God morgon på er!

Heej… Vaknade för ett par timmar sedan här hemma hos Fridahs pojkvän. Han har lagat pannkakor och satt på Solsidan till oss. Vilken gentleman Fridah har. Tänk om man hade en sån där hemma. Fast gentlemännen är ju typ utdöda.

Nu ska jag åka in till stan för att möta upp Ellen och hennes dejt, vi ska titta i stan och sen ska jag åka hem till Stocholm har jag bestämt. Ellen ska till Vingåker men jag vill verkligen hem känner jag.. Nu ska jag dra in till Nordstan. Ses där 🙂

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Att sluta följa vänner på Instagram Alexandra Nilsson - Detta behöver du för att lyckas med träningen i sommar! Alexandra Nilsson - Gifts Alexandra Nilsson - Red dress

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *