på dig paow.

 • anonym..

  jättebra skrivet paulina.. verkligen. borde finnas fler som dig tycker jag.
  blev nästan tår ögd när ja läste det här för jag har känt lika dant som dig..

  eller egentligen var det inget fel på mig tyckte andra. dom tyckte att ja va fin, roligt, snäll å sådär, men jag hatade mitt utseende.. och tyvärr gör jag det fortfarande. jag hatade nästan hela mig. ja kan ibland ångra mig att jag pratat för mycket, skrattat för mycket, och allt sånt där. för ja tänker bara; vilken jävla idiot jag är. varför pratar jag för? jag skämmer bara ut mig. jag hatar min röst också. varför kan jag inte vara tyst för. och det är så himla jobbigt.

  ja har tankar inom mig.. och det är inte bra tankar ska ni alla veta. men jag försöker stöta bort dom. för jag vill må bra!

  ingen av mina kompisar vet om det här. och ingentligen är det ju ingen stor sak. men allt blir en väldigt stor sak när det pågått så länge. jag har alltid varit lite nedstämd av mig. och det var till och med innan ja kom in i tonåren. men ja tror det kan bero på att vissa människor försökte sänka mig. och mina alla underbara vänner gjorde inget åt det. dom tänkte inte på hur mycket ja skulle kunna såras av det. och nu idag kan ja tänka tillbaka på alla ord som folk har sagt. folk tänker inte på vafan dom säger! om ja alltid har varit ledsen pga mitt utseende så kan människor, typ okända som man just lärt känna, så kan dom bara kläcka ur sig nått ord som är dumt i mina öron. men dom fattar ju ingenting alls..
  jag fortsättter och kämpa, ja ska aldrig ge upp. men jag vill bara att folk ska veta att tänk lite på vafan ni säger egentligen, och peppa människor istället och säg att dom är vackra, söta, fina, snälla, roliga.. ja allt! även fast man tycker illa om nån kan man väl istället säga nått lite sådär snällt? för man mår själv bättre av det också.

  så snälla.. om alla börjar bete sig som människor med gott hjärta så blir det inte fler situationer som jag haft. för tro mig.. ord sårar också. lika mycket som ett hårt jävla slag i magen.

  men ta hand om er! varje människa är lika mycket värd som alla andra.

 • julia

  så jävla rätt paow 🙂

 • frida :)

  Det var verkligen jätte bra skrivet av dig :)!!! riktigt bra! Vill bara kanske ge ett litet tips, typ. Inte för att jag menar att du behöver det menar inte så! Men om du är osäker/inte riktigt vet vad du tycker eller kan reda ut dina tankar kanske de skulle vara bra om du träffade en socionom/ kurator ( det är samma sak bara olika namn XD) och de kan hjälpa dig att reda ut dina tankar, om du hittar nån som du känner att du gillar och passar ihop att prata med =) annars ska du byta! För jag har världens bästa 😀 Hur vacker och gullig som helst, som hjälpt mig att kunna reda ut mina tankar ibalnd ^^

 • Anonym

  du passar så mycket bättre som brunett, bli INTE blond igen snälla rara 😉

 • Annie

  Det var jävligt bra skrivet! Men tycker att du borde skippa löshåret och därmed sticka ut ännu mer! Tar du bort de där fjortisfasonerna när du bland annat pratar å skippa löshåret så kommer du bli en riktig primadonna som kommer sticka ut!!

  PUSSS love your blog! :*

 • felicia:)

  Bra skrivet paow! känner igen mig för allt du skriver, nästan allt! en kille i min klass håller på med mig för att jag har hög panna, han har sagt till mig ”haha sån hög panna du har” jag blir oftast sårad och tar handen på min panna och försöker gömma mig.. men sen så läser jag din blogg rätt ofta och du har jo också hög panna,och de är säkert många fler som har de, så jag ska försöka att inte bry mig om vad han säger till mig, jag trivs med min stora panna, de är inget jag kan ta bort.
  Kram från felicia

 • Linnea

  Bra skrivet! Jag tycker att det är skitbra att du kör ditt eget race och inte tar åt dig av kränkande kommentarer. Det är så härligt att läsa sådana här inlägg istället för inlägg där du klankar ner på andra eller ”ger tillbaka”.

 • Sabbo

  Och sån har du nog alltid varit paulina 😉

 • Sandii

  Lyssna inte på andra! lev ditt eget liv precis som du vill 🙂

 • Anonym

  jättehärligt skrivet! om jag ska vara helt ärlig har jag aldrig riktigt gillat dig, bara läst din blogg för att det är underhållande. du har nu fått mig att ändra åsikt helt och hållet! bra avslut tycker jag också, fint att du ger tips till oss tjejer. vi ska hålla ihop!
  KRAM!

 • AnoNym

  Jag älskar starka tjejer som vågar vara sig själv, du gör helt rätt, fortsätt vara du, en drömtjej helt enkelt. 🙂

 • Emma (från kunskap)

  Tja! Jag tycker att det låter skit bra det du skriver. Man ska vara sig själv och inte ta skit från andra, så är det bara och det är jätte bra för dom som kan följa det. Men iaf, vet inte om du kommer ihåg mig men jag har tänkt på en liten sak. Efter att du slutatde kunskap så fick du för dig av nån anledning att du skulle slå mig… ^^ Så du kom dit nån dag med nåra polare och skulle slå mig, men jag satt ner och tänkte inte ställa mig upp för jag orkade inte bråka. Det blev inget mer med det och sen prata vi typ aldrig igen. Jag undrar bara, varför blev det så? Hur kommer det sig att du fick för dig det att du skulle göra det? Jag har aldrig gjort dig något liksom :p Vi sov även i samma rum en gång i falun, men då blev jag sur på dig för att du störde på nätterna ^^, kommer du ihåg vem jag är?
  Men aja, ha det så bra, hoppas att du svarar! 🙂

 • Alma.

  Jag håller absolut med dig & många andra ovanför!
  Även fast jag färgar håret, byter klädstil så kommer dom alltid med fler fel.
  Om man skulle lyssna på vad alla hade att säga så skulle man vara helt förstörd!
  & dom som nu kränker andra måste verkligen vara osäkra & dom vill säkert vara som den personen dom kränker..
  T.ex. Vissa i min klass hakar upp sig gör hur jag uttalar vissa ord, & dom överdriver allt så om jag skulle sagt en grej lite fel så förstorar dom den till världens sak.
  Så om jag råkar uttala sluta lite för länge så uttalar dom det 10 ggr längre, bara för att alla ska skratta!
  & där står alla mina kompisar & skrattar åt mig?!
  Även min närmaste kompisar, alltså vad är dom för kompisar egentligen?
  Dom kan slänga sig väggen när dom håller på sådär, jag står inte precis & skrattar åt dom när nån försöker förlöjliga dom utan försvarar dom!
  SÅ ALLA DÄR NI UTE TÄNK ER FÖR INNAN NI ÖPPNAR ER MUN MED KOMMENTARER ELLER SKRATT!

 • melissa

  alla andra har kommenterat nästan samma sak och här kommer jag med en till kommentar. men läs nu.
  de här inlägget var verkligen vad jag behövde..
  jag började tänka efter, efter jag läst texten och du har helt rätt med allting.
  den här texten ska jag gå tillbaka och läsa varje gång jag känner mig nere och ledsen.
  jag är ganska känslig av mig. men av att läsa den här texten fick jag liksom nån kraft av att kämpa elr vad jag ska säga. vet inte hur jag ska förklara. men riktigt bra text som jag tror kan få andra människor att också fatta meningen med livet.
  tack ska du har. riktigt bra skriver!:)

 • Anonym

  bra skrivet :)! din blogg är den bästa!

 • Emma-Lou

  Det är bra att du inte tar åt dig, men sedan får du se dig i spegeln en extra gång och ifrågasätta dig själv en stund… Du provocerar ganska duktigt och skriver elaka saker om andra bloggare som exempelvis Kisse.. Du gör ofta narr av henne här i din blogg..

 • :)

  Du har fina tänder och snyggt hår men du har ännu finare näsa ;)<3
  Alla med glugg mellan fram tänderna är VINNARE! 😀

 • Anonym

  du ser ut som en liten hora, grattis. svårt att hantera sanningen?

 • Elin

  Så jävla bra sagt, tror det kommer hjälpa många med det du skrev och mig med, du är ju som du är och du har ju en stor blogg ändå så dom som säger något är ju bara avensjuka!
  Jag har bara en liten fråga, går inte du i skolan?
  Älskar din blogg kramar Elin

 • *Em

  Utlottning av biobiljetter på min blogg just nu! Dessutom får dem som deltar chansen att klicka hem gratis presentkort, gratis smink och parfymer, godis och mycket annat! Vill pååpeka att det INTE är gratisbio eller liknande det handlar om, det här är en väldigt enkel sida där du redan första dagen kan klicka hem saker. http://emelojs.blogg.se/2010/march/utlottning-av-biobiljetter.html

 • sanna

  Så jävla bra sagt paulina!!! älskar din blogg btw!
  men skulle inte du kunna säga vart din ursnygga BH kommer ifrån ? 🙂 puss

 • Jenny

  bara för att folk inte tycker du klädde dig snyggt igår så betyder det inte att de är feta eller fula…

 • Mia

  Fifan vad du är bra!

  Inte många som vågar stå för det dom är och det dom tycker osv…
  Det är uppenbarligen så att man tyvärr får ta skit då,.
  För detta samhälle är tydligen uppbyggt så, att om någon sticker ut och kör sitt race då finns det alltid, ALLTID några som måste börja skitsnacka, vara elak m.m
  Oftast handlar det väl om avundsjuka skulle jag tro, men sen är det ju också så att alla tycker inte likadant och då ska man ju givetvis stå för det man själv tycker, men ”respektera” andras resonemang…
  Det är bra att du inte tar åt dig av dålig kritik, men ibland kan det även vara ”nyttigt” att lyssna på sådant också, absolut inte på sån skit att du är ful, värdelös, hora m.m för det är bara bullshit och avundsjuka snack så det skriker om det.
  Men jag menar bara att viss kritik är bra att ta åt sig av för att växa lite och kanske tänka efter, för ibland så är det faktist så att man kanske kör på så hårt med sitt att man missar dom där små viktiga sakerna.
  Dissa inte allt som sägs om dig, bara det dära bullshit pratet.

  Keep up the good work Paow! ^_^

 • maria

  Tycker det är meningslöst att du ens ska lägga tid på att svara åt de som skriver så åt dig. De är inte värda det. Du duger gått å väl!

 • anonym

  ursäkta? i ditt sista videoinlägg sa du att du hade klipp lugg
  för att alla tjata på att du hade en stor panna eller nått i den
  stilen.och du tar ju visst åt dig när du säger sådär.”blatte tjejer”
  var det du bästa du kunde komma på eller?kan bara skratta åt dig.
  för det första så ”grinar” vi inte!annars är det du som gör det eftersom,
  det är du som tar upp det.”blatte brudar” är sjukt modiga.och de där med
  att ha mjukis kläder & sånt har man för att dom är mysiga att ha på sig.
  inte för att man är fattig eller nått sånt.om du inte vill att ”vi” ska ta illa
  upp med din rasistiska inlägg. ( då menar jag inte den här,utan dom andra
  inläggen) vi är i alla fall modigare,mer respektfullare en vissa andra.
  jag förtår faktist inte dig.. & det vill jag inte heller. men i alla fall så vet
  du vad jag/vi ville säga. och ta inte illa upp av de här.

 • MISERYPRINCESS

  Bra skrivet Paulina. Det är just pga dom här inläggen som jag gillar att läsa din blogg ;D

 • m

  just nu sitter jag och väntar på att min kille…eller om han är det fortfarande, ska svara på mitt sms ”är vi fortfarande tsm” jag har en sån stor klump i magen. var tvungen att gå hem från skolan ifall ska skulle svimma eller börja gråta. känns bra när du skriver sånt här ialf just nu. jag orkar inte gå igenom sånt här va fan blir man tillsammans med folk för…nu kommer tårarna

 • beckis

  så jävla bra skivet! du har helt jävla rätt, klart ingen ska få trycka ner någon annan. men ett tips till dig, känn efter ibland och lägg dig ner och gråt. de man inte dör av blir man bara starkare av.

 • - josefinfjällborg

  Jag tycker du är jättefin och ser verkligen upp till dig som vågar sticka ut ur mängden, för det vågar inte jag..

  Tack för en bra blogg! 🙂

 • Anonym

  Go for it;)
  låt bitterfittorna sitta hemma och ruttna.
  Du är snygg, alla är bara avensjuka 🙁

 • Anonym

  höga pannor äger <3

 • Eliza

  WOW TJEJEN! you go girl <3

 • Caroline

  Bra skrivet! Kanske kan du bidra till att unga tjejer inte ska gå runt och må så dåligt och inspirera dem. Jag själv mådde dåligt under min tonårstid titt som tätt, var halvt mobbad och sånt. Det sätter sina spår, det hade varit bättre om man inte hade lyssnat och inte brytt sig. För det sitter kvar ända in i vuxen ålder, och det är allt annat än bra. Det är först de senaste två åren jag mått bra igen.

 • Gabriella

  jättebra skrivet Paulina ! om du har det modet och självkännslan som du har kommer du komma långt ! för vem kan stoppa dig egentligen ? inga läsare kan stoppa dig att vara den du är och att vara bäst ! <3

  älskar din blogg, läser varje dag :D<3
  kram

 • :)

  Du har missat solen idag, upp och hoppa!

  Har varit kanonfint väder ute!

  Själv har man joggat hela dagen 🙂

  /Är också hemma på dagarna! (:

 • razone

  MEN VAD HAR BLATTEBRUDAR MED SAKEN?

 • Anonym

  älskar dig paulina 🙂

 • Madde

  Tkr du är superfin! Du passar ju i precis allt, till skillnad från mig tex ;O

 • denise

  du är inte ful gumman, verkligen inte! du är fin

 • :D

  klockren! så jävla bra skrivit (:

 • Elin

  Du är skitgrym! fortsätt så, det är pisstråkigt med döda fiskar som åker med strömmen… Livet är ju till för att använda, och du verkar göra de på ett skitbra sätt! Du strålar tjejen! Life is too short to be a Svensson…

 • Anonym

  du är skit fin 😉 hur mycket väger du och hur lång är du? inget illa menat bara kul att veta för de flästa stora bloggarna förutom kissie är långa och smala 😀

 • Helene

  Du kommer att gå långt, ändra inte på dig för att någon annan vill det, var dig själv. // Helene

 • elsa

  Bra sagt Paow! Du har verkligen rätt!

  Måste även säga att du passar väldigt bra i det bruna håret och luggen! 🙂

 • elin

  fyfaaaaaaaaan va bra skrivet!

 • AnonymKritiker

  Jag citerar:

  ”Ett litet tips om någon person är elak mot dig. Tänk att den tjejen ligger hemma och gråter för att hon känner sig ful äcklig och värdelös, tänk att hon känner att hon inte räcker till. Att hon sminkar sig så mycket bara för att få killarna att kolla på henne. Ja, tänk att ingen är bättre än dig. Det är så jag tagit mig igenom mina 16 år.”

  Och måste då fråga dig, har du alltså varit mobbad i hela ditt liv,eftersom du måste inbilla dig hur saker och ting är för att klara dig i…(sa du 16 år?)..en lång tid i ditt liv? Då borde du istället visa vem du egentligen är istället för att visa en fake sida av dig.

 • erica

  sååå rätt !hhah har också hög panna så typ ”rynkar” den eller nåt som ja inte tänker på, menmen!
  aja din blogg är suuper (Y)
  OCh du passar i lugg:D

 • Anonym

  vad bra skrivet!
  ja tycker väldigt mycket samma.
  jag har inte heller så jätte många vänner fast jag har dom jag behöver och dom är också väldigt nära.
  förut tog jag åt mig väldigt mycket av vad folk sa och blev ledsen och rädd.
  men nu för bara ett år sen så har det bara blivit helt annorlunda, jag ”vänder blad” direkt och är inte ledsen eller något i mer än en dag typ.
  jag ligger inte och gråter längre för att det finns folk som är dumma mot mig och hatar mig, eller för alla hot jag får.
  aja bra skriver iallafall. <3

 • sussie

  Jag har inget emot hur du klär dig eller nånting för sånt rör mig inte det minsta men just det att du alltid tar upp det här med att folk trackar på dig visar ju att du faktiskt bryr dig. Hur mycket ryggrad du än har så verkar det inte som att du helt struntar i det. Så länge du försöker övertyga folk om att du INTE bryr dig så förstår man ju bara mer och mer att du faktiskt tänker på det. För så länge du fortsätter ge dom här tjejerna uppmärksamhet så kommer de ju fortsätta bara för då vet dom att du faktiskt uppmärksammar dom.
  Även om du inte blir sårad elr liknande så ger du ju ändå de här människorna din uppmärksamhet genom att skriva om dom här.
  Jag struntar i hur du tar det jag har sagt men jag tycker bara det är onödigt att ta upp saker du tydligen inte bryr dig om.. tack för mig och lycka till med bloggen^^

 • syster

  att vara kall & hal, att föreställa sig gråtande flickor &
  klanka ned på andras klädstilar; är det att stå på sig?

  för jag tycker bara det låter som ett svagt försvarstal.
  att kunna gråta, kunna bära upp jeans & tischa, att inte
  konstant bevisa sin hårdhet, DET för mig, är att stå på sig.

  varför är du så jävla arg & frustrerad om nu allt rinner av dig?

 • Linda

  DU ÄR SNYGG, iallafall snyggare än många :O orka att man ska kalla dej slampa bla bla bara för att du klär dig modernt, alla får väl fan klä sig hur dem vill…

 • Elsa

  Så otroligt bra skrivet. Det finns inte ord.

 • Patrizia

  Bra skrivet Paulina!

 • Elsa

  Syster: Om du läser HELA texten så förstår du nog att det inte är just det som Paulina försöker få fram. Att du kan bära upp en tischa och ett par jeans är även det att stå på sig, men om du vill att Paulina ska respektera dig, din tischa och dina åsikter om att stå på sig måste även du respektera hennes. Tänk efter, om du anser att du står på dig, vad gör inte då hon? Om ni båda vågar ha på er det ni vill och om ni båda vågar stå för era åsikter, vem är det då som gör fel? För jag förstår det som att du trackar ner på henne. Det här är en av de sakerna de flesta tonåringar måste lära sig, ibland måste man faktiskt läsa mellan raderna för att förstå.

 • natalie

  Det är bra att du inte tar åt dig, alla får klä sig som dom vill. Jag får ochså höra att jag liknar en fjortis o sånt bara för att jag har kläder från Gina Tricot osv fast jag är absolut ingen fjortis. Det är inte många som vågar stå upp för sig själva som du gör,därför tycker jag att du är en väldigt bra förebild 🙂 du lixom kör dig eget liv och skiter i vad andra tycker.

 • nelly

  tycker du är sjukt mogen för din ålder paow! you go girl !:)

 • Anonym

  Jag tror inte att alla som kommenterar är osäkra i sig själv. Folk tycker att du är irriterande för att du skriver sju mil låna inlägg och tror at du har upplevt så sjukt mycket och vet så sjjukt mycket men det gör du inte. Du sklriver på ett sådant sätt så att många går på det och tänker wow vad smart hon är men du grungar inte dina argument på någonsomhelst fakta och mycket av det du skriver kan man läsa i vilken Frida tidnong som helst. Du och alla andra skriver alltid t ex ”Alla ni som säger agtt jag är ful är bara avbundsjuka” så man kan alltså inte ha en egen åsikt utan att vara avundsjuk?? Hmm, okej.
  Det där om att du inte gråter är inte hälsosamt för övrigt så tror jag inte att du gråter onaturligt lite heller.

 • d

  *****************************************
  VET ATT DET ÄR MÅNGA DÄR UTE som känner sak som mig, som känner att livet kanske inte alltid är på topp.-Har precis startat en blogg för er som känner likadant som mig, det kan vara skönt att känna att man inte mår dåligt ensam här i världen fast det ofta känns så…

  whythislife.blogg.se/
  **********************************************

 • Anonym

  Det är rätt paulina, stå på dig !
  Det är inte vad som syns på utsidan som räknas, utan det som finns på insidan och du verkar ha väldigt mycket klokt där. fortsätt så !

 • Sara

  Extremt bra skrivet! Önskar bara att fler skulle tänka så…
  Ha det gött! xoxo

 • Johanna M

  JAG DIGGAR DIG SOMFAN! RIKTIGT COOLT ATT DU VERKLIGEN VÅGAR VARA DIG SJÄLV, DET ÄR DE INTE MÅNGA SOM VÅGAR.

 • eveline

  Fyfan vad bra skrivet säger jag bara!

 • julia.

  bara posetiva kommentarer juu.. nästan ! ;D

 • Anonym

  Du är inte ful 🙂 Du är jättesöt 😀

 • ebba

  bra skrivet paulina 🙂

 • Jennifer

  Grymt bra skrivet! Är avis på ditt unika skälvförtroende. Dela med dig, det är något som alla tonårstjejer skulle uppskata! Otroligt cool blogg btw 🙂

 • hanna

  jag tycker du är hur söt som helst iallafall!

 • Simone

  Tyckte verkligen om det här inlägget. Att våga sticka ut bevisar bara att man har självförtroende och man skiter i vad andra tycker. Är man nöjd med sig själv så är det väldigt svårt för andra att ändra på det!

 • noor

  asso måste bara säga jag är en ”blattebrud” jag har aldrig kommit och klagat på dig och sagt att du är ful och allt , det är inte min stil och jag känner många fler ”blattebrudar” som heller inte håller på sådär, så tycker inte du ska komma och säga att det är blattarna som håller på så , för liksom det är hur många svenskar som hellst som håller på sådär. puss!

 • Rebecca

  Jag tycker ärligt att du klär dig mycket snyggare än de andra stora bloggarna.
  Det är inte kläderna som gör någon slampig utan personen som gör kläderna slampiga enligt mig.

 • katarina

  ”Att alla dom ”blattebrudarna” faktiskt ligger hemma och gråter och önskar att dom hade det bättre ställt”
  okej de hela lätt bra innan du la till blattebrudarna aso va fan är ditt problem? bara för att de finns andra ”blattetjejer” som skriver hora och grejer till dig betyder de inte att du ska skriva så om oss andra som faktis tycker om dig. och ursäkta? vadå gråta din fucking skit jag ser hundra gånger bättre ut än dig din lilla råtta. skulle aldrig skriva så till dig, men du går mej på nerverna när du skriver saker om oss blattar va leker du fin seriöst, hälften är finaren dig de bra att du har självförtroende sänk svenskar daa ni e inte så bra som ni påstår era rasist horer. kan erkänna att ja beeter mig omogen nu de för du irriterar mig så ja bara vill slå sönder dig ja hade inget imot dig tyckte om dig bättren de andra men nu ska ja sluta läsa din blogg för du e inte värd ett ända öre som du får när ja besöker dig din äckel.

 • Anonym

  bra sagt bästa på länge fan diggar dig starkt 😀

 • Maja

  Det kanske bara är jag men jag ser faktiskt inte att Paulinas panna skulle vara specielt hög..? jag tkr din panna ser normal ut. Det känns ju som att folk verkligen tittar efter fel på dig! Kör på och var dig själv paulina! Du är bäst!

 • Anonym

  starkt sagt. din blogg har blivit en väldigt mogen blogg. Keep It up

 • Jasmine

  Klä dig hur du vill men gumman du är INTE annorlunda eller unik!

 • Anonym

  paulina, jag är nog lite som dig, jag gråter nästan aldrig, jag vet inte vad det är som är fel på mig? 😛 skit bra skrivet, du har skit fin klädstil! 😀

 • ebba emilia

  vad dom en säger så HAR DU den dom vackraste näsan jag sett 😮 lite konstig kommentar, men jag tycker det. haha 🙂

 • Dek

  Fyfan vilket bra jävla inlägg.
  Vet inte vad jag ska säga,
  men du är nog faktiskt en sådan jag gärna skulle vilja ha som vän.
  puss!

 • HEEEEEEEEEEJ

  Jag håller i stort sätt med allt du skrev i texten! Riktigt ärligt och bra!
  Det ända som jag störde mig på var att du skrev: ”blattebrudar”
  Jag har absolut ingen aning vad du menar med det men det lät jävligt kränkande och rasistiskt. Och om du mena det på ett rasiskt sätt så va du ite så mogen som jag trodde. Men Iaf Jag tycker inte att det är slampigt för att du har på dig lättklädda kläder, men ändå är det typsom: Vad tänker hon med när det är -grader ute?
  Jag har inte något imot det men det är som om du bara vill ha uppmärksamhet för din kropp och inte för den du är. Jag kanske låter dum eller idiotiskt men det är i alla fall vad jag tycker. Snnars har du en jävligt bra blogg Paulina som jag oftast läser och beundrar! Och en sak till, En bloggerska som inte får någon kritik eller något är faktiskt Foki, och det beror på att hon är inte lika bitchig som du, dessie och kissie t.ex.
  Men jag tycker att du har mognat väldigt mycket.
  Pussar och Kramar Jennifer

 • ms

  kommer alltid tycka dt är patetiskt att påstå att såfort man ger någon kritik så är man ”avundsjuk” eller ”osäker” men tyvärr gumman, som fjortiskändis lär du lära dig att kunna ta både ros o ris för vad du representerar’

 • ebba

  härligt paow, du är en bra förebild. <3

 • (:

  tror inte på det med gråta egentiligen.. gråter inte ofta jag heller, men jag tror inte det gör ngn skilland.. eller gråter man för småsaker är det klart att folk tröttnar. det jag har gråtit riktigt för dom senaste åren är min pappas död och otrohet. har dock lätt för att tvinga mej att acceptera. tackar för tipsen, har hyffsat självförtroende efter saker som hänt, men folk kan fortfarande lyckas trycka ner mej.

 • Anonym

  jag tycker att du är jättesöt. fortsätt med att inte lyssna på vad alla andra tycker! gör som du själv vill 😀 kraam

 • Anonym

  Here we go again…”blattebrudarna”? alltså paow..paow..paow..

 • Sofie

  som många andra redan har sagt : JÄTTEBRA skrivet!

 • x

  Du är jättevacker, har en perfekt kropp, en underbar rolig personlighet, och jättecool klädstil. Antagligen blir många sura på dig när du använder bustier eller vad det heter eftersom dom är för tjocka för att själv ha det 😉

 • leeisaae

  bra skrivit paow ! ,

  alla som sitter och kommentera fula saker såsom , att du har höga panna osv ..
  är bara osäkra på sig själva , och avundsjuka på dej för du är en känd bloggerska .
  kan slå vad om att dom som sitter och kommenterar fula saker , egentligen vill vara som dej . men inte ha en chans att lyckas med det , så därför trycker dom ner dej ist .
  och det är ett tecken på att man är omogen . men , fortsätt och vara på ditt egna sätt och skit i vad alla avundsjuka fjortisar sitter och kommenterar , dom har säkert inte en aning om vad snackar om i vilket fall som .

 • agnes

  Många hollywood kändisar opererar sin panna för att den ska bli hög!
  (haroxåhögpanna)
  Helt rätt skrivet, man måste gilla sej själv som man är !

 • emilia

  tack som fan för du skrev de här! kände faktist att jag växte på ngt sätt. verkligen jätte bra skrivet och jag tar verkligen åt mig för de är typ så jag känner med.
  kram!

 • Anonym

  Du är väldigt vacker

 • Anonym

  men jaa ok emo. du skriver alltid samma sak: jag tar ingen skit har alltid varit kaxig jag är hur jag vill fuck alla blattebrudar lalala. we get it

 • ida

  du är klockren! älskar ditt sett att vara

 • linnéa

  okej jag säger som jag så ofta hör, som folk så ofta säger till mig; man behöver inte förstå sig på dig för att tycka om dig.

 • viccan

  bra sagt paow. gillar dig 🙂

 • shdosifjos

  kopierar från dennis blogg, orkar inte byta till du/dina överallt…

  ”Alltså seriöst. Kan inte Paulina se glad ut heller? Att hon tror att det är så jävla snyggt och sexigt att de lite sur ut, NEEEJ ffs inte på henne. När hon har en stängd mun sådär ser man klart och tydligt att hennes mun är lika bred som hennes ansikte haha. Hon borde le och se glad ut, visa tänderna!

  Sedan ser hon fan itne klok ut meed sådana där kläder omgggg. Hon har seriöst inga föräldrar där, dem borde helt allvarligt polisanmälas så paulina hamnar hos en fosterfamilj eller något. För som hon beter och klär sig tyder jäävligt mycket på att hon iten har någtra föräldrar där för henne. Klart det är synd om henne, men jag orkar seriöst inte acceptera henne längre. Hon ahr gått för låångt…

  och vafan gör hon på sturegallerian, hon passar inte dit? åk till söderhallarna eller något, inte stureplan?!!

 • Clara

  Oj, glömde skriva efter… ett typiskt exempel på en sådan människa du berättar om. Visst, du borde se lite gladare ut, då det är mycket sötare. 😉

  Jättebra skrivet, från och med nu kommer jag tänka att ingen är bättre än mig, inga kan trycka ner mig, inga kan sänka mig och mitt självförtroende när jag kämpar dag ut och dag in med att höja det kraaaam!

 • Emelie

  Paaaaoooww!
  För det första, så var det väldigt bra skrivet. Klart man ska köra sitt eget race och vara sig själv!
  För det andra, så tycker jag du är du en av de vettigare ”fjortisbloggarna”..
  MEN…
  För det tredje; du kan inte klä dig sådär! Ska jag vara ärlig så ser det ut PRECIS som att du nästan har blivit våldtagen, slarvat bort tröjan, men lyckats smita och sno åt dig våldtäktsmannens kavaj. Du brukar vanligtvis klä dig så snyggt. Men för att vara ärlig så klär sig inte ens en prostituerad så här…

  Cred till inlägget though!
  /em

 • johanna

  jag älskar din klädstil, önskar jag hade modet att klä mig som du men det har jag dessvärre inte x) men keep it up, tycker du är tokgrym! puss

 • micaela,b.

  Så jävla bra sagt! Jag beundrar verkligen dig.
  Stå på dig tjejen å keep up the good work snygging!

 • anonym

  bra skrivet och du är så mkt bättre än dessie och kissie, du vågar stå för vem du är. Jag tycker inte alltid att dina kläder är världen snyggaste men det finns alltid ngn som inte gör det och alltid ngn som gör det. Somsagt bra skrivet, stå på dig!

 • Sandra

  Jag förstår vad du vill komma med detta, men du har antagligen JÄVLIGT svårt att formulera det du vill säga. Du klär dig slampigt, du har fult hår, du har fula tänder och hög panna – DEAL WITH IT! Du fattar tydligen inte att man man har en blogg och beter sig så som du gör just nu med dina rasistiska jävla inlägg och omoraliska åsikter (Ha gärna åsikter, men dela dem inte med världen) så kommer många att få sina utbrott! BLATTEBRUDDAR??!?! menas vadå?! Är det plötsligt fel att vara blatte? Är det fel på alla blattar? Jag tror faktiskt inte att du har träffat alla.. Håll dina ÄCKLIGA åsikter för dig själv och vänta tills du fyllt 18 så du kan rösta på sverigedemokraterna. Ingen bryr sig annars om vad du säger eftersom du inte ger någon mening till världen!

 • homii

  jag tycker du är skit fin och du har skit fina kläder och du har så fins hår älskar dit hår och dina kläder

 • Malin

  Tycker att folk ska sluta klaga på Paow, Ni har så dåligt självfötronde därför ni försöker trycka ner andra för att ni själva ska försöka må bättre, Innerst inne mår ni jävligt dåligt, Om man inte tycker om sig själv kan man inte tycka om andra, Om ni inte tycker om henne varför läser ni hennes blogg? Om man inte tycker om en person så lägger man inte ner energi, Hon är säkert mycket mognare än vad många andra tjejer är i den åldern
  Bra att du står på dig bruden 😉

 • frida

  Jag tycker att det är jättetråkigt att så många äckliga trettonåringar, och tjejer som är ännu yngre, läser din blogg.
  Varför? Jo, för paow, du har vuxit upp! Detta är inte längre någon ”fjortis”blogg som konkurrerar med kissie, dessie och liknande.

  Nej, du har stil och du KAN skriva. jag tar verkligen åt mig av dina inlägg.
  fortsätt i den här stilen! du äger helt klart en utav de bästa bloggarna i Sverige.
  tack för att du ger mig möjligheten att kunna läsa din blogg 🙂

 • frida

  ”Sandra skriver:
  2010-03-10 kl 23:17
  Jag förstår vad du vill komma med detta, men du har antagligen JÄVLIGT svårt att formulera det du vill säga. Du klär dig slampigt, du har fult hår, du har fula tänder och hög panna – DEAL WITH IT! Du fattar tydligen inte att man man har en blogg och beter sig så som du gör just nu med dina rasistiska jävla inlägg och omoraliska åsikter (Ha gärna åsikter, men dela dem inte med världen) så kommer många att få sina utbrott! BLATTEBRUDDAR??!?! menas vadå?! Är det plötsligt fel att vara blatte? Är det fel på alla blattar? Jag tror faktiskt inte att du har träffat alla.. Håll dina ÄCKLIGA åsikter för dig själv och vänta tills du fyllt 18 så du kan rösta på sverigedemokraterna. Ingen bryr sig annars om vad du säger eftersom du inte ger någon mening till världen!”

  Precis detta jag menar. Fjortisen som skrev det här inlägget kan inte ha varit gammal……………..liksom sista meningen är bara HAHAHHAHAHHAAHAH.
  Jag vet att inte tar åt dig Paulina, och det tycker jag verkligen att du ska fortsätta med!!! 🙂 🙂

 • Anonym

  Jag tappade dig vid ”blattebrudar”. Att kalla någon blatte är lika illa som att några osäkra männsikor kallar dig för ful.

  Det är inte okej att någon bakom en datorskärm skriver elaka saker till dig. Men det är inte heller okej att du tror att det är ”blattebrudar” som gör det. herregud.

 • Sofie- Ännu en Blondin

  BRA INLÄGG PAULINA!:) du är mogen för att vara en 16åring! Ha en sån trevlig dag! kramkram

 • NINIPPA(maria)

  ska vara helt ärlig kunde få tårar bara för att de ens kan säga nåt så elakt:O chockad blir man ibland av vissa det är sjukt ju, får de inte skuldkänslor av att säga dumma saker till fina människor:S
  mycket bra sagt paow, bry dig inte de är de som kommer att straffas inte du, det är de som kommer må dåligt sen inte du!
  Leeev så som du lever, man ska alltid ha kul i livet, man ska leva så som om det var sista dagen i livet<3

  KRAMAAR

 • TiFFy

  Varje inlägg som är som det här, gör att jag seriöst verkligen älskar dig =)

 • Tjej från Sthlm med utländsk bakgrund

  Asså paulinaaaaaaa, blir så frustrerad … var du tvungen att skriva ”Att alla dom ”blattebrudarna” faktiskt ligger hemma och gråter och önskar att dom hade det bättre ställt.” Förutom den meningen så var ditt inlägg bra .. varför skrev du så? Alla ”blattetjejer” har det inte dåligt ställt, jag vet det bäst eftersom att jag är ”blatte” som du säger och har det jävligt bra ställt och är lycklig med mitt liv och jag vet med säkerhet att det finns flera s.k ”blattar” som jag. varför varför varför varför skrev du så?

 • Tjej från Sthlm med utländsk bakgrund

  vill bara tilläga och säga att visst det finns blattar som har det dåligt ställt men vaddå det finns väl svenskar som har det dåligt ställt också? och av dem så går inte alla runt och svär! Nu lät du de tjejerna som kommenterar på din blogg och skriver hora osv representera oss alla … det luktar fördomar.

 • ella

  hej vill bara säga att jag älskar din blogg, just för att du är dig själv. från skillnad till kisse som sitte och säger att alla är så fula och tjocka, så säger du motsattsen, jag blir så glad när jag läser din blogg:D

 • Anneli

  Om du så mycket ”vill vara dig själv” och ”bryr dig inte om vad andra tycker om dig” så varför påpekar du att blattar borde inte använda slang, blattar borde bete sig si och så osv!
  OM DU TÄNKER VARA SOM DU ÄR SÅ TÄNKER VÄL DE VARA SOM DE ÄR!
  Du är så jävla pantad i huvudet så det inte är sant, du skriver en bra text här i hopp om att försköna dig själv, få dig framstå som någon mogen 16åring.
  Men det står DUBBELMORAL med versaler i din stora panna och det enda du är är en vilsen liten patetisk flicka som kom in i vuxenvärlden lite för fort.
  Och förresten om du ändå försöker framstå som en smart människa med smarta tankar så gör för i helvete inte det du själv tänker vara emot sen. IDIOT!

 • jasmin

  WOOOOOOOOOOOOW stopp vänta lite,
  Jag är blatte, men jag tycker du är sjukt vacker och älskar din klädstil. Och det du skrev va nästan helt rätt.
  Men bara ett problem, när du använder ” dom blattebrudarna” så får ju du antagligen folk att ogilla dig 😮
  För jag själv är ju blatte och jag gillade ju dig,men när du skriver så, så vänder du ju allt.

  Tycker det bara är synd att du skrev” blattebrudar” om du hade skippat det ordet hade du inte fått massa som skriver dumma grejer till dig.
  Det kallas att använda hjärnan gumman 🙂
  Fortsätt så och jag svär du kommer att få ännu mer som skriver saker.

  Jag hoppas du ser dina misssssssstag och lär dig av dom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *