Dagens fråga

Hur mycket tjänar du på bloggen ungefär. Du behöver inte säga exakta summan men på ett ungefär tex (50-70 00) jättesnällt om du kunde svara på denna frågan har ställt den 3gånger nu. kram på dig

Svar: Hej! En sån fråga man inte ”borde svara på” kanske.. Men eftersom jag känner att jag inte behöver ljuga så tänker jag berätta. Blogglönen varierar väldigt ofta. I snitt så är det 18-19 000 varje månad, men ibland så är det 11.000 och när det går ”dåligt” så är det bara 8000 =)

Så nu har jag svarat ärligt. Vill inte låta snobbig eller skrytig, hatar att skylta med pengar…

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Beach ready Alexandra Nilsson - Pink wall Alexandra Nilsson - Fråga mig inte detta!! Alexandra Nilsson - In my workout clothes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *