God morgon på er!

Heej… Vaknade för ett par timmar sedan här hemma hos Fridahs pojkvän. Han har lagat pannkakor och satt på Solsidan till oss. Vilken gentleman Fridah har. Tänk om man hade en sån där hemma. Fast gentlemännen är ju typ utdöda.

Nu ska jag åka in till stan för att möta upp Ellen och hennes dejt, vi ska titta i stan och sen ska jag åka hem till Stocholm har jag bestämt. Ellen ska till Vingåker men jag vill verkligen hem känner jag.. Nu ska jag dra in till Nordstan. Ses där 🙂

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Josephine Qvist - SKOLSTART OCH EN JÄVLA MASSA ANDRA STARTER Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *