Nu ska vi rulla mot flygplatsen.


Nej, jag är inte alls sliten…

Fy fan vilken kväll igår. Känner mig rätt sliten, men men vad gör man? 15 tequila shots är inte och leka med.

Idag så vaknade vi runt kl 11 och började ”packa”, eller jag tryckte ner allt i väskan och jäklar vad mycket grejer jag hade med mig. Nu sitter jag, Daniel och Tommy på hotellrummet och vi ska snart åka till flygplatsen, hem till Sverige! Wohooo!

Blåa? Bruna? Gröna?
Med Pharma Optics supererbjudande kan du köpa färgade kontaktlinser för 1:- plus frakt.

(Visited 44 times, 1 visits today)

68 Comments

 1. linda april 24, 2010 at 2:05 e m

  Tja allesammans!!

  Statestiken går sådär och vill ha så klart mera !! Så vad sägs som en titt och en kommentar ?;) Skulle vara gulligt !!
  Om ni har blogg , har ni tur .. NI BLIR LÄNKADE!Så kommentera på och kika in den.

  Kram Linda

  Reply
 2. sofia april 24, 2010 at 2:06 e m

  du borde bli blond igen 😀

  Reply
 3. melina april 24, 2010 at 2:11 e m

  vilka på bilden?! förutom du

  Reply
 4. Hisa april 24, 2010 at 2:15 e m

  Det är väl rätt skönt att få komma hem nu eller? 😀

  Reply
 5. elina april 24, 2010 at 2:21 e m

  saknar dig gumman puusssss<3

  (ps you dont know me but i like hugs)

  Reply
 6. omg april 24, 2010 at 2:22 e m

  haha, va inte du rasist?

  Reply
 7. Eccere april 24, 2010 at 2:29 e m

  Den nya skvallerbloggen! Finns inga gränser vad som finns med=) Titta gärna in 🙂

  Reply
 8. ebba april 24, 2010 at 2:41 e m

  DIN BLOGG HAR BLIVIT SÅ JÄVLA TRÅKIG

  Reply
 9. Rebecca april 24, 2010 at 2:41 e m

  Är det skönt att komme hem?

  Reply
 10. elsa april 24, 2010 at 2:45 e m

  Kolla in min blogg då, den är inte tråkig 😉

  Reply
 11. center april 24, 2010 at 2:57 e m

  shaa shaa! kolla in min fjortiz blåååg!

  Reply
 12. emma april 24, 2010 at 2:57 e m

  15 stycken? :O
  Hoppas din blogg blir bättre när du kommer hem till Sverige.
  Hoppas flyget går bra 😀

  Reply
 13. maddi april 24, 2010 at 3:01 e m

  kommer du sluta skriva så mycket om alkohol nu och börja vara den riktiga paow igen? hoppas verkligen de, för det var mycke roligare att läsa din blogg förut..

  Reply
 14. Baow april 24, 2010 at 3:07 e m

  men idag är det ju iaf fint väder i sverige! 😉

  Reply
 15. razone april 24, 2010 at 3:16 e m

  måste erkäna så fina dom va 😛
  men mustafa e dödligast(L)

  Reply
 16. M A T I L D A april 24, 2010 at 3:46 e m

  Hoppas du får dig hem med flyget då! Det är ju många som inte får sig hem…

  Reply
 17. elin april 24, 2010 at 3:49 e m

  åh 😀 hoppas resan går bra!!

  Reply
 18. Izabella april 24, 2010 at 4:11 e m

  okeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjwwwwwwwwwwwwwwww

  Reply
 19. jörgen april 24, 2010 at 4:14 e m

  vart har du hugo då?????har han fimpat dej ha…..ha… du e bara en madrass för den playern typ töm o glöm…..

  Reply
 20. baby rozi april 24, 2010 at 4:23 e m

  Ja okeeeej gangstahoood… en brunett med päls ( eller vad du har på dig), en utländskakille med slappy hoodtröja + en svart kille med svarta solbrillor och vit sliskig finskjorta…. wtf?

  Reply
 21. sandra=) april 24, 2010 at 4:35 e m

  men guu så kul att koma hem till sverige, not hehe kram 🙂

  Reply
 22. Angie In Turkey april 24, 2010 at 4:37 e m

  men tagga förfan! sverige är ju asnice, speciellt sommaren

  Reply
 23. Maria april 24, 2010 at 4:41 e m

  Hoppas flygningen går bra! 🙂

  Reply
 24. josessan april 24, 2010 at 4:44 e m

  Var med i min tävling!
  /Jossan <33

  Reply
 25. samantha april 24, 2010 at 4:46 e m

  asso vad säger dina vänner på bilden om att du är rasist mot deras familjer? hm.. dom ser ju verkligen inte helt svenska ut någon av dom. jävla rasse paow.

  Svar: Bästa Samantha, eller ska jag kalla dig ”Jävla idiot Samantha”? Jag är inte rasist. Vad har du fått det ifrån? Från att du inte kan läsa eller kan förstå? Gud vad trött jag blir…

  Reply
 26. Sofia april 24, 2010 at 4:56 e m

  Wazzup med bilden? Den förvirrar mig. På ett roligt sätt.

  Reply
 27. cicci♥ april 24, 2010 at 4:58 e m

  Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg

  Reply
 28. olivia april 24, 2010 at 5:00 e m

  tråkigt! :/

  Reply
 29. Veronica april 24, 2010 at 5:03 e m

  Kul att komma hem! ha det kanon!

  Reply
 30. Johan april 24, 2010 at 5:11 e m

  Har ni haft trekant eller ? 😉 HAHAHAHA!

  Reply
 31. Ammi april 24, 2010 at 5:28 e m

  hoppas resan hem går bra =)

  Reply
 32. m.hedman april 24, 2010 at 5:40 e m

  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN
  MOA HEDMAN

  Reply
 33. m.hedman april 24, 2010 at 5:40 e m

  Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg

  Reply
 34. Johan och Emil april 24, 2010 at 5:46 e m

  Lilla vän sluta drick så jävla mycket: O tänk lite att du behöver ha lite hjärnceller i huvudet efter alla dagar med alkohol… tror inte du kan skylla allt på blondingener längre 😉

  kom in och värm er hos emil och mig <3

  Reply
 35. selma april 24, 2010 at 6:04 e m

  HA EN TREVLIG RESA HEM HÄHÄ.

  PEACE <3

  Reply
 36. FISSY april 24, 2010 at 6:36 e m

  WHO CARE?

  Reply
 37. ellie april 24, 2010 at 6:51 e m

  hoppas din blogg blir bättre när du kommer hem,för när du har varit utomlands har den inte varit bra..

  Reply
 38. Cornelia april 24, 2010 at 7:04 e m

  Följ min blogg och kommntera!! DET ÄR FRÅGSTUND JUST NU!!!!

  Reply
 39. birgitta april 24, 2010 at 7:06 e m

  hugo då?

  Reply
 40. Rebecca Fridsäll april 24, 2010 at 7:15 e m

  Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg Besök min blogg

  Reply
 41. NATHALIE NATHALIE april 24, 2010 at 7:22 e m

  besök gärna min blogg 🙂 🙂
  besök gärna min blogg 🙂 🙂
  besök gärna min blogg 🙂 🙂
  besök gärna min blogg 🙂 🙂
  besök gärna min blogg 🙂 🙂

  Reply
 42. ♥ MeDinA ♥ april 24, 2010 at 7:24 e m

  blir ofta så att man släppar med sig ofta mer hem saker, då man ofta shoppar där

  Reply
 43. Matilda april 24, 2010 at 7:32 e m

  MODE OCH SKÖNHETSBLOGG! -Den alla letat efter 😀

  Reply
 44. Michaela april 24, 2010 at 8:12 e m

  Vad snygg du var i håret där! :))

  Reply
 45. Lisa april 24, 2010 at 8:57 e m

  uppdatera oftare nu när du kommer till Sverige 😀

  Reply
 46. G.G april 24, 2010 at 9:31 e m

  🙂 🙂 🙂 🙂

  Reply
 47. Fanny april 24, 2010 at 9:35 e m

  Dom bakom ser ut som Säpo eller nåt, haha 😀

  Reply
 48. isabelle :) april 24, 2010 at 10:05 e m

  hugo och annie då ska inte dom med hem ?

  älskar din blogg paow
  och du är så himla fin <3

  Reply
 49. Michellee april 24, 2010 at 10:27 e m

  skönt att få komma hem 🙂

  Reply
 50. dennis april 24, 2010 at 11:12 e m

  va de inte du som hatade blattar ändå sitter du där med 2 svartskallaR!!!!!!!!

  Svar: Var det inte du som var helt dum i huvudet och inte kunde läsa…?

  Reply
 51. Siha april 24, 2010 at 11:39 e m

  Asså en sak , jag ska gå rakt på sak. man ska inte döma en person efter utseendet men jag tycker att du gör för dumma saker för att bara vara 16 efter att jag läst din blogg.. du kommer ånga dig senare i livet. Okej festa & ha kul men inte så som du håller på . RYKTE är ingenting att skryta om.. woow så coolt att du festar & grejer .. bara fult ärligt talat. & behåll ditt privatliv utanför bloggen. vad har människor med dig & Hugo att göra? de är bara intresserade av ditt liv så de kan prata runt om det. Tänk en gång för mycket än en gång för lite gumman ..

  Reply
 52. Julia Sjölund april 25, 2010 at 12:28 f m

  Hej, du borde klippa kort och naturligt för du passar jätte bra i kort hår ju.
  besök min blogg jag tecknar! 😀

  julia

  Reply
 53. Brungäddan april 25, 2010 at 3:47 f m

  FAN VA TUFF DU ÄR 😀

  fast ne…

  Reply
 54. Lorissa april 25, 2010 at 12:19 e m

  du är så himla fin.. men som läsare börjar man tröttna på varannat inlägg ”15 tequila och fylla och fanskap” och vartannat inlägg ”förlåt till mina läsare och min familj att jag beter mig opassande”. Allvarligt, man tappar ju förtroendet för dig.

  Fick en fråga om dig i min frågestund…

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *