Nej, jag är inte alls sliten…

Fy fan vilken kväll igår. Känner mig rätt sliten, men men vad gör man? 15 tequila shots är inte och leka med.

Idag så vaknade vi runt kl 11 och började ”packa”, eller jag tryckte ner allt i väskan och jäklar vad mycket grejer jag hade med mig. Nu sitter jag, Daniel och Tommy på hotellrummet och vi ska snart åka till flygplatsen, hem till Sverige! Wohooo!

Blåa? Bruna? Gröna?
Med Pharma Optics supererbjudande kan du köpa färgade kontaktlinser för 1:- plus frakt.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (68)

You might also like

Alexandra Nilsson - Vad jag handlar från mat.se Alexandra Nilsson - Migrän? Alexandra Nilsson - Vilka kommer bli dom nästa storsäljarna? Alexandra Nilsson - Ny vecka..
 • isabellealexandra ღ

  haha va glad att du fick plats iaf ;D

 • linda

  Tja allesammans!!

  Statestiken går sådär och vill ha så klart mera !! Så vad sägs som en titt och en kommentar ?;) Skulle vara gulligt !!
  Om ni har blogg , har ni tur .. NI BLIR LÄNKADE!Så kommentera på och kika in den.

  Kram Linda

 • sofia

  du borde bli blond igen 😀

 • melina

  vilka på bilden?! förutom du

 • Hisa

  Det är väl rätt skönt att få komma hem nu eller? 😀

 • tove och olivia

  Skönt att komma hem igen 😀

 • elina

  saknar dig gumman puusssss<3

  (ps you dont know me but i like hugs)

 • omg

  haha, va inte du rasist?

 • mmmmmathilda ♥

  finaaaaaaa paow O_O
  älska dina rosa klackskor btw ;o
  Kolla bloggen .
  http://mmathildan.bloggplatsen.se/
  <33

 • Eccere

  Den nya skvallerbloggen! Finns inga gränser vad som finns med=) Titta gärna in 🙂

 • ebba

  DIN BLOGG HAR BLIVIT SÅ JÄVLA TRÅKIG

 • Rebecca

  Är det skönt att komme hem?

 • elsa

  Kolla in min blogg då, den är inte tråkig 😉

 • center

  shaa shaa! kolla in min fjortiz blåååg!

 • emma

  15 stycken? :O
  Hoppas din blogg blir bättre när du kommer hem till Sverige.
  Hoppas flyget går bra 😀

 • maddi

  kommer du sluta skriva så mycket om alkohol nu och börja vara den riktiga paow igen? hoppas verkligen de, för det var mycke roligare att läsa din blogg förut..

 • Baow

  men idag är det ju iaf fint väder i sverige! 😉

 • razone

  måste erkäna så fina dom va 😛
  men mustafa e dödligast(L)

 • M A T I L D A

  Hoppas du får dig hem med flyget då! Det är ju många som inte får sig hem…

 • elin

  åh 😀 hoppas resan går bra!!

 • Izabella

  okeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjwwwwwwwwwwwwwwww

 • jörgen

  vart har du hugo då?????har han fimpat dej ha…..ha… du e bara en madrass för den playern typ töm o glöm…..

 • baby rozi

  Ja okeeeej gangstahoood… en brunett med päls ( eller vad du har på dig), en utländskakille med slappy hoodtröja + en svart kille med svarta solbrillor och vit sliskig finskjorta…. wtf?

 • Joanna

  http://www.metroonstage.com/artist/den-svenska-bjatildepararnstammen

  Rösta fem stjärnor på Den Svenska Björnstammen.
  Det tar inte mer än en minut om inte mindre, plus att du gör en god gärning 🙂
  Klicka på länken ovanför för att rösta!

 • sandra=)

  men guu så kul att koma hem till sverige, not hehe kram 🙂

 • Angie In Turkey

  men tagga förfan! sverige är ju asnice, speciellt sommaren

 • Sandra

  Kolla min blogg snälla http://www.thebeautifull.blogg.se <——– tryck där 🙂

 • Maria

  Hoppas flygningen går bra! 🙂

 • In the land of women

  Skönt att komma hem eller? 😉 😀

 • josessan

  Var med i min tävling!
  /Jossan <33

 • samantha

  asso vad säger dina vänner på bilden om att du är rasist mot deras familjer? hm.. dom ser ju verkligen inte helt svenska ut någon av dom. jävla rasse paow.

  Svar: Bästa Samantha, eller ska jag kalla dig ”Jävla idiot Samantha”? Jag är inte rasist. Vad har du fått det ifrån? Från att du inte kan läsa eller kan förstå? Gud vad trött jag blir…

 • Sofia

  Wazzup med bilden? Den förvirrar mig. På ett roligt sätt.

 • cicci♥

  Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg

 • Veronica

  Kul att komma hem! ha det kanon!

 • Johan

  Har ni haft trekant eller ? 😉 HAHAHAHA!

 • Ammi

  hoppas resan hem går bra =)

 • m.hedman

  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN

 • m.hedman

  Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg

 • Johan och Emil

  Lilla vän sluta drick så jävla mycket: O tänk lite att du behöver ha lite hjärnceller i huvudet efter alla dagar med alkohol… tror inte du kan skylla allt på blondingener längre 😉

  kom in och värm er hos emil och mig <3

 • selma

  HA EN TREVLIG RESA HEM HÄHÄ.

  PEACE <3

 • ellie

  hoppas din blogg blir bättre när du kommer hem,för när du har varit utomlands har den inte varit bra..

 • Cornelia

  Följ min blogg och kommntera!! DET ÄR FRÅGSTUND JUST NU!!!!

 • Rebecca Fridsäll

  Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg

 • NATHALIE NATHALIE

  besök gärna min blogg 🙂 🙂
  besök gärna min blogg 🙂 🙂
  besök gärna min blogg 🙂 🙂
  besök gärna min blogg 🙂 🙂
  besök gärna min blogg 🙂 🙂

 • ♥ MeDinA ♥

  blir ofta så att man släppar med sig ofta mer hem saker, då man ofta shoppar där

 • Matilda

  MODE OCH SKÖNHETSBLOGG! -Den alla letat efter 😀

 • Michaela

  Vad snygg du var i håret där! :))

 • KiZnic - En blogg fylld med snygga budget outfits ♥

  Hade hellre stannat! =D

  Ps. KOLLA IN MIN BLOGG DU KOMMER INTE ÅNGRA DIG KIZNIC.BLOGG.SE

 • Lisa

  uppdatera oftare nu när du kommer till Sverige 😀

 • Fanny

  Dom bakom ser ut som Säpo eller nåt, haha 😀

 • isabelle :)

  hugo och annie då ska inte dom med hem ?

  älskar din blogg paow
  och du är så himla fin <3

 • Michellee

  skönt att få komma hem 🙂

 • dennis

  va de inte du som hatade blattar ändå sitter du där med 2 svartskallaR!!!!!!!!

  Svar: Var det inte du som var helt dum i huvudet och inte kunde läsa…?

 • Siha

  Asså en sak , jag ska gå rakt på sak. man ska inte döma en person efter utseendet men jag tycker att du gör för dumma saker för att bara vara 16 efter att jag läst din blogg.. du kommer ånga dig senare i livet. Okej festa & ha kul men inte så som du håller på . RYKTE är ingenting att skryta om.. woow så coolt att du festar & grejer .. bara fult ärligt talat. & behåll ditt privatliv utanför bloggen. vad har människor med dig & Hugo att göra? de är bara intresserade av ditt liv så de kan prata runt om det. Tänk en gång för mycket än en gång för lite gumman ..

 • Julia Sjölund

  Hej, du borde klippa kort och naturligt för du passar jätte bra i kort hår ju.
  besök min blogg jag tecknar! 😀

  julia

 • Brungäddan

  FAN VA TUFF DU ÄR 😀

  fast ne…

 • Lorissa

  du är så himla fin.. men som läsare börjar man tröttna på varannat inlägg ”15 tequila och fylla och fanskap” och vartannat inlägg ”förlåt till mina läsare och min familj att jag beter mig opassande”. Allvarligt, man tappar ju förtroendet för dig.

  Fick en fråga om dig i min frågestund…

 • jonte

  http://www.ishop.nu ,allt inom iPhone, iPad och iPod tillbehör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *