Min favvo blogg.

Ja, jag tänkte tipsa om min absoluta favvo blogg. Den är lite halvsnuskig och drivs av Classe, han vet det senaste skvallret och har bilder på Dalins … smula. Han har privata bilder på många, många kändisar osv osv.. Och skriver även lite skit och lägger ut bilder på porriga killar och tjejer. So Paow style 🙂

Den är verkligen bra, och enda anledningen till att jag länkar är för att han stänger av den hela tiden. Så håll den öppen nu för fan Classe!  Titta igenom hela bloggen! (Obs varning för snuskigt innehåll!)

classe-kinzakenza.blogspot.com/

Tjäna pengar hemifrån!

Posted in: Livsstil

You might also like

Keela - Viva la Juicy - Glace Hedda Dibinger - hair thoughts Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Sparkling ocean Josephine Qvist - BAILEY MYS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *