Just nu…

Mår faktiskt helt bra nu, känns skönt! Sitter och käkar med pappsen på Söderkisen. Gott ^^

(Visited 26 times, 1 visits today)

17 Comments

 1. linnea september 4, 2010 at 7:25 e m

  gotttttt :):):):)

  Reply
 2. L I S A september 4, 2010 at 7:28 e m

  ser gott ut men vaaad är det gul/beige/gråa? ser ut som ett ko ben eller något :s

  Reply
 3. Ida september 4, 2010 at 7:34 e m

  Anmäl dig till dagens blogg (:

  Anmäl dig till dagens blogg (:

  Anmäl dig till dagens blogg (:

  Anmäl dig till dagens blogg (:

  Anmäl dig till dagens blogg (:

  Reply
 4. Sofie september 4, 2010 at 7:38 e m

  gott, gött

  Reply
 5. elin september 4, 2010 at 7:47 e m

  åh vad mysigt att vara med sin pappa 🙂 underbart! själv så är jag hemma och väntar på min kompis som ska komma hit efter att ha jobbat och ge mig färsk glass 🙂

  Reply
 6. Valentina september 4, 2010 at 7:48 e m

  Gott ! Nu blev jag hungrig 😛

  Reply
 7. Bak-Fanny, Fannykakburk september 4, 2010 at 8:02 e m

  Kika in i min kakburk, full med massor av gottgott!
  Lovar att du kommer hitta nåt du kommer älska!
  Kram Fanny

  Reply
 8. ? september 4, 2010 at 9:26 e m

  Var inte din pappa i Thai?

  Reply
 9. Linnea september 4, 2010 at 9:35 e m

  gott 🙂

  Reply
 10. Daniel september 5, 2010 at 9:55 f m

  Vad är det som folk inte fattar? Folk pratar om att Sd inte är solidariska.Vad vill man med solidaritet? Man vill naturligtvis hjälpa människor. Vilka hjälper man helst, om man inte räknar med sina egna? De flesta vill hjälpa så många utsatta som möjligt och föredragsvis de som har det svårast. Jag påstår att Sd´s ”rasistiska” idéer skulle hjälpa betydligt fler flyktingar till en bråkdel av det vi lägger på invandring. Det sunda förnuftet säger att en svensk hundring, omsatt i mat och kläder, effektivare hjälper Daouda i Afrika, än som kontanter i fickan på Ahmed i Rosengård.

  Reply
 11. olivia september 5, 2010 at 1:26 e m

  mumsigt!

  Reply
 12. Cassandra september 5, 2010 at 4:48 e m

  hur lägger du in bilder med iphonen på bloggen ??? 😀
  love you’re blog!<3

  Reply
 13. Markus september 9, 2010 at 5:50 e m

  Helt rätt det du säger, vi behöver lägga ner mer pengar på äldreomsorgen och mindre på vår misslyckade invandringspolitik, för hur lyckad är en invandringspolitik när man bara kastar in invandrare i ett ghetto utan jobb eller något? Sedan måste invandrarna lära sig svenska, vilket bör vara prio 1 för att ens få bli svensk medborgare. Sen att vissa säger att Islam inte är ett hot för Sverige tycker jag är helt fel. Kan citera ett par stycken i den ”heliga” koranen.

  ”Det är en plikt för er att strida [slåss, kriga] och detta är förhatligt för er. Men det kan hända att något är er förhatligt och ändå är detta ett gott för er; och det kan hända att ni älskar något och ändå är detta ett ont för er – Gud vet, men ni vet inte.
  (Surah 2:216;)”

  ”När de helgade månaderna gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna [icke-muslimer], var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och villighet att förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred – Gud [Allah] är ständigt förlåtande, barmhärtig.
  (Surah 9:5;)”

  ”Då ni möter förnekarna [icke-muslimer] i strid, låt svärden falla över deras huvuden till dess ni har tvingat dem på knä; tag därefter de överlevande till fånga. Sedan kommer den tid då ni skall ge dem fria, godvilligt eller mot lösen, för att kriget skall lägga av sina bördor. Detta är vad ni har att iaktta. Om Gud ville kunde Han helt visst slå ned dem utan er medverkan, men genom att låta er kämpa mot varandra sätter Han er alla på prov. Och vad dem beträffar som stupar i kampen för Guds sak, skall Han inte låta deras handlingar bli förgäves; Han skall leda deras steg och ge dem sinnesstyrka och inre lugn och föra dem till paradiset som Han har låtit dem veta.
  (Surah 47:4-6;)”

  Reply
 14. Elin september 9, 2010 at 7:04 e m

  Göttans!

  Vad tycker du om min blogg?
  Den ligger tvåa på nattstads topplista!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *