ll

Ibland så känns det som jag inte känner mig själv. Jag kan titta mig i spegeln där jag ser en sargad person, med tårar i ögonen frågandes varför varför varför varför… Men vad är frågan för någon? Är det verkligen jag som står där i spegen, jag som aldrig gråter över något?

Falska vänner har jag aldrig gråtit över och inte heller över killar. Men varför gråter jag? Jag pratar med mig själv ibland. Frågar mig frågor som jag vet att jag inte har svar på. Frågar med en högre stämma men ingen svarar. Jag testar att skrika, men ingen hör. Men det jag ser är bara ännu mer tårar. Allting börjar bli dimmigt nu och min tröja börjar kännas våt.

Jag är en stark människa, jag tar inte åt mig jag är inte som en sån där tonårstjej som gråter över spilld mjölk. Jag har redan kommit så långt att jag inte ens hör dunsen bakom mig. Jag är redo att falla när någon är stark nog för att ta emot mig.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (154)

You might also like

Alexandra Nilsson - Ta mig tillbaka Alexandra Nilsson - Back in Sweden Josephine Qvist - IDEALOFSWEDEN EVENT Alexandra Nilsson - Min nya tavelvägg!
 • jessi

  Någon som är bra på bloggdesgn ?? Som skulle kunna hjälpa moig att fräsha till min blogg lite ? Den som hjälper mig och jag blir nöjd såklart får en LÄNK ..LOVAR PUSSS

 • Anonym

  det där var jättefint skrivet och jag känner så väl igen mig. Har en jobbig dag och läsa din text gjorde att jag kännde lite tröst, jag hoppas du också får må så bra du kan, och att vad du än är ledsen över löser sig för dig.

 • malin

  Du testar att skrika men ingen hör?
  Paow, prata med någon. Utanför bloggen..

 • Sophie

  Detta var ändå rätt bra skrivit.

 • Anonym

  sluta upp att svartmåla folk hela tiden så ska du se att dom orkar stanna vid din sida.
  Dags att växa upp nu tjejen.

 • rebeckajohansson ;-

  fint skrivet & bara sanning.. ibland känner jag exakt samma sak, men man slutar inte kämpa för de. 🙂

  ta hand om dig paulina! <3

 • klickaa(a'

  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  PAOW ÄR BÄST
  :D:D:D:D:D:D:D

 • elin

  jätte bra skrivet.
  du är stark!

 • Helen

  Väldigt, väldigt fint skrivet. Djupt

 • Ellen (ellerenellen.blogg.se)

  Riktigt, riktigt fint.

  Stå på dig, fina.

 • Simone

  Känns det så hela tiden? För jag har också haft jobbigt om du nu har det?
  Jag har börjat prata med en kurator och du kanske också kan börja prata med nån kurstor/psykolog.
  Dom är så snälla!

  Kram.

 • [Foto & Vardag]

  det är inte alltid lätt här i livet

 • Malli

  Behöver bra tips på god parfym, liten flaska 30ml, rimligt pris. Vet du någon bra?
  Kramar

 • Kajsa!

  DU HAR SÅ RÄTT PAOW. snart kommer alla töntar där ute och se bortom dennis jävla fjäskfasoner. ta hand om dig, du är stark och dennis är en LÄNKBÖG.

 • Malin - Sån e jag!

  Men får han inte umgås med vem han vill eller? Vågar du inte ta en diskussion med han utan måste blogga om han? Fan mejla han om du inte vågar möta face to face

 • Agnes

  åh vad fint skrivet! stackars 🙁 stå på dig!

 • emshh fo'sho

  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀
  Checka bloggen! 😀

 • HannaH

  fint skrivet.
  Man skulle ba vilja ge dig en kram och visa att de faktiskt finns människor man kan lita på!

 • ..D

  riktigt fin skrivit , asså jag får gashud av det…

 • RICHI ♥

  bra text,
  du klarar detta! 😀

 • MO

  åh, är det hornmonerna som är i farten

 • Ruu

  dennis talar sanningen,,, vad gör du? han behöver dig inte mer såå gråååt ditt äckel
  jag tycker faktiskt att kissie och dennis passar som vänner 😉

  han behöver ingen rasist och ful kråk näsa som DU!

 • Ruu

  HAHAHAHHAHAAH leker inte offer här bitch, det var du som började med allt detta skyll dig själv rasist!

  han behöver inte dig … okej? stick nu och gråt på ps. din näsa HAHA

 • Ruu

  DU HAR SÅÅÅ FEL PAOW! lek inte offert här det var du som började
  skyll dig själv !

  gråt på din fuling han behöver endå inte dig.! och jag ber till gud att han aldrig blir vän med dig!!

  Du har ingen kvar nu hahaha ensam? =)

 • M

  lek inte offert här!! Alla vet att det var du som började sååå gråt på din fuling!

  Dennis är mycket bättre person än du, han behöver dig helt enkelt inte!

  du kan inte vara offert för du har bråkat med alla nu shit vem har du nu? =) INGEN

 • FLIZ

  det är kanske därför du gråter, för att du aldrig brukar gråta över vänner, killar osv. Alla människor måste gråta ut och få ur sig allt någon gång. Därför kan det bli så att du gråter men du vet inte för vad eftersom att du aldrig har gråtit förut för saker som folk brukar gråta av. Kroppen säger ifrån eftersom att det kanske har hänt mycket saker i ditt liv just nu och det har byggts på med åren.

 • K

  dennis talar sanningen,,, vad gör du? han behöver dig inte mer såå gråååt ditt äckel
  jag tycker faktiskt att kissie och dennis passar som vänner 😉

  han behöver ingen rasist och ful kråk näsa som DU!

 • yyy

  dennis talar sanningen,,, vad gör du? han behöver dig inte mer såå gråååt ditt äckel
  jag tycker faktiskt att kissie och dennis passar som vänner 😉

  han behöver ingen rasist och ful kråk näsa som DU!!!!!

 • -

  Skitstövlar är inte värda att vara ledsna över….
  du kommer klara dig igenom det här utmärkt tror jag, men de e klart, ingen är omänsklig.
  Semester kommer nog bli utmärkt för dig nu.
  Kram

 • black_rabbit

  jag tror ingen direkt känner sig själv till fullo, för då behöver ens hjärta vara så rent som de bara går, och de är man nog endast bara som en litet späd barn. Människor är onda, djävulska. Du är fortfarande väldigt ung vilket gör så du självfallet inte klarar av all skit som du kanske får utstå. Fast de som inte dödar gör en starkare 🙂

 • Amanda

  Heej paow! Det blev supersnyggt ditt hår! Jag undrar bara äver en grej. Hur får man fast sånt där nailhair och HUR får man bort det igen? Hur länge kan man ha det innan det blir fult och slitet och vad kostar det! TAck för svar! Puss

 • Annika

  Fortsätt att kämpa, du gör det bra.
  Nog för att man aldrig ska ta skit men någon gång hinner allt ikapp en och då kanske man mår sämre. Men kom ihåg! Man måste må dåligt för att kunna må bra och grina är en väldigt bra medicin.

  Kram på dig

 • annieellen - ett maskrosbarn

  Känner igen mig i det du skriver, har själv inte alltid haft det speciellt lätt. Speciellt inte när jag var i din ålder. Men en sak kan jag lova dig, det finns starka människor som tar emot dig om du faller – det gäller bara att du vågar lita på deras styrka och vågar släppa taget och släppa in dem.

  Varm kram till dig Paulina!
  /Annie

 • Sandra

  Tyck till om dagens låt på min blogg! 🙂

 • christina

  första gången jag beundrar vad du skrivit..

 • Linda

  Kämpa på!
  Never give up on something you can’t go a day whitout thinking about! :love:

 • Moa

  man kan inte alltid ha humöret på topp!

 • Johan

  Ska du börja bli djup nu? haha xD

 • ida

  Paulina du är jätte vacker!
  Allt löser sig, puss och stor kram!!

 • Lotti

  Ibland så kan det bara kännas skönt att få gråta av sig alla känslor man går och bär inom sig. Om man gått en tid och varit skit irriterad på vissa människor, någon har gjort en arg och svikit en. Så kanske man inte in direkt gråter över att en människa har sårat en men man har varit arg och irriterad över det att man har byggt upp någonting inom sig så till slut så ”är bägaren full” och man exploderar och alla känslor förvandlas till tårar. Vi måste släppa ut dem någonstans!
  Du verkar vara en jättebra tjej Paulina. Följer din blogg även fast jag är 5 år äldre än dig. För jag anser inte din blogg som någon fjortis blogg. DU verkar vara en tjej med båda fötterna på jorden. Framförallt verkar du smart till skillnad från vissa andra bloggare och du verkar ha ett hjärta av guld.

  Finns nog ingeting i din blogg som jag gått in och läst och tänkt ”Damn vilken fjortis” Ibland man kan leka pajas, spela ”fjortis attityd” men not all the time och det är inget fel i det. Det kanske jag med råkar göra någon gång fastän jag är 22 år. Men Paulina stå på dig. Som jag brukar säga:
  ”Hellre inga vänner alls än vänner som hugger en i ryggen”
  Falska vänner behövs inte och speciellt inga som bara är ute efter att ta DITT rampljus och då leker din vän. Du är en supergullig tjej och verkar verkligen smart och du har abslut inte fått någon fjortis stämpel av mig inte =)

  Stå på dig Paulina!
  Massor med kramar från Lotti
  http://www.metrobloggen.se/dashuria

 • Anonym

  Du är tonåring… Alla känner sig lite förvirrade då. Fråga mig. Mina tonår var skitjobbiga. Får gärna maila och snacka.

 • Nathalie

  fortsätt vara stark.
  fint skrivet.

 • Aliceee

  Paulina, jag är alltid redo att ta emot dig. Det ska du veta.
  Och även fast jag inte känner dig så känns vi på något sätt såhimla lika, jag känner igen mig i varenda ord du skriver.
  Men somsagt jag har alltid vart beredd att ta emot dig och kommer alltid vara det.
  Stå på dig, du är otroligt stark tjejen.
  Kram

 • JOHANNA

  Vilka starka ord. Jättefint skrivet!

 • sara

  jag har en fråga.
  när jag kolla i din blogg första gången så fick jag mitt första intryck av att du var en barnslig fjortis som ville ha uppmärksammhet, men sen så började jag läsa din blogg och då fick jag en helt annan bild hur du är. och min fråga är nu om du aldrig ångrat att du delat med dig så mycket av ditt liv? och tror du att ditt bloggande kan leda till något negativt i framtiden,`för nu försörjer du dig på ditt bloggande men du kan ju inte försörja dig på det resten av livet, jag tror inte det är så enkelt att bara börja gå en utbildning som du har sagt du skulle göra./sara

 • sara

  jag har en fråga.
  när jag kolla i din blogg första gången så fick jag mitt första intryck av att du var en barnslig fjortis som ville ha uppmärksammhet, men sen så började jag läsa din blogg och då fick jag en helt annan bild hur du är. och min fråga är nu om du aldrig ångrat att du delat med dig så mycket av ditt liv? och tror du att ditt bloggande kan leda till något negativt i framtiden,`för nu försörjer du dig på ditt bloggande men du kan ju inte försörja dig på det resten av livet, jag tror inte det är så enkelt att bara börja gå en utbildning som du har sagt du skulle göra./ sara

 • Gustav

  Aldrig roligt när ens vänner sviker en, förstår att det känns jobbigt.

 • josefin

  bra paulina, jag tror på dig. sluta aldrig kämpa, för du är en ritigt underbar person!

 • FLICKA

  Jag tar emot dig <3

 • styleinsp

  Min blogg består ENDAST av inspiration och snygga outfits!

  Välkommen /styleinsp.devote.se

 • Linda - det handlar om helheten, tävling pågår!

  du behöver verkligen gå till en psykolog paulina. Du är inte sund i ditt tänkande.

 • Gratis

  fyfan vad hemskt att vara så kall som du är. Ett citat av Carolina gynning ” Jag älskar att känna varje sekund av mitt liv, smärta lycka sorg. Jag kännre helldre smärta än inget alls. ” så jävla sant sagt. du verkar ju vara hur jävla äckligt kall som hellst.

 • Lina

  Hej Paulina.
  Jag jobbar volontärt som stödperson och du är välkommen att skriva till mig om du vill prata. Allt sker anonymt och jag har tystnadsplikt.

  Kram

 • PPP

  paow, sluta du är inte själv. Du är bäst 🙂 <3

 • Zarah

  Stå på dig, du klarar så mycket mer än vad du tror att du gör.
  Se det positiva med att du upptäckt hur han är nu och inte senare…

 • Julia

  fint skrivet Paulina 🙂

 • Sara

  Kan du uppmärksamma denna berättelse.. kanske länka och få folk att läsa.

  Detta är berättelsen om vad som hände en 21 årig tjej och hennes lilla familj.. Hon fick i början av sin andra graviditet veta att hon väntade tvillingar.. Hon bar dessa små liv i 36 veckor då det som inte får hända hände!
  Tvillingflickorna Liv&Indra förlöstes med akutsnitt.. Den ena lilla tjejjen började aldrig andas.. och tvilling 2 kämpade för sitt liv i 4 dygn då hon slutligen somnade på sin 25åriga pappas bröst…

 • Sofie

  Vill passa på att tipsa om en gratissida där man kan få gratisskor genom att besöka hemsidor och logga in! Det är en jättebra gratissida eftersom man varje dag får två poäng bara genom att logga in och besöka en daglig hemsida, det går jättefort och är helt gratis! Poängen kan man sedan byta mot presentkort till exempelvis Din sko, Bianco och Nilson. Gå in på länken och få 50 poäng direkt! http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=1508

 • anonym

  gillade dig inte förut paow… men jag tror jag kan hjälpa dig.. menar allvar .. kan inte skriva mitt namn här men tro mig du kommer bli så mkt bättre

 • Mats

  haha varför leker du djup ??
  Håll dig till ”mode” – vilket du inte ens klarar av…

 • Kees

  Kolla min bikini som jag designat själv och rösta på om du tyckte den var fin eller inte:) Skulle du vilja ha en? http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=LeWZBO5dvvq6c1G9U1WOCZDL5yXUvqS5IoUK#bikiniGallery

 • Rebecca

  Känner verkligen igen mej där.
  Just nu faktiskt.

 • Caroline

  Ja du (ni), livet är inte alltid en dans på rosor. Det är inte alltid lätt att leva, och det ska nog vara så. Man får ha motgångar och man får må dåligt ibland utan att folk ska säga att man är störd och behöver kurator eller psykolog. Det är mänsligt att må dåligt ibland och man får tillåta sig själv att göra det också. Man ska aldrig sluta kämpa, man ska vara envis och alla kan klara det 🙂 Men man är inte ett psykfall bara för att man skriver så där och mår dåligt. Titta på er själva istället som kommenterar så på en blogg, att en annan tjej behöver psykolog. Kanske är det ni som behöver det?

 • Denna Sanna Kvinna

  Gråta behöver alla göra, man behöver få ur sig tårarna för att kunna må bra.

  Man behöver inte ha någon speciell annledning till varför, men vad det gäller dig så förstår jag att du fäller tårar! Du lever ett liv där vänner förvinner och ditt umgänge verkar väldigt falskt! Du är får höra mkt glåpord och stå ut med människor som inte tycker samma som du, det är en del av bloggvärlden. Provocerar man för att få fler läsare blir man heller onte omtyckt!

  Du säger att du inte bryr det, men ínte ens du är gjord av sten. Allt sätter sina spår och tar man inte itu med det så brister man tillslut!

  Du verkar vara en toppentjej bakom den mur du försöker bygga upp och spela. Kör på ditt riktiga ja!

 • Babydoll

  Läs min blogg Paulina. Jag tror vi har en del gemensamt på den fronten och kan säkert ta hjälp av varandra.

 • moa

  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD
  ALLT OM BLOGGTRÄFFEN JAG VANN MED KISSIE I MIN BLOGG =DD

 • Freja

  Hej Paulina!
  Jätte fint skrivet. Jag förstår kanske inte exakt hur du känner och mår, men om du vill eller bara behöver någon att prata med så finns jag här för att lyssna på dig!
  Låter säkert jätte konstigt och så, men ibland behöver man bara få prata ut med någon som inte är kurator eller psykolog…
  Hoppas allt blir bättre iaf! 🙂

 • Frida

  Hej hej Paow..!!

  Vart har du köpt din fame tröja? så snygg

 • Anastasija

  Hej Paulina!
  Sjukt fint skrivet! Jag stör mig på den där Dennis -.- Trodde han var en bra kille men tydligen inte. Skit i honom, bry dig inte haha bästa sättet att göra på för då är det ju han som blir ägd och bråkar med sig själv 🙂 Du är stark, keep up with the good work! Puss på dig <3

 • Johan

  Du är lätt den mest intressanta bloggaren paulina, efter mig då ;), ännu ett inlägg där man kan relatera med dig, har kännt som du många ggr, skönt att veta att man inte är ensam!

 • klara

  måste säga att du skriver sjuktvackert, och din blogg är bäst!
  men jag har en liten fråga till dej, jag vet ju att du brukade använda silverschampoo, och jag har köpt ett Toni&Guy Platinum Blonde tänkte fråga om du har någon erfarenhet av just detta schampoo? undrar också om du kan skriva ett inlägg om hur man använder sklverschampoo, hur ofta och hur länge det ska sitta i? Jag är tacksam om du vill göra det, puss på dej <3

 • olivia

  dennism är bäst!!!!!!! du ljuger bara

 • Simone

  Bra skrivet, men lite dubbelmoral mot inlägget under?

 • Samantha

  Lägg ner bloggen så skulle du må bättre. Du skaffar dig bara ovänner och det du skriver är ganska intetsägande. Precis som de flesta bloggar!
  Skaffa dig ett rejält jobb, väx upp och se vad livet kan erbjuda.
  Du blir inte vare sig bättre eller lyckligare som person genom löshår, lösögonfransar”lösbröst” eller yttre attribut. Inte ens kläder är värt något. Då ska det vara stil. Gucci, Armani eller annat….
  Det är människan bakom allt som räknas. Varför vågar du inte var som du är utan allt påklistrat, allt ”fake”. Vad är det för fel? Ta reda på det och sen så är du välkommen tillbaka till verkligheten.
  Du lever i en skyddad verkstad. Dina föräldrar gör väl så gott dom kan, men det räcker inte. Lycka kan aldrig köpas.
  Lycka kan vara att stå där naken och våga möta sig själv. Testa det!!

 • idda

  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  vv

 • caroline

  riktigt fint skrivet paow. jag känner igen mig, grovt. du ska veta att du är en riktigt bra person. du är inte alls som dom andra ”fjortis-bloggarna” som dom kallas. du är äkta. en äkta person, det ska du vara riktigt stolt över. och vi, dina läsare, älskar dig precis som du är även om du är osäker på dig själv i vissa situationer.. men det är alla människor ibland.

  tack för att du finns sötis!

 • Anonym

  Jag tycker så himla synd om dig….oavsett dina rasistiska åsikter. Jag är faktiskt människa och kan ha sympati då & då…men helt seriöst, du mår inte bra. Varför blir folk så agressiva så fort man nämner ordet TERAPI? Eller psykolog? Det är ju bara ren fakta att hon behöver det just nu. Alla av paulinas vänner har i stort sett, dumpat henne. Till och med hennes barndomsvän Dessie.För mig verkar det som om du inte klarar av att behålla dina vänner….på en lång period utan att det blir så himla…..komplicerat. Bloggbråk hit & dit…..VARFÖR? Vad är anledningen till allt detta? Din familj verkar inte stötta dig…..vilket är så jävla trist. Personligen vet jag inte vad jag skulle göra utan min familj. De gjorde mig till den personen jag är idag. Utan de vet jag inte hur mitt liv skulle se ut :/ Och för att svara på din fråga ”varför gråter jag”….det kanske beror på att du inte har någon kvar längre. Att du inte har har kvar en enda person som verkligen bryr sig om dig…..

  Till alla er som skriver elaka kommentarer till detta inlägg….SLUTA. Bara sluta. Detta är verkligen inte rätt tid att sitta och klaga på Paulina när hon mår så dåligt.

 • elvira ♥

  KOMIGEN PAOW! VI HEJAR PÅ DIG!

 • jennifer

  Prata ut med någon riktig vän som du litar på tioll 100 % *:)

 • SARAH - You can't fix stupid

  diskussion om H&M’s heminredning i min blogg. Kika in och säg vad du tycker!

 • BITCH IN KSS!!

  Varför är du så jäkla falsk? Jag vet varför du aldrig har något svar eller försvarar dig vilket som. För du är så jäkla dum! SNälla väx upp du är precis den där tonårstjejen som gråter när hon tappar en nagel eller glömmer sin prava väska på bussen så hon måste köpa en ny men det gör inget för PAPPA BETALAR. Paow: varför skricker folk hora på mej? asså hallå? SVAR: Att gå omkring i klackskor och kavaj öppet och en bh vad fan tror du? såklart dem skricker hora efter dig. TACK FÖR SVAR!!

 • ems

  Jag skäms på nåt sätt när jag läser sånt här. Lite väl cheesy var det väl. (:

 • jessii

  det kommer nog bli bra, paowsötan 🙂 vi alla på din blogg älskar dig och är här för att du inte är som alla andra! du är riktigt speciell och äkta. du är ärlig, du har bra åsikter och rolig som fan. haha<3.

  ställ dig upp på dina höga klackar med fakepälsen på och var glad :* puss, we love you<3

 • Lolly

  Gud vad fint skrivit paulina! Känsligt. Djupt. I like. <3

 • rebecca

  Fint skrivet.. du borde lägga ut fler sånna här texter. så himla fint verkligen! och jag förstår om du känner dig som du gör, känner igen mig! som någon annan skrev så vill man bara krama om dig och visa att det går att lita på folk, det gäller bara att hitta rätt paulina!

 • airaM

  Det här tycker jag var fint att läsa. Känslor är bra grejer, Paulina. Stor kram.

 • s

  Bra skrivit! hoppas du mår bättre snart. Jag ÄLSKAR din blogg ! kram

 • Ellinor

  Fortsätt vara stark, allting ordnar sig.
  Kom in till mig och anmäl er till min dagens blogg tävling, jag drar fram vinnaren på torsdag kväll 🙂

 • filly

  Riktigt bra skrivet!
  Fint!
  PUSS

 • Ronja

  Gud vad jag hatar dennism han är en jävla länktiggare :S känner likadant som du <3
  fortsätt vara stark

 • sophia

  Det var riktigt fint skrivet, du är riktigt stark Paulina!

 • J

  fint skrivet, djupt. Ta hand om dig gumman <3

 • Amely

  ryck upp dej nu gumman,, låt ingen annan förstöra för dej, försök att fortsätta blogga som vanligt!

 • sanna

  Vanligt för din ålder, du söker ju din identitet.. Humöret kan gå upp och ner som en bergodalbana.

 • Anonym

  har du några tips om hur man ska göra om man vill ”banta” och bli smalare till ”bikini säsongen”

 • ssssssssssssssssara

  alltså du skriver alltid såna fucking depp texter HAHAHAH!!!!! kul

 • ssssssssssssssssssss

  Trist att kommentarer som skrivs och som inte alls är elaka eller personangrepp censureras.
  Varför har man då en blogg och lämnar ut andra och sig själv om man inte klarar av konstruktiv kritik.
  Du kan själv skriva hur taffligt som helst om gamla ”vänner”, invandrare m.m. men tål inte läsa något negativt om dig själv. Inte seriöst!
  Inte trovärdigt!

 • b

  Aj.. det där gjorde ont att läsa.
  Du satte ord på mina känslor.
  Jag önskar att jag bodde i sthlm, att jag var lite äldre, att du inte var känd så att vi kunde bli vänner.
  Jag är stark nog.

  Kämpa på Paow, <3

 • Pompom ღ

  Paow, allt skit folk har gjort mot dig kommer dom att få tillbaka. Kanske inte idag, eller imorgon men någon dag kommer dom att få känna det du fick känna och gå igenom det du fick göra. Kämpa på, dom äckliga människorna som har gjort massa skit mot dig är inte värda dina tårar. Du är en stark person, du kommer att klara det 🙂

  Go Paow ! Haha 😉

 • ebba

  fan paulina !
  du är stark, tro på dig själv.
  jag vet nte vad som har hänt, men en sak vet jag: du kommer klara det !
  om det är nått med dennis & kissie, ja skit i dom då. jävla horor ändå !
  om det är nått med dumma kommentarer, ja skit i det med, vrf läser dom din blogg? jo för du är bäst, sötast, snällast, ärligast, vackrast, m.m

  DU ÄR FAN BÄST PAOW, TRO PÅ DET SÅ ! & LYCKA TILL !

 • Anonym

  fan vad vackert skrivet paulina!

 • anna

  prata med en psykolog eller nån annast proffs! det känns super efter.. lovar 🙂 inget att skämmas för.. ALLA behvöver prata

 • En tjej som gillar din blogg! :)

  Du, Paulina!
  Du är underbar på alla sätt! Dina vänner är också underbara och du är älskad av tusen personer! Du är en förebild för alla oss andra. Vil älskar dej!

 • Marit

  Kämpa på Paulina! Du kommer klara allt för du är en stark människa! Vi är många som tror på dig, de andra är inget att lyssna på! Puss!

 • jennie

  Det är okej att gråta. Man inte kan resa sig upp förrän man vågat falla. <3

 • jenny

  shit vad jag verkligen känner sådär

 • Maia

  Jag känner igen mig sjukt mycket..

 • beaboy

  jag förstår inte hur du kan vara så stark. du är 1 år äldre än mig, och du driver en otroligt bra blogg. du har minst en äkta vän, du har föräldrar som bryr sig, du är vacker & personer som dennis m…

  fuck them!

  för att kunna vara lycklig måste man vara nere ibland också, det är de underbara ting vi kallar livet.

 • fillr

  emo du har blivit…

 • emelie

  stå på dig paow! du är stark 🙂

 • Lollo

  När jag läser detta vill jag bara krama om dig, det låter nog lite läskigt från en främling men jaja. Känner igen mig så väl i det du skriver också..
  hoppas att du mår bättre, don’t let anyone break you down.

 • DIANASTYLE

  gud, jag känner igen mig…

 • ppaulinasteen

  jag förstår hur du känner. har gått igenom samma sak eller jag går igenom
  kanske känns lite konstigt ,eller låt migsäga normalt fför dig kanske, men jag finns om du behöver snacka. jag vet jag känner dig inte alls , men jag är uppen för alla
  puss, sköt om dig!

  btw; gillar din blogg :)!

 • DJ

  DET VAR I LÖRDAGS FESTEN VAR

 • Jenny

  Livet är ingen dans på rosor. Alla ställer frågor till sig själv, och det är kanske ett sätt att försöka bli vuxen på anser jag. Det bästa du kan göra är att försöka prata med någon vän om du har någon. Annars prata med en psykolog. Det är inte fel att gå till en psykolog oavsett om det säkert finns folk som försöker få det att verka så. Den lyssnar, den kanske inte har svar på dina frågor för det är det endast du som kan ha. Men den kan ge dig vissa råd, hjälpa dig när det gäller tankar och ting vilket också kan hjälpa dig att hitta svar på dina frågor.

 • marre

  Tycker du att ditt liv är värsta för det här? Du har nästan allt man kan önska sig, titta bara på barnen i Afrika.. Du behöver prata med nån, nån som är bra på att lyssna och som kan ge råd och hjälpa dig. Kontakta mig gärna på Facebook om du vill prata, jag är en bra lyssnare och ger råd. Ta hand om dig.

 • Areyanna

  Det är okej att gråta, alla kan behöva släppa på trycket och dra ut ventilen ibland. Tårar är renande för själen fast i rätt mängd och av rätt orsak + rätt tillfälle. Men egentligen finns det inget rätt och fel i att gråta, utan ibland får man släppa på sin skyddsyta och våga faca allt det som finns där under inuti. Att lära känna sig själv tar tid, ge det tid och våga älska dig själv för den du är för du är helt fantastisk! Kramar

 • eva

  hittade din blogg för första gången idag =) vad vacker du är =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *