Jag har tappat min mobil. En LG touch, skitgammal och halvtrasig, men där låg alla mina nummer. Paow i ett nötskal säger jag bara, fy fan att jag ska vara så klantig, slog ihjäl mig idag när jag gick ut från bussen. Snubblade på skosnöret, snubblade i stan, snubblade på en tjejes väska. Suck, stånk och stön!

Idag så skjutsade Hugo in mig till stan där jag mötte upp Steff och Jossan, mycket trevligt! Jossan har ju fått sin studentmössa och den norpade jag haha 😀 Vi gick runt ett tag sen så mötte jag upp Annie i stan och vi drog till Nacka och Annie fixade lite ögonfransar. Sen så blev det Tacobar och sen… så tappade jag nallen. Åh mina nummer… Och jag säger bara lyllos den som hittar min mobil, jag kan lova den personen underhållning som heter duga.

Prova gratis hyrfilm direkt hem i din brevlåda i en månad med LoveFilm.

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Beach ready Alexandra Nilsson - Pink wall Alexandra Nilsson - Fråga mig inte detta!! Alexandra Nilsson - In my workout clothes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *