Ska stanna hemma idag.

Det känns lika bra. Jag gick precis ut och tog en nypa frisk luft, men blev kvar där ett tag, andades in lite och kände doften av majbrasan. Jag kan tänka mig att alla jag känner just nu är kalasfulla. Hoppas det inte slutar illa. Vid den här tiden på dyngnet förra året så sprang jag och Therese Rojo runt som tokar och letade efter Dessie. Trevlig tjej det där, vila i frid.

Tror att Hugo ska komma till mig snart. Om han inte drar ut och super. Mysigt det. Önskar er alla en trevlig valborg, och lägg måtta i bakfickan.

Ni vill väl inte sluta såhär?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (19)

You might also like

Alexandra Nilsson - Min nya tavelvägg! Alexandra Nilsson - Cosy.. Alexandra Nilsson - En dag på Capri med båt Alexandra Nilsson - Back in Sweden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *