Tänkte göra lite saker klart för er..

Tycker att ni ska sluta kalla mig för fula saker när det gäller mig och Dennis. Vet att jag i många lägen vairt en dålig vän, men den här gången så har jag absolut inte gjort något fel.

Började med att jag fick höra från Tyra & Bella att Dennis hade ljugit om hur mycket han tjänade, om att han kände Kenza. Försökt göra springnota hos Bobby. Och framförallt snackat skit om mig till Tyra. Tror inte att en vuxen människa som hon skulle ljuga för mig. Sen så pratade jag med hans vän Hakar och ville jag veta lite hur Dennis funkade, jag sa att jag skulle ta allt med Dennis IRL så att han inte behövde tjalla.

Men det var precis det han gjorde och han överdrev hela grejen. Dennis skrev ett inlägg på sin blogg (som han senare tog bort) där han avslutade vänskapen med mig. Jag har även fått reda på att han ljugit om att han haft en död syster (?) Någonting som jag skulle kalla allvarligt att ljuga om…

Sen så blir jag irriterad eftersom han avslutar en vänskap för något som jag trodde var för att jag valde Gaybloggen framför Denniss blogg. Dagen efter så försöker han ringa till mig när jag ligger och sover. Sen så tänkte jag ringa upp och kollade igenom alla bloggar och såg att han skulle möta upp min idol Kissie. Blev irriterad över att det första han gjorde när han började bråka med mig var att mejla till Kissie, men orkade inte gå lös på det utan ringde honom efter jobbet.

Vi löste allt och han sa att han mötte Kissie bara för att han skulle samarbeta med Pockwork Media (Kissies ”företag”). Jag har kontakt med dessa killar och dom vill inte ha med honom där. Så ja, han mejlade Kissie för att ”jävlas med mig”. Aja, men vi löste i alla fall allt och allting var frid och fröjd och vi bestämde oss att vi skulle ses. Så hör man i bakrunden ”ÄCKEL PAOW ÄCKEL PAOW”  och så hör man min idol Kissies irriterande röst och jag frågade varför dom träffade varandra när det bara var en ”blogggrej”…

Om jag säger så här, så ja jag är avundsjuk… Jag hade tänkt mig att han skulle lägga ut bilder på min bröst (ja, han har bilder på dom, haha) och avslöja hela mitt liv, men att han kunde sjunka så lågt att dissa mig för Kissie?! Att han skulle kunna umgås med en person som både jag och han suttit och drivit med, snackat skit om hennes otroligt fula… Jag och kissie har bråkat både personligt och på bloggarna, hon har kallat mig ful h*ra och Gud vet vad.

Personligen så tycker jag inte att man gör så att man går till någons ”bästa väns” fiende och börjar umgås. Jag tror att vilken människa som helst skulle reagera som jag gjort. Jag blir förbannad på att det finns såna statuskåta människor, tror ni helt ärligt att Dennis hade dissat mig för en random? Haha skulle inte tro det… Dennis är bara en vilsen länkbög som leker vuxen. Kissie är en annan femma, henne ska jag ta ett snack med och dra lite i håret när jag träffar henne 😉 Vet att hon inte ens kommer våga öppna käften när jag är där. Lika bra det =)

Hans status kommer bara att sjunka ännu mer, alla storbloggare ogillar honom titta bara på Bella, Tyra, Bobby, Dessie, Amir och Krille? Och han har inte speciellt bra rykte bland företagen heller eftersom han får hem gratisgrejer som han inte skriver om…

Är inte ens ledsen för Dennis om jag ska vara ärlig. Men vill gärna att ni ska se en ”annan del” av honom än den perfekta pojken som han visar sig vara i bloggen. 🙂 Detta är ingen uthängning bara sanning. Så over and out, ska aldrig mer nämna denna äckelpojkes namn i bloggen. Puss och hej leverpastej.

dagens

Nu är det hela bara komiskt. Aja, nu har ni anledning till varför jag inte ugmås med honom. Han borde hoppa från en bro eller något (låtsas att jag är 12 och skrivit detta inlägg).

Busring till någon och få din inspelning skickad till din e-mail!

(Visited 72 times, 1 visits today)

162 Comments

 1. Caroline mars 29, 2010 at 5:08 e m

  Spännande! Jag gillare haha!

  Reply
 2. PG mars 29, 2010 at 5:09 e m

  Du är fin 🙂

  Reply
 3. Fanny mars 29, 2010 at 5:09 e m

  Moget skrivit faktiskt! Man kan nog inte kalla det vänskap från hans sida utan bara utnyttja dig som alla andra verkar göra!
  Stå på dig!

  Reply
 4. Nedzada mars 29, 2010 at 5:11 e m

  Paow seriöst, sluta bry dig ! hur fan orkar du sittaskriva om allt å alla!

  Reply
 5. Louise mars 29, 2010 at 5:13 e m

  gud förståer vlrkligen inte på mig er, först är allt hur bra som helst och ni åker till och med PÅ SEMESTER tsm, och sen blir det såhär?
  bertyder inte ngnting för er?

  Reply
 6. jennifer mars 29, 2010 at 5:17 e m

  Go Paow!:D

  Reply
 7. Katja mars 29, 2010 at 5:18 e m

  Du är mogen, du har möjligheter i framtiden – ingen kommer vilja anställa Kissie liksom?
  AND GO FOR IT! haha, ja.. RYCK STORHUVUDET I HÅRET! Slit av hennes fejkhår förfan och ge henne en smäll så smeten ifrån hennes läppar flyger ut.
  Jag gillar henne inte alls, känner henne inte personligen osv. Men vem fan vill göra det egentligen? Hon skyller på att hon är någon annan i bloggen, men det är säkert bara för att hon itne vågar stå för sina åsikter.
  så sjukt äcklig… Och är det bara jag som tänkt på att Kissie har ett väldigt stort huvud? Typ, hej häst?

  Reply
 8. L. mars 29, 2010 at 5:22 e m

  Måste bara säga en sak det men hans syster ska du inte ta upp på en blogg, det som hände var en stor stor tragedi , respektera hans mamma o resten av familjen, tror inte de vill att hon ska nämnas i ett sånt här trams !

  Reply
 9. Isabell mars 29, 2010 at 5:22 e m

  Du passar jätte bra i ditt korta hår:)

  Reply
 10. tova mars 29, 2010 at 5:24 e m

  Riktigt bra skrivet! Och det är bra att du håller dig till äkta vänner, släng ut alla falska för dom bara smutsar ner för dig..GO PAULINA!

  Reply
 11. ina mars 29, 2010 at 5:24 e m

  Go paow Go paow Go paow! =D

  Hoppas du får någon såå mycket bättre i ditt liv, någon som är där för att stanna!
  du förtjänar det!

  lycka till sötnöt :))

  Reply
 12. Linn mars 29, 2010 at 5:25 e m

  Roligaste var att Kissie kommenterade dina bröst. Dina bröst är snygga, fasta och absolut inte små, och INTE fejk. Hon är lätt avundsjuk för att henne är fejk och totalt opassande för hennes kropp.

  Reply
 13. sanna mars 29, 2010 at 5:27 e m

  snälla sluta hänga ut alla dina före detta vänner bara för att ni är osams, vad fan är det bra för.. idiotiskt.

  Reply
 14. MO mars 29, 2010 at 5:27 e m

  PAOW, EN TILL SAK: Förut stod det nästa alltid i Kissies kommentarsfält ”kan inte sluta skratta åt kommentaren du skrev inne på http://dennism.se”, postad av en viss ”Emelie”… (som egentligen var dennis som ville ha fler läsare) Jag blev irriterad och kommenterade i dennis’ blogg att han skulle sluta låtsas heta ”Emelie” och kommentera så i kissies blogg. Och det slutade han med, efter att han blivit ”upptäckt” av moi :S

  Reply
 15. bellla mars 29, 2010 at 5:27 e m

  Oherrejösses, bloggbråk igen.när tar det slut? kan inte alla vara glada på varandra? 😀
  Hoppas de leder nå vart iaf!

  Bra blogg 😀

  Reply
 16. sandra mars 29, 2010 at 5:28 e m

  kissie är inte värd ett skit, hon är ett litet smuts som hamnat i våran värld, hon är skam hon är äcklig, vidrig och meningslös. en tjej som du ska inte ens ta åt sig. kuk i henne. hon tror att hon är så jävla känd och att alla älskar henne, men grejen är att alla kollar in hennes blogg för att hon skämmer ut sig, och små tjejer som har en liten äcklig slyna till förebild. vem bryr sig om det. har så mycket åsikter om den lilla omogna tösen så jag snart exploderar, skulle ja se henne skulle jag slå sönder henne, tro det eller ej. ta inte åt dig av en meningslös människa, bättre än så är du värd. och massa små jävla fjortispojkar som tror att dom är stor bloggare, söker sig till olika riktiga kända bloggare, dom är lika meningslösa dom! låt dom inte finnas i din värd. skit i dom och lev ditt liv, inget att vara avundsjuk på när det gäller dom. du är en sjukt smart brud. och kissie är en liten snorunge, kissie är avundsjuk för att du har pattar som du är nöjd med, den idioten har ju sillisar för att hon inte är nöjd med sina. hon är fake. fake överallt. kollar man på gamla videoklipp på henne så garvar man. en liten lespande slyna som tror att hon äger världen fast hon egentligen är smuts. skit i henne och lev ditt liv, hon är avundsjuk för att ditt liv är bättre än hennes och att du är dubbelt mycket snyggare än henne. 🙂 you go girl!

  Reply
 17. Eveliiina mars 29, 2010 at 5:29 e m

  Jag vill bara säga att din blogg är den bästa av alla bloggare .
  Du värkar ärlig och super rolig , du är mycket snyggare en kissie.
  Hon är snart vuxen och beter sig som en bebis.
  Dennis verkar vara ett svin, skit i honom.
  Lev dit liv bara, de verkar vara super annars, kollar bara på ditt utseende .
  puss och kram från södermnaland.

  Reply
 18. FISSY mars 29, 2010 at 5:30 e m

  GO PAOW 🙂

  Reply
 19. Sandra mars 29, 2010 at 5:32 e m

  Tyck till om dagens låt på min blogg! 🙂

  Reply
 20. bob mars 29, 2010 at 5:32 e m

  hej heter jossan men kallas för bob, är 12 år och har nyss startat en blogg. där kommer jag försöka göra allt för att vara som min älskade idol nämligen du!!!!
  du är så himmlans snygg och fin och söt och allt, nu måste jag äta sa mamma. men ha det bra min snygga idol!
  pussssss, svara gärna i min blogg!!!! <3

  Reply
 21. Stella mars 29, 2010 at 5:33 e m

  TEAM PAOW! 🙂

  Reply
 22. rozi mars 29, 2010 at 5:39 e m

  Men åhhhh.. hela den grejen med att ”man umgås inte med någon som är en kompis fiende” är såå löjlig… var människa avgör väl vem de umgås med? så länge man inte snackar skit om den andre bakom ryggen… min förra kompis var alltid så ”ohh nej jag tycker inte om han/hon, du får inte va me han.. bla bla..”

  Reply
 23. malin mars 29, 2010 at 5:41 e m

  skit i kissie, kör ditt eget race och låt ingenting stå i vägen för dig!!

  Puss&kram

  Reply
 24. Karin Ellnestad mars 29, 2010 at 5:43 e m

  Mkt bra skrivet! Bra att du inte låter bögar sätta sig på dig!

  Reply
 25. kassye mars 29, 2010 at 5:44 e m

  Usch så barnslig Dennis är! Men du Paulina, du äger =) Pusss o kram du är min idol!

  Reply
 26. julie mars 29, 2010 at 5:47 e m

  Åh Paow, du är så himla bra!! Precis alla dåliga kommentarer du får i detta inlägget-ignonera dem! För vi alla vet innerst inne att du har så rätt i vad du skriver. Dennis känns så äckligt FEJK!!

  Reply
 27. Anonym mars 29, 2010 at 5:47 e m

  fin du är paow!
  Men skulle inte du kunna ha ”veckans blogg” elr ngt sånt?
  Så kan alla småbloggare som mig också ha chans att få fler besökare:D

  Reply
 28. Caroline mars 29, 2010 at 5:49 e m

  Måste säga att jag (uttrycker mig lite såhär dumt nu men..) att jag trodde du var någon fjortisbloggare, sedan såg jag dig i Bella & Tyra show. Har en helt annan inställning till dig. Tycker du tar saker och ting grymt bra och uttrycker dig perfekt. Efter att ha läst inlägget om Dennis och Kissie ”PISSI” så kan man ju inte mer än att bara ja.. jag vet inte ens vad man ska säga. Du har helt rätt, vad håller de äldre på med? De skulle vara mogna? Nädu du förtjänar grymma vännen tjejen! Den där pissie är så jävla äcklig, hon är nog inte så stor i käften om hon mött dig på riktigt, tycker synd om henne, måste ju må dåligt…
  Kramar på dig!

  Reply
 29. felicia mars 29, 2010 at 5:51 e m

  GO PAOW! 😀 😉

  Reply
 30. julia mars 29, 2010 at 5:53 e m

  HAH, du e så jävla bäst <3

  Reply
 31. - mars 29, 2010 at 5:53 e m

  SNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PPAOOOWW DÖÖÖDDAAAAA HOORRAAN KISSIEPISSIEEE NÄR DU SER HENNE HAHAH 😀 skär av hennes fejkpattar .,,, HON E 0:A :D:D:D:D:D:D::DDDDDDd kissie bajs

  Reply
 32. Elina Söderholm mars 29, 2010 at 5:54 e m

  Rösta på vilken bild jag ska välja ut till Kissies tävling!
  Kramis. ♥

  Reply
 33. Kajsa mars 29, 2010 at 5:55 e m

  Ni bloggare lever typ som en tvserie. 😛
  Kom jag och tänka på nu..
  Du vet såna ungdomsserier.
  Typ som One tree hill. 😀 Alla gillar varandra, en börja hata någon, den andra börja umgås med den dom andra hatar, dom blir sura, den blir glad.. bla bla bla. Sånt. 😛
  Dålig på att förklara, men du förstår nog vad jag menar med en sån serie. 🙂

  Men skit i Dennis och Kissie! 😀 Du är bättre än dom. 🙂

  Reply
 34. Julia mars 29, 2010 at 5:56 e m

  Fy f*n vad elakt att maila Kissie för att jävlas med dig :O det är ju dumt… Du och Kissie borde lära känna varandra ni skulle se skit bra ut som kompisar <3

  Reply
 35. Helen mars 29, 2010 at 5:56 e m

  GO PAAAAAAAAAAAAAOW!* 😀

  Reply
 36. matilda mars 29, 2010 at 5:58 e m

  bloggvärlden är opålitlig, lömsk och oerhört falsk.
  om det kommer tio bra saker med bloggar, då kommer det garanterat tiotusen FLER dåliga saker.

  men vem orkar ens bry sig…

  Reply
 37. emma mars 29, 2010 at 6:00 e m

  Go Paow. Alla bögar är fejk och ljuger mycket. och kissie är en dum babian. hahah vad rolig jag är ^^ riv henne i löshåret. och dina bröst är inte små, du är dessutom äkta, kissie är fejk rakt igenom. är störd på alla nu. Lycka till paow, du klarar dem där två idioterna ^^

  håller med alla andra kommentarer här som skriver helt långT 😀

  Reply
 38. Agnes mars 29, 2010 at 6:01 e m

  ALLA ÄLSKAR PAOW!!!!

  men tycker du är dig själv i din blogg, o även typ, bella o de. Du är bästa bloggarn i sverge…. Vete f*n va de har för bloggar i andra länder 😉

  Men har en fråga, Är amir fortfarande kompisar?? inte hörts av på ett tag….

  från ett stort fan 🙂

  Reply
 39. Agnes mars 29, 2010 at 6:01 e m

  *Du o amir..

  Reply
 40. dev mars 29, 2010 at 6:05 e m

  Hej snuttan! Vad tycker du om mina dagens styling? tyck till! Kraam

  Reply
 41. lovisa mars 29, 2010 at 6:08 e m

  I LVOE YOU PAOW, SJUKT BRA SKRIVIT!

  Reply
 42. nattis mars 29, 2010 at 6:08 e m

  hahaha lika bra att dissa dennis. du är nog den enda ärliga bloggaren som finns kvar (:

  Reply
 43. FLIZ mars 29, 2010 at 6:12 e m

  allt går ju runt, alla dessa bloggbråk tar aldrig slut.. aja du borde hitta bättre vänner med mer vätt i skallen! PUSS

  Reply
 44. Hanna mars 29, 2010 at 6:14 e m

  Det måste ju vara dig det är fel på? Hur många vänner har du kvar egentligen..

  Reply
 45. carroo mars 29, 2010 at 6:16 e m

  heejheej gillar verkligen din blogg men jag vill att du ska veta en sak:)<3 miin fröken klippte sig igår och hon va sjuktlik dej utan lös hår (fint) det är som en koppia av dej när du blir gammal;*
  mvh carro<3

  Reply
 46. Moa mars 29, 2010 at 6:16 e m

  Moget av honom -.-

  Reply
 47. isabellealexandra ღ mars 29, 2010 at 6:20 e m

  jag förstår mig inte på dig paulina, allvarligt. du kan inte vara vän med nån längre en i nåra månader, sen börjar ni bråka och du säger att personen i fråga är falsk. vad håller du på med egentligen?
  bara en fråga 🙂

  Reply
 48. S mars 29, 2010 at 6:20 e m

  du är stark! <3

  Reply
 49. kjkassa mars 29, 2010 at 6:21 e m

  kissie är verkligen fett ful.. ansiktet ser ut som en bomb? största läpparna, största näsan och minsta ögonen?Strunta i henne, och om han ”din kompis” beter sig så är han verkligen inte värd dig.

  Reply
 50. madde mars 29, 2010 at 6:27 e m

  jag tycker du mogen för din ålder! kissie är skit. och han verkar också det.
  jag säger bara go paow! 😀 älskar din blogg <3

  Reply
 51. Linnéa mars 29, 2010 at 6:31 e m

  Hamnar också alltid med fel personer som man tror är sina riktiga vänner.
  Visa hur håret blev! Ska också sätta i löshår fast i mörkbrunt med vaxslingor till veckan så vore kul o se hur ditt blev

  Reply
 52. airaM mars 29, 2010 at 6:31 e m

  Oj, oj, oj. Jag är för gammal för sånt här egentligen, men känner att jag bara måste kommentera ändå.
  Jag tycker faktiskt att du verkar vara den vettigaste tjejen av alla de här småtjejerna som bloggar. Du kan skriva meningar utan stavfel och har en hyfsad grammatisk förmåga, vilket gör att man tar dej mer på allvar än exempelvis Kissie.
  Jag förstår att såna här bloggbråk drar till sej läsare, därför tänker jag inte säga ”sluta skriv tillbaka, stå över det här” osv, för det förstår jag att du inte tänker göra. Men håll fast vid att du inte ska skriva om Dennis nåt mer, så är du jävligt ball helt enkelt.

  Sen får jag väl avslutningsvis säga att du är otroligt söt, på ett mycket mer naturligt vis än Kissie och Dessie. Bli aldrig som dem.

  Reply
 53. Bella mars 29, 2010 at 6:33 e m

  men orka lyssna på rykten & vad alla andra säger, det är ju DU som försöker kontrollera vem han umgås med och sånt.

  Du skriver alltid en massa skit om dina vänner så fort dem inte gör något som passar dig.

  Hur man ens blogga och skriva ut såna här saker om en vän, när man inte vet 100% att det är sant? det är fan synd om dina vänner!

  Reply
 54. Linda. mars 29, 2010 at 6:38 e m

  Snälla hjälp mig att vinna! Gå in på min blogg och klicka på länken!

  Reply
 55. agnes mars 29, 2010 at 6:40 e m

  Det är rätt Paow, han är inte värd din tid eller vänskap. Du är för bra för honom. Han är bara en falsk människa

  Reply
 56. Sara mars 29, 2010 at 6:40 e m

  Jag måste bara säga att jag tycker du verkar helt underbar! Du har likadana åsikter som mig och jag gillar din stil sjukt mycket!
  ha en trevlig måndagskväll 😉

  Reply
 57. Anonym mars 29, 2010 at 6:47 e m

  är på din sida. fan vilket falskt äckel han är!!

  Reply
 58. Anonym mars 29, 2010 at 6:47 e m

  GO GO GO PAOW!

  Reply
 59. E M M A mars 29, 2010 at 6:49 e m

  Bara skit i att folk skriver fula saker! inläggen är bara jobbiga och ointressanta när du ska förkara….

  Reply
 60. malin mars 29, 2010 at 6:51 e m

  Det ända du gör är att snacka skit om andra, har du sätt dig själv eller:S

  Reply
 61. Caroline mars 29, 2010 at 6:51 e m

  Man blir ju så jäkla trött på alla falska människor. Fy fan för dem!

  Reply
 62. stekarn mars 29, 2010 at 6:53 e m

  känner inte dig, men fyfan va bra skrivet och låter jävligt trovärdigt!! Du är så jävla mogen för din ålder 🙂 Din blogg äger, skit i dennism o pissie! kram 🙂 <3

  Reply
 63. Anonym mars 29, 2010 at 6:54 e m

  men snälla skyll dej fan själv. du skämmer ut dej mer näru skriver om honom. idiot

  Reply
 64. alexandra mars 29, 2010 at 6:57 e m

  hur många vänner har lämnat dig egentligen? verkar inte vara så att du inte visar dem respekt och är dum, snarare snäll och är dig själv med dem, fattar inte själva grejen att lämna en bra vän för en falsk skrytare.

  Reply
 65. Anonym mars 29, 2010 at 6:58 e m

  go paow!!

  Reply
 66. elin mars 29, 2010 at 6:59 e m

  hoppas du inte blir vän med honom snart igen då!

  Reply
 67. Sophie mars 29, 2010 at 7:03 e m

  GO PAOW!
  hahhah lite roligt att pissi sa att du har små bröst med tanke på hennes fejkade bomber?

  Reply
 68. Lovisa mars 29, 2010 at 7:03 e m

  Haha! Kissie är ju bara vidrigast i världen och det kommer hon förhoppningsvis inse en vacker dag! Hennes äckliga operationer hit och dit visar ju bara hur sjukt dåligt självförtroende hon har. Du verkar ganska ball faktiskt även om jag tycker det är bra larvigt att skriva vissa saker som du ibland skriver men det är en annan historia som inte är värd att nämna. Jag är nog för gammal för att förstå sånt haha :P; Hoppas du ger henne en fet utskällning och sticker hål på hennes äckliga bröst som helt helt vidriga ut. På tal om de, hon kommer ju inte fan bli vackrare med snoken som ska opereras. Hennes ”dröm-näsa” som hon la upp en bild på kommer ju se ut som F-N på hennes ansikte med 70 lager solpuder och allt vad hon kladdar på sig.

  Som grynet skulle sagt, TA INGEN SKIT!

  Och stort lycka till gull-Paow!

  /En 21-årig läsare från Sthlm.

  Reply
 69. L I N N mars 29, 2010 at 7:08 e m

  Har nån en bra blogg som jag kan läsa? =)

  Reply
 70. Bella mars 29, 2010 at 7:12 e m

  töntigt att hänga ut ngn såhär, speciellt när det varit en av dina vänner.

  Reply
 71. matilda korjoula mars 29, 2010 at 7:16 e m

  hihi, hjälp mig att vinna nu!
  tävling på nelly.com
  (design av egen bikini-länk dit finns på bloggen)
  skulle betyda enormt mycket!:*

  Reply
 72. JULIA mars 29, 2010 at 7:17 e m

  go Paulina!

  Reply
 73. Erik mars 29, 2010 at 7:17 e m

  Du är seriöst sinnessjuk! Vilken kille skulle vilja ha dig som flickvän? :O Jesus, har aldrig stått på någon mer sjuk människa än du!!

  Reply
 74. alexodavid mars 29, 2010 at 7:24 e m

  Men vet inte riktigt vad man ska tro. / david

  Reply
 75. Elvira mars 29, 2010 at 7:29 e m

  Alltså för bara några veckor sen så tyckte jag nästan mest om Dennis av alla bloggare, men han har blivit så otroligt konstig. Jag går in på din blogg & ser detta & inser att allt faktiskt hänger ihop. Jag tror på din historia & trodde ALDRIG något sånt om honom! jaja, du vet man ju vem han är. Du har mognat GRYMT mycket på bara typ några månader Paow, förut gillade jag inte dig för du verkade som en jävla fjortis, men du e fan mognare än Dennis som är flera år äldre än du

  Reply
 76. Lina mars 29, 2010 at 7:40 e m

  Du har en bra blogg Paow! 🙂

  Reply
 77. sophia mars 29, 2010 at 7:45 e m

  Dennis förtjänar inte att vara din vän, du är för bra för det! 😀
  Puss på dig Paulina!

  Reply
 78. mimmi mars 29, 2010 at 7:46 e m

  allvarligt paulina, du måste ju börja tänka efter. det är ingen utav bloggarna som bråkar med alla bloggare som du gör, fundera om det kanske är dig det är fel på och inte alla andra….

  Reply
 79. adelaa;) mars 29, 2010 at 7:48 e m

  Whaaat?:O va är de där för bullshit?;S Kissie o han är fucking mycket fulare en dig ! Dom ska inte säga nått , Plus du är fin och smart , Och har bra smak, Låt inte nån ful silikon kissie trycka ner dig! du är bäst och älskar din blogg ska du veta !:D

  Kram Adela:)<3

  Reply
 80. Hanna mars 29, 2010 at 7:54 e m

  Jag tkr du borde behålla ditt naturliga korta hår 🙂

  Reply
 81. Jenny mars 29, 2010 at 7:59 e m

  Förstår din irritation Paow. Men att dra kissie i håret hjälper inte, även om hon verkar helt urflippad. Det bästa du kan göra är att inte bry dig. Bara henne och dennis beteende visar att de inte ens är värda att ödsla tid på. Det är bara onödig energi att slita någon i håret.

  Reply
 82. L I N N mars 29, 2010 at 8:13 e m

  Hejsan alla Paows bloggläsare =) Har nån en bra blogg som jag kan kolla in?

  Reply
 83. lisa mars 29, 2010 at 8:15 e m

  även om jag inte gillar någon av er fjortisbloggare så är jag faktiskt på din sida gällande detta.

  Reply
 84. veronica mars 29, 2010 at 8:23 e m

  Tråkigt när det blir så 🙁

  Reply
 85. :) mars 29, 2010 at 8:26 e m

  fan vad rå du är! diggar dig..
  dra kissie i håret, och slå lite på kuddarna så kommer sminket rinna;)

  Reply
 86. treee mars 29, 2010 at 8:26 e m

  Jag såg honom utanför Kellys bar på Medis, han stod och rökte och snacka med några. Snacka om sunk, och denna kommentar vågar han int epublicera på sin blogg.

  Reply
 87. :)eve mars 29, 2010 at 8:28 e m

  paow, snälla du skit i det nu och fokusera på
  vad som går bra det kommer lösa sig… din blogg blir bara tråkigare och tråkigare..:((;((

  men den e bäääst endå §§§§

  Reply
 88. ellie mars 29, 2010 at 8:31 e m

  oärliga vänner är inga vänner 🙂

  Reply
 89. Veronica mars 29, 2010 at 8:34 e m

  Jag tycker du agerade helt rätt!
  Dock brukar bråk oftast komma från bägge sidorna men man märker helt klart vem som har gjort felet här!

  Reply
 90. Helen mars 29, 2010 at 8:35 e m

  du borde verkligen bara ignorera honom totalt, inte ens nämna hans namn om du tycker att han har gjort dig så illa. Det är ju det han har gjort mot dig. Förstår att du är arg på honom, men det absolut bästa man kan göra i din situation är bara att gå vidare, och ignorera. Har du något att säga så säg det till honom på direkten, eller skicka ett sms eller något, för nu ger du honom bara ännu mer läsare. vilket jag förmodar att du inte vill han ska ha 😉 puss å hej!

  Reply
 91. Malin mars 29, 2010 at 8:35 e m

  du kommer alltid vara bättre än kissie och du har inte små bröst, det är hon som har FAKE!
  GO ON PAOW! <3

  Reply
 92. malinjohanzon mars 29, 2010 at 8:39 e m

  Bry dig inte om dennis eller kissie.
  Alla vet att hur falsk kissie är och hur intressant är det att läsa en blogg om stora bröst? Inget alls, jag läser hennes blogg.. men mest för att jag tycker att den är patetiskt. Till skillnad från dig och din blogg! du äger paow 😀

  Reply
 93. Malin mars 29, 2010 at 8:41 e m

  hej jag kmr alltid vah på din sida , om jag ska vara ärlig så tror jag att ingen skulle nästan vilja så på hennes sida , jo jag vet en : dennis hah 🙂

  Reply
 94. OHJEAH mars 29, 2010 at 8:43 e m

  PAOW! GÅ IGENOM DINA VÄNFÖRFRÅGNINGAR NUUUU PÅ FACEBOOK!
  JÄVLIT MÅNGA HUGS TO JU! <3

  Reply
 95. Dennis mars 29, 2010 at 8:45 e m

  Kasta inte sten på andra när du själv sitter i glashus Paulina.

  Reply
 96. Madde mars 29, 2010 at 8:48 e m

  Lär gärna min nya blogg 🙂

  Reply