Hon som frågar varför.

ll

Ibland så känns det som jag inte känner mig själv. Jag kan titta mig i spegeln där jag ser en sargad person, med tårar i ögonen frågandes varför varför varför varför… Men vad är frågan för någon? Är det verkligen jag som står där i spegen, jag som aldrig gråter över något?

Falska vänner har jag aldrig gråtit över och inte heller över killar. Men varför gråter jag? Jag pratar med mig själv ibland. Frågar mig frågor som jag vet att jag inte har svar på. Frågar med en högre stämma men ingen svarar. Jag testar att skrika, men ingen hör. Men det jag ser är bara ännu mer tårar. Allting börjar bli dimmigt nu och min tröja börjar kännas våt.

Jag är en stark människa, jag tar inte åt mig jag är inte som en sån där tonårstjej som gråter över spilld mjölk. Jag har redan kommit så långt att jag inte ens hör dunsen bakom mig. Jag är redo att falla när någon är stark nog för att ta emot mig.

(Visited 42 times, 1 visits today)

154 Comments

 1. Anonym mars 30, 2010 at 3:32 f m

  FOREE

  Reply
 2. jessi mars 30, 2010 at 3:35 f m

  Någon som är bra på bloggdesgn ?? Som skulle kunna hjälpa moig att fräsha till min blogg lite ? Den som hjälper mig och jag blir nöjd såklart får en LÄNK ..LOVAR PUSSS

  Reply
 3. Anonym mars 30, 2010 at 3:39 f m

  det där var jättefint skrivet och jag känner så väl igen mig. Har en jobbig dag och läsa din text gjorde att jag kännde lite tröst, jag hoppas du också får må så bra du kan, och att vad du än är ledsen över löser sig för dig.

  Reply
 4. malin mars 30, 2010 at 3:41 f m

  Du testar att skrika men ingen hör?
  Paow, prata med någon. Utanför bloggen..

  Reply
 5. Cissi mars 30, 2010 at 3:57 f m

  LOVE UR BLOG

  Reply
 6. Sophie mars 30, 2010 at 5:04 f m

  Detta var ändå rätt bra skrivit.

  Reply
 7. Anonym mars 30, 2010 at 5:43 f m

  sluta upp att svartmåla folk hela tiden så ska du se att dom orkar stanna vid din sida.
  Dags att växa upp nu tjejen.

  Reply
 8. jennnny mars 30, 2010 at 6:29 f m

  that’s wierd..

  Reply
 9. rebeckajohansson ;- mars 30, 2010 at 7:02 f m

  fint skrivet & bara sanning.. ibland känner jag exakt samma sak, men man slutar inte kämpa för de. 🙂

  ta hand om dig paulina! <3

  Reply
 10. klickaa(a' mars 30, 2010 at 7:03 f m

  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  :D:D:D:D:D:D:D

  Reply
 11. elin mars 30, 2010 at 7:04 f m

  jätte bra skrivet.
  du är stark!

  Reply
 12. Helen mars 30, 2010 at 7:33 f m

  Väldigt, väldigt fint skrivet. Djupt

  Reply
 13. Simone mars 30, 2010 at 7:44 f m

  Känns det så hela tiden? För jag har också haft jobbigt om du nu har det?
  Jag har börjat prata med en kurator och du kanske också kan börja prata med nån kurstor/psykolog.
  Dom är så snälla!

  Kram.

  Reply
 14. sofie mars 30, 2010 at 7:48 f m

  fint skrivit

  Reply
 15. Malli mars 30, 2010 at 7:53 f m

  Behöver bra tips på god parfym, liten flaska 30ml, rimligt pris. Vet du någon bra?
  Kramar

  Reply
 16. bella mars 30, 2010 at 7:56 f m

  fint skrivet.

  Reply
 17. Kajsa! mars 30, 2010 at 8:03 f m

  DU HAR SÅ RÄTT PAOW. snart kommer alla töntar där ute och se bortom dennis jävla fjäskfasoner. ta hand om dig, du är stark och dennis är en LÄNKBÖG.

  Reply
 18. Malin - Sån e jag! mars 30, 2010 at 8:24 f m

  Men får han inte umgås med vem han vill eller? Vågar du inte ta en diskussion med han utan måste blogga om han? Fan mejla han om du inte vågar möta face to face

  Reply
 19. Agnes mars 30, 2010 at 8:26 f m

  åh vad fint skrivet! stackars 🙁 stå på dig!

  Reply
 20. emshh fo'sho mars 30, 2010 at 8:43 f m

  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀

  Reply
 21. olivia mars 30, 2010 at 9:26 f m

  Kontakta en psykolog

  Reply
 22. Lexi mars 30, 2010 at 9:45 f m

  Fint skrivet..

  Reply
 23. HannaH mars 30, 2010 at 9:46 f m

  fint skrivet.
  Man skulle ba vilja ge dig en kram och visa att de faktiskt finns människor man kan lita på!

  Reply
 24. ..D mars 30, 2010 at 9:54 f m

  riktigt fin skrivit , asså jag får gashud av det…

  Reply
 25. RICHI ♥ mars 30, 2010 at 9:55 f m

  bra text,
  du klarar detta! 😀

  Reply
 26. MO mars 30, 2010 at 9:58 f m

  åh, är det hornmonerna som är i farten

  Reply
 27. Ruu mars 30, 2010 at 10:01 f m

  dennis talar sanningen,,, vad gör du? han behöver dig inte mer såå gråååt ditt äckel
  jag tycker faktiskt att kissie och dennis passar som vänner 😉

  han behöver ingen rasist och ful kråk näsa som DU!

  Reply
 28. Ruu mars 30, 2010 at 10:02 f m

  HAHAHAHHAHAAH leker inte offer här bitch, det var du som började med allt detta skyll dig själv rasist!

  han behöver inte dig … okej? stick nu och gråt på ps. din näsa HAHA

  Reply
 29. Ruu mars 30, 2010 at 10:04 f m

  DU HAR SÅÅÅ FEL PAOW! lek inte offert här det var du som började
  skyll dig själv !

  gråt på din fuling han behöver endå inte dig.! och jag ber till gud att han aldrig blir vän med dig!!

  Du har ingen kvar nu hahaha ensam? =)

  Reply
 30. M mars 30, 2010 at 10:06 f m

  lek inte offert här!! Alla vet att det var du som började sååå gråt på din fuling!

  Dennis är mycket bättre person än du, han behöver dig helt enkelt inte!

  du kan inte vara offert för du har bråkat med alla nu shit vem har du nu? =) INGEN

  Reply
 31. FLIZ mars 30, 2010 at 10:06 f m

  det är kanske därför du gråter, för att du aldrig brukar gråta över vänner, killar osv. Alla människor måste gråta ut och få ur sig allt någon gång. Därför kan det bli så att du gråter men du vet inte för vad eftersom att du aldrig har gråtit förut för saker som folk brukar gråta av. Kroppen säger ifrån eftersom att det kanske har hänt mycket saker i ditt liv just nu och det har byggts på med åren.

  Reply
 32. K mars 30, 2010 at 10:06 f m

  dennis talar sanningen,,, vad gör du? han behöver dig inte mer såå gråååt ditt äckel
  jag tycker faktiskt att kissie och dennis passar som vänner 😉

  han behöver ingen rasist och ful kråk näsa som DU!

  Reply
 33. yyy mars 30, 2010 at 10:07 f m

  dennis talar sanningen,,, vad gör du? han behöver dig inte mer såå gråååt ditt äckel
  jag tycker faktiskt att kissie och dennis passar som vänner 😉

  han behöver ingen rasist och ful kråk näsa som DU!!!!!

  Reply
 34. Cornelia mars 30, 2010 at 10:17 f m

  fint 🙂

  Reply
 35. - mars 30, 2010 at 10:18 f m

  Skitstövlar är inte värda att vara ledsna över….
  du kommer klara dig igenom det här utmärkt tror jag, men de e klart, ingen är omänsklig.
  Semester kommer nog bli utmärkt för dig nu.
  Kram

  Reply
 36. black_rabbit mars 30, 2010 at 10:18 f m

  jag tror ingen direkt känner sig själv till fullo, för då behöver ens hjärta vara så rent som de bara går, och de är man nog endast bara som en litet späd barn. Människor är onda, djävulska. Du är fortfarande väldigt ung vilket gör så du självfallet inte klarar av all skit som du kanske får utstå. Fast de som inte dödar gör en starkare 🙂

  Reply
 37. Amanda mars 30, 2010 at 10:25 f m

  Heej paow! Det blev supersnyggt ditt hår! Jag undrar bara äver en grej. Hur får man fast sånt där nailhair och HUR får man bort det igen? Hur länge kan man ha det innan det blir fult och slitet och vad kostar det! TAck för svar! Puss

  Reply
 38. Annika mars 30, 2010 at 10:26 f m

  Fortsätt att kämpa, du gör det bra.
  Nog för att man aldrig ska ta skit men någon gång hinner allt ikapp en och då kanske man mår sämre. Men kom ihåg! Man måste må dåligt för att kunna må bra och grina är en väldigt bra medicin.

  Kram på dig

  Reply
 39. annieellen - ett maskrosbarn mars 30, 2010 at 10:28 f m

  Känner igen mig i det du skriver, har själv inte alltid haft det speciellt lätt. Speciellt inte när jag var i din ålder. Men en sak kan jag lova dig, det finns starka människor som tar emot dig om du faller – det gäller bara att du vågar lita på deras styrka och vågar släppa taget och släppa in dem.

  Varm kram till dig Paulina!
  /Annie

  Reply
 40. Sandra mars 30, 2010 at 10:34 f m

  Tyck till om dagens låt på min blogg! 🙂

  Reply
 41. christina mars 30, 2010 at 10:35 f m

  första gången jag beundrar vad du skrivit..

  Reply
 42. hmm mars 30, 2010 at 10:41 f m

  söööt

  Reply
 43. Linda mars 30, 2010 at 10:43 f m

  Kämpa på!
  Never give up on something you can’t go a day whitout thinking about! :love:

  Reply
 44. Moa mars 30, 2010 at 10:44 f m

  man kan inte alltid ha humöret på topp!

  Reply
 45. Johan mars 30, 2010 at 10:45 f m

  Ska du börja bli djup nu? haha xD

  Reply
 46. ida mars 30, 2010 at 10:50 f m

  Paulina du är jätte vacker!
  Allt löser sig, puss och stor kram!!

  Reply
 47. Lotti mars 30, 2010 at 10:51 f m

  Ibland så kan det bara kännas skönt att få gråta av sig alla känslor man går och bär inom sig. Om man gått en tid och varit skit irriterad på vissa människor, någon har gjort en arg och svikit en. Så kanske man inte in direkt gråter över att en människa har sårat en men man har varit arg och irriterad över det att man har byggt upp någonting inom sig så till slut så ”är bägaren full” och man exploderar och alla känslor förvandlas till tårar. Vi måste släppa ut dem någonstans!
  Du verkar vara en jättebra tjej Paulina. Följer din blogg även fast jag är 5 år äldre än dig. För jag anser inte din blogg som någon fjortis blogg. DU verkar vara en tjej med båda fötterna på jorden. Framförallt verkar du smart till skillnad från vissa andra bloggare och du verkar ha ett hjärta av guld.

  Finns nog ingeting i din blogg som jag gått in och läst och tänkt ”Damn vilken fjortis” Ibland man kan leka pajas, spela ”fjortis attityd” men not all the time och det är inget fel i det. Det kanske jag med råkar göra någon gång fastän jag är 22 år. Men Paulina stå på dig. Som jag brukar säga:
  ”Hellre inga vänner alls än vänner som hugger en i ryggen”
  Falska vänner behövs inte och speciellt inga som bara är ute efter att ta DITT rampljus och då leker din vän. Du är en supergullig tjej och verkar verkligen smart och du har abslut inte fått någon fjortis stämpel av mig inte =)

  Stå på dig Paulina!
  Massor med kramar från Lotti
  http://www.metrobloggen.se/dashuria

  Reply
 48. Anonym mars 30, 2010 at 10:52 f m

  Du är tonåring… Alla känner sig lite förvirrade då. Fråga mig. Mina tonår var skitjobbiga. Får gärna maila och snacka.

  Reply
 49. Nathalie mars 30, 2010 at 10:59 f m

  fortsätt vara stark.
  fint skrivet.

  Reply
 50. Aliceee mars 30, 2010 at 11:03 f m

  Paulina, jag är alltid redo att ta emot dig. Det ska du veta.
  Och även fast jag inte känner dig så känns vi på något sätt såhimla lika, jag känner igen mig i varenda ord du skriver.
  Men somsagt jag har alltid vart beredd att ta emot dig och kommer alltid vara det.
  Stå på dig, du är otroligt stark tjejen.
  Kram

  Reply
 51. JOHANNA mars 30, 2010 at 11:08 f m

  Vilka starka ord. Jättefint skrivet!

  Reply
 52. sara mars 30, 2010 at 11:13 f m

  jag har en fråga.
  när jag kolla i din blogg första gången så fick jag mitt första intryck av att du var en barnslig fjortis som ville ha uppmärksammhet, men sen så började jag läsa din blogg och då fick jag en helt annan bild hur du är. och min fråga är nu om du aldrig ångrat att du delat med dig så mycket av ditt liv? och tror du att ditt bloggande kan leda till något negativt i framtiden,`för nu försörjer du dig på ditt bloggande men du kan ju inte försörja dig på det resten av livet, jag tror inte det är så enkelt att bara börja gå en utbildning som du har sagt du skulle göra./sara

  Reply
 53. sara mars 30, 2010 at 11:14 f m

  jag har en fråga.
  när jag kolla i din blogg första gången så fick jag mitt första intryck av att du var en barnslig fjortis som ville ha uppmärksammhet, men sen så började jag läsa din blogg och då fick jag en helt annan bild hur du är. och min fråga är nu om du aldrig ångrat att du delat med dig så mycket av ditt liv? och tror du att ditt bloggande kan leda till något negativt i framtiden,`för nu försörjer du dig på ditt bloggande men du kan ju inte försörja dig på det resten av livet, jag tror inte det är så enkelt att bara börja gå en utbildning som du har sagt du skulle göra./ sara

  Reply
 54. Gustav mars 30, 2010 at 11:16 f m

  Aldrig roligt när ens vänner sviker en, förstår att det känns jobbigt.

  Reply
 55. josefin mars 30, 2010 at 11:21 f m

  bra paulina, jag tror på dig. sluta aldrig kämpa, för du är en ritigt underbar person!

  Reply
 56. FLICKA mars 30, 2010 at 11:22 f m

  Jag tar emot dig <3

  Reply
 57. styleinsp mars 30, 2010 at 11:38 f m

  Min blogg består ENDAST av inspiration och snygga outfits!

  Välkommen /styleinsp.devote.se

  Reply
 58. Gratis mars 30, 2010 at 11:55 f m

  fyfan vad hemskt att vara så kall som du är. Ett citat av Carolina gynning ” Jag älskar att känna varje sekund av mitt liv, smärta lycka sorg. Jag kännre helldre smärta än inget alls. ” så jävla sant sagt. du verkar ju vara hur jävla äckligt kall som hellst.

  Reply
 59. Lina mars 30, 2010 at 12:00 e m

  Hej Paulina.
  Jag jobbar volontärt som stödperson och du är välkommen att skriva till mig om du vill prata. Allt sker anonymt och jag har tystnadsplikt.

  Kram

  Reply
 60. PPP mars 30, 2010 at 12:01 e m

  paow, sluta du är inte själv. Du är bäst 🙂 <3

  Reply
 61. Zarah mars 30, 2010 at 12:02 e m

  Stå på dig, du klarar så mycket mer än vad du tror att du gör.
  Se det positiva med att du upptäckt hur han är nu och inte senare…

  Reply
 62. Julia mars 30, 2010 at 12:04 e m

  fint skrivet Paulina 🙂

  Reply
 63. Sara mars 30, 2010 at 12:05 e m

  Kan du uppmärksamma denna berättelse.. kanske länka och få folk att läsa.

  Detta är berättelsen om vad som hände en 21 årig tjej och hennes lilla familj.. Hon fick i början av sin andra graviditet veta att hon väntade tvillingar.. Hon bar dessa små liv i 36 veckor då det som inte får hända hände!
  Tvillingflickorna Liv&Indra förlöstes med akutsnitt.. Den ena lilla tjejjen började aldrig andas.. och tvilling 2 kämpade för sitt liv i 4 dygn då hon slutligen somnade på sin 25åriga pappas bröst…

  Reply
 64. Sofie mars 30, 2010 at 12:12 e m

  Vill passa på att tipsa om en gratissida där man kan få gratisskor genom att besöka hemsidor och logga in! Det är en jättebra gratissida eftersom man varje dag får två poäng bara genom att logga in och besöka en daglig hemsida, det går jättefort och är helt gratis! Poängen kan man sedan byta mot presentkort till exempelvis Din sko, Bianco och Nilson. Gå in på länken och få 50 poäng direkt! http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=1508

  Reply
 65. anonym mars 30, 2010 at 12:14 e m

  gillade dig inte förut paow… men jag tror jag kan hjälpa dig.. menar allvar .. kan inte skriva mitt namn här men tro mig du kommer bli så mkt bättre

  Reply
 66. Mats mars 30, 2010 at 12:15 e m

  haha varför leker du djup ??
  Håll dig till ”mode” – vilket du inte ens klarar av…

  Reply
 67. Jennifer mars 30, 2010 at 12:16 e m

  Fint skrivet 🙂

  Reply
 68. Rebecca mars 30, 2010 at 12:20 e m

  Känner verkligen igen mej där.
  Just nu faktiskt.

  Reply
 69. Caroline mars 30, 2010 at 12:36 e m

  Ja du (ni), livet är inte alltid en dans på rosor. Det är inte alltid lätt att leva, och det ska nog vara så. Man får ha motgångar och man får må dåligt ibland utan att folk ska säga att man är störd och behöver kurator eller psykolog. Det är mänsligt att må dåligt ibland och man får tillåta sig själv att göra det också. Man ska aldrig sluta kämpa, man ska vara envis och alla kan klara det 🙂 Men man är inte ett psykfall bara för att man skriver så där och mår dåligt. Titta på er själva istället som kommenterar så på en blogg, att en annan tjej behöver psykolog. Kanske är det ni som behöver det?

  Reply
 70. Denna Sanna Kvinna mars 30, 2010 at 12:41 e m

  Gråta behöver alla göra, man behöver få ur sig tårarna för att kunna må bra.

  Man behöver inte ha någon speciell annledning till varför, men vad det gäller dig så förstår jag att du fäller tårar! Du lever ett liv där vänner förvinner och ditt umgänge verkar väldigt falskt! Du är får höra mkt glåpord och stå ut med människor som inte tycker samma som du, det är en del av bloggvärlden. Provocerar man för att få fler läsare blir man heller onte omtyckt!

  Du säger att du inte bryr det, men ínte ens du är gjord av sten. Allt sätter sina spår och tar man inte itu med det så brister man tillslut!

  Du verkar vara en toppentjej bakom den mur du försöker bygga upp och spela. Kör på ditt riktiga ja!

  Reply
 71. Babydoll mars 30, 2010 at 12:46 e m

  Läs min blogg Paulina. Jag tror vi har en del gemensamt på den fronten och kan säkert ta hjälp av varandra.

  Reply
 72. A mars 30, 2010 at 12:47 e m

  Fin skrivet 🙁

  Reply
 73. moa mars 30, 2010 at 12:49 e m

  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD

  Reply
 74. Freja mars 30, 2010 at 12:52 e m

  Hej Paulina!
  Jätte fint skrivet. Jag förstår kanske inte exakt hur du känner och mår, men om du vill eller bara behöver någon att prata med så finns jag här för att lyssna på dig!
  Låter säkert jätte konstigt och så, men ibland behöver man bara få prata ut med någon som inte är kurator eller psykolog…
  Hoppas allt blir bättre iaf! 🙂

  Reply
 75. Frida mars 30, 2010 at 12:59 e m

  Hej hej Paow..!!

  Vart har du köpt din fame tröja? så snygg

  Reply
 76. Anastasija mars 30, 2010 at 1:07 e m

  Hej Paulina!
  Sjukt fint skrivet! Jag stör mig på den där Dennis -.- Trodde han var en bra kille men tydligen inte. Skit i honom, bry dig inte haha bästa sättet att göra på för då är det ju han som blir ägd och bråkar med sig själv 🙂 Du är stark, keep up with the good work! Puss på dig <3

  Reply
 77. Hanna mars 30, 2010 at 1:08 e m

  Bra skrivet 🙂

  Reply
 78. Johan mars 30, 2010 at 1:11 e m

  Du är lätt den mest intressanta bloggaren paulina, efter mig då ;), ännu ett inlägg där man kan relatera med dig, har kännt som du många ggr, skönt att veta att man inte är ensam!

  Reply
 79. Maria mars 30, 2010 at 1:26 e m

  Vackert och djupt!

  Reply
 80. emssh mars 30, 2010 at 1:37 e m

  stavas spegeln*

  Reply
 81. klara mars 30, 2010 at 1:39 e m

  måste säga att du skriver sjuktvackert, och din blogg är bäst!
  men jag har en liten fråga till dej, jag vet ju att du brukade använda silverschampoo, och jag har köpt ett Toni&Guy Platinum Blonde tänkte fråga om du har någon erfarenhet av just detta schampoo? undrar också om du kan skriva ett inlägg om hur man använder sklverschampoo, hur ofta och hur länge det ska sitta i? Jag är tacksam om du vill göra det, puss på dej <3

  Reply
 82. olivia mars 30, 2010 at 1:41 e m

  dennism är bäst!!!!!!! du ljuger bara

  Reply
 83. Simone mars 30, 2010 at 1:45 e m

  Bra skrivet, men lite dubbelmoral mot inlägget under?

  Reply
 84. Samantha mars 30, 2010 at 1:49 e m

  Lägg ner bloggen så skulle du må bättre. Du skaffar dig bara ovänner och det du skriver är ganska intetsägande. Precis som de flesta bloggar!
  Skaffa dig ett rejält jobb, väx upp och se vad livet kan erbjuda.
  Du blir inte vare sig bättre eller lyckligare som person genom löshår, lösögonfransar”lösbröst” eller yttre attribut. Inte ens kläder är värt något. Då ska det vara stil. Gucci, Armani eller annat….
  Det är människan bakom allt som räknas. Varför vågar du inte var som du är utan allt påklistrat, allt ”fake”. Vad är det för fel? Ta reda på det och sen så är du välkommen tillbaka till verkligheten.
  Du lever i en skyddad verkstad. Dina föräldrar gör väl så gott dom kan, men det räcker inte. Lycka kan aldrig köpas.
  Lycka kan vara att stå där naken och våga möta sig själv. Testa det!!

  Reply
 85. sofie mars 30, 2010 at 1:49 e m

  vad fin text 😛

  Reply
 86. idda mars 30, 2010 at 2:00 e m

  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  vv

  Reply
 87. caroline mars 30, 2010 at 2:02 e m

  riktigt fint skrivet paow. jag känner igen mig, grovt. du ska veta att du är en riktigt bra person. du är inte alls som dom andra ”fjortis-bloggarna” som dom kallas. du är äkta. en äkta person, det ska du vara riktigt stolt över. och vi, dina läsare, älskar dig precis som du är även om du är osäker på dig själv i vissa situationer.. men det är alla människor ibland.

  tack för att du finns sötis!

  Reply
 88. Linn mars 30, 2010 at 2:09 e m

  JAG TAR EMOT DIG! <3

  Reply
 89. Anonym mars 30, 2010 at 2:18 e m

  Jag tycker så himla synd om dig….oavsett dina rasistiska åsikter. Jag är faktiskt människa och kan ha sympati då & då…men helt seriöst, du mår inte bra. Varför blir folk så agressiva så fort man nämner ordet TERAPI? Eller psykolog? Det är ju bara ren fakta att hon behöver det just nu. Alla av paulinas vänner har i stort sett, dumpat henne. Till och med hennes barndomsvän Dessie.För mig verkar det som om du inte klarar av att behålla dina vänner….på en lång period utan att det blir så himla…..komplicerat. Bloggbråk hit & dit…..VARFÖR? Vad är anledningen till allt detta? Din familj verkar inte stötta dig…..vilket är så jävla trist. Personligen vet jag inte vad jag skulle göra utan min familj. De gjorde mig till den personen jag är idag. Utan de vet jag inte hur mitt liv skulle se ut :/ Och för att svara på din fråga ”varför gråter jag”….det kanske beror på att du inte har någon kvar längre. Att du inte har har kvar en enda person som verkligen bryr sig om dig…..

  Till alla er som skriver elaka kommentarer till detta inlägg….SLUTA. Bara sluta. Detta är verkligen inte rätt tid att sitta och klaga på Paulina när hon mår så dåligt.

  Reply
 90. elvira ♥ mars 30, 2010 at 2:25 e m

  KOMIGEN PAOW! VI HEJAR PÅ DIG!

  Reply
 91. LAJSEIY mars 30, 2010 at 2:30 e m

  *tar emot dig*

  Reply
 92. jennifer mars 30, 2010 at 2:34 e m

  Prata ut med någon riktig vän som du litar på tioll 100 % *:)

  Reply
 93. BITCH IN KSS!! mars 30, 2010 at 2:38 e m

  Varför är du så jäkla falsk? Jag vet varför du aldrig har något svar eller försvarar dig vilket som. För du är så jäkla dum! SNälla väx upp du är precis den där tonårstjejen som gråter när hon tappar en nagel eller glömmer sin prava väska på bussen så hon måste köpa en ny men det gör inget för PAPPA BETALAR. Paow: varför skricker folk hora på mej? asså hallå? SVAR: Att gå omkring i klackskor och kavaj öppet och en bh vad fan tror du? såklart dem skricker hora efter dig. TACK FÖR SVAR!!

  Reply
 94. ems mars 30, 2010 at 2:49 e m

  Jag skäms på nåt sätt när jag läser sånt här. Lite väl cheesy var det väl. (:

  Reply
 95. jessii mars 30, 2010 at 2:51 e m

  det kommer nog bli bra, paowsötan 🙂 vi alla på din blogg älskar dig och är här för att du inte är som alla andra! du är riktigt speciell och äkta. du är ärlig, du har bra åsikter och rolig som fan. haha<3.

  ställ dig upp på dina höga klackar med fakepälsen på och var glad :* puss, we love you<3

  Reply
 96. Lolly mars 30, 2010 at 2:53 e m

  Gud vad fint skrivit paulina! Känsligt. Djupt. I like. <3

  Reply
 97. rebecca mars 30, 2010 at 3:18 e m

  Fint skrivet.. du borde lägga ut fler sånna här texter. så himla fint verkligen! och jag förstår om du känner dig som du gör, känner igen mig! som någon annan skrev så vill man bara krama om dig och visa att det går att lita på folk, det gäller bara att hitta rätt paulina!

  Reply
 98. airaM mars 30, 2010 at 3:19 e m

  Det här tycker jag var fint att läsa. Känslor är bra grejer, Paulina. Stor kram.

  Reply
 99. s mars 30, 2010 at 3:36 e m

  Bra skrivit! hoppas du mår bättre snart. Jag ÄLSKAR din blogg ! kram

  Reply
 100. Ellinor mars 30, 2010 at 3:42 e m

  Fortsätt vara stark, allting ordnar sig.
  Kom in till mig och anmäl er till min dagens blogg tävling, jag drar fram vinnaren på torsdag kväll 🙂

  Reply
 101. filly mars 30, 2010 at 3:47 e m

  Riktigt bra skrivet!
  Fint!
  PUSS

  Reply
 102. Ronja mars 30, 2010 at 3:54 e m

  Gud vad jag hatar dennism han är en jävla länktiggare :S känner likadant som du <3
  fortsätt vara stark

  Reply
 103. sophia mars 30, 2010 at 3:59 e m

  Det var riktigt fint skrivet, du är riktigt stark Paulina!

  Reply
 104. J mars 30, 2010 at 4:02 e m

  fint skrivet, djupt. Ta hand om dig gumman <3

  Reply
 105. Amely mars 30, 2010 at 4:05 e m

  ryck upp dej nu gumman,, låt ingen annan förstöra för dej, försök att fortsätta blogga som vanligt!

  Reply
 106. alice mars 30, 2010 at 4:15 e m

  fint skrivet

  Reply
 107. sanna mars 30, 2010 at 4:16 e m

  Vanligt för din ålder, du söker ju din identitet.. Humöret kan gå upp och ner som en bergodalbana.

  Reply
 108. Anonym mars 30, 2010 at 4:22 e m

  har du några tips om hur man ska göra om man vill ”banta” och bli smalare till ”bikini säsongen”

  Reply
 109. R mars 30, 2010 at 4:25 e m

  ”/

  Reply
 110. rozi mars 30, 2010 at 4:38 e m

  U are not alone…

  Reply
 111. ssssssssssssssssara mars 30, 2010 at 4:42 e m

  alltså du skriver alltid såna fucking depp texter HAHAHAH!!!!! kul

  Reply
 112. ssssssssssssssssssss mars 30, 2010 at 4:46 e m

  Trist att kommentarer som skrivs och som inte alls är elaka eller personangrepp censureras.
  Varför har man då en blogg och lämnar ut andra och sig själv om man inte klarar av konstruktiv kritik.
  Du kan själv skriva hur taffligt som helst om gamla ”vänner”, invandrare m.m. men tål inte läsa något negativt om dig själv. Inte seriöst!
  Inte trovärdigt!

  Reply
 113. b mars 30, 2010 at 5:00 e m

  Aj.. det där gjorde ont att läsa.
  Du satte ord på mina känslor.
  Jag önskar att jag bodde i sthlm, att jag var lite äldre, att du inte var känd så att vi kunde bli vänner.
  Jag är stark nog.

  Kämpa på Paow, <3

  Reply
 114. Pompom ღ mars 30, 2010 at 5:04 e m

  Paow, allt skit folk har gjort mot dig kommer dom att få tillbaka. Kanske inte idag, eller imorgon men någon dag kommer dom att få känna det du fick känna och gå igenom det du fick göra. Kämpa på, dom äckliga människorna som har gjort massa skit mot dig är inte värda dina tårar. Du är en stark person, du kommer att klara det 🙂

  Go Paow ! Haha 😉

  Reply
 115. ebba mars 30, 2010 at 5:06 e m

  fan paulina !
  du är stark, tro på dig själv.
  jag vet nte vad som har hänt, men en sak vet jag: du kommer klara det !
  om det är nått med dennis & kissie, ja skit i dom då. jävla horor ändå !
  om det är nått med dumma kommentarer, ja skit i det med, vrf läser dom din blogg? jo för du är bäst, sötast, snällast, ärligast, vackrast, m.m

  DU ÄR FAN BÄST PAOW, TRO PÅ DET SÅ ! & LYCKA TILL !

  Reply
 116. Anonym mars 30, 2010 at 5:08 e m

  fan vad vackert skrivet paulina!

  Reply
 117. anna mars 30, 2010 at 5:12 e m

  prata med en psykolog eller nån annast proffs! det känns super efter.. lovar 🙂 inget att skämmas för.. ALLA behvöver prata

  Reply