God morgon!

God morgon på er!

Just det, imorgon så drar jag till Hong Kong och stannar där i 7 dagar. Sen så bär det av till Thailand, först Bangkok och sen södra Thailand, på business trip. Det ska bli så jävla grymt! Någon som vart i Hong Kong? Vad gör man där? Ge mig tips!!

Sen så har jag en liten fråga, någon som kommer att vara i Patong runt den 5:e november? Då får ni gärna höra av er. Sweet!

Först till:


Sen till..

Och sen till:

För första gången på länge så har jag faktiskt… RESFEBER!

(Visited 53 times, 1 visits today)

149 Comments

 1. Anonym oktober 27, 2010 at 9:14 f m

  ska du resa själv ? eller ska du ha med dig någon ? 🙂 <3

  Reply
 2. Elin oktober 27, 2010 at 9:18 f m

  Ingen aning vad man gör! 😮 Men hoppas du får det kul iaf 🙂

  Älskar din tatuering på benet btw!!

  Reply
 3. e oktober 27, 2010 at 9:20 f m

  Vad ska du göra där? 🙂

  Reply
 4. jojo oktober 27, 2010 at 9:26 f m

  men du sa ju att du skulle på jobbresa till båda ställena, varför frågar du då vad du ska göra där?? Fixar inte din viktiga ”manager” det??

  Reply
 5. Emma oktober 27, 2010 at 9:26 f m

  Ska du åka själv?! 😮 🙁

  Reply
 6. eke oktober 27, 2010 at 9:27 f m

  hahaha vem vill åka till hongkong? euw asien

  Reply
 7. Lina oktober 27, 2010 at 9:32 f m

  du är så himla fin paulina! ha en jättebra semester och fortsätt kämpa för det kommer fixa sig. <3

  Reply
 8. Mandy oktober 27, 2010 at 9:37 f m

  Mina föräldrar är från Hong kong och vi brukar vara där, världens coolaste stad eller vad man ska kalla det. Det består ju egentligen av tre stora öar. För det första så kommer du inte gå hungrig i en sekund, det finns mat vart du än vänder dig! För det andra så finns det hur mycket som helst och köpa, både kläder till saker som man aldrig tänkt på. Det finns hur mycket sevärdheter som helst, du får nog söka lite på internet för bästa information! 🙂

  Reply
 9. - oktober 27, 2010 at 9:39 f m

  bangkok är bara shopping!!

  Reply
 10. Jenny oktober 27, 2010 at 9:40 f m

  Jag ska också till Thailand .. !! Men inte förrän i Januari dock :/

  Reply
 11. Anna oktober 27, 2010 at 9:41 f m

  Godmorgon själv Paulina!

  Jag hörde om din blogg idag på Mix Megapol, dom drog den som en av Sveriges hetaste mediasnackisar i morse vid halv nio, har du inte hört det, så vill du nog gå in och lyssna på klippet nu i eftehand på deras hemsida. Alex Schulman berättade om ert bloggbråk. Du verkar vara en go tjej, hoppas att den där radiogrejen bara gör att du får fler bloggläsare och inget annat. Dom var inte elaka, men dom rotade lite i något som borde vara ytterst privat för dig och inblandade, so sorry!

  Kram på dig!

  Reply
 12. Ellie oktober 27, 2010 at 9:50 f m

  FIXAR NAGLAR & GÅ PÅ SPA! 😀 skitbilligt!

  Reply
 13. Jonathan oktober 27, 2010 at 9:50 f m

  Drar också till Kina imorgon! Åker med Air China ;P

  Reply
 14. walla oktober 27, 2010 at 9:54 f m

  fan va kul avensjuk ja blir 🙂

  Reply
 15. Ida oktober 27, 2010 at 9:58 f m

  JOJO- hon ska vell inte jobba hela tiden???

  Reply
 16. Jeanette oktober 27, 2010 at 10:01 f m

  gud vad härligt du kommer få de.
  Kommer du åka själv?
  Thailand… LOVE LOVE LOVE!!!:)

  Reply
 17. Erica oktober 27, 2010 at 10:02 f m

  Du är sjukt söt! Och hoppas du får kul. 😀

  Reply
 18. Jezzanista oktober 27, 2010 at 10:03 f m

  Inte konstigt att du har reSfeber , ( med tanke på att du lyckades göra bort dig ganska ordentligt )

  Reply
 19. Malin Pettersson oktober 27, 2010 at 10:10 f m

  Jag har varit både på Hong Kong och i Thailand…!! =) Hong Kong påminner ju ganska mycket om Thailand! Var dock många år sedan jag var där men det är mycket shopping där och skall du uppleva nått så är det upp i bergen du skall för att komma till utkiken!!! Det är vackert det!!! =) Hoppas du får en underbar Resa..! Kram

  Reply
 20. Kikki oktober 27, 2010 at 10:12 f m

  Hej Paow!
  Jag har varit i Hong Kong. Riktigt fint är där, det är som att komma till London. Vänstertrafik & röda dubbeldäckare 😉
  När du är där tycker jag allt att du ska ta dig ut till Stanley Market som ligger en bit utanför själv ”innerstan”. En riktigt rolig marknad där man kan göra massor av fynd!

  Om du inte vill åka ut där, så tycker jag att du ska åka upp på Victoria Peak. Det ligger mitt i stan. Där åker man upp på gamla spåvagnar som lutar riktigt mycket! Men när du väl kommer upp till toppen har du utsikt över HELA Hong Kong & det är om något riktigt mäktigt ska du veta! Den utsikten slår allt !!! 🙂

  Hoppas du får en trevlig vistelse i HK!

  Kram Kikki

  Reply
 21. jocy oktober 27, 2010 at 10:12 f m

  ja du skulle ju kunna behöve resa lite efter de du gjorde 🙂 och med Nemo också. hur tänker man då? Vad ska Nemos pappa säga? :O

  du är så cool som kan resa till såå många ställen, jag är sååå ”avundsjuk” . Eller näh vänta,jag är inte ”avundsjuk”…såna som du,kissie o kenza kmr ju bli bortglömda snart ändå..inget varar för alltid gumman. Så passa på o njut av kändisskapet för de kmr nog andra BÄTTRE bloggare som kmr ersätta er alla gamla.

  Reply
 22. Kikki oktober 27, 2010 at 10:13 f m

  Förresten, den första bilden du har lagt upp. Tror den är tagen från Victoria Peak! 🙂

  Reply
 23. Lejla oktober 27, 2010 at 10:14 f m

  Hej Paow!

  Min tjejkompis Liv flyttade till Hong Kong för två månader sen för att jobba i en underklädesbutik. Kolla hennes blogg så kan du nog få massa tips på vad du kan göra.

  Hon är världens snällaste så om du skulle skicka ett mejl tror jagd efinitivt att hon skulle kunna tipsa dig om massor.

  Hennes blogg är http://www.perssonliv.blogg.se

  Ha det super!

  Reply
 24. Lotta oktober 27, 2010 at 10:15 f m

  shiit va kul! 😀

  Reply
 25. Ada oktober 27, 2010 at 10:17 f m

  Paulina, SKÄRP DIG NU FÖR FAN ! Du gjorde ett misstag .. SLUTA FÖRKLARA DIG FÖR OKÄNDA MÄNNISKOR!!! Sålänge du vet vad du känner så räcker det…ta dig i kragen och skärp dig för såhär kan du inte fortsätta lämna ut dig själv och ditt PRIVATLIV!

  Ibland behöver man verkligen en wakeup-call från en okänd människa för att förstå vad man egentligen gör mig sig själv och mot sig själv. Min mening är inte att vara otrevlig, men ibland behöver man lite ”hårda” ord för att förstå.

  Skärp dig nu!

  Reply
 26. Louise oktober 27, 2010 at 10:20 f m

  jag har varit i hong kong en gång! det är en sjuuuuk stad, en sak i livet man verkligen måste uppleva. det är GRYMT. shoppa, shoppa, shoppa är det du ska göra där. speciellt elektronik. dom ligger ju ett par år före i utvecklingen så de grejer som är nya här finns att köpa där för mycket billigare! sen finns det massa med marknader som du borde gå på. du vet, billiga fejkmärken och så. jag tycker det är kul att gå på sådant just för att pruta bara och det är en lite häftig känsla att gå bland alla trånga utrymmen.

  dessutom har dom huuuur stora och flashiga köpcentrum som helst. vet inte om det finns några direkt sevärdheter.. men det räcker att gå ut på stan för att få sig en upplevelse! 🙂

  Reply
 27. Jessica oktober 27, 2010 at 10:40 f m

  Ha en underbar resa!!! 🙂

  Reply
 28. idda oktober 27, 2010 at 10:43 f m

  vad skoj att resa ju 😀 och till såna stället 😀 mycker najs !!! :D:D:D:

  Reply
 29. Elin Kling oktober 27, 2010 at 10:44 f m

  Jag har varit i Hong Kong och tro mig ladda lädret fullt av pengar, för du lär vilja springa ut och in i varenda märkesbutik 🙂

  Reply
 30. Anonym oktober 27, 2010 at 10:45 f m

  Jag har varit i Honkong för ungefär ett år sedan. Det finns mycket att göra, fruktansvärt rolig shopping! Kineser är trevliga, och när du ändå är där så tycker jag att du ska besöka marknader. Där finns allt mellan himmel och jord, och det är lätt att pruta. Om du inte är intresserad av ”fejksaker” så finns det en hel del köpcentrum, som är gigantiska. Där är priserna ungefär som här kanske, men det är äkta 🙂
  ha en riktigt rolig resa!

  Reply
 31. frida oktober 27, 2010 at 10:56 f m

  åååååhhhh, nu blir jag arg på alla som kastar skit men de va inte de jag skulle skriva. jag skulle skriva att det går inte att kontakta dig på ”kontakta mig grejen” SNÄLLA maila mig! tack och kram.

  Reply
 32. Jenni oktober 27, 2010 at 10:59 f m

  åååh vad kuul jag är avis på dig! 😀 hoppas du får huuur kul som hellst!::D:DD

  Reply
 33. elvira oktober 27, 2010 at 11:03 f m

  hongkong är så jävla roligt, det är mycket att se och såååå mcyket att shoppa. har varit där 3 gånger för min pappa jobbar där. Och det är så kul! SÅÅÅ JÄVLA KUL! Deras ”gallerior” är inget mot Thailands… Och jag vet för jag har varit i thailand och patong 1000000 ggånger. Det tar 3 dagar att gå i deras köp centrum, du anar inte! Hoppas du får kul!

  Reply
 34. Sofie oktober 27, 2010 at 11:14 f m

  Ha det så skoj på din resa, bloggar om livet som mamma, nygift o lite smågalen

  Reply
 35. isabelle bongcam oktober 27, 2010 at 11:16 f m

  Jag har varit i hongkong. Jag och min pojkvän som är halv thai var med hans familj i thailand och därifrån åkte vi till hongkong för att sedan åka tillbaka till thailand. Den resan tog ca tre timmer, man hann knappt tänka haha. Men hong kong är otroligt fint. Massa höga byggnader och en jätte stor marknad som är fler kvarter finns tror den hette ladys street. Sedan finns det världens största buddah staty i hongkong. Man tar en ”cable cap” dit. Så man åker över vattnet jätte högt upp och över en skog och ser mycket av hongkong, skit fint det borde du göra. Vi var där i fem dagar men tiden gick så fort så det kändes som två dagar. Du kommer ha riktigt kul där. Ciao<3

  Reply
 36. Anonym oktober 27, 2010 at 11:27 f m

  hej paulina.
  jag har läst din blogg flitigt i två år nu, och det känns lite som en… vad ska man säga? det känns som att jag följer ett tv-program, jag kan inte låta bli att gå in varje dag. och det känns som att man känner dig, och jag har tyckt att det har varit jättebra, man kan säga att jag har ”lärt mig att lita på dig” när man fick höra om dig och hugo kändes man sig nästan sviken själv, det är helt sjukt hur man kan bli så påverkad av en människa man aldrig träffat, aldrig pratat med, bara läst om..
  det jag ville säga var iallafall att, jag tycker inte att du varit otrogen är en acceptabel sak, det gör jag verkligen inte. för min pojkvän låg med en annan tjej, och min första kärlek gjorde detsamma, så jag tycker verkligen att det är en hemsk sak.
  MEN.. jag tycker synd om dig, för JAG har även varit otrogen mot en annan pojkvän, och jag vet hur det känns att bli nekad för något man inte kunde rå för, jag tycker synd om dig för att folk lägger sig i sitt liv trots att du är en offentlig person, jag tycker inte man ska säga något om man inte kan säga något bra.
  jag tycker att du är en sån vacker tjej, och jag ser upp till dig lite grann trots att du är nåt år yngre än mig, för du är en mogen tjej och du är säkert en väldigt trevlig person också. det hade nog varit trevligt att få känna dig, och jag hoppades verkligen på dig och hugo, men det kanske är bättre att ni är på ett varsitt håll. hoppas iallafall att du mår bra och att du verkligen ångrar det du gjort…
  ångrar man det inte otroligt, då kan man göra om det, och då kan man dra åt helvete.
  men du verkar jävlit ångerfull och då är det så synd om dig, bara för att du är en offentlig person så får du inte göra ett misstag. tycker det är så förjävligt.

  och en till grej bara, nemo? förstår inte :/

  Reply
 37. Yen oktober 27, 2010 at 11:28 f m

  Jag vaari i HK i sommras. Passa på att köpta massa billiga märkes smink och parfym. Har massa snygga klädder också! Jag bara passa på att köpa massa dyra äkta grejer!!!

  Reply
 38. LIsa oktober 27, 2010 at 11:30 f m

  Hong Kong är en grym stad! shopping vart man än vänder sig och billigare än i sverige är det oxå! häftiga uteställen och riktigt bra matställen!

  du kommer ha en kanon resa verkligen! förstår att det är skönt och få komma bort från allt snick och snack ett par veckor!

  Reply
 39. Sasha oktober 27, 2010 at 11:32 f m

  vad roligt att resa 🙂 Vill också resa =)

  Reply
 40. Miixx oktober 27, 2010 at 11:34 f m

  Ha det så bra ;=

  Reply
 41. nathalie oktober 27, 2010 at 11:45 f m

  Jag kommer förmodligen vara i phuket då och det ligger rätt nära patong vi brukar åka dit på kvällarna 🙂

  Reply
 42. Alexandra Nilsson oktober 27, 2010 at 11:46 f m

  Shoppa shoppa shoppa… Besök gärna min blogg 🙂 mondoblog.se/alexy

  Reply
 43. Jade oktober 27, 2010 at 11:51 f m

  Jag har varit i hong kong då jag var ca 10 år. Vi badade och var på stranden väldigt mycket men var också ut med en såndär gamlare båt och så var vi runt på olika marknader 😛

  Reply
 44. Kiba oktober 27, 2010 at 11:54 f m

  Jag har aldrig varit i hong kong! Men det ser ut att vara en härlig stad! 😀

  Reply
 45. ninni oktober 27, 2010 at 11:58 f m

  åh! jag åkte till hong kong varje sommar när jag var liten, har släkt där 🙂 var där senast förra sommaren. jobbiga är att jag vet inte vad gatorna heter där ställena ligger på, men jag kan hitta till dom utan problem. du måste pröva dim sum i hong kong iaf! det är dom kända för 🙂 om du inte vet vad det är så är det mat i sånna där bambukorgar. dim sum betyder ”delikatess” på kanonesiska. och ”yem cha”, betyder dricka te, dessa två går hand i hand. kycklingfötterna är kanske lite för mycket för en svensk, heeh, men pröva dom där knytena i risdeg. mat- och tekulturen är en sån stor del av hong kong.

  åk till IFC också! höghus med shopping 🙂 du lär inte ha tråkigt i hong kong, det är nog den roligaste staden jag någonsin ha varit i! det bästa du kan göra är att gå runt 🙂

  Reply
 46. johanna oktober 27, 2010 at 11:59 f m

  jag ska vara i patong från den 29e oktober till den 12e november 🙂

  Reply
 47. Mikaela oktober 27, 2010 at 12:00 e m

  vem ska du resa med? antar att det är med hugo, fast ni vill inte erkänna det eftersom att ni vill ha ert lilla drama och fler besökare på era bloggar.

  Reply
 48. Jenny oktober 27, 2010 at 12:01 e m

  Gud vad kul!! Hoppas du får en härlig paus från livet 🙂

  Reply
 49. odish oktober 27, 2010 at 12:04 e m

  du som heter eke elr vad heter e du dum i huvudet elr alla gillar att åka hong kong du e riktigt bitch att vet inte äns den fina staden!!!!! OCH JAG UNDRAR ÄR INTE PAULINA GÅR PÅ SKOLA ELR NÅNTING HON BORDE GÅ PÅ GYMNASIUM?? JÄVLA NOLLA SOM VET INGENTGIN OM UTBILDINING HAR DU HOPPAT AV FÖR ATT DU E KEIIF ELR HAHAHAHAH SYND FÖR DET MESTA E MAN SKA HA UTBILDINING INTE PENGAR 😉

  Reply
 50. Sofias blogg! oktober 27, 2010 at 12:04 e m

  Guuud vad kul! Hoppas då får en massa skoj och annat att tänka på.

  Reply
 51. Sandra oktober 27, 2010 at 12:06 e m

  Hej Paulina! vad roligt att du ska få åka till Hong Kong och thailand! hoppas vädret är kanon! synd att du inte åker senare till Thailand för jag ska åka den 11 november från arlanda till patong! men hoppas du får en bra resa!

  Reply
 52. KIKAN oktober 27, 2010 at 12:13 e m

  EEEY KAN NÅN VARA VÄNLIG OCH SVARA PÅ MIN FRÅGA!!!!! JAG VILLE SÅ GÄRNA VETA FÖR LÄNGE SEN!!!! GÅR PAULINA SKOLAN???????????? DET VERKAR SOM HON GÅR INTE PÅ SKOLAN ELLER SKOLKAR HON MYCKET????? OM HON GÅR I SKOLAN DÅ SKULLE HON INTE ÅKA HONG KONG ELLER NÅT!! FÖR DIG PAULINA DET ÄR INTE BRA ATT HOPPAT AV SKOLAN MAN BEHÖVER UTBILDINING ALLA BEHÖVER UTBILDNING TÄNK INTE BARA PENGAR, ATT JAG ÄR RIK JAG BEHÖVER INTE GÅ PÅ SKOLAN BALLALLALAL…………..HON ÄR BARA 17ÅR HON BORDE VARA I GYMNASIUM

  Reply
 53. kikan oktober 27, 2010 at 12:18 e m

  EEEY KAN NÅN VARA VÄNLIG OCH SVARA PÅ MIN FRÅGA!!! GÅR PAOW I SKOLAN? DET VERKAR SOM HON GÅR INTE PÅ SKOLAN HON E BARA 17ÅR BORDE VARA I GYMNASIUM???? ELR SKOLKAR HON MYCKET NÅN SOM VET SNÄLLA SVARA PÅ DET HÄR FRÅGAN FÖR JAG BLEV SÅ FÖRVÅNAD ATT HON GÅR INTE SKOLAN ALLA BEHÖVER UTBILDINING MEN HON TYCKER ATT HON ÄR RIK OCH GÖRA VAD HON VILL TEX VARA OTROGEN SÅRA NÅN FESTA SOM SLYNA!!! ASÅ DET ÄR INTE BRA FÖR DIG PAOW DU ÄR INTE SÅ SNYGG HELLER HAR STOR NÄSA LÅNG PANNA LÖSTAND OCH SÅ VIDARE JAG MENAR INGET ILLA MEN JAG SÄGER BARA SANNINGEN SÅ LÄR DIG LITE AV UTBILDNINIG HELT ENKELT VILL JAG SÄGA LYCKA TILL 😉

  Reply
 54. FISSY oktober 27, 2010 at 12:24 e m

  JAG ÅKER DEN 20 DECEMBER 🙂

  Reply
 55. Daniel oktober 27, 2010 at 12:27 e m

  Kommer bli häääärligt!

  Å jag åker till vitryssland! ;))) Ska bli skitskoj att dansa å rocka med vitryssarna å dricka vitryssar

  Reply
 56. Cassie oktober 27, 2010 at 12:30 e m

  Vad roligt vill själv åka till Hong Kong 🙂

  Reply
 57. ofelia oktober 27, 2010 at 12:32 e m

  Det är regn period i thailand, iallafall i bergen runr Bankok, min moster hus har över 1 meter vatten i huset, Ta med dig kläder för eventulla regniga dagar. Passa på att köp elektronik, mobiler, ipods, allt sånt i Thailand. Även optik ochglasögon i design märken är billigare där.

  Reply
 58. tess oktober 27, 2010 at 12:35 e m

  aww härligt 😀

  Reply
 59. Hanna oktober 27, 2010 at 12:47 e m

  Ska du åka ensam?

  Reply
 60. jonna oktober 27, 2010 at 12:56 e m

  det hade inte varit helt fel att åka dit ;S

  Reply
 61. Emma oktober 27, 2010 at 12:59 e m

  HEJ PAULINA!

  Jag ska vara i Hong Kong 3-5 november.. Är du kanske kvar där den 3? Om du vill ses så vore det jättekul.. Hör av dig om du vill ses..

  Kram Emma

  Reply
 62. Anonym oktober 27, 2010 at 1:03 e m

  heej 🙂 jag är i thailand nu 🙂 men det står att det kommer vara skit dåligt väder i patong / phucket ganska länge till men man vet väl aldrig 😉 hoppas du får det bra och åk ut och snorkla haha det e skit skoj och jättefint 🙂 hare bra + din blogg e super 🙂

  Reply
 63. kikan oktober 27, 2010 at 1:09 e m

  EEEY KAN NÅN VARA VÄNLIG OCH SVARA PÅ MIN FRÅGA!!! GÅR PAOW I SKOLAN? DET VERKAR SOM HON GÅR INTE PÅ SKOLAN HON E BARA 17ÅR BORDE VARA I GYMNASIUM???? ELR SKOLKAR HON MYCKET NÅN SOM VET SNÄLLA SVARA PÅ DET HÄR FRÅGAN FÖR JAG BLEV SÅ FÖRVÅNAD ATT HON GÅR INTE SKOLAN ALLA BEHÖVER UTBILDINING MEN HON TYCKER ATT HON ÄR RIK OCH GÖRA VAD HON VILL TEX VARA OTROGEN SÅRA NÅN FESTA SOM SLYNA!!! ASÅ DET ÄR INTE BRA FÖR DIG PAOW DU ÄR INTE SÅ SNYGG HELLER HAR STOR NÄSA LÅNG PANNA LÖSTAND OCH SÅ VIDARE JAG MENAR INGET ILLA MEN JAG SÄGER BARA SANNINGEN SÅ LÄR DIG LITE AV UTBILDNINIG HELT ENKELT VILL JAG SÄGA LYCKA TILL

  Reply
 64. ehh? oktober 27, 2010 at 1:16 e m

  Du om nån borde göra en näsoperation, förstår inte varför folk klagar på kissies näsa när din går ända ner till låren!

  Sluta tyck synd om dig själv! Du är patetisk!

  Reply
 65. Mimmi oktober 27, 2010 at 1:31 e m

  Hong Kong är ball! Åk till ön som heter Hong Kong Island och åk upp till ”The Peak”, det är typ ett berg där man ser ut över hela Hong Kong 🙂
  Sen finns det massvis med shopping.. Och typ Starbucks café i varje hörn 😉 Sen på en annan ö som heter Lantau Island finns Disney Land, jag var aldrig där, men kan tänka mig att det är kul faktiskt 🙂 Där finns så otroligt mycket att göra, och man blir typ helt till sig av all shopping, dom har så mycket konstiga saker att köpa! I<3HK.

  Reply
 66. zandra oktober 27, 2010 at 1:53 e m

  Vill du synas bland mina 7000 läsare? Gå in och tävla om att bli dagens blogg 🙂

  TREVLIG RESA 🙂

  Reply
 67. M oktober 27, 2010 at 1:54 e m

  JAG VET att du kommer ha det helt underbart ”over there” ta hand om dig vännen, du förtjänar lite avkoppling och komma bort från alla hyenor!
  Hoppas på en massa roliga inlägg från Asien nu. Kram på dig//Maria

  Reply
 68. Anonym oktober 27, 2010 at 1:56 e m

  Gå till olika marknader! jag har vart där! sjukt BILLIGT och mycket andrahands sortering på märkes kläder som gucci, prada,LV,marc

  Reply
 69. andy oktober 27, 2010 at 2:04 e m

  MOT ELLER FÖR HOMOSEXUALITET???!!
  Diskutera i min blogg 🙂

  Reply
 70. kikan oktober 27, 2010 at 2:07 e m

  EEEY KAN NÅN VARA VÄNLIG OCH SVARA PÅ MIN FRÅGA!!! GÅR PAOW I SKOLAN? DET VERKAR SOM HON GÅR INTE PÅ SKOLAN HON E BARA 17ÅR BORDE VARA I GYMNASIUM???? ELR SKOLKAR HON MYCKET NÅN SOM VET SNÄLLA SVARA PÅ DET HÄR FRÅGAN FÖR JAG BLEV SÅ FÖRVÅNAD ATT HON GÅR INTE SKOLAN ALLA BEHÖVER UTBILDINING MEN HON TYCKER ATT HON ÄR RIK OCH GÖRA VAD HON VILL TEX VARA OTROGEN SÅRA NÅN FESTA SOM SLYNA!!! ASÅ DET ÄR INTE BRA FÖR DIG PAOW DU ÄR INTE SÅ SNYGG HELLER HAR STOR NÄSA LÅNG PANNA LÖSTAND OCH SÅ VIDARE JAG MENAR INGET ILLA MEN JAG SÄGER BARA SANNINGEN SÅ LÄR DIG LITE AV UTBILDNINIG HELT ENKELT VILL JAG SÄGA LYCKA TILL ;));)

  Reply
 71. Johanna oktober 27, 2010 at 2:11 e m

  Jag åker den 19e december.. Så synd att du inte är i Patong i då istället, skulle gärna velat träffa dig. 😀

  Reply
 72. Moa Sandström oktober 27, 2010 at 2:28 e m

  Jag var i Hong Kong för ett par år sen och kan rekommendera två saker. Lasershowen i stan på kvällen, måste ses! Det andra är att åka upp i någon riktigt hög byggnad, kommer inte ihåg vad den jag var i hette. Allt är byggt på höjden och åker man upp i ett ”utsiktshus” kan man se allt i fågelperspektiv, hur coolt som helst! Enjoy!

  Reply
 73. Alhida oktober 27, 2010 at 2:30 e m

  ska du åka ditt själv?:O

  Reply
 74. my oktober 27, 2010 at 2:32 e m

  hoppas du får det roligt!! 🙂

  Reply
 75. elle oktober 27, 2010 at 2:55 e m

  åh vad härligt! hoppas du får en underbar vecka! <3
  kram

  Reply
 76. Anonym oktober 27, 2010 at 3:00 e m

  Ska du till Japan också eller valde du bara några bilder från google sökning ”asien”?
  Den fjärde bilden är i Tokyo, det står på japanska överallt.

  Verkar som du inte vet vart du ska.

  Reply
 77. Anonym oktober 27, 2010 at 3:07 e m

  Ska du till Japan också eller tog du bara första bilden som var från Asien?
  Bara så du vet, så är det fjärde bilden från Tokyo, allt står på japanska,
  vet inte om du läser dina kommentarer du kanske vill rätta till så du inte verkar dum 😛

  Reply
 78. johaaaaanasöderkvist oktober 27, 2010 at 3:23 e m

  varit exakt på den där stranden du lagt ut en bild på i patong, väldigt fint där! 🙂

  Reply
 79. Emma oktober 27, 2010 at 3:33 e m

  Jag är i Thailand då! 😀

  Reply
 80. SANDRA-EN BRA BLOGG oktober 27, 2010 at 3:36 e m

  åh vad roligt att åka ivåg, det kan du fan behöva efter allt som har hänt. kram på dig =)

  Reply
 81. Alice oktober 27, 2010 at 3:39 e m

  Varit i hong kong flera gånger, samt bott i thailand.
  Hong kong, där är det bästa du kan lägga pengar på – kläder!!!!
  SHopping, snyggt och billigt.
  Köpte en grymt snygg klänning där för 39 svenska kronor, o jag bara älskar den.
  Hittade samma klänning i sverige för 500….
  Shoppa säger jag bara.
  (inte i shoppingcenter utan på marknader)

  Reply
 82. sanna oktober 27, 2010 at 3:40 e m

  Härligt att resa så mycket 🙂

  Reply
 83. madde oktober 27, 2010 at 3:45 e m

  fyfan vad roligt! Ha det så jättetrevligt 🙂

  Reply
 84. alexandra oktober 27, 2010 at 3:46 e m

  Häftiga bilder! 😀

  Reply
 85. Michelle oktober 27, 2010 at 3:51 e m

  Hej! Jag har bott i Hong Kong dom senast tre åren och har nu flyttat hem. Nattlivet är helt otrolig där så ta med dig ett falskt lägg (passkopia där du har photoshoppat ditt ”födelseår” är det lättast att komma in med) så kommer du in på alla clubbar på partygatan i lan kwai fong.
  Det är halloween i helgen så se till att du har med dig en rolig outfit 😉
  AVIS! festa hårt åt mig! kram

  Reply
 86. Karin oktober 27, 2010 at 3:55 e m

  Fan va nice! Jag vill också!

  Reply
 87. Lillan oktober 27, 2010 at 4:03 e m

  Åker du själv ? 🙂

  Reply
 88. Anonym oktober 27, 2010 at 4:13 e m

  jag ska dit i december, du borde åka då istället 😀

  Reply
 89. Mandy oktober 27, 2010 at 4:31 e m

  Hej, Jag har föräldrar från Hong Kong och jag åker till hong kong varje år! Det är den bästa stället på hela jorden, om du gillar att shoppa billigt och bra är Hong Kong ett perfekt ställe! är du i hong kong går du aldrig hungrig om inte du har slut på pengar kanske du gör det men det tror jag inte för ALLT är billigt där mat, kläder, smink, smycken jag menar märkes saker är också billigt men inte mycket billigare men inte lite dyrt som i sverige. ÅÅh jag vill också åka till hong kong 🙁 men det får jag vänta till nästa år för har redan varit där i år och hoppas du lägger upp mycket bilder när du är i Hong Kong!

  Reply
 90. helluu oktober 27, 2010 at 4:33 e m

  Jag ska vara i Patong i december. Jag vet inte exakt när för vi ska resa runt rätt mycket i Thailand. Du får gärna skriva om hur det är där så att man vet vad man har att vänta sig!

  Reply
 91. joy oktober 27, 2010 at 4:35 e m

  jag är i thailand fram till december, bor här nere nu. du vet om översvämmnigen va?

  Reply
 92. Matilda oktober 27, 2010 at 4:41 e m

  Du är så grymt söt!! Oroa dig inte, du kommer ha det jätte bra på resan! Man lär sig jätte mycket av att resa! Va rädd om dig.

  Reply
 93. Rosanna oktober 27, 2010 at 4:50 e m

  hej!
  jag är halv thai och va nyss där i somras, om du nu menar Patong i Phuket?
  Det är precis som vanligt du kan bada gå ut och äta god mat, det finns oxå klubber där, fast du är minderårig så kommer du säkert in. De brukar ofta släppa in turister utan att kolla legg 😀 har själv vart inne på en fast jag bara är 14:P

  Du kan åka en båt som åker lite överallt med andra turister, man åker in med en kanot under grottor och sån sen åker ni oxå till en ö som heter James bond island, där han spelade in filmen! det var jätte fint du borde åka dit
  Sen kan du gå och kolla på elefant/ap show, jätte gullligt och du får även rida på en elefant 😀
  När du är i Phuket så kommer det finnas massor av ”turist guide” eller vad man kallar det och där kan du titta och se vad du kan hitta på!
  Det finns massor med kläder och så så passa på att shoppa(jätte billigt)
  I thailand finns det olika säljare med vagnar, de säljer mat, våga att pröva jag lovar att det är jätte gott 😀
  Hoppas du får en trevlig resa! kram 🙂

  Reply
 94. saga oktober 27, 2010 at 4:57 e m

  jag ska dit den 8 november ;((( <3

  Reply
 95. Viktor oktober 27, 2010 at 5:30 e m

  Du köper teknikprylar. Kameror, datorer, spel osv. Billigt är det också. 🙂

  Reply
 96. cecilia oktober 27, 2010 at 5:45 e m

  jag var i hong kong i somras och det är så jäkla roligt att gå ut till barerna där! Jag känner ägarna till 4 stycken så det blev massor av gratis drinkar. wiho!

  Reply
 97. Ls oktober 27, 2010 at 5:46 e m

  haha grymt då är jag också i thailand, runt phuket ska vi vara i början och sen dra vidare någon annan stans men jag ska dit nu på lördag och stannar i två veckor!

  Reply
 98. Jossan oktober 27, 2010 at 5:54 e m

  Men åh, kunde du inte varit i Krabi runt den 8 december istället, då kunde jag hängt med dig ju! 😀
  Du verkar gör go, såg ju bara på de där blogoholic eller vad det hette hur mycket mera äkta du är. Klart det med Hugo var fel, men det vet du redan om så inget att klaga på dig över. Alla gör misstag, vi är väl inte mera än människor? Har alltid diggat dig och jag kommer inte sluta pga ett misstag. Det rör inte ens mig! Jag har med gjort misstag, tusen miljoner! Men jag är inte helt hemsk för det. Du är trots allt bara 17 år! Stå på dig, love U girl 🙂

  Reply
 99. c oktober 27, 2010 at 6:06 e m

  Hong Kong är så jävla najs verkligen, det är bästa shoppingstaden! Finns typ en hel gata med Bara LV en hel gata med bara prada osv osv, överallt. bästa shoppingen.

  Reply
 100. Fendi oktober 27, 2010 at 6:13 e m

  Heyy sökte HK på google och droppade in hit 😉
  Har åkt runt i asien flertalet gånger.
  Vet du vad du borde göra? Ta färjan till Macau. Går fort och det är 10000% värt det. Asså det stället är SJUKT (är en ö vid HK). Man tror att man är i paradiset. Man har aldrig sett något liknande. Macau är asiens motsvarighet till Las Vegas. Hong kong är Asiens motsvarighet till New York.

  I Macau bör du gå och se showen i hotellet City of Dreams. Ligger vid Hard rock hotellet (haha de har lagt en sjukt god doft där inne. denna doft gör att du tänker på hotellet nästa gång du känner samma doft, samt att du får en känsla av att vilja shoppa. lite roligt) Denna show är gratis och G.A.L.E.N. Man står och gapar, och slutet får dig att bli på gott humör. Jag ska inte avslöja något, utan det är bäst ifall man upplever det själv.
  Jag tror inte att någon kan förstå hur grymt det är där. Du kmr inte ångra dig!
  Du borde också åka till Ventian hotellet. Grymt stort och snyggt. Så stort kasino att du inte kan förstå. Jättekul att ta en runda där.
  Sedan finns även världens högsta bungyjump-torn i macau.
  I macau är det sevärdheter iiiii hotellen. Så in i alla hotell och titta runt!

  Hoppas du bor centralt i HK. Hong Kong är en stad som aldrig sover! På kvällen är det sjukt snyggt. Folk är ute och lever till skillnad från lugna Sverige. Dra även till nöjesparkerna:) GRYMT PLACE!

  Ha en awesome trip!

  Reply
 101. em oktober 27, 2010 at 6:14 e m

  shoppa i fa yeun street, sjukt billigt! det ligger i ”t-banan” mong kok 😉

  Reply
 102. Ebba oktober 27, 2010 at 6:21 e m

  Hej!
  Jag var i Hong Kong i augusti, och blev genast kär i det. Allting är så jävla grymt!
  Bland annat kan man åka upp till Victoria Peak, som ligger på Hong Kong Island. Tyckte dock inte att det var så roligt, men kul att ha gjort det iallafall! Man åker i en slags spårvagn upp dit.
  Framförallt älskar jag Hong Kong för dess shopping. På Nathan Road finns jättemånga bra budgetaffärer. Smink är också riktigt billigt i Hong Kong.
  Marknader finns det gott om, bland annat Ladies Market och Night Market (ligger på Temple Street, och är bara öppet på kvällen).
  Ladies Market är riktigt stor, men dom flesta stånden säljer likadana saker.
  På Night Makret kan man fynda jäkligt mycket fina smycken. Kolla även i affärerna runtom marknaderna.
  Du kan ju kontakta mig om du har frågor, vill ha bilder eller annat!
  Trevlig resa 😀

  Reply
 103. Gabriella oktober 27, 2010 at 6:35 e m

  Åh jag har varit på den näst sista bilden. Jag kände igen det där tornet direkt.
  Jag bodde exakt bredvid det 😉
  Patong är så fint och ett bra ställe för shopping!

  Reply
 104. EmmaBlemmaa oktober 27, 2010 at 6:50 e m

  ÅH, Fan vad kul! 😀
  Jag har varit i Karon, det är en by som är nära Patong. Vi har ju varit i patong och så, en sak som är kul. Gå på Fanta Sea! Det var jätte coolt. Det var som en Show med dansande elefanter, hönor, sjunger, ja allt möjligt. x)

  Reply
 105. Sara oktober 27, 2010 at 6:59 e m

  Hong Kong är sjukt najs, en massa jävla shopping och underbar mat!
  Ha en trevlig resa!

  Reply
 106. Nathalie oktober 27, 2010 at 7:06 e m

  FESTA MED OSS I PATONG!:D
  Jag är en 17 årig tjej från sundsvall, och jag kommer förmodligen att vara i patong då med min kille och två av hans kompisar! Jag behöver nån tjej att partaja med! 😉

  Reply
 107. kikan oktober 27, 2010 at 7:16 e m

  EEEY HALLÅ ERA BITCHES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 KAN NI INTE LYSSNA PÅ MIG HOROR SVARA SA JAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GÅR PAOW I SKOLAN? DET VERKAR SOM HON GÅR INTE PÅ SKOLAN HON E BARA 17ÅR BORDE VARA I GYMNASIUM???? ELR SKOLKAR HON MYCKET NÅN SOM VET SNÄLLA SVARA PÅ DET HÄR FRÅGAN FÖR JAG BLEV SÅ FÖRVÅNAD ATT HON GÅR INTE SKOLAN ALLA BEHÖVER UTBILDINING MEN HON TYCKER ATT HON ÄR RIK OCH GÖRA VAD HON VILL TEX VARA OTROGEN SÅRA NÅN FESTA SOM SLYNA!!! ASÅ DET ÄR INTE BRA FÖR DIG PAOW DU ÄR INTE SÅ SNYGG HELLER HAR STOR NÄSA LÅNG PANNA LÖSTAND OCH SÅ VIDARE JAG MENAR INGET ILLA MEN JAG SÄGER BARA SANNINGEN SÅ LÄR DIG LITE AV UTBILDNINIG HELT ENKELT VILL JAG SÄGA LYCKA TILL

  Reply
 108. AnnaKlara. oktober 27, 2010 at 7:30 e m

  HONGKONG<3

  skit kul där
  du kan göra massor, är halvkines
  😀

  Reply
 109. Hanna oktober 27, 2010 at 7:31 e m

  Åh vad spännande! Blogga mycke 😀

  Reply
 110. michelle oktober 27, 2010 at 7:46 e m

  jag bodde faktiskt i det där höga hotelet på nästs sisa bilden när jag var i thailand 🙂

  Reply
 111. Jess oktober 27, 2010 at 8:02 e m

  Vad kul!
  KIKA IN PÅ MIN BLOGG!!! NY DAGENS SHOPPING! KRAM JESS
  KIKA IN PÅ MIN BLOGG!!! NY DAGENS SHOPPING! KRAM JESS
  KIKA IN PÅ MIN BLOGG!!! NY DAGENS SHOPPING! KRAM JESS
  KIKA IN PÅ MIN BLOGG!!! NY DAGENS SHOPPING! KRAM JESS

  Reply
 112. Elise (24 år) oktober 27, 2010 at 8:42 e m

  hej!

  Jag och min kille kommer eventuellt vara i Patong den 5 november. Kommer dit den 31 okt och har bokat hotell tre nätter framåt. Får se vart vi tar vägen sedan, ska ö-luffa lite 🙂 Vore skitkul om vi kunde ses 🙂 kram

  Reply
 113. jenny oktober 27, 2010 at 8:48 e m

  Jag ska till Patong den 23 dec 🙂

  Reply
 114. Linnea oktober 27, 2010 at 8:54 e m

  åhh va kul 😀

  Reply
 115. emma oktober 27, 2010 at 8:57 e m

  Hej jag har varit på dom där spälena(?) i thailand.
  Och det är sjukt fint där !
  Hoppas du kommr ha det super kul & skönt!
  kram

  Reply
 116. honkis oktober 27, 2010 at 9:00 e m

  Åk över (om du bor på hong kong island) till kowloon med båten. Därifrån måste du see skylinen som är varje kväll med laser strålar som en designer gör.
  Där finns även en jääättestor galleria med underbara affärer (harbour city). I den gallerian mot vattnet så finns en italiensk resturang, spasso som har supergoda efterrätter! finns även en bra resturang mitt emot marco polo hotel (ligger också i gallerian men på andra sidan). Där finns också en park med massa flamingos.

  Reply
 117. Mathilda oktober 27, 2010 at 9:13 e m

  Har varit i både Hong-Kong och I Thailand. Måste säga att inget slår Thailand, även om Hong-Kong är en häftig stad. Det är folk precis överallt och det finns sjukt mycket skyskrapor. Man kan kolla på ett slags ljusspel som är på kvällarna. Då står man på ena ön och kollar ut över andra ön samtidigt som det kastas olika lasersken över himlen från skyskraporna och det spelas musik, jättehäftigt. Du borde även åka upp med tåget till victoria peak och se en otrolig utsikt, finns även ett vaxdocksmuseum på toppen som är ganska värt att gå på. Det finns många lyxiga hotell, ett är där dom spelade in spiderman har jag för mig, angelina jolie och madonna har bl.a. bott där när de besökte staden. Shoppingen är bra, det finns många dyra märkesbutiker, som är jättefina och ligger i en mysig del av stan och sen vanliga affärer som hm och även endel marknader. Men marknaderna är hundra gånger bättre i Thailand!
  Ha en rolig resa söta du! 🙂

  Reply
 118. marcus oktober 27, 2010 at 9:15 e m

  man gör absolut ingenting i hongkong, förutom att man längtar därifrån. seriöst den staden suger!

  Reply
 119. Emma oktober 27, 2010 at 9:33 e m

  Kommer till Patong den 18nov! =)

  Reply
 120. Erik oktober 27, 2010 at 9:51 e m

  Ska till Hongkong på måndag =)

  hoppas du får kul =)

  Reply
 121. Sofie oktober 27, 2010 at 9:54 e m

  Jag var i Hongkong för precis ett år sen! Absolut den häftigaste staden jag varit i!
  Hade bara packat halva väskan men fyllde den under första dagen! Du kan shoppa allt där! Från superbilligt till superdyrt! Du måste gå och titta på alla märkessaker i de lyxiga affärerna, men även det dyra är mycket billigare i Hongkong!
  Och missa inte att besöka the Peak, otrolig utsikt över hela staden!
  Jag var dessutom på bio när jag var där, bara det var en upplevelse, våra biosalonger i Sverige är flugskitar jämfört med deras!
  Kolla på min blogg om du vill se bilder från staden!
  Hoppas du får en underbar resa! Jag avundas dig!
  Kram Sofie

  Reply
 122. http://heyitsmeagain.blogg.se oktober 27, 2010 at 10:09 e m

  åhååå underbart att komma iväg lite, ifrån kalla och tråkiga Sverige. Hoppas att du får det bra.

  Reply
 123. BLOGGTIPSARNA oktober 27, 2010 at 10:27 e m

  Ha de så bra! 🙂

  / BLOGGARNAS BLOGGTIPSARE

  Reply
 124. Anonym oktober 27, 2010 at 10:43 e m

  Hongkong är världens bästa stad. Hoppas du får se allt bra och inte bara nackdelarna trots att det är de som syns mest. En rättvis bild av Hongkong =)

  Reply
 125. Jag :D oktober 27, 2010 at 10:45 e m

  VISA PATTARNA SD IDIOT

  Svar: Ja, hellre skulle jag vara det än som du…

  Reply
 126. Snäckan Davar oktober 27, 2010 at 11:09 e m

  Varför kommer du inte på Cornelia Bergmans Maskerad för? 🙁
  Haahaha

  Reply
 127. m.e oktober 28, 2010 at 12:41 f m

  Jag åker till Thailand och kommer bo i Kata Beach, ser ut att vara rätt nära Patong!
  Bara att säga till om du vill ses ;D

  Reply
 128. VERONICA oktober 28, 2010 at 1:16 f m

  God tur:) Håper det går bra med deg for tiden <3

  Reply
 129. thailand oktober 28, 2010 at 6:22 f m

  hihi jag kommer kanske befinna mig runt patong då, dock inte helt säkert… jag bor och jobbar på koh lanta

  Reply
 130. alexandra oktober 28, 2010 at 11:11 f m

  Tjena!

  Jag kom hem från hongkong för 1½ vecka sedan, var på resa för att hälsa på min bror! I hongkong finns det massor häftigt att se, åk till några beacher, sheko beach är jättefin och den ligger bara 40-45 min utanför hongkong, billigt med taxi! stanley beach är inte lika fin som sheko, men rätt ok! victoria peak är ett måste, högsta punkten i hongkong, har du tur med vädret så åker du upp dit och ser ut över hela hongkong! GRYMT, det rekommenderar jag.. sen finns det en rulltrappa, vid soho, inne i centrala hongkong, som är skithäftig att åka upp i, det måste du göra. den är så jävla lång! fullt med restauranger och affärer längs hela rulltrappan. hongkong är en häftig stad, man kan liksom inte sluta förvånas när man är där.

  sen rekommenderar jag självklart ön macau, tar ca 50 min med färja från hongkongs färjeterminal, är som las vegas, grymt det med. gör som mig och hoppa bungyjump från världens högsta bungy, 233 m! HELT STÖRT, mycket häftigare än fallskärm.. och såklart måste du gå på massa casinon.

  hoppas du får en fantastisk resa, jag är sååå avundsjuk på dig som ska få åka dit, jag hade mer än gärna åkt tillbaka nu, men blir inte förän i mars!

  LYCKA TILL.

  Kram alexandra

  Reply
 131. cajsa oktober 28, 2010 at 1:26 e m

  jag älskar thailand ! och jo ! I THAILAND, OM DE INTE FATTAR VAD DU SÄGER SÅ SÄGER DE BARA ”YES” … det har hänt mig tusen gånger, loveyouu♥

  Reply
 132. LAJSEIY oktober 28, 2010 at 1:43 e m

  är där den 11 november gumman, ring mig om du är kvar då! kram
  messade dig igår messa om du har nytt nummer!

  Reply
 133. Lillprinsen oktober 28, 2010 at 2:46 e m

  Ska ner till Patong den 20 dec. synd att du inte är där just då ! . för då blir det fest !!!

  Reply
 134. Anonym oktober 28, 2010 at 4:02 e m

  Gryyym shopping i hongkong 😀

  Reply
 135. finlandssvensk oktober 28, 2010 at 4:22 e m

  ooH patong! sjukt avis.
  kommer åka där 21 december, jävlit najs plats!

  Reply
 136. elin oktober 28, 2010 at 5:19 e m

  Har bott i Hong Kong i 5 år, är en magisk stad.
  Det främsta man gör i Hong Kong är shoppar. Allting finns i Hong Kong; dyra märkeskläder, billiga kopior, elektronik, smycken, skor… allt. Du kan välja mellan att gå på marknader eller att gå runt i stora shopping malls. Även om du väljer stora finare shopping malls så tycker jag ändå att du bör besöka någon/några av marknaderna, bara för upplevelsen skull.
  De bästa marknaderna som jag kan rekommendera är Fa Yuen street, Ladies Market och Night Market. Tycker även du bör besöka Wan Chai market eftersom den är mycket speciellt. En del av marknaden säljer kläder och smycken och dylikt, medan en annan del av marknaden säljer grönskar, fisk, kött och kinesiskt godis. Verkligen värt upplevelsen (var beredd på att det stinker dock)!
  Några av de bästa shopping gallerierna är Pacific Place, IFC, Harbour City och Times Square. Harbour City är väldigt stort (har själv tappat bort mig ett antal gånger där) och ligger även nära hotellet The Peninsula, som är ett av världens finaste och dyraste hotell.
  Som många andra nämnt bör du åka upp till The Peak för att njuta av utsikten över Hong Kong. Rekommenderar definitivt att du tar Peak Tram upp, en spårvagn som går upp väldigt brant längs berget. Det går dock även att ta buss/taxi upp.
  Beroende på vad det är för väder kanske du även vill åka till nån strand (om inte du vill spara detta till Thailand), då rekommenderar jag Repulsebay Beach eller Sheko beach (som dock ligger längre bort).
  Stanley market är en marknader som också kan besökas om du har tid/lust, där säljs mycket tourist souveniers, altså mycket kina saker. Men även en del andra saker.
  Varje kväll kl 8 är det en laser show som heter The Symphony of Lights, då skall du åka till Kowloon (rekommenderar att du tar Star Ferry, en gammaldags båt som traffikerar mellan Kowloon och Hong Kong island, men det går ju naturligtvis med taxi/tunnelbana/buss etc.). Då får du se den magiska synen av laser showen på Hong Kong skyline. Verkligen underbart. Det är detta som din andra bild av Hong Kong i inlägget föreställer.
  Om du vill åka till ett nöjesfält rekommenderar jag inte Disney Land. De har tyvärr statsat mest på små barn så du kommer inte ha så mycket att göra där. Åk istället till Ocean Park! Det är stort och erbjuder en hel del häftiga åkturer. Där kan du även se pandor och andra djur. Din första bild i inlägget är taget från Ocean Park, dock riktat mot Aberdeen så nöjesfältet syns inte i bilden.
  Maten är underbar i Hong Kong, speciellt om du gillar asiatisk mat och seafood. Tycker du skall åka till Lamma Island en kväll och äta, för att komma dit tar man en ferry från Central eller från Kowloon, eller från Aberdeen. På Lamma har de absolut bästa seafooden!
  Natt livet bör du också uppleva, då främst i Lan Kwai Fong. Ladies night varje torsdag! Där finns även många bra restauranger. Pubar och klubbar finns utspridda lite överallt runt om i Hong Kong, men i Lan Kwai Fong är de bästa samlade. Det är party området. Sen kan du även testa Tsim Sha Tsui nattliv om du har tid, då främst Knutsford terrace. Men det slår inte Lan Kwai Fong.

  Det finns altså sjukt mycket att göra i Hong Kong, men jag antar att det du kommer att spendera mest tid på är shoppingen, för den är verkligen underbar.
  Mejla mig om du har några frågor eller vill ha fler tips, kunde skriva hur mycket som helst om Hong Kong men försökte verkligen hålla mig liite kortfattad iaf (;
  Ha en toppen resa!

  Reply
 137. d/ oktober 28, 2010 at 6:16 e m

  I Hongkong finns det massor att göra 😀
  Jag har mina släktingar där och annat men ett tips är att gå in till stan och leta efter en sån spelrum! Du anar inte hur gigantiskt det är! Som Liseberg! Nä men sjukt roligt!!!!! 😀

  Reply
 138. Anonym oktober 28, 2010 at 8:37 e m

  jag ska åka till guangzhou den 5 och vara dör i hela 12 dagar 😉

  Reply
 139. Annaa oktober 30, 2010 at 2:30 f m

  Nej men söta du, åk dit till lagom av början av mars så blire grymt kul!! 😉 kramar på dig skitunge <3

  Reply
 140. T. november 2, 2010 at 6:13 e m

  I’m there ”) . Kan du dock saga att vadret ar skit daligt :/. & hoppas det blir battre vader nar du kommer ner 🙂

  Reply
 141. ihop coupons mars 18, 2014 at 6:09 e m

  I was able to find good information from your content.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *