Jag har fått väldigt många kommentarer om vart jag köper mitt löshår mest då från folk som inte bor i Stockholmsområdet. Men jag föredrar faktiskt att köpa mitt på internet. Det har bättre kvalitet men visst är det rätt så svårt att hitta rätt färg…

Om man köper någon färg mörkare eller ljusare så är det bara att färga det eller använda lite silvershampoo för det håller mkt längre är billigare och så får man mycket mer hår.. Har precis beställt ”nail hair” som är som keratinwax.  Finns självklart en massa andra typer av hår i alla färger och klämmor. Bra om man inte bor i storstäderna också (finns dålig med sånt ute i landet har jag hört). Kostar runt 600 för att köpa klämmor och hår 😀 Love it.

Långt hår är snyggt!

http://www.rapunzelofsweden.se/

jjjjjj

Posted in: Livsstil

You might also like

Keela - Viva la Juicy - Glace Hedda Dibinger - hair thoughts Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Sparkling ocean Josephine Qvist - BAILEY MYS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *