God natt!

Hej!

Tänkte bara säga godnatt…! Och vara rättvis mot er. Jag och Hugo är inte tillsammans även om jag önskade att jag kunde skriva det, att det faktiskt var sant, men han har dock varit hemma hos mig ett antal gånger då han och min pappa har affärer ihop. Vi har träffats och pratat, och ja, han har sovit här en natt då han inte kom iväg.

Vi har träffats nästan varje dag då han har hämtat sina grejer, pratat med min pappa, pratat ut allt med mig, vi har setts på samma event och svårare än så är det inte. Men vi är vänner nu i alla fall och det känns bra. Jag sa till Dessie att vi hade setts nästan varje dag, men jag har aldrig sagt att vi är tillsammans, men att det är bra mellan oss nu… Vilket jag tycker känns så himla bra, bara att man inte är osams med någon man älskar är min glädje just nu.. Men vem vet, när stormen lagt sig så kanske det finns hopp, men just nu i denna situation vi befinner oss i så är det än så länge rätt oklart.

Jag tycker att mitt och Hugos förhållande till varandra har lämnats ut för mycket det har blivit för offentligt det som borde varit privat. Är ni inte tillräckligt mätta på vad ni redan vet? Eller ska jag skriva hur han är i sängen också? Haha… Sov gott på er!

En trött Paowi..

(Visited 42 times, 1 visits today)

55 Comments

 1. mr mister oktober 27, 2010 at 1:33 f m

  hahaha vad du ser ny knullad ut!

  Reply
 2. Yepp oktober 27, 2010 at 1:42 f m

  PAOW sluta påverkas av dina läsare , blotta inte hela ditt liv , men alla är värld en andra chans !!!!

  Reply
 3. ISSA oktober 27, 2010 at 2:12 f m

  godnatt 🙂

  Reply
 4. Lill oktober 27, 2010 at 2:16 f m

  Går du och lägger dig med smink (mascara och kajal) på eller???

  Varför har du öppnat halva din mysdress så att bröstet syns???

  Bara undrar. Lycka till med skådespeleriet.

  Reply
 5. Lotta oktober 27, 2010 at 6:17 f m

  söt du är 🙂

  Reply
 6. R e b e c c a oktober 27, 2010 at 6:19 f m

  Jobbig situation du är i! Jag har själv varit där. Det blir lättare, var stark!

  Reply
 7. Lillan oktober 27, 2010 at 6:22 f m

  Du kommer att hitta någon fin kille! 😀

  Reply
 8. Amanda ! oktober 27, 2010 at 7:20 f m

  Lyssna inte på någon av dom dåliga kommentarerna , dom är bara advensjuka. Jag tycker alla ska få en andra chans och jag hoppas verkligen att du och Hugo kan lösa det här. Och jag måste säga att jag tycker du är jättebra i TV , Dessie är verkligen inte bra på sånt men du tog det lugnt och svarade ärligt på allt ! Skitbra. Hoppas du får de bra 🙂

  Reply
 9. Lenita oktober 27, 2010 at 7:44 f m

  Hellre vän än osams for sure! Nä fy fan, febern säger att jag borde ligga i sängen nu.

  Reply
 10. Johanna oktober 27, 2010 at 8:00 f m

  Paulina jag såg dig, du pratar väldigt moget och surra inte till det alls, och skillanden mellan dig och Dessie är ljusår.. Och jävligt jobbigt läge du har. Du har gjort bort dig. Så är det med det, blicka framåt och glädjen kommer le mot dig igen 🙂 Väldigt ödmjuk och mysig tjej verkar du vara!

  Reply
 11. karolina oktober 27, 2010 at 8:06 f m

  Lill:
  vad FAN?!
  1. sluta läs hennes blogg om du stör dig på en såndär jävla skitbagatell som om hon har smink i cam.
  2. vad fan hade du gjort, om vilken bild du än la ut kunde finnas tillgänglig i en evighet?
  3. alla jävla jämnåriga i hela sverige läser hennes blogg? skulle du sitta och ha morgonfrilla, påsar och rynkor, vara blek och se halvdöd ut? jämt? och tycka det var jättekul?

  det är hennes JOBB att leverera bilder/texter om sig själv. det är och HENNES val att se BRA UT på den bilden. jag har en känsla av att om hon faktiskt såg halvdöd ut på bilden så skulle du också klagat. over n out.

  paow, du är fantastisk 🙂

  Reply
 12. Jasmina oktober 27, 2010 at 8:12 f m

  Du bestämmer precis själv med vem du vill vara tillsammans med. Ingen kan styra dina känslor, påverkas inte av dina läsare! 🙂
  Hoppas det går bra i Hongkong!

  Reply
 13. Jenny oktober 27, 2010 at 8:27 f m

  Dom pratar om dig, Hugo och Nemo på MixMegapol :p

  Reply
 14. Johanna oktober 27, 2010 at 8:39 f m

  Jag tycker du o Hugo ska skippa att skriva ut.. Blir ni tillsammans, visst skriv det.. Men skriv inte mer än så.. Vi läsare har INGENTING med det att göra. Det är erat privatliv.. Ni är vanliga människor o ska inte behöva känna er tvingade att gå ut med allting hela jävla tiden.. (Ni är väl kända, men fortfarande en människa. Många läser din/hugos blogg.. ) Erat liv, inget ni behöver skriva ut..

  Dissie är patetisk o skit i henne.. Häng inte ut folk. Ingen förtjänar att bli uthängd.. Det är inte värt det.. Du är bättre än så Paulina! 🙂

  <3

  Reply
 15. Anonym oktober 27, 2010 at 8:53 f m

  Du passar så bra i kort hår! Du borde ha det..
  Du ser vuxnare ut och smartare. Man tar dig mer på allvar. 🙂

  Reply
 16. SannaHonDenGranna oktober 27, 2010 at 8:58 f m

  Håller med många läsare. Ni är så goa både du och Hugo och det är synd att ni hänger ut situationen mellan er så fullständigt som ni gör.

  Det kvittar väl vad folk tror eller skriver om dig och ditt liv? Låt folk tro vad fan dom vill.
  Var rädd om ditt hjärta och din själ. Sälj inte ut dig till allmänheten mer.

  Kramar

  Reply
 17. emma oktober 27, 2010 at 9:02 f m

  tur att det är upprett nu 🙂

  Reply
 18. sandra oktober 27, 2010 at 9:07 f m

  vart kommer mössan ifrån du hade på dig när du var med kitty osv?

  Reply
 19. madde oktober 27, 2010 at 9:08 f m

  vad skönt att det är bra mellan er 🙂

  Reply
 20. Sofie oktober 27, 2010 at 9:08 f m

  Klart även du måste få ha ett privatliv

  Bloggar om livet som mamma, nygift och lite smågalen

  Reply
 21. Kicki.K oktober 27, 2010 at 9:12 f m

  du är så söt paow! 😀

  Reply
 22. leah oktober 27, 2010 at 10:40 f m

  Du har rätt, men från början var det ju faktiskt Hugo som gjorde erat förhållande (och allt som hörde därtill) tillgängligt för alla. Även om det kanske inte var så, så kändes det verkligen på hans sätt att blogga som om han använde dig enbart för att dra läsare till bloggen. Som sagt, jag säger inte att det var så, men det är nog Hugo som borde ha hållit igen rätt rejält när det kommer till erat förhållande och att det blivit för offentligt. Och att tala om hur han är i sängen klarar ha så bra själv, tyvärr. Du är så mkt bättre än Hugo, synd att du inte riktigt har förstått det än. Men det kanske kommer… 🙂

  Reply
 23. ellie oktober 27, 2010 at 10:56 f m

  skönt att ni är vänner iaf! 😀
  men fett taskigt av dessie att skriva ut att ni är tillsammans men att ni inte är det..

  Reply
 24. emma oktober 27, 2010 at 12:02 e m

  Jag vill bara säga, dessie är inte en bra person för dig. du måste sluta vara med henne.. Du är en så mycket bättre person utan henne!! stå på dig paulina!!

  Reply
 25. Anonym oktober 27, 2010 at 12:59 e m

  Varför suktar Du efter någon som Hugo? Du har ju själv skrivit att i början var de inte så bra? Han levde på Dig osv…? tro inte att de kommer att förändras om Ni blirtillsammans igen. Nää, Paow, Du är värd nåt bättre! De väntar Dig tusenfalt med bättre killar här ute! Kram på Dig! 🙂

  Reply
 26. emelie bronner oktober 27, 2010 at 1:00 e m

  Bra skrivet! du är stark, jag tror att du och hugo blir tillsammans någon gång 😉 men jag askyr nemo, han förstörde ditt liv 🙁

  Reply
 27. Emilie oktober 27, 2010 at 1:17 e m

  Är du och Hugo vänner nu?!

  Reply
 28. Steffi oktober 27, 2010 at 1:44 e m

  Hej Paow!
  Hoppas du börjar må bättre och att allt löser sig. Du har en riktigt bra blogg. Skönt att se lite normala människor som bloggar. hehe. Jag önskar även att folk hade haft mer respekt för dig och låtit dig och Hugo lösa detta ifred utan att alla i Sverige kan läsa och höra det. Om du vill berätta något kunde du gjort det själv utan media. Hoppas du kan ta all skit och slänga det åt helvete. Du verkar var en fantastisk person och förtjänar att vara lycklig. Håller tummarna för dig =) Var stark och ha det bra nu på din resa. Pussar en smålands tjej som bryr sig.

  Reply
 29. zandra oktober 27, 2010 at 1:53 e m

  Vill du synas bland mina 7000 läsare? Gå in och tävla om att bli dagens blogg 🙂

  Reply
 30. katja oktober 27, 2010 at 2:01 e m

  du skrev ju nyss att hugo var konstig..att han bara klagade på dina kläder, mm.
  om ni blir tsm igen….stackars hugo. du förtjänar ej honom.

  Reply
 31. julia oktober 27, 2010 at 2:20 e m

  Du är så sjukt snygg tjejen!

  Reply
 32. Sandra oktober 27, 2010 at 2:34 e m

  För min del är det såhär.. Att jag följer ett antal bloggare och då blir jag liksom emotionellt engagerad i dem.. Jag bryr mig om dom och vad som händer med dom.. Inte för att det känns som att man känner dom, för det tycker jag inte det gör, utan känns mer som att bloggare är de nya tvprogrammen och precis på samma sätt som man kan fastna för en tvkaraktär så kan man fastna för en bloggare!
  Det finns säkert många skandallystna personer (med tanke på att båda Paow och Hugos statistik har skjutit i taket de senaste dagarna) – men för min del handlar det om att fortsätta följa bloggare som jag följt väldigt länge för att jag bryr mig..

  Reply
 33. my oktober 27, 2010 at 2:37 e m

  haha, dessie skrev ju på sin blogg att ni blev tillsammans, för fyra dar sen.. men hon ljuger ju bara i så fall.. kul att ni har blivit vänner och pratat me varann, då försöker ni ju lösa det i alla fall.. 😉

  Reply
 34. -.- oktober 27, 2010 at 2:50 e m

  ärligt alla dåliga komentarer få ni lägga i kissies blogg hon är den som är äcklig inte paulina idioter

  Reply
 35. Anonym oktober 27, 2010 at 2:57 e m

  Hej Paulina!
  Först och främst ville jag säga hur otroligt mycket älskar din blogg! Läser mångas bloggar men du är den jag mest tycker om och är så fascinerad av!
  Hela detta Hugodramat har varit så hemskt tycker jag, jag blir nästan själv ledsen av att de var så här för ni var verkligen VÄRLDENS finaste och snyggaste par!
  Och du ska veta att jag beundrar dig så otroligt mycket som är så stark och kan stå på benen efter allt jobbigt som har hänt, allt med Media osv.
  Jag hoppas verkligen någon dag de blir du och Hugo igen för Ni var helt perfekta tillsammans, klart otrogenhet är inte okej men vafan hur många här i världen står för sin otrogenhet och framförallt när man har de som bäst? Jag vet ju inte hur de är har inte varit med om de själv men jag kan ju bara tänka de.
  Jaja jag tror inte du sitter bryr dig om en vanlig tjej som jag som kommenterar din blogg men ville bara säga att jag uppskattar dig väldigt mycket och du är så sjukt stark!
  Ta vara på de, och när man såg dig på den TVgrejen du laddade upp om de programmet ni var med i, du är så sjukt mognare än Dessie som sitter och är så otacksam och snackar runt om sina kläder som om de är de ända viktiga i livet.
  Jag ser verkligen upp dig, du är en grym tjej och säger verkligen ALL lycka i världen till dig i framtiden!

  Puss och Kram

  Reply
 36. Anonym oktober 27, 2010 at 3:33 e m

  Hej Paow!
  Bill bara säga att du är en stor förebild för många, du har utvecklats så mkt! Jag är glad för din skull. Du ser att det blir bättre, bara för några dagar sen var du ju förkrossad. Ta inte åt dig allt vad folk säger till dig, var dig själv! < 33333

  Reply
 37. jennifer oktober 27, 2010 at 4:23 e m

  Skönt att det är bra mellan er nu 🙂

  Reply
 38. becca oktober 27, 2010 at 5:04 e m

  du e sjukt söt

  jag tkr att ni som bara klankar ner på folk.
  jag tkr ni kan sluta nu, okej?
  ni har haft erat lilla roliga ett tag nu.
  det räcker

  give her a break .

  alla gör misstag, alla förtjänar en andra chans.

  Reply
 39. hanna oktober 27, 2010 at 6:27 e m

  Måste bara säga att du verkar vara en så himla go tjej. Du har en undebar personlighet o verkar så härlig 🙂 roligt att höra att det gått åt rätt håll 🙂 Du är otroligt söt och vacker ! Ha det bäst

  Reply
 40. tanja oktober 27, 2010 at 6:33 e m

  hej paulina

  jag hoppas du mår lite bättre ialf.. jag ville bara säga att jag tycker du är en stark tjej som vågar ”lägga ut” ditt privat liv här, det vad du gör eller gjort det angår absolut ingen annan, det är ditt liv dina beslut!
  jag är verkligen ledsen för din o hugos skull men gjort det är gjort och jag förstår honom oxå men mest av allt så ville jag bara pigga upp dej lite med o berätta att du är verkligen en härlig tjej och ta inte åt dej av vad andra tycker o tänker, man ska inte ta livet så allvarligt 🙂 jag hoppas ni löser era problem och att det blir ni två till slut:)
  jag vet inte vad jag riktigt ska skriva men du ska inte vara ledsen gumman.. tiden läker alla sår o d som inte dödar det gör en starkare, jag har gått igenom massa skit i mitt liv men det löste sig till slut..

  jag vet att jag är bara en läsare i mängden men vill du ta kontakt o prata ut så finns jag eller nån utav av oss alla läsare här för dej!!

  var stark, det löser sig alltid.. <3

  Reply
 41. Anna oktober 27, 2010 at 7:20 e m

  fortsätt berätta om vad som händer mellan dig och hugo! det är sånt som är intressant inte kläder o skit:) kram

  Reply
 42. Anonym oktober 27, 2010 at 7:36 e m

  Du är så himla vacker Paulina. Riktigt avundsjuk på ditt utseende 🙂 Och du verkar som en riktigt stark tjej – du bör skratta åt de hemska kommentarerna!

  Reply
 43. Jenny oktober 27, 2010 at 7:48 e m

  Åh, jag håller verkligen tummarna för att ni lyckas lösa allting och hitta tillbaka till varandra! Ni passar så sjukt bra ihop!

  Och du är en inspirationskälla! Underbara du!

  Reply
 44. ingrid oktober 27, 2010 at 8:19 e m

  kan du snälla berätta vart du har köpt din säng?? Skiiit snygg ju

  Reply
 45. annalinda oktober 27, 2010 at 8:26 e m

  PAULINA NU RÄCKER DET FÖR FAN. VI ÄR SÅ JÄKLA TRÖTTA PÅ DIG OCH DINA LÖGNER, DU LJUGER SÅ HIMLA MYCKET OCH KALLAR ANDRA FÖR FALSKA NÄR DET EGENTLIGEN ÄR DU SOM ÄR FALSK RAKT IGENOM. SNÄLLA STÄNG DIN KÄFT OCH GÅ VIDARE, SLUTA LJUG,SLUTA SNACKA SKIT OM ALLA BARA FÖR DU HAR DET SÅ DÅLIGT. DET ÄR DET JAG STÖR MIG PÅ DIG, DU VERKADE VARA FÖRÄNDRAD OCH MOGEN, MEN I SJÄLVA VERKET SÅ HAR DU OCH KOMMER ALLTID ATT VARA DEN OMOGNA TJEJEN SOM TRYCKER NER ANDRA OCH SNACKAR OM DE OCH LJUGER. JAG SKRIVER DET HÄR FÖR JAG VILL VERKLIGEN ATT DU SKA FATTA ATT DU ÄR FALSK! JAG ÄR ABSOLUT INTE AVUNDSJUK ELLER NÅGOT JAG TYCKER BARA INTE OM DIG 🙂 OCH NI ANDRA RÖVSLICKARE KAN JU SLUTA SÄGA ” ÅH SLUTA TRYCKA NER PAULINA, HON ÄR MOGEN HIT OCH DIT 🙂 OCH DU FÖRESSTEN HUGO FÖRTJÄNAR EN MYCKET BÄTTRE TJEJ .. SOM MAN SÄGER EN GÅNG OTROGEN ALLTID OTROGEN. OCH FRÅGA INTE VARFÖR JAG SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER, MIN DATA ÄR SÅ.. PUSS & KRAM DIN LILLA BANAN !

  Svar: Om din dator är så skulle du kanske genast skulle byta fokus från att spy på mig till att fixa din dator i stället…? Du ska inte döma andra efter dig själv, det blir inget bra…

  Reply
 46. Linnea oktober 27, 2010 at 8:53 e m

  kanske någon gång i framtiden 🙂

  liinneaaz.blogg.se
  liinneaaz.blogg.se

  Reply
 47. Anonym oktober 27, 2010 at 9:34 e m

  du är väldigt stark! och jag vet att du kommer klara detta bra.

  Reply
 48. Isabelle oktober 27, 2010 at 10:37 e m

  Hej paow jag tycker det är synd att du och Hugo inte är tillsammans längre ;S Ni verkade ha det ganska bra ihop . I hans blogg skriver han att han tidigare varit otrogen engång . Då kan han inte klandra dig på samma sätt när han själv varit det ;S Man ska inte Ransaka andra ;S Jag förstår att du mår dåligt över detta och önskar att det aldrig har hänt . Men jag tycker inte Hugo är en bättre person . Jag tycker ni ska prata ut ordentligt med varandra och om ni älskar varandra så ger varandra en ny chans . Jag tycker Nemo är en jävla idiot hur fan man kan förstöra ett förhållande 🙁 Han är mycket äldre en dig han borde ju ha någolunda vett i skallen ;/ men tydligen inte . Hoppas det löser sig Kram<3

  Reply
 49. Johanna oktober 27, 2010 at 10:53 e m

  Naw lilla gumz, härligt att det iaf har ordnat upp sig lite grann, du är en otroligt söt tjej och hela historien är bisarr. Visst att du la ditt ansvar åt sidan, men den där äckliga Nemo är ett jävla svin och han utnyttjade dig, Jockiboy ska vi inte tala om. Jävla as de där typerna och jag betvivlar starkt att de sover gott om nättera! Du har iaf tagit dig rakryggad igenom det här! You go girl! Kram

  Reply
 50. Pauline oktober 28, 2010 at 7:14 e m

  gud vad söt bild!
  Och jo jag är ”mätt”, jag har inte ens varit intresserad utav detta stå hej mellan er, tyckte ni var ett jätte fint par bara. Men vad som hände och varför rör mig inte, synd att det blev som det blev med media. Kram

  Reply
 51. m oktober 28, 2010 at 10:56 e m

  Men hallå där.. ”Är ni inte tillräckligt mätta på vad ni redan vet? Eller ska jag skriva hur han är i sängen också? Haha…” Har du inte redan typ gjort det..?? ”Nu ska vi knulla hihihi det är så nice” , ”har inte sovit inatt för jag har knullat”. Vi är ju så vana vid att veta all ALL info, som vi ibland skulle vilja vara utan. Klart man undrar då när ni gör slut vad som händer. När vi vanligtvis vet om hugo har något mellan tänderna, om han var kåt klockan 9 eller 11 igårkväll osv osv osv. Om du vill ha ett privatliv är det väl fan bara att låta bli att skrika ut allt i din blogg. Tack o hej

  Reply
 52. Lillis oktober 29, 2010 at 12:16 f m

  Hej tjejen, nu har du lärt dig att nästa gång så tar du o erkänner misstagen enbart för den det rör o självklart ska du kunna prata om det i förtroende med de du verkligen litar på. Det är otroligt dumt det du har gjort och den som du har sårat allra mest är dig själv. Men du är bara 17 år, du har rätt att göra misstag för de är till för att lära sig av. Om ett par tio år så kommer du inte grämas över detta längra. Killar är inte så bra alltid de heller på att sköta sina kort rätt. Det kommer att ordna sig, akta dig för folk som inte vill dig väl. Och om man vill skylla på alkoholen så kanske man även bör göra en del ändringar på den fronten med så att man slipper vakna med fylle ångest mm. Du e en cool tjej som har det mesta som bara vissa kan drömma om. Jag hoppas att du tar igen dig och att du även kan vinna tillbaks Hugo.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *