Ska ju trots allt upp tidigt imorgon och följa med Annie på ett möte imorgon, och ska även möta upp min älskade stalker Paris, ni har väl inte glömt honom? Han har varit i väg i 6 veckor och gjort lite saker och har inte haft tillgång till telefon. Så nej, han är inte borta till er som undrat.

Tycker faktiskt en sak är rätt kul, jag skulle kunna sitta och skriva att jag sitter hemma och gråter, att jag känner mig ensam rädd, ledsen o.s.v. och peka ut mig själv som ett offer. Att löjlighetsförklara mig själv, precis så som Dennis gör ”detta personpåhopp gör mig riktigt ledsen”?! Att sitta och peka ut sig själv som ett ”offer” bara för att bli omtyckt när han själv är boven i det hela? Då skulle ni också skriva att Dennis är en idiot.

Och att han ”umgås med vem han vill” och att han ”mejlade henne långt innan vi började bråka” visar ju bara ännu mer vilken idiot han är? Och om man väljer en person som man träffat än gång framför någon som skulle föreställa ”en av hans närmaste vänner”? Då vet jag inte hur mycket vett man har i huvudet.

Just snackade med Amir idag som pratat med en vän som känner Pissie, där hon hade sagt ”Ja, jag vet att Dennis är en sån där länkbög. Men jag umgås bara med honom för att jävlas med Paow & Amir. Men jag saknar Amir jättemycket.. ska försöka bli vän med honom snart”.. 

Dennis har backstabbat mig och det är rätt jobbigt, men det känns bra att få veta vilken idiot han var innan det gick för ”långt”.  Nu ska jag sova.

Ha en fin kväll alla läsare <3

paaarty 140¨

Haha en bild från i fredags. Fräsch va? Så känner jag för länkbööögen…

Posted in: Livsstil
Kommentarer (55)

You might also like

Alexandra Nilsson - Fredagslistan Alexandra Nilsson - Italien Josephine Qvist - NEJ JAG KOMMER INTE SLUTA Alexandra Nilsson - En dag i Neapel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *