Bye bye…

Känner mig lagom risig men ändå fräsch, måste åka hem till pappsen och hämta mitt löshår – mitt löshår har börjat bli lite tunt… och be honom sätta in pengar på mitt konto. Har hittat skitsnygga brillor från Dior som jag bara måste ha.. 2300 är dom helt klart värda!

Finns även ett par skitsnygga skor från Acne som jag typ dör för också. Åh, det är så jobbigt att precis ha varit utomlands, då har mycket av pengarna gått åt. Suck. Nu ska jag in till stan och möta upp en massa vänner 🙂 Hörs sen!

Du kan nu designa din tröja helt själv! Klicka här för att se hur det fungerar!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (73)

You might also like

Caroline Roxy - 3 månader till jul Alexandra Nilsson - Vad fan, shell?! Alexandra Nilsson - Ny vecka.. Alexandra Nilsson - Varför har nättrollen kommit tillbaka?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *