Hemma hos pappa nu – igen!

Har varit ute och käkat med pappa och hans kompis. Har saknat henne jättemycket =) Vi var och käkade på en argentisk restaurang. Något nytt, men det var väldigt gott…

Hittade BTW ett par gamla bilder på mig i mörkt hår. Men det är ju så, när jag är mörkhårig så vill jag bli ljushårig och när jag är ljus så vill jag vara mörkbrun. O.s.v… Fan vad jobbigt. Skulle vilja testa att vara rödhårig! =) Men nej nu ska jag vara ljushårig!!

Testa din pojkvän!

Perfekt syn

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Pit stop at Steam Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Alexandra Nilsson - Back on the waves

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *