Lite bilder från igår


Bloggtimes. Jag och älskling!


Sen så gjorde vi fiskspa.


Var ute och kollade läget 😀


Tog en drink vid stranden 🙂

(Visited 30 times, 1 visits today)

29 Comments

 1. Sara december 14, 2010 at 5:55 f m

  Din fula pantade fuckface, Ta reda på lite fakta innan du tro dig sj vara Einstein.
  Självmordsbombare har inget med islam att göra! Så långt ifrån islam som möjligt! Islam är en fredlig religion typ som bibeln.Inte fan står det i bibeln att man får spränga upp sig själv i bitar, vad får dej då att tro att man får göra det i Koranen Dra inte alla över en och samma kam. Det är förfärligt det som hände och det var inte OK lika mycket som du har hat mot det TRO MIG det har vi resten också! Om inte mer. för tack vare såna idioter smutskastas vår religion! Såna psykopater går emot allt som har med islam att göra. Det var som när det bildades en sekt i usa för inte så jätte många år sen där det var religiösa kristna som låg med familjemedlemmar tror pappan var en präst också! Man fattar ju att det inte hade nått med kristendom att göra, utan att det var sjuka människor som på nått sätt hade hittat på sin egen lilla religion! Lika mycket som du jobbar kämpar och betalar skatt, gör vi andra skötsamma invandrare också! För inte så jätte länge sen hade vi den nya ”lasermannen” på spring i malmö som sköt hej vilt mot invandrare, tror att två av dom till och med dog! Det är inte OK d heller. Som sagt alla ÄR INTE LIKA. Det finns mycket invandrare som hjälper till och gör nytta i det här landet, sen så finns det säkert mkt skitstövlar också likaså svenskar! Lika mycket detta påverkar dig, påverkar detta oss också. Som sagt så är Sverige delad i många kulturer och ursprung vem ÄR svensk och vem ÄR inte? Inte upp till dig att avgöra i allafall. Självmordsbombaren riskerade allas liv från svenskar till svenskar med ett annat ursprung. Om alla bomber skulle exploderat skulle det slutat upp tragiskt! Thank god att det inte gjorde det! Många människor kunde dött, Svensk som invandrare= MÄNNSIKOR!!!! Du borde plantera lite kunskap i din lilla ärthjärna!

  Svar: Det gläder mig att du tycker att det var en idiot, men tyvärr så var han muslim, om än en extremist, så du kan inte förklara bort religionens betydelse. Du tycker inte alla som spränger sig runt om i världen och dödar tusentals oskyldiga är muslimer, men det tycker dom själva…

  Religioner av alla slag får människor att göra tokiga saker, det ena värre än det andra, men man ska ha rätt till sin tro, men bara om den inte skadar andra.

  Reply
 2. saga december 14, 2010 at 7:44 f m

  fiskspa…euuw 🙁

  Reply
 3. J december 14, 2010 at 8:27 f m

  PAOW – FIXA DINA BILDER!

  Ser helt hopptryckt ut! Ser helt konstigt ut!

  Skitråkigt på annars en sån jättebra blogg!

  Reply
 4. Maria december 14, 2010 at 8:43 f m

  HEJ LÄS MIN BLOGG

  OM PARTY LIVET I VANCOUVER, CANADA!

  Reply
 5. emma december 14, 2010 at 9:20 f m

  vad roligt att vara ut och resa 🙂

  Reply
 6. Helenaa december 14, 2010 at 9:59 f m

  DU ÄR SÅ PINSAMT KORKAD!

  Jag vill klargöra några saker:

  •Det finns extremister i alla religioner och alla är lika farliga. De säger att de handlar i religionens namn, men det har ingenting med religion att göra. En extremist är ”en individ som tolkar sin tro bokstavstroget och strävar efter att tillämpa religiösa texter ordagrant.” Eftersom det i Islam är totalt förbjudet att ta sitt eller någon annans liv kan man inte ens kalla den här mannen för extremist. Han är en av många människor som använder sig utav påhittade lagar. Människor som han är unga och svaga. De utnyttjas, vilseleds och hjärntvättas av andra människor som känner ett hat mot världen. Dessa svaga människor används som verktyg för att sprida död och förödelse av människor.

  •Några andra synonymer för terrorist är ”sabotör” och ”våldsverkare”. Man använder sig av terrorism (särskilt mot civila) för att tvinga fram politiska eller andra typer förändringar. Detta har ingenting med religion att göra och borde därför inte förknippas med islam och muslimer.

  •För att återgå till ämnet i den första punkten: Enligt Islam, och de andra abrahamitiska religionerna, är självmord en av de allvarligaste synderna man kan begå. Gud är den ende som kan bestämma över liv och död. Allah säger i Koranen ”Döda inte er själva! [Glöm inte att] Allah har visat er stor nåd! Den som begår sådana orättfärdighet skall Vi låta plågas i ett flammande bål. Detta är lätt för Allah.” (4:29) och ”För den som avsiktligen dödar en troende är straffet helvetet, och där skall han förbli till evig tid; Han skall drabbas av Guds vrede och Gud skall fördöma honom och utlämna honom åt det svårast lidande.” (4:93)

  •Enligt europol utfördes mellan åren 2006-2009 sammanlagt 1770 terrordåd i Europa. Islamister låg bakom 0,34 procent. alltså 6 av attackerna. Resten, det vill säga 1764, har inte någon som helst koppling till Islam. I Amerika visar FBI’s statistik att muslimer har begått 6% av terrorbrotten begångna mellan 1980-2005 i USA.

  Med det vill jag säga att man ska sluta dra alla över en kam. Att säga att alla muslimer är terrorister är som att säga att alla svenskar är mördare eftersom Anders Eklund mördade Engla. Det är inte så konstigt människor tror att terrorism, hedersmord och självmordsattentat har med islam att göra eftersom media målat upp den bilden. När en svensk dödar massa människor i Malmö kallas han en ”ensam galning” men när en invandrare skadar några kallas han ”terrorist”.

  Islam betyder fred, och alla muslimska föreningar är totalt emot det han gjorde. Han blev utslängd från sin moské i Luton där han bodde för att han hade för extrema åsikter. Den här mannen hade av någon anledning ett stort hat inom sig. Han var svag och visste inte hur han skulle hantera det så han såg sin handling som en enda utväg, därför borde han varken kallas för extremist eller terrorist. Han är precis som alla andra människor som tar andras, eller sitt liv, psykiskt sjuk.

  Reply
 7. Helena december 14, 2010 at 10:00 f m

  Jag vill klargöra några saker:

  •Det finns extremister i alla religioner och alla är lika farliga. De säger att de handlar i religionens namn, men det har ingenting med religion att göra. En extremist är ”en individ som tolkar sin tro bokstavstroget och strävar efter att tillämpa religiösa texter ordagrant.” Eftersom det i Islam är totalt förbjudet att ta sitt eller någon annans liv kan man inte ens kalla den här mannen för extremist. Han är en av många människor som använder sig utav påhittade lagar. Människor som han är unga och svaga. De utnyttjas, vilseleds och hjärntvättas av andra människor som känner ett hat mot världen. Dessa svaga människor används som verktyg för att sprida död och förödelse av människor.
  •Några andra synonymer för terrorist är ”sabotör” och ”våldsverkare”. Man använder sig av terrorism (särskilt mot civila) för att tvinga fram politiska eller andra typer förändringar. Detta har ingenting med religion att göra och borde därför inte förknippas med islam och muslimer.
  •För att återgå till ämnet i den första punkten: Enligt Islam, och de andra abrahamitiska religionerna, är självmord en av de allvarligaste synderna man kan begå. Gud är den ende som kan bestämma över liv och död. Allah säger i Koranen ”Döda inte er själva! [Glöm inte att] Allah har visat er stor nåd! Den som begår sådana orättfärdighet skall Vi låta plågas i ett flammande bål. Detta är lätt för Allah.” (4:29) och ”För den som avsiktligen dödar en troende är straffet helvetet, och där skall han förbli till evig tid; Han skall drabbas av Guds vrede och Gud skall fördöma honom och utlämna honom åt det svårast lidande.” (4:93)
  •Enligt europol utfördes mellan åren 2006-2009 sammanlagt 1770 terrordåd i Europa. Islamister låg bakom 0,34 procent. alltså 6 av attackerna. Resten, det vill säga 1764, har inte någon som helst koppling till Islam. I Amerika visar FBI’s statistik att muslimer har begått 6% av terrorbrotten begångna mellan 1980-2005 i USA.

  Med det vill jag säga att man ska sluta dra alla över en kam. Att säga att alla muslimer är terrorister är som att säga att alla svenskar är mördare eftersom Anders Eklund mördade Engla. Det är inte så konstigt människor tror att terrorism, hedersmord och självmordsattentat har med islam att göra eftersom media målat upp den bilden. När en svensk dödar massa människor i Malmö kallas han en ”ensam galning” men när en invandrare skadar några kallas han ”terrorist”.

  Islam betyder fred, och alla muslimska föreningar är totalt emot det han gjorde. Han blev utslängd från sin moské i Luton där han bodde för att han hade för extrema åsikter. Den här mannen hade av någon anledning ett stort hat inom sig. Han var svag och visste inte hur han skulle hantera det så han såg sin handling som en enda utväg, därför borde han varken kallas för extremist eller terrorist. Han är precis som alla andra människor som tar andras, eller sitt liv, psykiskt sjuk.

  Reply
 8. Maria december 14, 2010 at 10:36 f m

  Gör inte det ont när fiskarna äter på ens ben:P?

  Reply
 9. Veronica december 14, 2010 at 10:41 f m

  Vilken fin klänning!! 🙂 var har du köpt den? 🙂

  Reply
 10. Matilda december 14, 2010 at 11:17 f m

  En liten undran; Varför har Hugo alltid keps på sig? Tufft eller?

  Reply
 11. Daniel december 14, 2010 at 12:40 e m

  När ska Hugo sluta göra peacetecken på var och varannan bild???

  När man var 12 tyckte man det var kul men har han inte lämnat det stadiet?

  Vet inte varför jag stör mig så mycket på det men gör det iaf…

  Reply
 12. Emelie december 14, 2010 at 12:59 e m

  Så fina ni är! 🙂
  Jag & Min pojkvän drar till Thailand på onsdag bara han och jag, ordna upp vårat förhållande som varit på glid ett bra tag, så vi passar på att komma bort från allt och börjar om på nytt där nere, ska bli så skönt! så underbart att vara kär & framförallt att resa bort tillsammans!

  Hoppas ni har de bra där nere! 🙂

  Reply
 13. Lotta december 14, 2010 at 4:04 e m

  Hörde att din plastmamma är en thai-tjej! Haha, du umgås ju nästan bara med invandrare! Din gay-kompis skulle inte ses med blida ögon av SD heller (och KD är ju ett parti som i Kristendomens namn är emot att homosexuella ska få gifta sig). Var det för att din pappa inte fick nåt i Sverige som han var tvungen att importera en thai-brud? Hoppas att han kollar upp sig för könssjukdomar, för många thai-tjejer har ju varit prostituerade innan de ”köps” av gubbar från rikare länder.

  Svar: Jo du, du kanske skulle läsa på lite själv. Vem badar i fördomar nu tro? Som sagt, jag har väldigt många invandrare och homosexuella som vänner för att jag gillar dom och dom gillar mig. Vad du inte fattar är att det inte är detta som är den viktiga frågan utan vad man gör, hur man agerar. Du har ju inte lite fördomar om thailändare heller…

  Reply
 14. angelina december 14, 2010 at 4:07 e m

  måste bara säga att du är jävligt ful och din panna daaaaaamn vilken stor din pojkvän playar bara dig och en sak till jag låg med han när ni va tsm

  Reply
 15. Sanna december 14, 2010 at 5:25 e m

  funkade fiskspa ? va det läskigt när dom åt på ens fötter ?

  Reply
 16. Katarina december 14, 2010 at 6:15 e m

  Hahaha jag gjorde också fiskspa i thailand idag 😛 det va sjukt obehaglit i början men sen kittlades det bara lite 🙂
  Paow du har den BÄSTA bloggen just nu !!

  Reply
 17. Linnea december 14, 2010 at 6:16 e m

  du & Hugo e så sööta tsm <3

  liinneaaz.blogg.se
  liinneaaz.blogg.se

  Reply
 18. Emmelie december 14, 2010 at 9:19 e m

  Hej Paow! 🙂
  Jag behöver lite kläd advice, och känns som du är den perfekta att fråga, Vilka sidor på nätet skulle du rekommendera som har fina fest klänningar/toppar,. Hoppas du svarar
  puss.

  Reply
 19. Paula december 14, 2010 at 10:03 e m

  mysigt!

  Reply
 20. Ebba december 14, 2010 at 10:27 e m

  Ååååh ! känner igen stället 😛 guud va jag saknar koh chang :/

  Reply
 21. sandra december 14, 2010 at 10:45 e m

  Jag tycker om att läsa din blogg men en del åsikter undrar jag över. Kan du vara raar och titta på wikiliks dokumentären så kanske du ändrar åsikt. Ha det bra

  Reply
 22. melinda december 15, 2010 at 4:30 e m

  hejj , 🙂 vart i thailand är du någonstans? 🙂 ska dit om några dagar

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *