Hemma i kalla Sverige.

Nu är jag hemma, kallt som fan, men ändå skönt att träffa mammsen, syster, plastpappa och ja familjen! Men nu längtar jag bort igen, det känns så overkligen att vara hemma. Det känns som jag aldrig vart utomlands nu när jag tänker efter, vi åkte ner festade två (ja, tre) veckor i rad. Det var lixom inte jag, jag är inte den tjejen som släpper loss, jag är inte den tjejen som är en sexoholic, jag är inte den tjejen som står på bordet, ligger och garvar på golvet inne på en krog och jag är inte den tjejen som raggar på fula greker för gratis shots..

Nu har jag varit den tjejen som jag varit rädd för att bli.. Och jag har inte ens berättat hälften för er vad som har hänt, vi har träffat så sjukt mycket nytt folk, en massa svenskar, vi har haft galna förfester på hotellrummet, vi har sprungit runt i cheerleeder kläder, vi har solat badat vindsurfat och ja, så mycket mer.

Snefyllor till höger och vänster, återställare och jag har helt enkelt varit ett jävla drägg, men jag har släppt loss, inte brytt mig och kört all in! Jag har skitit i måtta, var oförsiktig, orädd och inte mig själv. Inte den försiktiga tjejen som jag egentligen är. Ber om ursäkt för att jag betett mig illa mot Annie, Hugo, Daniel och min familj, nu är det back on track.. Att börja ta hand om mig själv, att fixa håret fransarna och allt.

Till alla greker som läser min blogg så vill jag bara tacka för en underbar vistelse här nere! Speciellt till Dragan, Gerge och babbis..

Testa din pojkvän! Klicka här…

Carlsberg, Tuborg och ännu mer bartillbehör.

www.barkurser.se har dom hetaste barkurserna i Spanien & Thailand!

Tröjor, ringar, armband, skärp och mycket mer! Klicka. Nu.

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Mina senaste outfits Alexandra Nilsson - När man behöver en ice breaker.. Alexandra Nilsson - Pre lunch Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *