Var inne på Klaras blogg och jag vet att alla gånger hon varit med oss så bombade hon med kort med mobilkameran, bokstavligt talat. Hon måste ha dom hemskaste bilderna på mig och ja, jag hittade dom här. Från Hugos 12-års fylla och en värdelöskväll. Men det var kul. Åh, jag längtar redan tillbaka.

Här är Klaras blogg, be henne lägga upp alla fula bilder hon har på mig haha… http://Godisbiiiten.blogg.se


Haha snygg bild..

Haha..

Trött på bruna? Trött på blåa? Trött på gröna?
Med Pharma Optics erbjudande får du färgade kontaktlinser för 1:- plus frakt.

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Niyama Private Islands Maldives Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW Lisa Anckarman - LOVING YOURSELF IS THE GREATEST REVOLUTION Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *