Godmorgon på er!

Godmorgon på er! Vaknade för ett litet tag sedan men är fortfarande huuur trött som helst. Ska strax hem till mig och hämta träningskläder sen blir det av till gymmet. Jag måste dit nu! Nu jävlar kastar jag ciggen och allt det goda åt sidan i ett par veckor och kör stenhårt! Nyttigt är gott! * peppar mig sjäv!*

Jag skulle vilja komma i den här formen typ. Ge mig tre månader typ. Man ska aldrig syfta på en form man aldrig kan komma i eftersom alla ser så olika ut i kroppen. Ska fan hålla mig nu. Nu fokuserar vi rumpa axlar & kondtion för det mesta.

Posted in: Träning

You might also like

Alexandra Nilsson - Kontrasterna Alexandra Nilsson - Veckans planer.. Alexandra Nilsson - Svar på tal! Alexandra Nilsson - Sommarkvällar när dom är som bäst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *