Hemma hos pappa nu – igen!

Har varit ute och käkat med pappa och hans kompis. Har saknat henne jättemycket =) Vi var och käkade på en argentisk restaurang. Något nytt, men det var väldigt gott…

Hittade BTW ett par gamla bilder på mig i mörkt hår. Men det är ju så, när jag är mörkhårig så vill jag bli ljushårig och när jag är ljus så vill jag vara mörkbrun. O.s.v… Fan vad jobbigt. Skulle vilja testa att vara rödhårig! =) Men nej nu ska jag vara ljushårig!!

Testa din pojkvän!

Perfekt syn

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Mixin it up Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *