Ja, ett hett ämne är ju minst sagt Josefin Craafords kanske lite klumpiga tal och ord under Finest Awards.

Jag säger inte att jag tyckte att det var okej av henne att säga vissa saker, men vi alla har olika humor. Dessutom lär hon ha varit ganska nervös, tänk er själva att ställa er upp på en gala inför tusen åskådare och försöka hitta något att prata om och som intresserar alla. När man blir nervös kan man säga saker, gärna vara lite hård och slänga ur sig ord som kanske egentligen inte var meningen att bli formade på det sättet. Jag vet själv hur det är, man är nervös och försöker skoja till det och vara rolig och så blir det bara fel… Nu kommer ni säkert skriva ”men varför ställer man upp på en sån sak om man inte kan hantera situationen”.

Det är olika för varje gång man står på en scen, ibland blir det bara inte bra och nervositeten tar över hand. Man vet aldrig hur nerverna reagerar. Jag tror det var nerverna som spelade henne ett spratt. Hon är ju en snäll tjej egentligen och jag tror inte alls det var meningen. OCH till det viktigaste – tänk er in i Josefins situation nu, att få läsa allt skit som skrivs om henne överallt. Jag vet, det är synd om dem som blev ”attackerade” också, men hon har fått tagit tillräckligt mycket skit nu. Jag tror hon har förstått poängen! Tror inte ni? Sluta snacka om det där nu och gå vidare! Det är fan mobbning! Man lär sig av sina misstag. Vi är alla bara människor!!! Jag hoppas ni förstår vad jag menar. Jag är inte på någons sida. Vi har alla sagt och gjort saker som bara blev fel och pannkaka.

Nu ska jag sova på tåget, en himla tid kvar till Stockholm…
Skulle egentligen åkt till Vingåker, men jag är så trött nu och har inte duschat och sovit dåligt.
Det enda jag vill ha nu är min säng och min Hugo.
Åker nog hem till Ellen på onsdag istället, hon ska snacka med en fotograf vid namn Joachim Bago så ska vi ha en fotosession tillsammans. Kul ju! Älskar att ta bilder!

Här är två bilder han tagit på Ellen:


Posted in: Livsstil
Kommentarer (82)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *