Dennis, Dennis, Dennis…

Jag känner inget större behov av att ha Dennis i mitt liv. Det kvittar liksom.

Jag träffade honom hemma hos Kate, vi snackar lite och jag är trevlig, men jag sa ”Du kan inte fortsätta att försvara dig på det sättet, du framstår som en sån arg människa. Det blir fel hur du än gör. Och att du umgås med Kissie gör inte direkt saken bättre” och han blev väldigt sur. Jag sa det till honom eftersom han skapar sig fler ovänner än vänner på det sättet.

Det roliga är att det verkar vara svårt att lyfta luren och ringa till mig och faktiskt säga ”Jag vill inte ha något med dig att göra eftersom jag inte tycker att du är en ärlig människa”… Ja, svårare en så är det faktiskt inte. Att hänga ut folk för att få nya läsare till sin blogg är lite väl oroväckande när en 20-årig kille gör det? Speciellt en gammal vän som man VET att man kommer att träffa igen p.g.a. att vi har gemensamma vänner. Jag tycker inte heller om Dennis speciellt mycket, men inte fan sitter jag och skriver det i min blogg? Okej, nu gör jag det för att jag faktiskt blev lite ledsen över det han skrev.

Han skrev att han tappade förtroende för mig efter otrohetsskandalen eftersom att jag inte svarade ärligt på den frågan när han frågade mig… Men jag ljög för alla för vissa saker vill man hålla för sig själv och för att jag helt enkelt inte litade på honom. Jag litar inte på någon, bara på mig själv. Så saker som jag sagt till andra som faktiskt är ”hemlisar” bryr jag mig inte så mycket om det kommer ut annars hade jag inte sagt dom…

Aja, Dennis ringde mig och tröstade mig och sa att alla gör misstag och att livet går vidare. Han gav även som ett förslag ”Vi kan ta en sistaminuten, bara du och jag. Och glömma allting som har hänt?” Och sen så blir han bästis med Kissie och dissar alla människor han någonsin känt?

Jag behöver inte vara kompis med alla. Jag gillar inte alla jag ”hänger” med, men jag håller käften och är trevlig ändå, för att undvika stela situationer. Och idag när jag gick förbi Dennis så kunde jag inte undgå att säga ”sopa” lite högt. Och det är precis vad jag tycker att du är. En osmidig sopa =)

(Visited 32 times, 1 visits today)

49 Comments

 1. KiZnic november 20, 2010 at 7:23 e m

  Haha okej…..*suck*

  Reply
 2. Anna november 20, 2010 at 7:39 e m

  Har faktiskt lite svårt att fatta vad du skriver, rent språkligt alltså. Du menar att du råkade gå förbi honom på gatan i Stockholm idag och att du då sa ”sopa” med låg röst, eller vad?

  Och vad hade Kissie egentligen med saken att göra?

  Försök skriva med kortare meningar till att börja med. Är ärligt talat jättesvårt att förstå vad du menar i de flesta av dina inlägg pga hur du uttrycker dig.

  Reply
 3. Anonym november 20, 2010 at 7:41 e m

  Vad jobbigt det måste vara att hänga med folk som man egentligen inte gillar…

  Reply
 4. frida november 20, 2010 at 7:45 e m

  SÅ JÄVLA RÄTT. HATA DEN MÄNNISKAN. fy fan kan inte sluta störa mig såfort ja ser en bild på hans fula FACE

  Reply
 5. Anonym november 20, 2010 at 8:15 e m

  alltså snälla när ska du byta design på din blogg!?!?!?!?!?!

  Reply
 6. jacqueline november 20, 2010 at 8:30 e m

  du hängde ju ut kisse för att få fler läsare?

  Reply
 7. aha.. november 20, 2010 at 8:38 e m

  paulina paulina ..paulina…

  sluta hänga ut folk nu, dennis har rätt, du har fel ( som vanligt -.- ) och kissie är väl också hans vän? Precis som alla andra, han har vänner och vem kan få mer ovänner än du ? Du hänger ju ut allt & alla, Ljuger för allt & alla, och det väll klart som fan att man inte kan ha folk som ljuger? Sen så svarade han ju bara på en fråga som en läsare hade ställt, du skriver ju fan 50 rader när du ska hänga ut folk. Bara lägg ner, du äcklar mig. Hela ditt liv är ju fan kaos. Kan se din framtid redan nu, ” Kissies desperata stalker ” sluta skriva om kissie hela tiden, hon bryr sig inte om dig, ” kissie gjorde det ! kissie gjorde så blablabla” Lägg ner, du är ju fan äcklig, Du borde kanske vara lite mer med dessie så att du också mognar lite. Hon har mognat jävligt mycket tillskillnad från dig, och ”Kissie” är bara en ”roll” hon heter Alexandra och pluggar för en framtid, du lever ju fan på grund av en blogg. Vad skulle du gjort utan bloggen ? Vilka vänner hade du haft då ? Inga. Så håll nu käften och skriv inte om andra när du är lååångt ifrån felfri.. LÅÅÅNGT.

  Reply
 8. Jessica november 20, 2010 at 8:44 e m

  Jag förstår dig helt. Dålig stil den mannen har. Fortsätt stå på dig!

  Reply
 9. suck november 20, 2010 at 8:44 e m

  Så vad du säger är att det är okej att hänga ut folk om man är 17 år, som du? För ärlig talat du är den värsta uthängarn av dom alla! Sen att du är mogen jämt utan när du gör nåt dumt, då är du minsann ”bara” 17 år och fortfarande liten flicka! Seriöst, riktigt jävla trött på din stil!

  Reply
 10. lovekissie november 20, 2010 at 8:58 e m

  kissie är bäst ingen protest!!!!!!!!!!!! du är avundjuk på kissie 😀

  Reply
 11. Donna november 20, 2010 at 9:18 e m

  Verkar inte som du har några äkta vänner överhuvudtaget (bortsett från typ Annie?) eftersom alla du umgås med på ngt sätt har svikit dig eller dissat dig för Kissie. Såå..kanske något du behöver fundera på? Det finns nog en anledning till att du inte kan bevara dina vänskaper – man kan inte alltid skylla på andra.

  Reply
 12. my november 20, 2010 at 9:20 e m

  haha, bra skrivet av dig.. 😉

  Reply
 13. Sandra november 20, 2010 at 9:22 e m

  Du som har hängt ut alla dina vänner och borde absolut inte uttrycka dig på detta vis .

  Reply
 14. whatever november 20, 2010 at 10:27 e m

  Haha nya ovänner varje dag. Och lilla gumman, ingen bryr sig om när du skaffar ovänner och söker patetiskt sympati genom bloggen. Du är inget annat en stor misslyckad h*ra. Och lägg för helvete neeer ditt jävla snack om att du har blivit så vuxen och si och så. Att du skriver det i var och varannat inlägg bevisar bara att det är helt tvärtom. Väx upp i huvudet först så kommer det automatiskt ska du se.

  Reply
 15. lidde november 20, 2010 at 10:36 e m

  alla dessa jävla bloggbråk och att alla hänger ut alla! Det är inget personligt mot dig för jag tycker du är grym men asså hela bloggbranschen verkar gå ut på det.

  Reply
 16. Mira november 20, 2010 at 11:02 e m

  Alltså du är typ ”The uthängare”, kungen av uthängarna ja den i bloggvärlden som hängt ut alla. Så där kastade du en stor fet stenbumling i ditt glashus.

  Reply
 17. H november 21, 2010 at 12:27 f m

  Paow du är bäst

  Reply
 18. Annie november 21, 2010 at 12:45 f m

  dennis skrev ju bara sin åsikt och SVARADE på en fråga ditt kräk!

  Reply
 19. sexig_singel november 21, 2010 at 1:54 f m

  haha din lilla horunge,oj vad du ska få stryk när jag ser dig.

  Svar: Öppna ögonen och kom då, om du törs…

  Reply
 20. Anonym november 21, 2010 at 2:29 f m

  HAHAHA är han 20 år? Han ser ut som 12 🙁

  Reply
 21. MS CHANNEL BLACK november 21, 2010 at 6:08 f m

  Varje gång jag går in på din blogg så hänger du ut ngn, alla är sopor och inte värda ett dyft? Mår du verkligen så dåligt i dig själv att du inte kan må bra på något annat sätt än att klanka ner på folk? Jiiises woman, skärp dig!

  Reply
 22. naz november 21, 2010 at 9:15 f m

  KOLLA IN MIN BLOGG, DÄR HITTAR DU SENASTE MODET TILL SUPER BRA PRISER!!

  KOLLA IN MIN BLOGG, DÄR HITTAR DU SENASTE MODET TILL SUPER BRA PRISER!!

  KOLLA IN MIN BLOGG, DÄR HITTAR DU SENASTE MODET TILL SUPER BRA PRISER!!

  KOLLA IN MIN BLOGG, DÄR HITTAR DU SENASTE MODET TILL SUPER BRA PRISER!!

  KOLLA IN MIN BLOGG, DÄR HITTAR DU SENASTE MODET TILL SUPER BRA PRISER!!

  KOLLA IN MIN BLOGG, DÄR HITTAR DU SENASTE MODET TILL SUPER BRA PRISER!!

  KOLLA IN MIN BLOGG, DÄR HITTAR DU SENASTE MODET TILL SUPER BRA PRISER!!

  KOLLA IN MIN BLOGG, DÄR HITTAR DU SENASTE MODET TILL SUPER BRA PRISER!!

  Reply
 23. Sofia november 21, 2010 at 10:56 f m

  KOLLA MIN BLOGG OCH KOMMENTERA GÄRNA! <333

  Reply
 24. Lina november 21, 2010 at 11:43 f m

  kan du sluta hänga ut folk och alltid skriva: okej jag skriver det här för att han/hon såra mig.. Och du hängde ju ut kissie för att få fler läsare, du säger emot dig själv.

  FJORTIS

  Reply
 25. Sofie november 21, 2010 at 11:52 f m

  du gör exakt samma sak.. lol
  förlåt men du äcklar mig

  Reply
 26. Sofie november 21, 2010 at 11:57 f m

  ”Jag tycker inte heller om Dennis speciellt mycket, men inte fan sitter jag och skriver det i min blogg?”

  HAHAHHAHHA

  Reply
 27. Madde. november 21, 2010 at 1:29 e m

  byta design snart?

  Kram! 🙂

  Reply
 28. Ninni november 21, 2010 at 1:53 e m

  HAHA ”Jag tycker inte heller om Dennis speciellt mycket, men inte fan sitter jag och skriver det i min blogg?”
  Så jävla bra skrivet, även om du nu gör det. Well isn’t that ironic!

  Go paow, du är helt fantastisk vad än folk skriver för skit.
  Dom har bara så tråkiga liv! go go go 🙂

  Reply
 29. Susannah november 21, 2010 at 2:00 e m

  LOL! Bete dig, människa. :’)

  Reply
 30. IdaMK- november 21, 2010 at 2:30 e m

  Paulina, jag förstår inte riktigt hur du tänker. Du förstår väl själv att i och med att du skrev den där texten, så är du likadan själv? Jag tycker nästan alltid att du hänger ut en ny person, samtidigt som du skriver att du inte gör sånt.

  Och att säga sopa till honom när han går förbi på stan, hur är det att ”ta det face mot face”. Man kan inte komma med bortförklaringar hur länge som helst, du om någon borde väl acceptera att ingen är perfekt och att folk kör med fula spel?

  Reply
 31. lina november 21, 2010 at 2:31 e m

  dennis är så B , gillar inte han … Verkar som det är kissie som förändra honom? Alla blir så när man umgsås med henne … Eftersom man blir som man umgås :O.

  Reply
 32. Canan zanyar november 21, 2010 at 2:38 e m

  alla kan bah va tyst -.-’
  dennis e en jävla bög som håller på med alla, Och om paow hänger ut alla på sin blogg ere nått problem? dom hänger oxså ut hne fan låt hne vara så jävla omogna!!
  de e den där jävla horan el kis som har förändrat den där dennis fan va ja hatar dom här bloggare, dom ända som e normala de fan Paow hugo & Annagina kenza

  Reply
 33. ??? november 21, 2010 at 2:59 e m

  Det är SJUKT av dig att HELA TIDEN påpeka hur ANDRA hänger ut folk! Du gör MINST samma skit som de andra då! Så hur gör detta dig bättre? BERÄTTA HUR MAN BLIR BÄTTRE PERSON GENOM GÖRA SKIT FÖR DU ÄR EXPERT PÅ DET – TYDLIGEN.

  Dennis får väl vara vän med Kissie om han vill? Vilken vän går runt o säger du får inte hänga med dessa människor..? Kissie verkar inte lägga i sig vilka du träffar, så varför du det? Liksom sådan DUBBELMORAL hos dig – har du nån anning vad det betyder?
  Så många gånger man börja känna lite sympati för dig, men sedan kommer du o påminner att du får hela tiden vad du förtjänar. Har aldrig sett nåns liv där verkligen det är rättvist. ja, han tappade förtroende på dig efter du var otrogen, för trots om Hugo är över det kanske, så har de förändrar vem du är i mångas ögon. Du snackade så mycket skit o våga kalla otrohet för misstag, men du gjorde ett var – för kom ihåg, du låg med NEMO 2 ggr! om du inte fattar första.. då vad var andra för nått? liksom så snälla. om du ska säga dennis är sådan el nån annan är det, se till att du är inte av samma skrot o korn som dem. för de e bla de värst fortfarande.. du är 17 , du borde växa upp nu! folk vid 17 jobbar el gå skolan, du bara driver en blogg om att hänga ut andra o kritisera hur de e ger dig inte tillräckligt. vissa människor är korkade, o du är av dem. finner ingen annan förklaring..

  Reply
 34. Anonym november 21, 2010 at 3:58 e m

  Du litar bara på dig själv?
  Litar man på sig själv efter att man varit otrogen mot den man älskar..?

  Reply
 35. rebecca november 21, 2010 at 4:22 e m

  helt rätt! jag hatar dennis!

  Reply
 36. anna november 21, 2010 at 5:27 e m

  värst vad du klagar..behandla andra så som du sj vill bli behandlad..efter de här inlägget..tror du han lär acceptera dig och respektera dig då? Njaae..tror inte de..

  Reply
 37. Tilda november 21, 2010 at 6:11 e m

  nee du förtänar fan i mig inte en vän som dennis!!

  Reply
 38. Anna november 21, 2010 at 10:02 e m

  Håller med den första Anna ^^ du är inte speciellt bra på att formulera dig.

  Reply
 39. Anonym november 21, 2010 at 11:06 e m

  den riktiga sopan här är DU och inte dennis killen svarade ÄRLIGT på en fråga och du kunde helt enkelt inte acceptera det? och vad har detta med kissie att göra? sist jag kommer ihåg så var dennis vän med ALEXANDRA? och du är ju den värsta av alla när det kommer till att hänga ut folk det e ju dig alla i blogvärlden har ngt emot? som en person sa innan, kolla ba dessie, sjukt mkt bättre än dig, hon har ju fan slutat provocera och mognat upp o skaffat sig en framtid SKILLNADEN från DIG och jag ser nt henne ha problem med ngn i bloggvärlden? det e bara du som alltid hamnar i DRAMA för att du ALLTID skapar det för dig själv, och du har hängt ut kissie, bara för att hon sa sanning till alla andra vilket du nt gjorde HELT SERIÖS VÄX UPP OCH GÖR NÅGOT AV DIG SJÄLV! går du ens i skolan?

  Reply
 40. lotten november 21, 2010 at 11:42 e m

  oooo SNAP! 😛

  Reply
 41. Helene november 21, 2010 at 11:46 e m

  Inte helt smidigt att skrika ”sopa” efter folk om man vill vara den mogna i det hela.
  Och förstår inte riktigt vad Kissie har med saken att göra, han kan nog tänka själv. Förstår om du är bitter över att hon skrev om otrohetsgrejjen så tidigt men strular man med den typen av kille så lär det ju alltid komma ut dessvärre 🙁

  Reply
 42. Amanda november 22, 2010 at 1:22 e m

  AHAHAHAHAHAHAHAAH
  Vänta…
  AHAAHAHAHAHAHAH,

  Läs igenom ditt inlägg igen och se hur ologiskt det här.

  Det du håller på med är så PINSAMT.

  Reply
 43. tina november 22, 2010 at 2:24 e m

  ursäkta, sa du till honom att han inte borde försvara sig i sin blogg?

  det gör ju du… pja… HELA tiden? du skriver långa noveller om folk så fort någon gör dig pissed off.

  det måste vara fruktansvärt att vara så grälsjuk som du är. att bära på så mycket irritation att man måste kräka ur dig allting i sin blogg.

  DU om någon gör bara situationen värre. tror du att folk bryr sig om vad som står i inläggen? det är bara massa ordbajs och skitsnack, och det får inte dig att framstå som en ängen direkt..

  Reply
 44. emma november 22, 2010 at 9:53 e m

  bitch .

  Reply
 45. Sophia november 23, 2010 at 3:20 f m

  Är det inte dags att rannsaka era liv lite när ni inte ens kan berätta era hemligheter för era bästa vänner, för att ni inte litar på dem? Det är ju patetiskt. Om jag hade varit otrogen mot en kille så skulle mina bästa vänner självklart veta om det och stötta mig. Era liv är ju hemska och ensamma.

  Reply
 46. frida zetterlund november 23, 2010 at 10:49 e m

  han förtjänar så mycket bättre vänner än dig.
  om du blev ledsen över hans inlägg, varför skriver du nu så sjuuuukt barnsliga saker? väx upp paow, din inställning äcklar mig.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *