Min favvo blogg.

Ja, jag tänkte tipsa om min absoluta favvo blogg. Den är lite halvsnuskig och drivs av Classe, han vet det senaste skvallret och har bilder på Dalins … smula. Han har privata bilder på många, många kändisar osv osv.. Och skriver även lite skit och lägger ut bilder på porriga killar och tjejer. So Paow style 🙂

Den är verkligen bra, och enda anledningen till att jag länkar är för att han stänger av den hela tiden. Så håll den öppen nu för fan Classe!  Titta igenom hela bloggen! (Obs varning för snuskigt innehåll!)

classe-kinzakenza.blogspot.com/

Tjäna pengar hemifrån!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (60)

You might also like

Alexandra Nilsson - Vad jag handlar från mat.se Alexandra Nilsson - Migrän? Alexandra Nilsson - Vilka kommer bli dom nästa storsäljarna? Alexandra Nilsson - Ny vecka..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *