Fick kommentarer som ”vad fan har du på dig?” ”har du ens klätt upp dig” ” Hur fan tänkte du här?”.

Jag tänkte inte alls, utan jag fick lite inspiration av hon Blair i Gossipgirl (vet inte vad hon heter egentligen?) så jag tog på mig något klassiskt som jag visste att ingen annan brud skulle ha. Jag klädde mig i kostym typ. Fast jag hade svarta tighta byxor, svarta klackskor svart kavaj och ett vitt linne. Det funkar till allt och är alltid ett säkert kort. Eller vad tycker ni?

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Caroline Roxy - LA bound Caroline Roxy - Mixin it up

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *