I am just a girl

Idag när jag pratade med Kitty (som skriver om sex, och svarar på tjejer som mår dåligt frågor) så insåg jag, att jag kanske borde vara en av dom tjejerna som sitter och skriver in till henne och berättar hur jag mår. Att jag inte är nöjd med mig själv. Jag borde fråga hur jag ska hantera den här smärtan jag upplever just nu. Jag tror att jag är alldeles för ung för att uppleva det jag just nu upplever… Jag har insett hur jävla liten jag egentligen är. Det har slagit mig.

Jag vet att det finns tjejer där ute som har det sämre, jobbigt hemma och mår piss över sin kropp. Men jag kan säga en sak, jag är en vanlig tjej, precis som ni tjejer som sitter och läser nu och känner efter hur ni mår. Ni kanske mår dåligt över hur ni ser ut, att ni har det jobbigt hemma, blir mobbade över olika saker. Så där mår jag också.

Det jag uppfattat det som är att ni som sitter och skriver elaka kommentarer också har mått dåligt att ni skriver det som om jag vore någon slags slagpåse. Ungefär som bara för att jag är en ”offentlig” person så tror ni att jag tål hur mycket som helst? Jag vet själv hur vilsen jag är, hur höga krav det är på mig. Vad folk förväntar sig. Jag har inga speciellt egenskaper som gör mig bäst i test.

Jag är skitdålig på media, jag har svårt att snacka tydligt i TV, jag kan inte sjunga, jag är inte speicllet snygg. Men jag skulle aldrig leka någonting jag inte är. Min finaste egenskap hos mig själv är nog att jag inser hur högt upp bland molnen jag flyger, att jag är vilsen i mig själv, att jag är för snäll och för ödmjuk. Jag insåg det idag när jag träffade på Dessie, hon går runt och skryter om var hon köper sina kläder, skiter i att dyka upp på saker som hon bekräftat & när hon är 1,5 h försenad så ställer hon sig och sminkar sig och är otrevlig mot producenten? Skriver ett elakt inlägg om programmet hon nyss medverkade i? Jag kan säga och hålla handen på hjärtat. Jag tycker att Desiree har blivit en elak människa. Och det gör mig så himla ledsen…

Ni kanske också har gjort saker ni någon gång har ångrat? Bara att mitt misstag blev offentligt. Jag har fått så mycket mejl nu om tjejer som upplevt det jag gör nu och berättar hur konstigt folk tittade på henne, hur hon blev hatad, alla elaka kommentarer, ingen fanns där och stöttade henne. Ni kan inte ana hur många såna mejl jag har fått. Men om jag säger så här, och det gör jag inte för att låta det att jag tycker synd om mig själv.Men tänk er hur folk tittar på mig, alla frågor. Det enda jag får är pikar från mina vänner på deras bloggar och facebookar som senare hamnar i skvallerbloggar. Det är inte speicellt kul. Jag måste att sluta vara så snäll och börja gå hos en psykolog…

Om ni har frågor eller känner er osäkra på något så kan ni gå in på http://mensbloggen.se … Ställ frågor om vad ni vill, helt anonymt!

(Visited 45 times, 1 visits today)

124 Comments

 1. kille som gjorde samma misstag oktober 27, 2010 at 12:18 f m

  Tja paow ! läste att du va otrogen kan tänka mej hur du känner dje just nu ingen skön&rolig kännsla att känna,
  Va med om samma sak idag men då va jag killen som låg med en brud som hade kille o jag känner mej helt nere har ångest värkligen ingen kul känsla ska aldrig göra det mer fastän jag inte visste att hon hade kille förens efteråt 🙁

  Reply
 2. Anonym oktober 27, 2010 at 12:18 f m

  paow!
  du är en underbar människa. vi tycker om dig!

  Reply
 3. Lorine oktober 27, 2010 at 12:19 f m

  <3

  Reply
 4. Maria oktober 27, 2010 at 12:19 f m

  Raring är det sant att du och Hugo försöker hitta tillbaka till varandra ??? Dessie skriver det i sin blogg. Håller alla tummar som går.
  Pözz

  Reply
 5. linda oktober 27, 2010 at 12:19 f m

  nu undrar jag om allt ang otrohetsskandalen bara är ett Pr trick, alla inblandade har ju tjänat på detta. för att inte tala om jockiboi som fick ett redigt upplyft när han la ut det inspelade samtalet med paow där hon ”erkände” otroheten. förmodligen buffel o båg o uppgjort! Enligt uppgifter från dessie är nämnligen hugo o paow tillsammans igen sedan 4 dagar tbx, utan att dem talat om det för sina läsare. why? för att fortsätta locka läsare så klart, då halva sverige sörjer för deras skull…

  bortsett från detta så ger jag dig handen upp för detta inlägget. väl formulerat och känns äkta.

  Reply
 6. Robie oktober 27, 2010 at 12:19 f m

  Är det sant att du och Hugo är tillsammans igen men att ni inte vill berätta det? .. Eller är det dessie som är lika omogen som alltid, igen?

  Reply
 7. madeleine oktober 27, 2010 at 12:22 f m

  jag lider med dig, ingen är perfekt för omvärlden men alla är perfekta på sitt vis. alla gör misstag, men man lär sig av dom. jag vet hur dåligt man mår över att vara otrogen mot någon. jag var liten och lekte med elden jag med. jag var otrogen två gånger mot min kille. som han sen fick reda på. men man går bara runt och tänker på de när man var tillsammans med den personen, man tänker på hur han kommer reagera och hur allt kommer vara förstörd. och de fina man har kommer var bortblåst. jag valde inte att berätta något för min kille för jag vågade inte ta chansen att de skulle vara slut för oss. men sen fick han reda på de genom min bästa vän. men jag är glad i dag att de kom ut för då fick jag inser hur fel de var och hur man lär sig av misstagen man gjort. hoppas allt löser sig för dig och att allt bli bra. du verkar vara en bra & stark tjej. kram

  Reply
 8. Johanna oktober 27, 2010 at 12:23 f m

  Men kära vän. Jag önskar att jag kunde förklara för dig hur söt och bra du är. När jag såg programet från aftonbladet idag höjdes du sååååååhär mycket i mina ögon. Tycker du är tusengånger bättre än vad du framhäver dig själv i bloggen, tusen gånger charmigare & sötare och tusengånger snällare & ödmjukare!! Hoppas du tar åt dig av min kommentar. Jag är lika gammal som dig, 93:a, och samtidigt som jag vet att du är jävligt vilsen så ser jag upp till dig på många sätt. Du blir bara en bättre och bättre människa för varje dag som går!! 🙂

  Ps. Är det sant att du och hugo är ”back together” igen?

  Reply
 9. nellie oktober 27, 2010 at 12:24 f m

  HEEEELP ME!! MASTE FA TAG I EN SAN HAR JACKA, MEN VARIFRAN?

  Reply
 10. linda - ung o levande efter trauma oktober 27, 2010 at 12:25 f m

  nu undrar jag om allt ang otrohetsskandalen bara är ett Pr trick, alla inblandade har ju tjänat på detta. för att inte tala om jockiboi som fick ett redigt upplyft när han la ut det inspelade samtalet med paow där hon ”erkände” otroheten. förmodligen buffel o båg o uppgjort! Enligt uppgifter från dessie är nämnligen hugo o paow tillsammans igen sedan 4 dagar tbx, utan att dem talat om det för sina läsare. why? för att fortsätta locka läsare så klart, då halva sverige sörjer för deras skull…

  VARFÖR ACCEPTERAR DU INTE DENNA KOMMENTAR?!

  Reply
 11. ... oktober 27, 2010 at 12:25 f m

  paulina är du och hugo tillsammans igen? dessie skrev det på sin blogg och om ni är det så måste jag hålla med henne om att det är mycket dålig stil att ni inte berättat det, för du har läsare som stöttar dig och visar medkänsla, och om ni nu är tillsammans igen varför inte berätta det?
  jag är jätteglad för din skull om det är ni igen trots allt som hänt, men dåligt att ni inte berättat det i så fall!

  Reply
 12. Sunna oktober 27, 2010 at 12:27 f m

  är det sant som dessie skriver i sin blogg att du och hugo är tillsammans igen, och ni blev det för 4 dagar sedan? 🙂

  Reply
 13. hej oktober 27, 2010 at 12:28 f m

  paulina är du och hugo tillsammans igen? dessie skrev det på sin blogg och jag måste hålla med henne om att det är MYYYCKET dålig stil av er att inte ha berättat det då, just för att ni har fått så mycket stöd av oss läsare och sedan bara skiter i oss? visst jag är jätteglad för eran skull om ni är tsm igen, men dålig stil att ni inte sagt något, faktiskt..

  Reply
 14. de e de oktober 27, 2010 at 12:29 f m

  paulina är du och hugo tillsammans igen? dessie skrev det på sin blogg och jag måste hålla med henne om att det är MYYYCKET dålig stil av er att inte ha berättat det då, just för att ni har fått så mycket stöd av oss läsare och sedan bara skiter i oss? visst jag är jätteglad för eran skull om ni är tsm igen, men dålig stil att ni inte sagt något, faktiskt..

  Reply
 15. Bella oktober 27, 2010 at 12:30 f m

  Kläm fram ett inlägg nu att ni är ett kärlektpar igen haha alla vet ju .

  Reply
 16. sandra oktober 27, 2010 at 12:30 f m

  snälla svara på fråga!
  är du och Hugo tillsammans? det står något sånt på dessies blogg !

  Reply
 17. My oktober 27, 2010 at 12:31 f m

  Paulina, jag kan erkänna att jag många gånger – förut, gått in på din blogg och skrattat åt att jag ar tyckt att du varit en liten fjortis. Men det var förut.
  Under de senaste året har du växt så otroligt mycket och vänt om hela din image. Man märker verkligen hur mycket du har mognat och jag tycker det är jävligt bra och starkt att ha kunnat göra det när man har en sådan stor blogg.
  Jag är inte här för att dissa någon, men jag kan ibland tex. känna att Dessie fortfarande är kvar i det stadiet där jag såg dig vara en gång och där jag då garvade åt dig.
  Men nu har du verkligen blivit en bra förebild för många unga tjejer och dina sanna inlägg väger så tugnt.
  Jag är verkligen ledsen vad som hände mellan dig och Hugo och inte för att det är någon tröst.
  Men du är 17 år och då är man ung och dum och det ska man vara! Man ska göra misstag och tro att sin första kärlek är ens enda och att den ska hålla för alltid.
  Hoppas bara att allting löser sig till det bästa möjliga. Straffa dig inte för hårt bara flr du är jätte söt och verkar vara en jävligt smart och trevlig tjej!
  Dessutom passar du skitbra i brunt hår – färga inte blont igen 😉 Puss

  Reply
 18. eva oktober 27, 2010 at 12:33 f m

  du var mer än bara sööt i programmet paow. SÅ himla jordnära jag blev fan liite chockad. Tycker du är väldigt stark för att bara vara 17 år. kämpa på som du gör för du är helt underbar!

  o så såg jag precis som dem ovan som kommenterat att du och hugo är tsm igen? e det sant? eller provocerar dessie bara?

  tycker ni borde berätta det i sånna fall. när ni kunde gå ut me nyheten om att ni gjort slut tcker jag ni ska göra samma sak om ni nu e tsm. Jag hoppas ni e det. ni passar så sjukt bra ihop iaf!!
  ha det fint!

  Reply
 19. pp oktober 27, 2010 at 12:34 f m

  It’s true

  Reply
 20. walla oktober 27, 2010 at 12:35 f m

  jag tycker du verkar vara en snäll och bra tjej med en härlig personlighet!! jag är jätteglad att du finns för din blogg är väldigt bra. Och vadå inte specilellt snygg? jag tycker du är den snyggaste bloggerskan. Kram och ta hand om dej paow<33

  Reply
 21. Amra oktober 27, 2010 at 12:35 f m

  Jag beundrar dig starkt, och du är hur fin som helst<3

  Reply
 22. anna oktober 27, 2010 at 12:35 f m

  du är så fin paulina, och då menar jag både utsidan & insidan. du är så mycket bättre bättre än dessie och du skriver så moget och jag önskar du mår bra snart <3

  Reply
 23. Martin oktober 27, 2010 at 12:39 f m

  Hej sötnos, du tar dig igenom det här! Du fixar det! Det är bra att göra fel, då är man inte arrogant mot andra när dom gör fel! Ingen är perfekt och du är supermodig som har fel offentligt! Ät upp alla deras elaka kommentarer och alla deras blickar, det fixar du!
  Svara inte med elakhet, just nu kan alla vara elakare mot dig än du kan vara mot dom och det är bara patetiskt. Ett steg i taget 🙂

  Reply
 24. louise oktober 27, 2010 at 12:41 f m

  hej tjejen!! jag tycker uppriktigt synd om dig. vad media utsatt dig för. något så privat har blivit offentligt. och jag gör som resten av sverige, läser och analyserar. gottar mig i skvaller.. hemskt va? alla gör vi våra misstag, missförstå mig rätt. jag rättfärdigar absolut inte otrohet men är ändå väl medveten om mänskligheten. ett misstag definierar inte vem du är. du är så mycket mer. alla har vi bra och dåliga sidor. kom ihåg att framhäva och va stolt över de som är bra. man kan bara lära sig av sina misstag och därmed inte göra om dom. jag önskar och hoppas att du läst mitt inlägg och tagit det till dig. många vänliga hälsningar louise eriksson

  kika gärna in på min blogg om du vill. http://louiseomalltochinget.blogg.se/ <3

  Reply
 25. Niklas oktober 27, 2010 at 12:43 f m

  Söta Paulina. Du ska inte behöva sitta och tycka att allt är dåligt med dig bara för att du har gjort ett misstag. Ett misstag är inte hela livet. Alla människor gör misstag någon gång, oftast flera gånger. So what om du har gjort bort dig en gång mot Hugo. Om han verkligen tycker om dig så borde han kunna förlåta dig. Han är väl inte Guds bästa barn heller, eller? Det är väl ingen liksom..
  Vill inte leka psykolog. Men Du ÄR en sjukt söt tjej som dessutom är framgångsrik. Och du är bara 17 år. Se på dig och kolla sedan på andra tjejer som är i din ålder och jämför hur långt du har kommit i livet jämfört med dom.
  Alla gör vi dumma saker, skillnaden är bara hur man väljer att tackla sina misstag. Det låter hårt men glöm och gå vidare. Om Hugo inte är smart nog att inse vilken bra tjej han går miste om, så är det hans misstag.
  Ta hand om dig och krya på dig =)

  Reply
 26. Christopher oktober 27, 2010 at 12:45 f m

  Värsta är ju att du får pengar när folk kommenterar fula/kränkande saker ? så va nöjd , pengar är livet 🙂

  Reply
 27. Jakob Andersson oktober 27, 2010 at 12:49 f m

  Hej Paulina! =) Ville bara passa på att säga att du var skitgrym i showen idag! Tycker att du är värd att få höra det. =) Kikade på avsnittet förut, hade ingen aning om att du var med i dagens program… =)

  Det kändes som att detta TV-program gav dig ”rättvisa” (eller vad jag ska kalla det) det kändes liksom som om du visade upp dig själv (i alla fall vad jag tror är DU) och att du faktiskt är otroligt mogen med många bra åsikter och tankar om livet. Jag hoppas att många fick sig en tankeställare om att du faktiskt är en människa och inte ”bara” ett objekt/bloggare! Faktum är att det märks otroligt tydligt att du och Desiree befinner er på olika nivåer i livet och hur ni är som personer. Kram!

  Reply
 28. Liza oktober 27, 2010 at 12:53 f m

  Kommentarerna här i början:
  OM det skulle vara sant och de försökte på nytt igen, ska inte Paulina behöva berätta eftersom det då skulle finnas en anledning till att de inte gick ut och sa det. Det är bara irriterande att ni skriver sånt, tänk på att Paulina är lika mycket människa som ni är. Hon förtjänar respekten som ni inte ger henne.

  Jag förstår att det inte är illa menat, men det är påfrestande om detta blir ännu en sak hon måste oroa sig över och hur krävande en del av hennes läsare är. Ni får veta när det är dags, nu kommer hon säkert vara tvungen skriva ett inlägg om hur det inte är så och att vi inte ska tro på allting vi hör. Hur det än är så är det inte eran sak att fråga efter.

  Reply
 29. Jenny oktober 27, 2010 at 1:00 f m

  Rara Paulina, du må vara ung men du verkar vara precis som jag.
  A young girl with an old soul. Dock är jag 23 år men skit sak samma, u get my point.

  Jag älskar att läsa det du skriver, då du antagligen är precis som jag – har lättare att få ut allt som man bara vill skrika ut på papper. Jag har gjort mina snedsteg i högklackat om man säger så och det har du också gjort, men du är inte mer än människa, en människa i rampljuset. Och jag tycker absolut inte att du ska få ta mer skit än T-banans papperskorgar, du förtjänar inte det.
  Finn din inre styrka och låt ingen trampa ner på dig Hjärtat.

  Maila mig om det är något! Jag kan vara ditt bollplank 🙂

  Reply
 30. Jessica oktober 27, 2010 at 1:08 f m

  Hej, Undrar bara, Finns det ingen chans alls att du och Hugo kanske kan ta den där Thailand resan tillsammans trots allt och försöka hitta kärleken igen? Ni var verkligen så otroligt fina ihop. man kanske inte kan dra slutsatsen på det att ni är fina tillsammans, men ni verkade ju också ha väldigt roligt tillsammans. Hoppas allt löser sig för er båda. Kram

  Reply
 31. Danne oktober 27, 2010 at 1:15 f m

  pinsamt, ni är ju ett par igen, ni vill ju bara tjäna mer pengar pga av att folk läser din blogg mer nu med tanke på det som hänt ( fast det inte har hänt)

  Reply
 32. Janina oktober 27, 2010 at 1:43 f m

  Vet du Paulina? Jag tycker att det bästa du gjort, det är att inte skylla ifrån dig med allt det här om otrohetsgrejen, du tar din smäll nu, rakt upp och ner, och är ärlig, såhär är det, du gjorde det du gjorde, people make fucking mistakes, lets move on, och det har jag alltid gillat hos dig: att du aldrig försöker vara någon annan, du är alltid bara Paulina, fina paulina!
  Jag gillar dig och din blogg så mycket, amir snackar om att han är ärligast i bloggvärlden, dessie leker vuxen, mogen och dryg, kissie ljuger, men det är DU som alltid är ärligast, du som aldrig leker, och du som aldrig ljuger (indirekt) och däröfr ÄLSKAR jag dig! glöm aldrig det paulina!
  du är väldigt fin, snygg och en geunint bra människa!

  Reply
 33. jenny oktober 27, 2010 at 2:02 f m

  du ska inte säga att du inte har en fin kropp eller att du inte är så speciellt snygg, för om jag får säga som jag tycker, så har du en jätte fin kropp och jag tycker helt ärligt att du är snygg..

  förresten jag förstår att du mår dåligt, men kämpa. du klarar det!

  Reply
 34. Sophia oktober 27, 2010 at 2:32 f m

  Hoppades att du skulle ta med dig av något av vad Kitty sa i programmet, grymt att du gjorde det!

  Reply
 35. Maja oktober 27, 2010 at 4:38 f m

  Stå på dig hjärtat!

  Jag är en 25-årig tjej som gjorde samma misstag som du när jag var 17 och som du har märkt är vi inte ensamma om det. I sinnom tid kommer saker att falla på plats för dig, du håller fortfarande på att lära känna dig själv.

  Har väl tidigare tyckt att du är en fjortisbloggare som alla andra, men att se hur du som offentlig person öppnar dig och bekänner nu är beundransvärt. Du har vuxit i mina ögon enormt och din ödmjukhet är otroligt fin.

  Jag tror att många känner mer igen sig i dig som en vanlig tjej som också felar o inte nån som försöker klistra på en fake yta. Du är äkta Paow och jag önskar dig allt det bästa i framtiden.

  Systerkramar 🙂

  Reply
 36. miss p oktober 27, 2010 at 6:57 f m

  DU ÄR JÄTTEFIN!!!!!!!!

  Du verkar vettig o försöker vara stark efter det som hänt.

  Jag skulle SÅ gärna vilja fika m dig o få dig att förstå hur fin du är.

  O du berättar vad du vill för oss, OM ni nu är på väg tillbaka till varandra så berättar du det när du är säker. Inte före.

  Du gör som DU vill m din blogg!!

  Kram=)

  Reply
 37. Rebecka oktober 27, 2010 at 6:58 f m

  Du lyckas alltid skriva dom rätta orden! o jo du är supersnygg!! 🙂

  Reply
 38. sara oktober 27, 2010 at 7:07 f m

  Även om du mår väldigt dåligt just nu så måste jag säga att du gjorde ett fantastiskt jobb som ställde upp i programmet 🙂 Älskar hur du efter allt kunde charma och bjuda på dig själv.
  Dessie däremot kändes som en fjortis som försöker sig på att verka mogen, Resultat? Pinsamt.

  Reply
 39. Lina oktober 27, 2010 at 7:47 f m

  först vill ja bara säga, att jag definitivt tycker du är snygg! du är så sjukt söt! Sen så i Blogoholics.. tjena vilken bitch dessie verkade som. Du är så mycket mer jordnära och ödmjuk. Jag hoppas verkligen att allt löser sig och att du inte tar åt dig av alla idioter som skriver! Kram

  Reply
 40. Linnea a.k.a neus oktober 27, 2010 at 7:59 f m

  Du är bäst paow, hoppas att allt blir bra.
  Du är visst snygg btw!

  Reply
 41. Anonym oktober 27, 2010 at 8:43 f m

  alltså ta av dig offerkoftan herregud sluta bry dig om dessie. Hon är fan mkt bättre än dig. Sluta vara så avundsjuk människa.

  Reply
 42. nicklas oktober 27, 2010 at 8:47 f m

  jag hamnade på din sida av en slumpa och såg att du har haft de lite jobbigt hoppas allt löser sig..håll huvudet högt du är skit snygg

  Reply
 43. Michaela oktober 27, 2010 at 8:59 f m

  Paulina, om du läser detta, jag var otrogen mot min kille efter ett halvår tillsammans. på fyllan såklart. med han bästa vän. vänta det slutar inte där, han kom när när vi gjorde det!!!
  Och han gav mig en andra chans, vi ska nu flytta ihop och allt känns bra. så det kommer lösa sig om det är menat till det. Var inte så hård mot dig själv, alla gör bort sig och alla som är hårda mot dig kan suga av mig eller nåt, för dem är pissluffare. Du är som sagt ung, men jag känner igen mig i dig. Jag håller på dig!!

  Reply
 44. madde oktober 27, 2010 at 9:07 f m

  fint skrivet 🙂

  Reply
 45. Sofie oktober 27, 2010 at 9:13 f m

  Du är mycket klok för din ålder, livet vänder snart ska du se

  Bloggar om livet som mamma, gift o lite smågalen

  Reply
 46. Sara oktober 27, 2010 at 9:20 f m

  asså paow. det enda du gör är att klaga på folk, vafan, se på dig själv du är fan inte perfekt någonstans. det är du som är omogen som inte kan låta folk få vara som dom vill. bläääää på dig alltså. så jävla trött på att du sprider massa negativt om folk hela tiden. På programmet försökte du vara en snäll liten ängel, riktigt jävla falsk var du. fyfan.

  Reply
 47. Lotta oktober 27, 2010 at 9:32 f m

  Du växer i mina ögon dag för dag. Du har verkligen tagit till dig av allt. Lycka till med allt kära Paow!

  Reply
 48. vixi 21 oktober 27, 2010 at 9:39 f m

  wow, I love you girl! Du är ju mogen, du förstår. Du växer i mina ögon! Stå på dig, kram!

  Reply
 49. Paulina oktober 27, 2010 at 9:44 f m

  Inlägget var väldigt bra, du känns äkta som person till skillnad på andra bloggare. Du erkänner att du när ledsen, allt du inte riktigt gillar med dig själv. Det är det som gör dig och din blogg bra, och det som gör bland annat Kissie och hennes blogg dålig. Du är min favvo-bloggare. Fortsätt som du gör och gå på din magkänsla.
  Lycka till!
  Kram

  Reply
 50. Lina* oktober 27, 2010 at 9:46 f m

  Råkade skriva ditt namn där mitt skulle stå. Men vi gör om det.

  Inlägget var väldigt bra, du känns äkta som person till skillnad på andra bloggare. Du erkänner att du när ledsen, allt du inte riktigt gillar med dig själv. Det är det som gör dig och din blogg bra, och det som gör bland annat Kissie och hennes blogg dålig. Du är min favvo-bloggare. Fortsätt som du gör och gå på din magkänsla.
  Lycka till!
  Kram

  Reply
 51. Maia oktober 27, 2010 at 9:48 f m

  Åh! 😀 Vad stark du är som vågar vara så ärlig! Men jag vet inte är särsilt snygg vet jag inte var du fått ifrån?! Du är sjukt snygg, men viktigare är att du är ödmjuk!! 🙂 Det gillar jag verkligen!

  Reply
 52. Anonym oktober 27, 2010 at 9:51 f m

  Tycker du är en jätte fin människa även fast jag inte känner dig. Har följt dig & Dessie sen ni hade era videor på youtube och bara massa skit snack i era bloggar. Har föjt er så länge jag kan minas och har börjat insätt med åren hur mogen person du är och hur mycket bättre du är en Dessire. Se bara på den där interljuven nu hade nu för någon dag sen, du talar sanning och är en helt VANLIG tjej medans hon verkar inte ens bry sig.. Jag hoppas verkligen att det löser sig med Hugo och allt annat. Du är en fin tjej. Puss

  Reply
 53. Anonym oktober 27, 2010 at 9:52 f m

  Sjukt bra inlägg, det känns som om du har växt mycket i och med allt som hänt! Jag beundrar dig verkligen, att du fortfarande står upp och inte brytits ner helt. Du är stark och fortsätt vara det!

  Reply
 54. Jessica oktober 27, 2010 at 10:18 f m

  Du tar på dig alldeles för mycket i det som hänt och får alldeles för mycket skit. Jag har bara träffat Hugo ett fåtal gånger så har ingen klar uppfattning om honom, den andra killen har jag aldrig träffat och inte heller dig.
  Men skillnaden mellan er är att du bara är en tonårstjej som försöker hitta rätt medans de faktiskt är vuxna människor. I mina ögon ser det ut som att två vuxna (till åldern då) män utnyttjat en ung tjejs osäkerhet. Visst är en otrohet aldrig rätt men det finns alltid bakomliggande orsaker till att det händer och i vissa få fall så bär inte den otrogna hela skulden.

  Förstår att det kan kännas som världens undergång men du är bara 17 år. Du kommer få hjärtat krossat många gånger till och du kommer också hinna krossa många hjärtan. Och varje gång kommer du gå vidare och komma ut starkare på andra sidan.

  Reply
 55. Lejon oktober 27, 2010 at 10:18 f m

  Du är inte dålig på media. Tyckte du var saklig och tydlig (dvs inget effektsökeri). Ha det bra.
  Lejonet

  Reply
 56. Anna oktober 27, 2010 at 10:24 f m

  Hoppas allt blir bra paulina <3
  Sådana personer som skriver elaka kommentarer till dej är bara idioter som är avundsjuk på dej och ditt utseende!

  Reply
 57. Nina oktober 27, 2010 at 10:25 f m

  Paulina! Du skriver otroligt vackert, allt du förtäljer till dina läsare känns genomtänkt och välformulerat. Jag lider så otroligt med dig, över vad som har hänt och jag hoppas en dag att ni hittar tillbaka till varandra, alternativt kan bevara den tryggheten ni har idag, på lång sikt.

  Bli inte rädd om en främling kommer fram på stan (nu bor vi inte ens i samma stad) och ger dig en bamsekram! Det är bara jag! 🙂

  Reply
 58. Anna oktober 27, 2010 at 10:48 f m

  Tjejen du skulle bara se dig själv i andras ögon, du är grymt söt och snygg, o att vara snäll och ödmjuk är bland de bästa egenskaper man kan ha. Det kommer man låååångt med, dock ska de ju inte få en att inte säga emot när man tycker att någon behandlar en illa osv. Psykologer ska man nog inte vara rädd för att testa, kör på det och värna om dig själv. Du verkar så fin som person.

  Reply
 59. Jennie oktober 27, 2010 at 10:52 f m

  Du har fel fel fel! ”Jag är inte speciellt snygg” Vem är det som fått dig att tro att du inte är det? Är det Hugo? Jag såg det han skrev om dig efter otroheten och det gjorde mig förbannad!
  Du är sjukt vacker!!! Du har utstrålning och är naturligt vacker!

  Klart att du tar åt dig av det människor skirver till dig, men ju äldre du blir ju mer kommer du kunna skaka av dig det! Felen ligger inte hos dig utan hos dom som känner att dom måste trycka ner dig!

  Ha en härlig resa nu och försök glömma bort allt för en stund!

  Kra

  Reply
 60. för ett tag... oktober 27, 2010 at 11:09 f m

  Hej!=) jag tycker att du ska stänga av kommentarfältet ett tag Paulina. Även om kommentarerna är väldigt bra eller lite sämre. Du får ta åt dig så himla mycket! Det mår man nog inte bra av. Som du säger är du bara en helt vanlig tjej egentligen. Ingen dör av att inte få yttra sig i din blogg. Det räcker väl att dom får läsa den ett tag utan att kommentera? Tycker faktiskt synd om dig, du är väl bara 16-17 och då är det inte lätt att ha så många åsikter från andra på sig. Lilla vän lev livet på ett sätt som gör dig glad, tänk inte så mycket på vad andra alla tycker!:) ha det bra, kram=)

  Reply
 61. Ronja oktober 27, 2010 at 11:12 f m

  Hej,
  jag vet inte riktigt vad jag ska säga, jag har aldrig direkt haft ett behov av att kommentera storbloggares inlägg förut, men just nu kände jag verkligen att jag ville.
  Jag vill nog egentligen säga att det här inlägget var otroligt moget av dig, och det är skönt att någon därute i den hysteriska bloggdjungeln vågar visa att man kanske inte är perfekt, men att man ändå är en person med känslor som förtjänar lika mycket respekt som vilken annan människa som helst.
  Du är bara sjutton, och då är det ibland okej att bete sig precis som det.
  Det är okej att vara ung och dum, det är okej att göra misstag.
  Du ÄR inte ditt misstag, om du förstår vad jag menar?
  Jag kan verkligen inte förstå dom som kommenterar elaka saker och skämmer ut sig, för när dom gör så visar dom ju bara hur dom själva tror sig vara bättre än alla andra, som om dom är felfria, och det är pinsamt.
  Så på det sättet är du en av de unika man känner stolthet inför.
  Ja, jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva..jag hoppas att jag på något sätt lyckats få fram vad jag menar, och att du kan ta åt dig.
  Du är en fin tjej.
  Take care, ta stöd av dina närmsta och gör sånt som du tycker är givande och tryggt.
  Det mesta löser sig till slut.
  Kram

  Reply
 62. tora oktober 27, 2010 at 11:12 f m

  du är visst snygg 🙂 jag tycker du är jätte vacker 🙂

  Reply
 63. elin oktober 27, 2010 at 11:20 f m

  Paulina din blogg inspirerar andra, jag är så glad över att du lyckats med nånting i din unga ålder, fortsätt med det så kommer du vara riktigt framgångsrik som vuxen! 🙂

  ’Min finaste egenskap hos mig själv är nog att jag inser hur högt upp bland molnen jag flyger, att jag är vilsen i mig själv, att jag är för snäll och för ödmjuk.”
  Detta är det klokaste du någonsin har skrivit, jag läser din blogg dagligen o detta fastnade jag rejält för..

  Du är väldigt smart o jag tycker om både dig och bloggen! 🙂

  Reply
 64. Anonym oktober 27, 2010 at 11:38 f m

  Alla gör sina misstag, även de som tror sig vara fullkomligt perfekta. Det viktiga är att man tar lärdom utav dom och acceptera läget som det är
  Du klarar det tjejen!

  Reply
 65. Anonym oktober 27, 2010 at 11:41 f m

  nej du är speciell

  Reply
 66. Mia oktober 27, 2010 at 11:42 f m

  Hej Paulina!
  Jag brukar inte läsa din blogg annars, men nu tänker jag börja gör det 🙂
  Jag såg ditt program och jag vill bara säga att.. vet du vad!! Det gör absolut ingenting alls om man stakar sig lite eller svamlar.. du kanske är lite osäker, men vet du vad! (igen) hahaa 😉 Du är så ung ännu och du har så mycket tid på dig att lära dig att bli van med att medverka i media och annat.. man har ju sett flera stora stjärnor genom åren som stakar sig eller gör bort sig.. och vad gör det om hundra år när allting kommer kring?! 🙂 Jag tycker bara att det gör personen mer mänsklig och att denna person verkligen tänker efter vad den vill ha sagt och vill uttrycka sina känslor om.. du måste komma ihåg att vara ung oxå!
  Detta med Hugo.. alla gör misstag och man lär sig av sina misstag.
  Jag har varit otrogen massor av gånger men nu har jag hittat den rätta och honom skulle jag aldrig kunna göra så mot honom.. men jag förstår dig, och hur det kunde hända.. och det är lätt att säga efteråt att man ångrar sig men just för stunden tänker man inte riktigt så alla gånger! Riktigt dåligt av Nemo, som jag annars tycker är en rolig person på en del sätt.. men han måste faktiskt ha stora problem med sig själv och som han betéer sig.. han borde söka hjälp för sitt uppenbara problem med sitt äckliga betéende.. han är ju sexmissbrukare.. och jag känner igen en sådan eftersom jag själv har levt ihop med en i flera år! Han visste exakt hur han skulle göra och vad han skulle säga för att få dig i säng.. och jag tycker faktiskt att det är riktigt vidrigt att hålla på som han gör!
  jaja, nog om det..
  Kom ihåg att stå på dig tjejen, håll huvudet högt och var stolt över dig själv. Du verkar så mkt mer äkta än många andra och snälla, lova mig att aldrig bli som Dessie.. fyy vilken hemsk människa hon är! Men det är inte du.. du är en fin person.. och att du inte skulle se bra ut.. är ju typ jordens största skämt!! Du är sjukt vacker, söt, fin och allt man kan vara.. och du är så mkt mer naturlig än många andra av bloggarna..
  Ha det bäst nu tjejen och ha det helt underbart på din resa!!
  Ta hand om dig.. Puss & Kram <3 <3 <3

  Reply
 67. t oktober 27, 2010 at 11:56 f m

  bra skrivit!! 🙂

  Reply
 68. Bam oktober 27, 2010 at 12:00 e m

  Det blir bättre, tro mig. Snart inser du vilken jävla otrolig ung kvinna (snart i alla fall!) du är och vad du har har uppnått redan i denna åldern. Och när du gör det, då ligger världen vid dina fötter och du kan autobahna alla. Då kommer du att vara oövervinnlig. Ge det tid, dock.

  Reply
 69. anonym oktober 27, 2010 at 12:08 e m

  hej paulina!, först tyckte jag din blogg var väldigt tråkig om jag får säga så,
  men nu har jag insett att din blog är jävligt bra, jag måste säga att du är nog den som är mest mogen av alla, det är nånting med dig som man fastnar för!
  jag tror att du är en väldigt snäll person, och folk borde uppskatta dig mer!
  jag läser din blogg varje dag nästan, och tycker den är grym!,. Du är grym!

  Reply
 70. Charlotte oktober 27, 2010 at 1:02 e m

  Va snackar du om 🙂
  Du är skitsöt socker!

  Reply
 71. En mamma oktober 27, 2010 at 1:05 e m

  Det första som slog mig när jag läste om vad som hade hänt var att tyvärr så är händelsen i sig inte unikt. Vi är många som varit med om en sådan händelse på ett eller annat sätt. Tyvärr så har det i och med att du är offentlig tagit så stora proportioner, vilket är synd. Du får redan leva med ditt misstag men att behöva älta och alla kommenterar blir tio gånger värre.

  Som sagt alla gör vi misstag, men den största svinet är ju Nemo och Jockiboi som utsätter en ung tjej för detta. Ren mobbing, de var medvetet elaka. Utan att tänka på konsekvenserna, en sån här händelse kan leda till mycket tråkiga saker.
  Jag tror att du är stark att klara dig igenom detta, en erfarenhet rikare (inte många man kan lita på). Lär dig att lita på din magkänsla, du kommer att lära dig att den kommer man långt med.
  Se till att få den här historien ur världen, sätt stopp för alla frågor, se till att du vet vart du står och ingen jävel behöver veta något.
  Hur du och Hugo väljer att lösa detta är ert problem, det finns inget rätt eller fel känslor kan man inte styra över.
  Liver är för kort men ibland jävligt hård!
  Om du hade varit min dotter så hade jag varit förkrossad för hennes skull. Ingen ska behöva vara med om att bli så utlämnad!

  Bara en mamma!

  Reply
 72. Anonym oktober 27, 2010 at 1:12 e m

  Paow du värkar vara en otroligt stark tjej, med en otroligt fin insida och utsida.
  Men du umgås för lite, (du umgås för mycket med andra blogers, och för lite med vanliga.. Alla dina kompisar/pojkvänner har bloggar, du bodde åka till typ göteborg eller någon annan stad och träffa andra, du är fortfarande ung!! det är nu du ska skapa förhållanden, för när du blir äldre blir det betydligt svårare.. Du kan fixa ditt liv, men du måste förstå umgänge hjälper,
  MVH matilda:))

  Reply
 73. Jessica oktober 27, 2010 at 1:19 e m

  Paulina, du är en jättevacker och söt tjej! Det är många som håller med mig om det. Tråkigt att folk ska skriva elaka kommentarer i brist på annat (exempelvis ett liv)

  Reply
 74. Sanna oktober 27, 2010 at 1:19 e m

  skaffa en dagbok ist…

  Reply
 75. vikkipedia oktober 27, 2010 at 1:19 e m

  Vart är du snäll och ödmjuk?

  Reply
 76. jessica oktober 27, 2010 at 1:20 e m

  hörru vadå dålig i media? i blogoholic var du klart bäst på att prata i tv, du tog det proffsigt och lugnt till skillnad från kitty som försökte ta över hela programmet och ´började intervjua er, och dessie med sin skitiga attityd som säger saker som är helt omöjliga att tyda?

  Reply
 77. jessica oktober 27, 2010 at 1:40 e m

  Jag kikade precis på avsnittet från Blogoholics där du var med, och blev verkligen positivt överraskad. Jag läser inga ”kändisbloggar” alls, eftersom jag fått bilden av att de flesta är lightverisioner av Kissie: superytliga och med massa attityd. Men du verkar verkligen vara en jordnära och fin tjej, inte alls nån solariebrun, sönderspacklad, mediakåt, provokativt bitchig barbiedocka. Och det du skriver om att du inte är speciellt söt kunde inte vara mer fel! Du är verkligen otroligt vacker, speciellt för att du inte försöker spackla över dig själv.

  Kom bara ihåg att du är en förebild, och att det för med sig ett ansvar. Jag bloggar själv väldigt mycket om anorexi och psykisk ohälsa, men med en väldigt liten blogg når man inte ut så långt. Så skriv fler peppande inlägg till alla tjejer där ute!

  Kram!

  Reply
 78. k oktober 27, 2010 at 1:51 e m

  Du är snygg, smart och vettig. Det är bra att du lägger ner den där skitattityden som var förut och visar dig mänsklig och ödmjuk. Det vinner du på, på alla sätt och vis. Hur många vill ta Dessie till sina program om hon beter sig sådär. Det får inte läsarna att stanna.
  Och så som du blivit behandlad av vissa killar, typ de där tylösandmupparna, det är inte okej. De har varit så jävla pissiga mot dig och nu är det du som får ta skulden. Det är de som borde få stå med skammen, att de, vuxna killar utnyttjar en minderårig tjej och sen exponerar det på Internet. Jag har varit i en liknande situation, men då var det bara i skolan. Hela skolan fick se bilder när jag hade sex. Jag fick stå med skammen, men han jag knullade med, de som tog bilderna och lade ut dem kom undan.

  Jag brukar inte kommentera på bloggar och jag brukar inte läsa dem heller, men nu blev jag så förbannad när jag såg programmet så jag var tvungen att skriva!

  Men stå på dig, du är grym!
  /K

  Reply
 79. emelie oktober 27, 2010 at 2:07 e m

  Jag måste säga att du växt så otroligt i mina ögon! Både när jag såg dig i programmet och nu på bloggen. Du verkar vara en sådan fin person innerst inne och jag önskar dig all lycka med Hugo, håller tummarna för er! Vet hur otroligt hemskt det känns att inte få vara tillsammans med den man älskar. Är själv med om en liknande sak, man vägrar liksom att ge upp hoppet samtidigt som det känns så fruktansvärt omöjligt många stunder. Men du har rätt i att det gäller att tänka positivt, han finns fortfarande i ditt liv och ingen vet vad som händer i framtiden. Bästa önskningar till dig Paulina!

  Reply
 80. Maria 25+ oktober 27, 2010 at 3:07 e m

  Hej Paulina! Jag hoppas att du läser detta och tar åt dej. Du är oerhört snygg! du är vacker, du har karisma och du har framförallt pondus! Du är 17 år, bara 17 år. Livet går inte under för det du har gjort mot Hugo, det finns alltid en anledning till varför man gör dumma saker. Tex. är otrogen. Det är inte bara ditt fel, jag vet vad jag pratar om. När man är otrogen då fattas ngt, kärleken fattas säkert inte men känslorna som styr dej, de känslorna som säger att stopp nu, du har en pojkvän som du älskar! Det fattas ngt och det är inte bara ditt fel. Man är två i ett förhållande, man är två som ska få det att funka. Inte bara en, inte bara du! Du har hela livet för dina fötter, du har världen i din hand! Du kan göra vad du vill, ta vara på livet och gör ngt bra av det. Tänk på att det går fler tåg, jag känner varken dej lr Hugo men jag tycker han verkar vara en mansgris och jag har inte fått känslan av att han verkligen är kär i dej. Jag undrar över det här med ”Pissie”, var han inte otrogen mot dej men du förlät? Släng honom i trash hinken och finn dej en riktigt fin kille, en kille som passar dej och som inte försöker ändra dej utan älskar dej för precis den du är! Då kan du också älska dej själv. Massa kramar från den visa damen 😉

  Reply
 81. Madelene oktober 27, 2010 at 3:31 e m

  Vad fint skrivet av dig 🙂

  Reply
 82. Lola oktober 27, 2010 at 3:32 e m

  Vem säger att du inte e speciellt snygg? eller fin, söt!? Du e skitsnygg! Vacker och har skitsnygg kropp! Se bara på dig själv, vad är det som fattas? vart är det du tycker e fult? För på din bilder och semesterbilder så är du hetare än hetast!

  Reply
 83. Anonym oktober 27, 2010 at 3:42 e m

  sluta vara avundsjuk på dissie

  Reply
 84. Nina oktober 27, 2010 at 3:51 e m

  Hej Paulina, jag heter Nina och har följt din och dessies blogg från början. Och jag måste bara säga att fan vad du mognat och växt som människa! Jag tycker du är omänskligt stark som tar dig igenom den här SKITEN, du är så offentlig,du visar dina känslor för hela sverige, du klarar av att snacka om killen du älskar mest i världen i TV? Du står för vad du säger, du är ärlig. Ingen bullshit. Du är inte fake som alla andra! Du är så jävla unik!

  Du är jättesöt och verkar ha en jättegullig personlighet! Så trevlig och ödmjuk! Vill bara fylla ut varje mening med hur BRA du är. Du är bättre än alla andra osäkra bloggare som inte vet vilka dom är. Jag bara älskar din ödmjukhet. Du är fin Paulina, du är skit bra! Upp med hakan, du har drömkroppen, du har ett skit sött ansikte, fin insida och hela bunten!

  Livet går upp, livet går upp. Även om allt känns ruttet nu så kommer det bättre tider, tro mig…det kommer.
  Du behöver inte svara, vill bara att du ska läsa det jag och dem över mig har skrivit, för du är helt otrolig som klarar av dethär!

  LYSSNA på texten
  http://www.youtube.com/watch?v=wkzRHxd_4ZE
  YOU GO GIRL!

  Reply
 85. cahs oktober 27, 2010 at 4:21 e m

  men lilla paow, du är 1000 gånger bättre än dessie. hon försöker skryta om allt hon är bättre på men du måste ju ha något bra eftersom du är den tredje största bloggaren i sverige medans dessie ligger längre ner…

  Reply
 86. jennifer oktober 27, 2010 at 4:21 e m

  Jag tycker iaf att du är jättesöt!
  Fortsätt kämpa bara 🙂

  Reply
 87. annan oktober 27, 2010 at 4:24 e m

  Att du skulle vara dålig på att sjunga?
  HA!

  Reply
 88. Anonym oktober 27, 2010 at 5:16 e m

  Du är min förebild

  Reply
 89. axelina oktober 27, 2010 at 5:28 e m

  Hej Paow!
  Jag tänker inte låtsas att jag känner dig, att jag läser din blogg varje dag, eller att jag vet hur det känns att vara du. Jag hatar verkligen att döma folk på förhand, utan att känna personen ifråga. Men jag tycker att du verkar vara en underbar person! Så ödmjuk och mycket mer mognare än många andra bloggare.
  Många stora bloggar blir stora pågrund av att de spelar. De skriver en massa elaka saker om andra, och det visar bara hur svag man är.
  Hellre framhäva sina bra egenskaper, än att trycka ner andra för att själv framstå som bättre..

  Jag ville bara säga att det verkar som att du har en massa bra egenskaper och en underbar personlighet! (:
  /axelina

  Reply
 90. sofia oktober 27, 2010 at 5:49 e m

  Detta var ett bra inlägg där du visar dig mogen och gör dig till en bra förebild! Fortsätt så.. peppa dig själv och andra unga tjejer att stå på sig och lära sig älska sig själv!

  Reply
 91. ronja oktober 27, 2010 at 5:52 e m

  du är så jävla grymt bäst paow ! stor förebild är du! 🙂

  Reply
 92. Anonym oktober 27, 2010 at 5:55 e m

  du är grym paow! <3

  Reply
 93. Felicia oktober 27, 2010 at 6:07 e m

  Aw jag tycker du är jättesöt och gullig. Du har växt otroligt mycket i mina ögon, och visst du var otrogen.. men SO WHAT? Jag förstår dig att du inte var uppskattad av Hugo osv, och så kom Nemo och sa massa snälla saker och fick dig känna dig lite mer uppskattat. Jag förstår dig HELT OCH HÅLLET. Sen tycker jag faktiskt du är skitsöt och snygg och jag tycker det är sorligt att du tycker du ”inte är speciellt snygg”, bara för massa tjejer varit avundsjuk på dig och skrivit massa taskiga saker.

  Jag personligen tycker iallafall du är jättesöt och gullig personlighet och det verkar som du har lite vett bakom huvudet, önskar jag kände dig i verkligheten för du verkar vara en bra tjej som har dåligt folk bakom dig. Så strunta i alla de andra och fokusera på DIG SJÄLV istället. Hoppas allt går bra för dig, puss<3

  Reply
 94. men skit i de oktober 27, 2010 at 6:18 e m

  ASSÅ KLAGA INTE PÅ ANDRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. vem fan var det som var otrogen och sårade sin kille grymt mycket nyss va!?

  Reply
 95. Angelica oktober 27, 2010 at 6:21 e m

  Vet du vad Paulina (eller Paow) jag känner inte dig och jag kan inte säga något men en sak är säker – och det är att du INTE är ful. Du är jättefin. Glöm aldrig det, förträng det inte. 🙂

  Reply
 96. Anna Ivarsson oktober 27, 2010 at 6:31 e m

  Paow, You go girl! Måste bara säga att du verkligen framstår som en GRYM människa i mina ögon. Du framstår som stark, och trots att du måste må skit över det som hänt så står du upp. Fan du är grym tjejen, och visst, du gjorde ett misstag, ett jävligt dåligt, men alla kan göra misstag. Det som hänt har hänt. Så gå vidare, och visa alla vilken bra tjej du är! I mina ögon är du jättebra! Och även om jag inte betyder nåt i dina ögon, så ska du veta att du har mitt stöd. Kram!

  Reply
 97. ellinor (= oktober 27, 2010 at 7:26 e m

  paulina. jag säger bara det här. Det klart vi har gjort ett misstag någon gång som vi ångrar som in i ….
  men du … , du, ska fullständigt strunta i vad andra säger. Lev upp till dig själv , lita på vad du gör fast du bara är ett år äldre än mig & fast vi bara fortfarande är ” unga ” . Lita på det du gör & det du står för. Du ska inte sitta hos en psykolog ? jag gillade en kille för 2 år sedan som jag fullständigt fastnade för , jag grät varje natt & jag berättade inte för någon, änn i dag ligger jag & gråter innan jag ska sova. Vet du varför ? för att jag ångrar att jag inte tog till mig kärleken som han gav mig. Jag trodde inte på det. & valde att istället skita i det. & nu gör jag allt för att kunna komma tillbaka till honom igen. Det svider, det gör det. Men jag får lära mig med livet som går, vi har fortfarande en hel framtid framför oss paow. Det är inte över än, så , varför ska du ge upp egentligen ? Vi är här, vi alla bloggläsare stötar dig alltid! Så ta chansen & ryck upp dig!

  Reply
 98. catta oktober 27, 2010 at 7:33 e m

  Himla bra skrivet. Du är bara ett barn fortfarande med mycket kvar att lära. Du lär dig av varje misstag du gör.. Så är det hela livet. Men är du fortfarande ett barn kan du omöjligt veta hur allt ska gå till och du kan omöjligt vara mogen i alla situationer. Hoppas att du tar vara på det som har hänt och tänker ett steg längre nästa gång.. Så kommer kanske saker och ting se anorlunda ut. Vem vet. Livet kan få snabba vändningar. Lycka till iallafall. Och en stor KRAM!

  Reply
 99. C oktober 27, 2010 at 7:35 e m

  Jag tycker faktiskt att du verkar rätt mogen för att vara 17 år.. Och jag tycker att du är jättefin som kan öppna upp dig och berätta att du också känner dig liten och värdelös (som vi alla gör nångång) och inte bara vara som endel andra och bara skriva om skit och hur faktastiskt coolt liv dom lever! Det är starkt att visa sig svag! Och du kommer att vinna på det i längden!

  Trist att det var som det blev med Hugo.. men många är vi som gjort samma sak som du.. och nu har du ju lärt dig av ditt misstag. Och sist! Du är skitsöt!!!!

  Reply
 100. frida oktober 27, 2010 at 8:03 e m

  Vill bara säga att du är så jävla bra. Du är bara en ung tjej, inte ett stort hatplank. Du höjdes sååå mycket i mina ögon efter att ha sett programmet. Ta tid för dig själv, det är det bästa och viktigaste man kan göra som tonårstjej. Du är sveriges bästa bloggare, KRAM!

  Reply
 101. dona! oktober 27, 2010 at 8:36 e m

  Hejsan paow! ;D
  jag brukar läsa din blogg. Och jag tror att du gjorde ett misstag att du va otrogen, folk gör misstag, men får leva med det! Det finns inget att göra om det.

  Reply
 102. rebecka oktober 27, 2010 at 8:41 e m

  paulina, jag har alltid tyckt att du varit en vettig människa innerst inne och nu efter detta inlägg tycker jag att du är en ännu bättre människa. din blogg är grym <3

  Reply
 103. alexandra oktober 27, 2010 at 8:41 e m

  du är en stark person, jag tror du kommer klara av detta väldigt bra! du är helt underbar.

  Reply
 104. Linnea oktober 27, 2010 at 8:52 e m

  bra skrivet Paow, du e ju precis som oss lixom <33

  liinneaaz.blogg.se
  liinneaaz.blogg.se

  Reply
 105. Danielle oktober 27, 2010 at 9:58 e m

  Du är verkligen en jätte vacker tjej paow, säger inte bara det för att du säger att du inte ser speciellt bra ut 🙂 ta inte åt dig, alla gör misstag! <3 gör det du mår bäst av och det du gör bäst, att vara dig själv 🙂

  Reply
 106. Anonym oktober 27, 2010 at 9:59 e m

  paow, du är helt underbar.

  Reply
 107. Malou oktober 27, 2010 at 10:08 e m

  Jag känner igen mig så djävla mycket i dig och det du skriver. Det du är med om nu har jag aldrig varit med om, så jag kan inte riktigt relatera till det, men det du skriver om att du är för snäll och uppe bland molnen. Det är så djävla jag. Jag är hur godhjärtad som helst, för god för mitt eget bästa, men jag uppfattas ändå som en bitch i mångas ögon, mest för att jag inte fjäskar och spelar någon jag inte är. Det finns så många människor som är elaka påriktigt men blir uppfattade som världens goaste, för att de spelar, och jag känner att för mig är det tvärtom.

  Jag hoppas verkligen att allt löser sig för dig, för ett misstag är ett misstag, och alla är värda en andra chans. Det du gjorde gör dig inte till en dålig människa.

  kram

  Reply
 108. Petra oktober 27, 2010 at 10:10 e m

  Jag tycker det verkar som att du mognat och vuxit som person! Positivt! 🙂

  Reply
 109. Fia oktober 27, 2010 at 10:16 e m

  Hej! Du kommer lära dig av dina misstag, när vi först möts av denna smärta från kärlek så gör det inåthelvetes ont men den går över. och nästa gång du möts av den vet du hur du ska hantera den, erfarenhet. Du är så pass liten så du inte har sån stor erfarenhet därför gör det så ont. Men ditt liv är långt ifrån över, Du är ung om bloggen är för mycket för dig, lägg ner den någon dag och var bara den lilla tjej du bör vara för en dag eller två. tänk efter på vad du verkligen vill med ditt liv. Du har öppnat dig extremt mycket för svenska folket, kanske lite väl mycket. Men stå på dig, du är en fin tjej, mycket jävla fin tjej tycker jag 🙂 och du har stor potensial, men du är sexton år, du ska ha riktigt jävla kul och göra dumheter som du lär dig av.. Ingen ska kräva att du ska vara vuxen och förstå allting..

  Kram på dig och hoppas du mår bättre
  hoppas inte för mycket på Hugo bara för att det känns som vanligt
  han kan ge dig falska förhoppningar för att han själv inte kan hantera sina känslor..
  när han väl mår bra sen kanske han struntar i hur du mår.. och går vidare..
  var på din vakt gumman.. det tycker jag …

  Vet precis hur det känns.. förtuom det här med kändisskap..
  jag lämnade ett över ett år förhållande i början av året..
  och har fått hjärtat krossat tre gånger.. denna gång kunde jag tillslut hantera det..

  / Fia

  Reply
 110. Nilla oktober 28, 2010 at 12:47 f m

  Det här var det smartaste och bästa inlägget man läst från dig på länge!
  Keep up the good work!
  och du är stark

  Reply
 111. *** oktober 28, 2010 at 1:25 f m

  Starkt inlägg, det är modigt att erkänna sina svagheter för sig själv på det här sättet.

  Jag har varit med om samma sak och det gör så ont. Det som gör mest ont är att se den personen man älskar mest av allt så ledsen och förkrossad. Precis som för dig hade allt börjat med förbjudna men oskyldiga och flirtiga sms. Efteråt… Jag har aldrig någonsin varit så äcklad av mig själv. Men jag berättade det själv för min dåvarande pojkvän och det är bland det svåraste jag någonsin har gjort. Han behövde lite avstånd vilket jag förstod men bara efter 1 vecka sågs vi igen och han berättade att han ville försöka med att det skulle ta lite tid. Vi gjorde ett försök och det höll i ca 2 månader, han klarade inte mer, han var så äcklad att han inte ens kunde titta på mig längre. Ändå kunde vi inte håll oss från varandra, vi träffades regelbundet nästan varje vecka och hade sex i ett halvår efter att det tagit slut. Vi var aldrig ifrån varandra mer än två veckor. Under den tiden blev både jag och han väldigt sårade av att vi var med andra också men ändå så fortsatte vi träffas. En dag var det nog och jag tog beslutet att vi skulle sluta ses, helt och hållet. 1,5 år senare träffades vi på fest, första gången sedan det riktigt var slut. Jo vad händer? det tar 1 minut så strular vi och kvällen slutar tillsammans hemma i min säng. Det fanns en kemi mellan oss men jag var tvungen att inse att kärleken hade försvunnit och kemin som fanns kvar skulle förmodligen alltid finnas där.

  Anledningen till att jag berättar allt det här är att jag vill försöka framföra något slags budskap. Det finns en anledning till att man är otrogen men man kanske inte inser det just då. Det tog mig många månader innan jag insåg det efter att ha gått och hoppats på att det skulle bli vi två igen. Vissa kämpar sig igenom det, gör ett nytt försök och lyckas få förhållandet att fungera. Jag ska inte sitta här och säga att det är lönlöst att försöka. Det kan vara nyttigt också, trots att man i slutändan inte finner tillbaka till varandra. Jag blev väldigt sårad under dessa månader och mådde väldigt dåligt men samtidigt lärde jag mig så mycket om mig själv.

  Jag skulle kunna sitta och skriva i evigheter! Precis som du har jag också en tendens att ibland vara för snäll och har en del erfarenheter jag kan dela med mig av… Hör av dig om du behöver prata med någon som inte är så insatt i hela situationen. Ett lyssnande öra om du bara vill lätta på hjärtat för att må bättre och förhoppningsvis kan jag komma med några kloka råd.

  Ha en trevlig resa och ta hand om dig!

  Reply
 112. Alexandra oktober 28, 2010 at 3:18 f m

  Jag har varit otrogen mot min kille o vi har gått igenom en massa skit som enbart inte handlar om otrogenhet, men vi hitta tillbaka till varandra för att i slutändan kände vi att vi kan inte vara utan varandra. Visst, en massa snack om allt o en massa hinder o konsekvenser fick man gå igenom för att komma till den punkten. Hade ni båda inte varit de personer som har mkt fokus på er tror jag att det hade varit lättare för er att hitta tillbaka till varandra. Ta en dag i taget & man ska inte sätta press. När min kille fick bearbeta allt skit jag gett han och all skit han lagt på mig, det var då allt vände för oss. I vårt fall var kärleken så pass stark. Visst får vi våra flipp i bland o tänker på det gamla men det kommer man alltid göra även om man lagt det åt sidan. Man kan inte styra sitt huvud precis. Jag rekommenderar att du ser filmen ”7 lektioner i kärlek” jättebra kärleks film o otroliga beskrivningar.

  Sen spelar det ingen roll om man är Angelina Jolie eller vem som helst, alla brudar har sina svackor o ” låt mig gömma mig under täcket” dagar. Va dig själv och låt ingen komma under ditt skinn o poängtera hur du är som människa. Tänk såhär, det finns en person i världen (säkerligen fler) som du att du e den mest underbaraste människan i den personens liv (syftar på Hugo) and thats all that matters 🙂 alla är vackra på sitt sätt i någon annans ögon och om världen.
  En dag kommer du förlåta dig själv (om du redan inte gjort det) man kan inte straffa sig sj hela tiden, men glöm bara inte hans smärta, för glömmer man den så e det precis som att man accpeterar ens handling. Inte ens Hugon kan straffa dig för evigt.

  Sorligt att det finns elaka männiksor, men på ett eller annat sätt är vi alla elaka på skillnaden är att man måste lära sig att lägga upp det bättre.
  Känner mig som Dr. Phil, inte min menning.
  Ha det bäst

  Reply
 113. Anonym oktober 28, 2010 at 8:47 f m

  dessie och hennes kusin är exakt likadana hahaha…

  Reply
 114. maja oktober 28, 2010 at 12:58 e m

  Jag lovar det blir bättre. Alla resonerar som dig i din ålder, jag var exakt likadan men på något sätt ”växer” man ifrån det dåliga självförtroendet (förmodligen för att man får andra större problem). Allt blir bättre, man får bara ge saker tid. Din ålder är till för att tänka, att få göra misstag, att få gråta. Den här perioden är den period som ska göra dig självständig och det är okej att bryta ihop och må kasst. Så alla tjejer i tonåren- oroa er inte. Det blir bättre och det psykiskt onda försvinner:)

  Reply
 115. fia oktober 28, 2010 at 5:28 e m

  du e en så sjukt jävla stark människa! alla gör misstag, och dom hugo skriver så lär man sig av sina misstag. jag har alltid sett dig som en förebild .. och de e du fan !

  Reply