God morgon & tack.

Shit vad stressigt det är. Ellen lånar ju en lägenhet av en tant här på Kungsholmen. Och medans Ellen åker hem till Vingåker så ska hon tanten som äger lägenheten hit och sova i några dagar. Och hon är sjukt pedantisk så Ellen står och skrubbar varenda hörn och vrå nu. Hon är helt hypad och springer som en liten Duracellkanin fram och tillbaka. För att om 20 min så åker vi till tåget… Ooh..

Ska bli jätte roligt att åka faktiskt….

Tänkte bara att passa på att tacka er för priset. Ni är världens bästa läsare!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Caroline Roxy - DATES Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *