Hemma nu!

Åkte ju hem till söta Lajs som bor i Sickla. Riktigt mysigt att vara i ett sådant ”lugnt” område faktiskt. Så jag har kommit på att man inte behöver åka ut på vischan för att få lung och ro. Det är bara att ta bussen utanför dig och åka till slutstationen. =D Sweet..

Som sagt så fixade Lajs mitt hår och jävlar vad det tog tid. Det blev superlångt och är bara so paow style. Dock så måste jag färga mitt hår imorgon eftersom det bara verkar bli ljusare för varje gång jag tvättar det :/ Jag ser verkligen ”exotisk” ut i mitt nya suuuuuper långa mörka hår. Fan att mitt hår ser så ljust ut men som sagt det ska fixas.  Och löshåret ska nog klippas till, men nu vill jag ha det långt.

Min mobil dog så jag missade Annie. Förlåt älskling! Aja, ska ringa henna nu och be om ursäkt. Puss på er!

ögonfranses 021

ögonfranses 026

Vill du få en sportig och trendig stil till ett riktigt bra pris? Kolla in utbudet i ONLYs officiella webbshop.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (23)

You might also like

Caroline Roxy - 3 månader till jul Alexandra Nilsson - Vad fan, shell?! Alexandra Nilsson - Ny vecka.. Alexandra Nilsson - Varför har nättrollen kommit tillbaka?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *