Eftersom jag fortfarande mår dåligt och kan knappt äta. Spydde nyss. Fast det kom bara vatten. Buhu.. Men jag känner mig i alla fall piggare idag än igår.

Så kom pappa hit med saker som är milda för magen såsom barnmat, varma koppen, vindruvor. Och nu tror ni säkert att jag följer Kissies diet. Nej nej ingen fara med det.. Men just nu så väger jag 44 kilo. Så jag har alltså gått ner två kilo genom att tömma kroppen på alla sätt som går (haha) skrämmande.. Måste äta upp mig lite. Men jag mår så illa. Okej nu ska jag inte waina.

Pappa sa också att barnmat aldrig sålt så bra och att dom måste beställa in nästan dubbelt så mycket på två av hans affärer (dom som ligger inne i stan). Sjukt att så många följer Kissies diet genom att käka barnmat. Skärp er nu snorungar!!

Så här ser jag ut idag. Orkade fixa mig trots att jag mår skit..

Diet-times! Not..

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Lunch på Sturehof med Janne Alexandra Nilsson - Pink nails and coffee Alexandra Nilsson - Badat med hundarna i Sigtuna Alexandra Nilsson - Jag är så redo för hösten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *