Bye bye…

Känner mig lagom risig men ändå fräsch, måste åka hem till pappsen och hämta mitt löshår – mitt löshår har börjat bli lite tunt… och be honom sätta in pengar på mitt konto. Har hittat skitsnygga brillor från Dior som jag bara måste ha.. 2300 är dom helt klart värda!

Finns även ett par skitsnygga skor från Acne som jag typ dör för också. Åh, det är så jobbigt att precis ha varit utomlands, då har mycket av pengarna gått åt. Suck. Nu ska jag in till stan och möta upp en massa vänner 🙂 Hörs sen!

Du kan nu designa din tröja helt själv! Klicka här för att se hur det fungerar!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Helgen med VG Lisa Anckarman - YOU KNOW THE DRILL Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - EVENT A LA CLINIQUENOIR Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *