God morgon!

Jag känner mig som en zombie. Tror jag håller på att dö av sömnlöshet. Dagarna går otroligt sakta tycker jag. Egentligen så vill jag bara åka tillbaka utomlands, där det enda man gör är att stoppar in fötterna i flipfloppsen, borstar tänderna, sätter upp håret i en toffs och går till stranden…

Inte alls som i Sverige där man går upp tar en dusch för att vakna till. Fixar håret i en timme, sminkar sig, väljer mixar och matchar kläder.

Nej, jag trivdes faktiskt med att vara lagom dräggig, men nu är det annorlunda. Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen, tvätta håret, smörja in mig med bodylotion, borsta tänderna, äta frukost, välja kläder, sminka mig, föna håret, välja kläder lite till, välja skor och planka på bussen in till stan för att där i min tur köpa ett busskort. Vilken jävla process det är. *Suck*. Vi hörs snart!


Haha hittade en gammal bild på mig från i sommras, haha så puttignuttig jag ser ut.

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Wow vilken helg! Alexandra Nilsson - Gult är inte fult Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig Alexandra Nilsson - Summer wanties..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *