En ytlig version.

Sitter i sängen med datorn på magen mitt i natten. Vill gråta för att jag tycker synd om mig själv. Gråter lite, men undrar snabbt varför jag gråter igen? Går in och dushar och tittar på kl. Va är kl redan 5 ? Ställer mig och posar i underkläder framför spegen. Går till datorn och lägger in bilderna. Fan vad snygg jag är! Lägger ut bilderna i hopp om att få posetiv respons. Och det får jag. Vill ta fler bilder. Slutar att äta och gillar det jag ser i spegen. Tycker att smalt är vackert men det kan jag inte skriva ut. Jag kan inte skriva ut att det är värt att sova 15 timmar per dyng och må illa resten endast för att se ut såhär. Det är fult att tycka att man själv är snygg men jag gillar att sola soalrium , tycker att det är snyggt att vara run. Jag tycker att blondt hår är snyggare en brunt bara för att alla bimbsar i High School filmerna har det. Jag vill vara krorkad och skylla på andra saker när jag säger korkade utlåtanden.  Men det är trots allt okej – jag är bara 15 jag kan skylla på min ålder.

Jag erkänner mig själv som en vilsen fjortis.


Sitter i samma säng 3 år senare. Klockan har precis passerat 23.00 och jag är redan trött. Tänker att det är farlig att sola solarium, jag vill ju inte ha cancer och dö i förtid. Försöker att träna så ofta jag kan och äta rätt. Att vara hälsosam är mycket snyggare än size 0. Tar kort på mig själv i spegen och tänker helt ok brud! Vill lägga ut bilderna i hopp om posetiv respons. Men gör det inte, never aldrig i livet. Jag vill ju inte att folk ska tro att jag har bekräftelsebehov. Vill gråta men gråter inte. Vet att jag inte har någonting att gråta för, jag vet att det finns folk som har det värre. Tittar mig i spegen igen. Det är såhär jag ser ut. Just deal with it. Vill skriva att jag känner mig rädd liten och ensam. Men istället så förväntas jag att vara andra tjejers klippa. Får inte svika förtorendet många har för mig. Vill lägga ut den lättklädda bilden igen. En hälsosam jag. Jag vet att man är snyggare utan kläder, natruligt är vackert eller hur? Fast egentligen så tycker jag att bimbotjejen Katie Price och Kat Von D är mycket snyggare än t.ex kurviga Jessica simsson. Jag tycker tt Lindsay Lohan var mycket snyggare med ätstörningar. Men det kan jag ju inte erkänna. Det ger en snevriden bild av det vi kallar verklighet. Verkligheten är inte så vacker som vi tror. Men jag vill ju inte att folk ska tro att jag är omogen. Nu sitter jag här – nästan vuxen och livrädd. Jag kan inte skylla på min ålder längre. Vart är jag nu?

Det är här jag är just nu. Den personliga utväckling kan vi ta sedan.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (152)
 • kim larsson

  bra skrivet paow. inte för jag är direkt ett fan av dig, och inte en anti-paow heller. du får försöka göra så gott som du kan,
  som jag ser det har du två val:
  antingen gör du de du vill, lägger upp lätt klädda bilder, skriver de du tycker om andra men då får du ta kritiken andra ger dig och konsekvenserna som kan hända. men som sagt, alla tycker olika, alla är olika. något ALLA borde redan ha fattat vid det här laget.

  eller så lägger du inte upp lätt klädda bilder, kollar dig i spegeln men visar inte blogg läsarna det, skriver det blogg läsarna vill höra istället för att du skriver dina egna åsikter och dina enga tankar och du kanske inte trivs med dig själv.

  ditt val, dina handlingar, dina konsekvenser.
  men som sagt, bra skrivet!

 • Stina

  Du är jättefin Paulina! Plus, du verkar vara en himla go tjej också! 🙂

 • Evelin

  Galet starkt sagt.
  Kunde inte uttryckt det bättre själv.

 • Anna

  Du är vacker paulina, jag beundrar dig!

 • ella

  du är super fin, skulle kunna döda för din kropp. be proud <3

 • ´N

  bra och djup text gillar den starkt, du borde skriva så här oftare =)

 • Elin

  Du är jätte fin Paulina. Av det jag vet så är du det på både insidan och insidan! Var stolt över dig själv och den du är!

 • mari

  you look so beautiful.and you have an amazing body. i love your boobs. you look today so much better. go on with you life like that. enjoy it for you, not for others. you are the one who have to be happy! we’ve only one life, so make the best of it..

 • suck..

  Jag förstår inte riktigt dethär inlägget!När jag började läsa inlägget tänkte jag yes!Ett litet hopp om att någon bloggare nu kommer skirva att ätstörningar är farligt och inget att beundra,och att kurvor är finare men endå så skriver du att du tycker lindsey lohan var snyggare med ätstörningar och endå skriver du att smala tjejer ät snyggare än tex jessica simpsom som har kurvor.Men du skriver med att du inte vill ge en snevriden bild av verkligheten!Men nu är det jag som sitter här osäker för att det enda jag kan tänka på just nu är,JA!Lindsey lohan såg ju snyggare ut med ätstörningar och sitter och kollar på dom bilderna överst där du är sjukt smal och tänker att jag ska äta lite mindre imorgon för att jag vill okså se så smal ut.Jag har själv anorexia och nu ekar just allt dedär i mitt huvud.Så jag vet inte riktigt vad du ville komma fram till med denhär texten,för det kan knappast vart att man ska trivas med den man är.

 • Karro

  Fan vad dålig du är på svenska, gå tillbaka till skolan idiot.

  Och dessutom heter det SPEGELN inte spegen. -.-

 • Lotten

  Håller med dig i att Katie Price är skitsnygg, men hon är ingen bimbo som man kan tro. Kolla Youtubeklipp med henne och du får se att hon är riktigt smart och vet precis vad hon gör. Däremot verkar hon känslomässigt avtrubbad och kall, men hon är som sagt smart, jobbar hårt och vet vad hon gör.

  I övrigt håller jag också med dig om att man i Sverige inte får skriva ut vad man egentligen tycker eftersom folk då ska hacka på en för att vara ”politiskt inkorrekt”. SUCK, typiskt stela jävla sverige där man inte få ha sin egen åsikt. Därför tycker jag Kissie är en bra bloggare: hon säger vad hon tycker rakt ut och backar inte utan står för det,MEN; så har hon också dragit på sig svenska folkets hat eftersom hon vågar stå för sin åsikt. Tja när hon inte skyller på sitt ”alter-ego” då, men ändå.. modigt gjort.

  Tycker det är sjukt bra av dig att ta upp detta i bloggen, mer sånt åt folket! THEY DESERVE IT!

  Puss på dig kära Paow och du gör ett bra bloggjobb. keep it up, gurlfriend!

  Ps: Du SER jvligt bra ut, inte bara du som tycker det. Bra klädsmak också. 🙂

 • rädd_14

  Stark och fin text. go girl! Beundrar dig verkligen. Känner igen mig som in i helvete på något sätt, men jag vet inte riktigt hur. Sitter här och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Varför gråter jag? Vet inte ens varför jag skriver den här kommentaren..?

 • rädd_14

  Stark och fin text. go girl! Beundrar dig verkligen. Känner igen mig som in i helvete på något sätt, men jag vet inte riktigt hur. Sitter här och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Varför gråter jag? Jag hatar min kropp, hatar mitt liv, hatar allt. Händer inte ett piss. Inte en dag i veckan. Har inte ens gått på en fest. Hatar jävla Göteborg. Hatar jävla Östra centrum. hatar jävla Kålltorp Vet inte ens varför jag skriver den här kommentaren..?

 • Paow fan

  Hej Paow du e super fin å duktig nu har jag startat en blogg om mitt spänande liv som tjackis
  Läs å länka gärna till mig så länkar jag till dej

  Du behöver inte va hungrig Tar man affe så blir man smal jag låvar!
  Å man slipper hungern man e pigg å orkar träna mkt mer..

  Du har så fina kläder jämt, jag hittade nåra schyssta grejer i grovsoperna för ett tag sen som skulle passa dej, jag skänker dom till dig för du e så go
  Skriv din mejl adress så får du dom av mej

  Puss

 • madde

  vill borja med att saga att jag laser dem flesta bloggar bara for att. mest for att jag e uttrakad 25 aring och lite kul lasning lixom. hade sjalv jaaavligt daligt sjalvfortoende nar jag var 14, har faktiskt vart nara att ta sjalvmord 2 ggr.. meen.. att jag var for smal, hade inge kurvor. knde ga hem och grata mig sjalv tills somns for att jag hade inga brost rumpa eller lar. och jag var redo att ta mitt liv. hade jag inte genom aren vart duktig, lr forlat grymt bra pa att lart mig att inte grata, hallt tillbaka tararna over detta problem, hade jag formodlige suttit och bolat nu.
  iaf. modigt gjort.. och arligt ! alla har vi, speciellt tjejer.. daligt sjalvfortoende over nagot.. om vi anda kunde vara arliga :)och stotta varandra.
  jag onskar att jag den 25 ariga kunde saga til den 14 ariga tjejen som sitter i sitt rum med sin mammas rakblad redo att ta sitt liv.. att vara smal och itne ha kurvor ar helt ok, vad an manniskor runt omkring sager. for det hade sparat mig sa mycket sorg och jag hade kunnat fokuserat mig pa andra saker 🙂 gud vad skont ! det vad ditt inlagg fick mig att tanka pa, hur manga ar inte i din situation eller min just nu? jag tror att du kan ga sa mycket mer pa ditt inlagg, starta diskution! fa tjejer att oppna sig.. for manga laser inte bloggar pga boredome.. som du vet sjalv.. dags att ta itu me detta.. ditt inalgg gav mig iaf bade sorg och gladje.. hoppas bara att alla som laser detta borjar inse att du duger som du ar.. lat det inte ta 10 ar att inse det.

  tack.

 • kikki

  Bara till att älska bloggen. Men undrar om ni som läser detta har lust att offra en röst på min systers son! 🙂
  Hennes blogg är: http://idajasmine.webblogg.se/

  RÖSTA HÄR: BILDEN KOMMER UPP DIREKT: 🙂

  http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=41499

 • ...

  Hur kan du skriva att du inte lägger ut lättklädda bilder? om man kollar på din blogg nu dom senaste månaderna har du ju fler lättklädda bilder än innan!

 • melina

  hur bra sagt som helst! du har verkligen mognat med åren 🙂
  den där texten gjorde min dag. tack för det!!!!!!!!!!!! puss

 • sara

  vadå helt ok BRUD?

  DU E PERFEKT!!!! DU SÅ VACKER & HAR DEN SNYGGASTE KROPPEN!

 • Amanda

  jag tycker du är underbart vacker.
  Tänk så många som har dig till sin förebild.
  Bra skrivet, va bara den du är för det är du bäst för.
  du är bäst när du säger vad du tycker, det ska du forsätta med.
  .
  Din blogg är underbar 😀
  Din klädsmak är också bäst.
  Var nöjd över dig Paow! <3

 • annasara

  Tror många känner igen sig där, eller i alla fall jag.. Vet inte hur ofta jag skulle vilja ta en mer lättklädd bild bara för att få se om jag duger..

  Du är jätte fin! Kram

 • lovisa

  Fan vad vi är lika. Jag tänker samma.

 • annasara

  TIPS!

  Vill DU ha fler bloggläsare? Bli med lem här, snabbt, enkelt, gratis och det funkar såklart 😀

  http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=aannasara

 • klara

  Paow! Jättefint skrivet. Jag tycker du är jättevacker, utan tvekan.

  Kram Klara

 • Paullina

  Du är finare och bättre än kissie!
  Du ska alltid vara nöjd med dig själv, för det är du värld.

 • Ellinore Sånge

  Riktigt bra skrivit! Och du är size 0 nu med, en snyggare variant med kurvor! Men dock size 0! 🙂

 • anonym

  Jag tycker att du helt klart ska vara nöjd med dig själv, du är riktigt smal och har en fin kropp!
  Jag är riktigt avundsjuk på dig!
  Men självklart mår du väl också dåligt även om du nu är en förebild för massa människor så visst, men ALLA får må dåligt, det är naturligt. Jag håller också med om att det är naturligt att vara i underkläder, det är ju så alla ser ut (alla är ju olika, men du fattar) och visst om man är kurvig eller smal, fet eller platt det spelar inte så stor roll, alla vill väl ha en modellkropp (som du) men istället för att klaga, så har man två val..
  Antingen gör man något åt det eller så accepterar man sig själv. Och vissa kanske tycker det är snyggt att vara kurvigare eller något sånt, alla tycker ju olika och det är ju det som gör världen så j*vla bra! Alla är olika och tänker olika och det gillar jag!
  och förresten Paow så om någon kritiserar eller säger något dumt till dig så är det bara för att de är så j*vla avundsjuka! Det har jag lärt mig..
  Kram från en tjej som tycker du verkar riktigt go i bloggen och säkert i verkligheten också!

 • Emma

  Så jäkla bra skriver Paow! I´m just the same.

 • nina

  Fan vad härligt att äntligen se någon i bloggvärlden som skriver vad den tycker och känner!
  Riktigt bra skrivet, du är stark.
  ojuste fuck kritiken, alla har något att bli kritiserad för vafan 😉
  btw du har grym kropp

 • Therese

  Bilden med tuttarna va ju lite too much..?

 • jessie

  älskar din ärlighet i detta inlägg och det faktum att duh skriver sånt man sällan hör från dig. Läser inte din blogg alltför ofta men de gånger ja halkar in på den blir ja alltid positivt överaskad fortsätt som du gör och strunta i alla andras dumma åsikter. Den enda som räknas är du själv och vi människor lägger alltför mycke tid och energi på alla andras åsikter. ha en bra dag mvh jessie

 • Filippa

  Väldigt bra skrivet Paulina. Du verkligen växer i mina ögon.

 • Lina

  Du är lik Nanne Grönwall!! 🙂

 • SARA

  du är grym paow <33

  kolla in denna tjejs blogg.
  hon är coooooool och gör egna handsmycken.
  säger exakt vad hon tycker. riktigt cool stil

  http://fannyfalkens.blogg.se

  //SARA 😀 D;:D:D

 • Maja

  Bra skrivet Paulina! =) Tycker att du ska skriva sådär oftare, du är verkligen duktig på att skriva djupa texter!
  puss!

 • Jessica

  Jag tror att det är en bra iniskt av dig att inse att de flesta känner sig ensamma och vilsna. Människan är lättpåverad av det som sker runt omkring oss. Jag tror att et är viktigt att förstå att ingen av de där visionerna gör oss lyckliga, varken size 0 eller nya kläder men det är är ett bra sätt att döva den insikten.

 • SOFIA

  Blir så ledsen när du skriver så här. Kommer nu försöka hinna skriva en positiv kommentar varenda dag! För sådär ska du inte känna. Du är prefekt som du är och positiv respons ska du få i mängder! PUSS OCH KRAM, Sofia

  *DU är otroligt fin!*
  KISSIE bitch kan ta sig i arslet!

 • Anonym

  du är jätte vacker! det r fint och ha hög panna an ingen panna alls hehe jag vet att du inte har skrivit något om det här men whatever du är bra 😀

 • Stella

  Du är en väldigt fin tjej.

 • Danielkl.com

  Du är bra som du är! =D Var nöjd med dig själv!! =)

 • Hellou Vicky

  Håller med dig om ganska mkt saker du skriver, You go PAOW! Älskar de att du vågar vara ärlig, du verkar våga vara dig själv i bloggen!!! <3 Du är så vacker, dina ögon är underbara och din kropp, GOSH! Love it!

  By the way, jag är 21 år (född 89) men känner mig fortfarande som en fjortis, och betermig som en också ganska ofta, men jag har inte brottom med att bli vuxen! 😀

  Fast när jag va 14-15 då tyckte jag att jag var sååå vuxen och försökte "spela vuxen" och allt va ba så "barnsligt" ..

  Jag kanske har ålderskris? aja whatever 😀
  —————————————————————–

  Ps. Onks täällä muita suomalaisia? Jos on nii käykää tsiiga mun suomalainen blogi, jos siis kiinostaa 😀

 • moa

  Älskar du hästar precis som jag? Gå in på min blogg och få tips och ideer!
  mmooiiiss.myshowroom.se

 • Sara

  Du är fin som du är! Och de är farligt att inte äta. Att sluta äta är ingen lösning och verkligen inget man ska sluta göra. Man måste kämpa för att vara fin och man kan äta rätt och träna och bli lika smal som att inte äta. Att sluta äta är bara en billigare och lättare väg, MEN fel väg. Och ja, många kanske tycker att de är bra men vet man egentligen vad man utsätter sin kropp för? Du är fin som du är och tänk att du har alltid Hugo du kan träna med som kan motivera dig och träna med dig. De finns dem som tränar ensama och peppar sig själv och drar med sig själv till gymmet. Du är fin som du är. Den bästa bekräftelsen du kan få är från dig själv. Och de kan man få hjälp med om de är svårt själv. Kram

 • linnea

  Du är så tuff, jag älskar dig och din blogg!

 • tess

  bra skrivet paow! alla ser nog upp till dig mer nu än då 🙂

 • Linnea

  Bra skrivet! Ganska djupt, lite mörkt och undrande men det gillas. En kontrast mot det vi vanligen får läsa här, på ett bra sätt.

 • sandra

  du är grymt fin paulina. skulle kunna dö för att få din kropp

 • saga wihlsson

  Du skriver fint och du har en fin kvinnlig kropp men jag skulle ta det lite mer försiktigt med de ”lättklädda bilderna” 🙂

 • Ingrid'bull

  Jag måste säga att jag tycker att du är stencool. Det är du. Du är en av få unga bloggare som jag tycker är grymt häftig (ja, det är du, Amir och BB som står för den kategorin). Inte för att jag håller med om allt det du säger, utan för att du står för det. Jag tycker inte att Lindsey Lohan var snyggare med ätstörningar osv. men alla får tycka vad de vill. Vi har yttrandefrihet i Sverige, även om folk har en tendens att missa den lilla detaljen ibland. Särskilt när det handlar om bloggare.

  Dock är det givetvis så att man får var beredd på att ta smällar när man är bloggare, särskilt när man är så stor som du och har åsikter som inte är riktigt enligt normen.

  Jag är 21, född 89, och har följt din blogg i nästan ett år, rätt så kontinuerligt. Och även om jag som sagt inte håller med dig, så tycker jag att du är sjukt stark.

  Keep up the good work!

 • Lina

  Förstår inte riktigt? Kanske har missuppfattat texten. Men för tre år sedan la du ut bilder på dig i underkläder. Idag, tre år senare, skulle du aldrig göra det? Titt som tätt lägger du ju ut bilder på dig i bh och trosor? Förstår inte riktigt mer än att du alltså inte blivit klokare på tre år? Snälla rätta mig om jag har fel.

 • Tes.

  Ganska förnuftigt skrivet. 🙂 Men du är nog allt fortfarande liten nog att kunna skylla på åldern 😉 Gör sånt som du mår bra av, både på insidan och i kroppen! 🙂

 • pe

  lev livet tänk inte så mycket. Jag gör det nu och det funkar. Förr innan 2011 så tämkte jag hur jag ville ha de hela tiden och allt blev fel men nu går det som de går’1

 • Anonym

  visa brösten, gör så. det gör allt jävligt mkt bättre. haha fyfan

 • Lollo

  Åh vad jag gillade det här inlägget! Mycket bra skrivet!

 • Hedvig

  Äntligen lite djup! Kommer ihåg när jag läste din blogg när du såg ut så där och nu är du så mycket finare och verkar så mycket klokare. Klart man är rädd för framtiden men det är när man vågar säga det som man inte behöver vara det längre.

 • Anonym

  du är inte ensam, livet är fan inte enkelt.

 • Anonym

  Du är skit snygg eller inte snygg du är underbart vacker!! Jag vet att de är jobbigt när en del säger ”du har inget o skämmas över” Men de beror ju helt på hur man ser sig själv. Träna inte bara kroppen nu paulina utan träna ditt självförtroende också! Du är en underbar tjej!

 • Maliiiin

  du har väl ätstörningar fortfarande, antar jag.. släpp det.du är fin. nu mår jag dåligt av att du som är huuuur fin som helst säger att det är snyggt med ÄTS..

 • johanna

  riktigt bra skrivet paulina
  många som beundrar dig
  det ska du veta! <3

 • Sara

  Du är fin som du är, men att lägga ut bilder som visar intima kroppsdelar är inget bra sätt att få uppmärksamhet på.

 • Tove

  du är otroligt fin paow!
  var nöjd med dig själv,
  för du har kropp och utseende som många andra önskar att dom också hade.
  dessutom verkar du vara en riktigt toppen tjej.
  bra skrivet!

 • T

  Du är super fin paow, hade jag haft din kropp så hade jag varit mer än nöjd!
  Riktigt bra skrivet också, tycker du ska langa lite fler ”djupa” inlägg, love it!
  Du verkar vara en riktig toppen tjej.

 • Julia

  Vart har du köpt piké tröjan?? SÅÅ snygg!

 • Maja

  tycker du är grymt söt o fin Paulina 🙂

 • H

  ååh! du är så fin paulina <3

 • linnea

  fyfan vad gött skrivit. så jävla härligt att någon kan berätta och säga såna saker. verkligen ett asbra inlägg. beundrar dig, vilket jag tror flera tusen andra tjejer också gör!

 • Hemliga lilla jag.

  Du är vacker Paow, både på in och in sidan och du har ett stort hjärta – låt ingen ta det ifrån dig. Det kommer folk in och ut i ditt liv, vissa vill dig mer ont än andra – men glöm ALDRIG bort att älska dig själv mer än du älskar andra. För det är dig själv du ska leva med för resten av ditt liv, inga andra.

  See beauty everwhere, in every soul.

 • Anonym

  Du är vacker Paow, både på in och in sidan och du har ett stort hjärta – låt ingen ta det ifrån dig. Det kommer folk in och ut i ditt liv, vissa vill dig mer ont än andra – men glöm ALDRIG bort att älska dig själv mer än du älskar andra. För det är dig själv du ska leva med för resten av ditt liv, inga andra.

  See beauty everwhere, in every soul.

 • Emely Lernbom

  Sjukt galet stark är du. Men glöm aldrig att du inte behöver vara stark, du får gråta om du vill, vi kommer trösta dig, det kommer hugo också, du får vara 15 år och ett barn igen, kanske inte resten av ditt liv, men iallafall för en kväll. Kram på dig vackra du!

 • Emmelist

  Bra skrivet Paulina! Kramar Emmelist

 • michaela

  otroligt bra skrivet!
  man börjar verkligen tänka om, jag är 15 nu. Och jag tänker precis som du gjorde. Det du skriver är verkligen sant och helt rätt. Sen utvecklas man som person hela tiden.

 • Frida

  Jag har också sne kroppsuppfattning, inte bara på mig själv utan på andra också. Men du ska veta Paulina att jag ser otroligt mycket upp till dig! Det krävs mod för att lägga upp sånt här på en så pass enorm blogg som du har.
  Du /är/ fin, hoppas att du inser det!

 • julia j.

  Bra skrivet, riktigt bra!
  Och du, du är jättefin och helt otroligt snygg.

 • amina bbygirl

  Finare i blond 🙂

  LÄS MIN ROSA BLOGG
  LÄS MIN ROSA BLOGG
  LÄS MIN ROSA BLOGG
  😉 😉 😉 PUSS PUSS

 • Matilda

  Brukar aldrig kommentera, men kande mej tvungen efter jag last just detta inlagget… t Just sanna har texter har jag alltid bladdrat forbi tidigare i din blogg, men du skriver otroligt bra. Jag kanner igen mej till 100%, fastan jag ar way more chubby then you. Genom att lagga ut bilder pa din kropp (som forovrigt ar sjukt snygg) ger du mej motivation och aven visar du MOD genom att vara sa nojd med dej sjalv att du kan lagga ut bilderna i bloggen, nar just flera tusen laser den… De far mej sjalv att tanka, what the hell, kan hon kan jag. Och maste papeka en sak…. Din kropp ar perfekt! Du har nog dem snyggaste benen jag sett, langa och snyggt tranade. Hofter och rumpa, inte for stor och inte for smala. Precis sa som man vill ha dem. Tuttarna, behover jag ens kommentera dem? Girl, i would die to have your body! Tack for din blogg, den ar kanon, och du verkar vara en toppenbrud.
  ~ matilda, 17 ar

 • Leah

  Håller med ”Suck”… Det började bra… men sen. Fattar inte vad det är du skriver. Vad din poäng är? Vad din åsikt egentligen är? Det känns som du är lite lost och fortfarande har en hel del problem med dig själv.

 • linda axelsson

  Tycker du är modig! många gör lika dant men skäms över det. skäms över sig själva och vill frammstå som bättre medans du inser sanningen och står för den, just för att det är sanningen .
  Det tycker jag är modigt!
  Kram

 • Hanna

  Det där var vackert Paulina !! You Go Girl !!

 • hanna

  Du är grym! Du är snygg! Du är underbar!
  Du har allt!
  Du har så sjukt fin kropp! Och jag kan inte förstå att du säger annat!

  Sjukt starkt! Riktigt bra skrivet! Pussar <3

 • ylca

  Det var bra skrivet. Men jag håller inte med dig. Jag tycker att kurvor är snyggt! Det kan vara vackert och se smidigt ut att vara smal, men (och detta skriver jag som tjej, är inte lebb:P) det är mycket snyggare och ”mysigare” och vackrare med kurvor.. Det är vad jag tycker 😉 Jag tror många tycker så men samtidigt föredrar att själva vara smala

 • :')

  Galet bra skrivet!
  Jag beundrar dig till tusen.
  Glöm inte att du är otroligt vacker, både naturligt och med smink! 🙂

 • Sofia

  du är fortfarande liten.

 • nejha

  sååå fiiint!! 😀 btw! kolla in min nya blogg här —> http://neabeas.blogg.se/?tmp=16153242

 • Alvz

  Känns som du inte har något att erbjuda förutom din yta. Du verkar inte direkt begåvad eller smart. Se till att hålla kroppen ung hela livet så kan du ha något iaf.

 • rebecca

  du är så himla vacker =)

 • OutsideBeautY

  så ärligt skrivet, <33 jag diggar dej..

 • elisabeth

  bra skrivet! 😀

 • matilda

  du behöver inte lägga upp lättklädda bilder för att få bekräftelse och positiv respons! se bara hur mycket bra respons du har fått i detta inlägget och jag hoppas att du får lite bekräftelse från hugo med! och jag slår vad om att du alltid får många kommentarer om hur snygg du är. för sanningen är att du är snygg! om det finns delar du inte gillar med din kropp, kolla inte på dom då! kolla på det du gillar! STORT plus för att du försöker leva nyttigt istället för att bete sig som en idiot bara för att bli smal.

  Att lägga ut lättklädda bilder är helt enkelt inte det du ska satsa på. satsa istället på att skriva inlägg som dessa om dina tankar osv, då kan vi snacka om att du får positiv respons och bekräftelse!

 • hanna

  Vilken kropp du har paow! 🙂

  De blir sjukt mycket läsare när du har lättklätt o visar boobisen!

  Galet fina tuttar o kropp! 🙂 va stolt!

 • Lina

  Riktigt bra skrivit! Du har inte funderat på att skriva en bok Paulina?:)

  Du är vacker som få, och har en härlig personlighet vad jag vet! Våga tycka att du är vacker, våga tycka att du räcker till mer än väl! För det gör du:)

 • hanna

  seriöst :O as snygga tuttar.. hahahaha vet att jag är cp o allt men ändå dom ser så fina ut o runda hahaha jag är seriös nu dör typ av garv men mina är så konstiga typ sticker hit o dit nae…. blir ju depp av att se bilden! puzzzzzzz hahahaa

 • camillaa

  Det kommer tyvärr alltid finnas folk som ska trycka ner en å få en att må dåligt.
  Men Paow, du är bra hur du än gör.
  Gör det som du tycker känns bäst, och dom som säger att dom hatar dig
  är bara avundsjuka!

 • josefin

  Du är så jävla vacker, Paulina!

  Jag har ingen aning om du vill vara förebild eller inte, men det du skriver är så äkta och får varenda unge att tänka om. Dina ord kommer långt framöver stanna i mina tankar, och jag ska lyssna till dom för allt du skriver är sant. Du använder dom rätta orden- dom där orden som sätter sig fast i tankarna. Ååh, vad jag önskar att fler tonåringar, men även äldre såklart, kunde tänka och se saker och ting från ögon som dina.
  Trots att jag aldrig har träffat dig, så vet jag att du är en fin person som dessutom har ett underbart skriftspråk. Jag och alla dina läsare tackar dig för att du lägger ner tid på oss, och faktiskt öppnar våra ögon för verkligheten.
  Du är en underbar tjej, Paulina. Glöm fan aldrig det.

 • Anonym

  Aj va snygg kropp :O

 • jenny

  Du har ett jätte vackert utseende. och din kropp är verkligen ur snygg.
  du är en bra förebild. Paulina jag ser upp till dig!

 • Sara

  Riktigt bra skrivet av dig Paulina. Det märks verkligen att du mognat.

  Håller med dig till 100%. Det är svårt att inte tycka det är snygg att vara sådär super smal som alla kändisar/modeller är. Jag tänker på det varje dag när jag kollar mig i spegeln.

  Men du ser så bra ut, hundra gånger bättre ut än dom som svälter sig själva och mår dåligt. Tänk på det!!

 • linnea

  Du är inte vuxen, du är fortfarande ung. Det är inte konstigt att du känner dig vilsen. Det kommer ta flera år innan du hittar din plats och då kommer du tänka att vad knäppt att du hade åldersnoja som 17 år.

  Angående solarium. Bra att du lugnat dig. Min moster dog för snart 4 månader sedan av malignt melanom som spritt sig till hela kroppen. Jättekonstigt då hon verkligen avskydde sol och värme. Problemet var att hon som ung solade väldigt mycket, inte tänker man väl som 20-åring att det ska slå tillbaks en när man är 50. Tyvärr gjorde det de och nu har jag ingen moster kvar. Jag har inte solat solarium sen jag fick beskedet. Det är snyggare att vara blek och hälsosam än se ut som Kissie som löper stora risker att få hudcancer både nu och som vuxen då hon kanske slutat sola för länge sedan. Sen finns det alltid soldusch, brun utan sol osv…

  Tänk på det allihopa, ta hand om er och sola inte i onödan. Det kan komma tillbaka till dig senare och då kan det redan vara för sent, då malignt melanom är väldigt svårt att behandla om det inte upptäcks i tid.

 • my

  jättefin text, du är jättevacker och har en otroligt snygg kropp.. 🙂

 • aayah

  Du har verkligen ett skit fint ansikte! Och din kropp också. Fint skrivit!

 • Emmy

  Du växte precis i mina ögon

 • Jennifer

  Paulina, du är så otroligt vacker. Det är inte någon som kan ta det ifrån dig! Helt ärligt så skulle jag kunna döda någon för din kropp.. nästan om det inte vore så brutalt!

 • Lovisa

  Jag älskar di blogg!!!! Men en fråga bara 😀 Har du silikon i brösten ?

 • chrissie

  Ärligt och Vackert.
  Gillar de 🙂

 • Kajsa

  Måste bara dela med mig av min åsikt. Jag tycker detta är ett oerhört bra inlägg, jag tror många tjejer i vår ålder kan relatera till dethär, de flesta känner igen sig, även jag själv.

  Du är mer än en helt ok brud, du är ju Paulina, var stolt över dig själv!

 • Linnea

  Jag har följt din blogg då och då och tyckt att du varit helt okej tills du blev som du är just nu. det började när killarna i klassen googlade porr och du kom upp på den sidan, flera av dina kroppsbilder. Då blev jag ledsen, såg dig inte som en förebild längre.
  PS, dom där bharna som du har från victoria secret, de e ju bhar dom har JÄTTE mycket vadd, och du får unefär 1-2 storlekar större bröst. så när du lägger ut bilder med dom tror alla du har jätte bröst fast än du inte har det.
  Ledsen på dig Paulina, du som va så liten och söt..

 • Sanna

  ju äldre man blir dessto mer utvecklas man, det är helt naturligt. Du är en superfin tjej

 • Johanna

  bra skrivet Paulina, bara texten visar på hur mycket du faktiskt har växt och ändrats som person sen du va den lilla 15 åriga fjortisen som vi alla har varit, vare sig vi vill stå för det eller inte.
  Jag är snart 19 och nojar och tänker exakt samma sak som dig, vad ska ja göra av mitt liv? vem är jag egentligen? ja vill bli vuxen och allt som hör där till!
  Och du ska tro dig själv och bör tro på dig själv, du är jättemodig som alltid vågar stå för sina åsikter, det är vad man ska! och din kropp är helt sjukt snygg, jag önskar att jag hade den! fortsätt som du gör och ha de bra 🙂

 • H A N N A N E R E P ♥

  bra skrivet, du är så mkt finare och mognare nu 🙂 sjukt hur mkt man förändras

 • Veronica

  du är bra som du är! du är jättefin, verkligen!
  och ingen förväntar sig allt det där av dig, du har för höga krav på dig själv!
  vi läser din blogg för att ”lära känna” DIG, och inte en sten utan känslor. så fortsätt vara dig själv, det är det du är bäst pÅ!

 • stina

  det blir bättre paow. om vi vill tillräckligt mycket blir det bättre.

 • Anonym

  Euw? Palla lägga ut på sina tuttar och mus?

 • Jessica

  Jag är 20 och jag känner igen mig i det du skriver. Vissa dagar äter jag ingenting, mår hellre dåligt och känner mig sådär snyggt smal än är mätt och svullen. Det är ingenting jag berättar för någon, jag säger att jag ätit. Ingen behöver veta. Helt galet är det. Förstår det inte ens själv. Riktigt bra skrivet!! Du låter många veta att de inte är ensamma genom att dela med dig av det här.

 • Anonym

  Skitfint skrivet, känner verkligen igen mig. Du verkar fantastiskt, det är bara att kämpa på!

 • johanna

  du är fin 🙂
  tycker de är as coolt av dig att du vågar skriva de här!

 • amanda

  du borde så klippa dig, du är mycket finare med lite kortare hår, mellanlängd 🙂

 • karin

  vuxna blir vi nog aldrig,allt har sin tid.

 • ignorera inte min löjligt långa kommentar please

  Paulina, jag läser din blogg för att bli inspirerad… och för tidsfördriv så klart. Men du lyckas nästan alltid, vare sig det är om taco bar eller om dina politiska åsikter(som jag inte håller med om btw)
  I alla fall, så är det såna här inlägg som får mig att komma tillbaka varje gång. Dina bästa texter är djupa, råa och framförallt lätta att relatera till. Jag hoppas att du inser, att du är riktigt BRA på att skriva och att du är för bra för att fastna i blogg facket.

  Du är så kallat snygg. Ditt utseende klassas som attraktivt av hela väst världen, det är så, även fast jag önskar motsatsen 😉

  Du har tagit dig själv så jäkla långt och jag förstår(eller babblar på för att boosta mitt ego) att det är svårt att bli sig själv när man har en massa människor om kring sig som säger vem man är, hur man är och vad man är.

  Aja, ta hand om dig ^^

 • ignorera inte min löjligt långa kommentar please

  tog mig 25 min att skriva det där :@

 • jennifer

  Åh Paulina. Du är så jävla vacker ska du veta. Jag diggar dig grymt mycket också, go girl!

 • caroline

  Men lilla gumman. :/ Jag måste bara säga en grej.. Att vara stark och en framåt riktad tjej är inte att vara stenhård och ta alltid med ett leende och sen visa fingret, för att bevisa att man är bättre än så. Det är så himla mycket mer…

  Det jag tycker är en framgångsrik tjej är den som visar vad den känner. We are all humans. Det är normalt att gråta. Det är normalt att vara arg. Det är normalt att skratta. Ibland måste man få ut känslor för ingenting, det är bara så det är. Det är normalt att var arg, ledsen eller glad åt INGENTING. Det är så världen och vi som människor fungerar.

  Ingen är perfekt och ingen kommer någonsin bli det. Det finns ingenting som är perfekt. Finns saker som är jäkligt bra, och man ska ta hand om de så länge som de finns, tillslut tar även det slut. Och vem fasen mår bra när saker inte står rätt till? Så varför dölja känslor? Man ska uppskatta det man har, och man ska göra det rätt.

  Jag tycker inte du har något att skämmas för. Du är en helt underbar människa, (vad jag vet ifrån din blogg.) Du har både utseende och personlighet. Men det vissa unga tjejer(fjortisar?) inte förstår är att det finns så otroligt mycket mer att ge än så. Känslor är viktigt och dem ska man inte skämmas för att visa.

  Det är det som är en stark tjej.
  Puss

 • Anonym

  ojojoj vill du kanske strippa lite för läsarna elr?
  har du en pojkvän och har ni gjort det …
  elr? elr vill du de?
  tacksamm för svar <3
  love your blogg ofc 🙂

 • Alma

  helt seriöst, Paow. Du har en jätte fin kropp, jag skulle döda för den, nästan. Jag har lite problem med att gilla min kropp ibland, men sen tänker jag ‘ ingen kan vara perfekt, men jag har säkert något som ingen annan har, som är unikt med mig ‘ och sen så mår jag bättre.. Men jag ska erkänna, jag försöker att få bort lite mage och så, men det är ju normalt, eller hur? Men du ska vara glad över din kropp, Just saying 🙂

  Du är jätte vacker, btw <3

 • Lollo 20 år

  Hej!

  Sjukt bra skrivet! Har följt din blogg nu snart 2 år och tycker både du och din blogg blir bara bättre och bättre! Tycker att du står för vad du tycker och känner väldigt bra fast du bara är 17 snart 18 år gammal!
  Du kan yttrycka dig på sett som berör en i hjärtat och får en att tänka till.

  Ville oxå berätta att du är en förebild för mig och tycker du har så himla fin kropp( får man säga som om man är tjej, de ska inte låta fel)
  Men jag håller på att träna nu och äter rätt och jag har dig som mål! Alltså din kroppsfigur 🙂

  Förresten hur lång är du? 🙂
  You go girl;)
  Älska din blogg!
  Kram

 • RebeccaPersson

  Efter detta ser jag verkligen upp till dig, fytusan vad många du hjälper att tänka till dom sitter där hemma bakom sina datorer och mår dåligt över sig själva. Du ger dom mer självförtroende genom att visa att du har det, att du klarade av att lämna ”då”, förstår du?
  Var stolt för den man är, det är så det ska vara, vi älskar alla den nya paow så mycket mer än tjejen förr. eller iaf jag 🙂
  kramen, :*

 • MW

  du skriver att du tycker att smal är vackrare än tjock.
  jag håller fullständigt med dig, det är vackrare att vara smal. och samtidigt så sitter jag här och gråter över att jag är tjock, varje gång jag ser mig själv i en spegel så vill jag bara försvinna för jag skäms så mycket.
  jag önskar att jag hade en lika vacker och perfekt smal kropp som du. men det kommer nog aldrig att hända, för
  det är verkligen inte lätt. jag sitter och tänker att nu jävlar ska jag sluta äta för nu orkar jag inte längre med
  den här fula kroppen, jag känner mig så värdelös. jag kan hålla mig 1 eller 2 dagar utan att äta, längsta är 5 dagar.
  men sen börjar jag må dåligt och då äter jag dubbelt så mycket så det är plus minus noll att jag ens har lämnat mig
  utan mat. och jag vet att jag ska sluta gnälla och börja träna istället, men det finns ingen motivation till det.
  jag vet inte ens var jag ska börja, jag vet ingenting. och jag har ingen ork till det, det känns fullständigt omöjligt. jag behöver hjälp.

 • malin

  ditt absolut bästa inlägg NÅGONSIN !

 • amanda

  du är sjukt vacker paulina.. Jag skulle dö för ditt utseende och din kropp.. Tro inget annat än det!! 🙂

 • Anonym

  Du är grymt snygg Paulina! Don’t change a thing about yourself!

 • anonym

  strippa för dina läsare!!
  Du har en jätte vacker och sexig kropp! ;P <3
  Jag skulle kuna knulla den hela natten lång!
  Stoppa in min penis i din fitta, och få höra dig skrika av att det är så himla schööönt! <33 😉

 • Carro 1222

  Slutligen: dessa tre år har inte hjälpt dig till en utveckling, eftersom du fortfarande inte äter, du lägger upp fler bikini/underklädes-bilder än förut för att få bekräftelse, du har fortfarande inget vett i hjärnan utan föredrar att vara bimbo och du tycker fortfarande att det är finare att vara anorektiker än att ha lite kött på benen. Vad var din insikt i texten?

 • ak

  fint skrivet, känner verkligen igen mig

 • ninni

  jävla grym tjej du är! är ganska mållös, kommer bara på att säga att du är rätt grym ändå. like!

 • jenny

  vet du, oavsett vad folk skriver, och oavsett att jag egentligen inte gillar allt du skriver.

  DU ÄR SÅ OTROLIGT JÄVLA SNYGG!

  DU vet det och ALLA ANDRA vet det. sen om dom vill erkänna det är en annan sak. MEN SÅ ÄR FAN GRYMT SEXIG-.

  HUGO måste vara överlycklig!

 • Josefine

  Du är jätte vacker!!

 • Ett skämt :P

  Lägg upp mer naken bilder…

 • eric

  fan vilka fina bröst !

 • Jeanette

  riktigt bra skrivet! gud så bra du är. Tänk på allas förebild du är! <3

 • Lisa Sandberg

  Som flera tusen andra måste jag bara få säga hur underbart vacker du är. Fuck kissie och hennes sjuka påhitt. Du är då så mycket bättre på alla sätt och vis. Kom och parta i Västerås någon gång 🙂

 • emma

  du är bäst precis som du är paow!

 • Jenny

  Du en sak är säker! Att du är dö snygg och har ut snygg kropp.
  Perfekt formade bröst också för den delen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *