Tillbaka nu!

Chacha bitches, eran favoritbloggare är här 😀 Woho!

Kom precis hem från en härlig runda på stan med Steff! Vi tog en lunch/middag på Muggen, en hälsotallrik. Så härligt gott! Satt även på min pappas affär framför datorn och bara muppade och snackade skit. Haha so Paow style..

Handlade även lite mat så nu tänkte jag slänga ihop en härlig sallad igen. Puss på er!

brunett 105

brunett 104

Änglar och dekorationer!

brunett 108

brunett 115

Paketerad och säker sex? Prova MySize som finns i sex olika storlekar.

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! BYGISELA - HAVE A NICE DAY! BYGISELA - WHAT'S UP?! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - älskling Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *