Koh Chang!

Heeej 🙂 Saknat mig? Har saknat er också, men det har varit skönt att pausa lite…

Igår så fick jag något ryck så när jag vaknade så gick jag och bokade biljetter till Koh Chang. Det var typ det enda sättet att få upp Hugo på – genom att säga ”Båten går om 50 min du måste packa”. Annars vägrar han att vakna, hahaha. Han är en riktig sjusovare här nere. Så gissa om jag haft tråkigt på mornarna när jag vaknat typ kl fem…

Hugo och co har ju varit ute och festat/åkt runt medans jag varit så trött så att jag bara legat och sovit.

Igår så åkte vi i alla fall till min ”home town”, Koh Chang, där vi har hus. Dock så bor vi i alla fall inte i huset, utan vi tog in på ett hotell där vi sa att vi ville ha ”extra premium suite”. Och ja, när dom visade oss rummet så trodde jag att dom drev. Först såg vi fyra sängar och bah ”whaaat?”.. Men sen så såg det ut som typ ett rum på ett sånt där knatteläger. Sju sängar, tre handfat två toaletter och tre duschar. Herregud. Nu kan vi alla tre bajsa och dusha samtidigt.. Haha soft! Rummet är väl inte en 10 poängare, men det är jäkligt mysigt. Och stort. Till och med min väska har en egen säng 😀

(Visited 28 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Jonna december 14, 2010 at 5:39 f m

  Hallå! Lonely beach sa vi ju!!!!

  Reply
 2. Matilda december 14, 2010 at 11:19 f m

  Varför bor ni inte i ert hus?

  Reply
 3. elin december 14, 2010 at 1:25 e m

  ååh koh chang, jag älskar det!! 🙂

  Reply
 4. johanna december 14, 2010 at 6:11 e m

  varför bor ni inte i erat hus?

  Reply
 5. Linnea december 14, 2010 at 6:15 e m

  haha niice 😉

  liinneaaz.blogg.se
  liinneaaz.blogg.se

  Reply
 6. L december 14, 2010 at 7:29 e m

  haha, det där rummet har vi också bott i, vi visste inte heller att det skulle vara så många sängar där inne osv!:D

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *