Fick kommentarer som ”vad fan har du på dig?” ”har du ens klätt upp dig” ” Hur fan tänkte du här?”.

Jag tänkte inte alls, utan jag fick lite inspiration av hon Blair i Gossipgirl (vet inte vad hon heter egentligen?) så jag tog på mig något klassiskt som jag visste att ingen annan brud skulle ha. Jag klädde mig i kostym typ. Fast jag hade svarta tighta byxor, svarta klackskor svart kavaj och ett vitt linne. Det funkar till allt och är alltid ett säkert kort. Eller vad tycker ni?

Posted in: Livsstil

You might also like

Hedda Dibinger - district môt Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - I've got a feeling Caroline Roxy - Vibin' Caroline Roxy - Skincare Skincity

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *