God natt…

Kom precis hem från solariet.

Oh, det solariet är verkligen grymt. Tycker att det är brist på fräscha solarier i stan nu för tiden. Men på Fridhemsplan så är det så himla fräscht. Tror att det ligger på Hantverkargatan 80 och heter Solexpress.

Nu måste vi verkligen sova eftersom vårt tåg går kl 10 i morgon bitti. Godnatt på er!

Snyggt med matchande underkläder va? Not, hahaha…

Rynkor? Hamsterkinder? Slapp hängig hud? För en ny fräschare look – BergaRelaxen!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (112)
 • Ulrika

  Sola inte solarium det skadar din hud :/

 • linnéa

  Du är så jävla snygg paow!
  Jag och drake dör här borta haha 😀

 • airaM

  Sanslöst snygg och naturlig kropp. Jag dör.

 • AA

  asså hade kunnat döda för din kropp

 • Felicia

  Sötis !

  BTW TILL ER ANDRA KOLLA IN MIN BLOGG, MED MASSOR AV INTRESSANTA SAKER.
  ABSOLUT INTE SOM NÅGON ANNANS TÖNT BLOGG ! UPPDATERAR MASSOR SÅ NI SKA BLI NÖJDA

  NI HAR INGET ATT FÖRLORA 😉
  SVARAR OCKSÅ PÅ ALLA FRÅGOR NI STÄLLER =)
  PUSS

 • Erika

  och vad ville du ha ut med detta inlägg. Att alla ska ska säga hur snygg kropp du har och hur mycket du kan pusha upp dina bröst. Tror inte du tänker på att alla bilder du lägger upp finns kvar. Vill du att tex gamla gubbar ska sitta och titta på dig? Ja det är ditt val. Men du är så ung och lägger ut sådana här bilder.

 • MaryCaroline

  Men hur ofta HAR man matchande underkläder på en skala? Palla att köpa underkläder så att det alltid finns matchande 😛 😀 Och jag måste säga att jag håller med om att du har skitfin kropp och att du ska vara nöjd med vad du har 🙂 Men jag måste även hålla med Erika ovan. Synd att dagens tonåringar måste exponera sig på sådant sätt.

 • Tiina

  lyckost dig för dom brösten 😮

  http://nattstad.se/lovleytina

  klicka in vettja 😀

 • erik

  värsta vackra porrbebisen ju, se upp bara så du inte krockar med kissie när du solar där bara 😉
  diggar din blogg o hugos med
  mvh erik

 • Clara

  Hej Paow !

  Grattis till vinsten ! :D. Jättekul att du vann.
  Du är snygg och bäst ! 🙂

 • Alex

  Det är det har jag läser din blogg varje dag för (är kille). Precis vad jag behövde, lite sådär innan man ska sova du vet. Perfekt kropp! 😉

 • Jonathan

  du är SKIT sexig

 • Johan

  Men oj vilken kropp! Passar mycket bra nu till kvällsrunken må jag säga!^^

  Föresten, svara på mitt kärleksbrev annars blir det ord och inga visor tös!

 • Josefine

  Du har nog den finaste naturliga kroppen jag någonsin sett. Ärligt nu, jag avundas dig.

 • ja

  snälla lilla vän… du måste tänka lite mer å vad du lägger ut på för bilder och vad det det gör budskap. det finns säkert massvis av kåta killar/gubbar som håller på till dina bilder du lägger upp.. det är ganska äckligt.. du är så ung, du borde inte ha massa underklädersbilder läckte över hela internet. googlar man dig får man tag på massor, det är inte bra asså. :/

 • ida

  paulina, var är din självrespekt? DU är verkligen ingen förebild btw, lägger upp halvnakna bilder varje dag i stort sett. inte okej. har du så dåligt självförtroende att du måste få bekräftelse av äckliga killar/gubbar som antagligen sitter o leker med sig själva nu. FY FAN

 • Lisa

  Din kropp är ju så sjukt snygg så jag vet inte vad jag ska göra, haha!
  Jag tycker det är sött när underkläderna inte matchar varandra 😉

 • anna

  Man kan nästan tro att du har gjort bröstförstoring 😉 haha mnemen 🙂

 • emma

  kul med ett fräsht solarie 🙂

 • elin

  Jäättefin kropp har du 🙂 vart har du köpt din bh? Snälla svara, Älskar din blogg <3

 • Tina

  Kanske lite mkt att lägga ut en sådan bild? tycker du inte..? Och vad tycker Hugo om det? Nu har liksom hela sverige sett hans flickvän i underkläder…

 • Nina

  Egentligen är det väl samma sak att visa sig i underkläder som att visa sig i bikini…?

 • ullis

  Vart har du köpt din bh? Den var riktigt snygg! 🙂

 • evelina

  DIN KROPP! så fruktansvärt snygg!
  blir typ sur! hahah så sjukt sssssnygg!

 • Jennifer

  Grattis till priset!
  Din kropp är sjuukt snygg btw, skulle lätt byta min mot din och alla som gnäller är bara avundsjuka, men det vet du väl redan!

 • Malin P

  Jag vill bara saga att du har HELT KLART den SNYGGASTE kroppen i hela javla blogg varlden! 😀 GO GIRL!

 • Rosanna charles

  jävla tönt! skulle skämmas om ja va hugo och din mamma och din pappa och mer än alla som står dig nära tillsammans

 • annasara

  Du har så snygg kropp! Fan va härligt med en tjej som är naturlig ändå 🙂 Kram!

 • ellie

  du ska vara skit nöjd med din kropp och det är du säkert, men att lägga upp halvnakna bilder varje dag är väl att överdriva lite?
  tänk på alla äckliga kåta gubbar som bara kan söka på ditt namn så kommer typ tusen såna här bilder upp

 • emma

  MEN VAFAN ÄR PROBLEMET? PÅ sommarn går typ alla runt sådär? Man visar lika mycket kropp med underkläder som om man skulle ha bikini. Spela roll om hon lägger ut en sån här bild? hon har en snygg kropp iaf.
  SLUTA KLAGA? alla vet väll hur en kropp ser ut. VAFAN SKÄRP TILL ER!

 • Anonym

  KLAGAR NI PÅ NÄR HON ÄR UTOMLANDS OCH LÄGGER UT BIKINIBILDER? ne dåså. samma sak

 • Mellie

  Äh!!! ingen skulle skriva nåt negativt om du stod i bikini va??? vilka töntar! You go girl! Vad stolt över vad din mamma gav dig och jag tycker du har mer självrespekt än nån eftersom du är säker i dig själv och vågar visa dig och vara dig själv utan skam. Tycker tjejer ska stötta varann och inte vara emot varann. Jag gillar din blogg, tycker att du är en förebild på rätt sätt (inte som kissie) för unga tjejer.

 • Emma Johansson

  Fyfasen vad snygg kropp du har! Min drömkropp!

 • Hellou Vicky

  Asså din kropp, GOSH! Tror ganska många tjejer och speciellt andra kända bloggare är avundsjuka på din kropp! Du är Smal men har ändå former och bröst.

  Jag är iaf avudsjuk 😉

  Ps. Tur att du vann!!!

  Puss från finland 🙂

  <3

 • Viktoria

  För er som klagar så jävla mycket, bh & troser, varför ska man inte få lägga ut såna bilder om man vill? Samma sak som om man skulle lägga in en bild på sig själv i bikini på sommaren? Vart är ERAN respekt får jag fråga?
  varför kommentera om ni inte har någonting vettigt att säga.
  Kom tillbaks då.

  Älskar din blogg Paulina.

 • amina

  haj!!! du har jätteee fin kropppppppp absolut ingen tveka!!! men ja förstår inte varför du har börjat att vissa upp din kropp???? då kan du gärna vara naken!!! om du ska sola, eller vissa nya kläder, ny nagellack så behöver man ej vissa kroppen!! ja vet ej var du vill komma me de???? men…men….
  missuppfatta mig inte du e skitttt sexig, har skittt fina bröst, men ja skulle aldrig vissa mig en hel bild bara på underkläder!! vet du så många killar går på din blogg bara för att…… du vet vad ja menar!!

 • Sofie

  Du är snygg. Jag har silikonbröst som jag gjort själv. Jag är den första i Sverige som fått gjort det. Puss

 • sandra

  var har du köpt bhn du har på dig där ? 😀

 • jenny

  hejsan, just börjat läsa din blogg, du verkar jätterar, men jag undrar vart är dina föräldrar någonstans? hur kan de låta sin minderåriga dotter supa järnet, lägga ut underklädesbilder på sig själv på internet, bo ensam med sin kille, förstora brösten?

  jag förstår inte, de måste vara usla föräldrar!

 • lena borih

  hahhah vem bryr sej att du har stora bröst DIN ANSIKTE ÄR FIASCO ! 😀

 • Jag

  Hej, jag ville bara säga att du är so himla fin! 🙂
  Love You!!! : *

 • elin

  men måste säga att du är smal kvinna! ät kvinna ät!!

 • rebecka

  Fin du är ! snygg kropp , så naturlig 😀

 • Erika

  Fan, man blir ju helt kåt av att se på dig ! Vad har du för BH-storlek ? 🙂
  Snygg kropp du fått me, inte bara sladder utan lite muskler 😛

 • DESPERAT

  vart köper du dina bhar ???!!!!!
  mina e så fula !!!
  snälla svara ja måste veta !!!!!!!!!!!!

 • Emelie

  Hej paulina, jag vill verkligen inte klanka ner på dig eller ngt och jag tycker inte att du har en ful kropp men jag måste bara säga att det är sjukt patetiskt att göra som du gör, lägger ut bilder på dig själv i underkläder ständigt eller bilder där brösten är upptryckta till hakan. Du borde kommit över sådant vid den här åldern seriöst, så pinsamt.

 • Stackare...

  Jag tycker ärligt talat synd om dig. Behöver du verkligen så mycket uppmärksamhet att du lägger upp halvnakna bilder på dig själv om och om igen. Det är bara äckliga gubbar som uppskattar dessa bilder på dig i underkläder. Är du verkligen så desperat att du lägger upp en sådan här bild för att få bekräftelse av en gubbe på femtio bast!!?? Snälla lilla flicka om du beter dig som en vuxen så måste du tänka som en vuxen också. Vet du hur många psykiskt störda människor det finns på nätet? Förresten måste dina föräldrar vara väldigt stolta över dig när de går in på din blogg och ser dessa söta bilder……*ironi

  Svar: Vad för snedvriden syn på världen har inte du då, som tar det på detta sätt? Stackars dig. Hoppas du en dag ser ljuset.

 • Anonym

  att visa sig i underkläder är väl stort sätt samma sak som att visa sig i bikini? och bikini bilder är okej, men inte underklädsbilder..? herregud, skärp er människor.

 • Alva

  Du har så fin kropp Paow!! Jag älskar hela dej & din blogg.. Så himla vacker! Puss&Kram =)

 • amanda

  När man ser på bilden dras ögonen automatiskt till just en punkt;) Haha går inte att inte kolla på dina boobs

 • Lottan

  skilnaden mella bikini och bh och trosor är att hon här inte lite push up och på stranden går alla så och inte på vintern och det är bara omoget att hon måste lägga ut sånna bilder på sig själv de fattar väll varenda en??

 • Anonym

  skitfin bh! vart har du köpt den? 🙂
  pusss! ps. din kropp är amazing!

 • Katarina

  ooh 🙁 varför har du så jävla snygga bröst! AVIS! 🙁 vart haru köpte bhn? sööt va den!!

 • Johanna

  Du är verkligen ingen direkt förebild när du viker ut dig på internet och står i bara underkläder!
  Iom att du ser anorektisk ut så kommer ju de flesta tjejerna som läser din blogg börja banta, få komplex och hata sig själva. AMEN YOU GO GIRL! Verkligen skitsmart. NOT! Men sen när blev du smart liksom?

 • malin

  Jag är verkligen inte lebb på något sätt! har ett sjukt bra förhållande med min pojkvän, men när man ser din kropp så börjar man ju tveka alltså! haha. Så sjukt JÄVLA perfekt är du! 😀 tänk om man hade den kroppen alltså..

 • Josse

  haha min kompis har en likadann BH.. works magic doesn’t it 😉 U know what i’m talkin about 😛

 • Fia

  Men snälla ni.. Hur ofta klagar ni på tex Hugo när han lägger upp gymbilder på sig själv i baröverkropp eller i badbyxor. Aldrig en kommentar om det. Okej det finns äckliga gubbar och killar men då är det väl dom som vi måste ändra på. Paow ska väl inte behöva ändra på sig för att hon har ett par bröst. Kom igen. Det är 2011. För fan! Du är snygg Paow!!

 • Anonym

  men du har ju sagt den senaste tiden att du inte ville sola solarium för att det förstör..? jag förstår inte! kramkram

 • weronika

  Megan fox eller vad? 😀

 • Charina

  Varför så mycket bekräftelse från dina läsare om att du har en snygg kropp? Det borde du veta att du har.

 • Ebba

  Ja paow, du har tuttar, det har vi fattat. Det har jag också, till och med nån storlek större än dig, och inte fan lägger jag ut bilder på dom hela tiden.

 • ia

  Alltså, du har sån sanslöst snygg kropp!
  Drömkroppen verkligen!

 • Anonym

  Paow du har verkligen världens finaste kropp !
  gaaah DÖR typ 😉

 • chesys

  blir ju fan besviken här, trodde du kunde pressa brösten mer än så faktiskt. SKÄRPNING

 • Anonym

  åh va du är perfekt!
  och det är likadant som att stå i bikini och det har ingen jävel nåt emot, så sluta klaga, ni är bara avundsjuka? får damp, har ni aldrig sett en tjej i bikini elr. och om hon ju råkar stå så på solariumet. SO WHAT. hon har ngt att vara stolt över och visa upp, typ så bli ni arga (avundsjuka) 😉

 • am

  söker du bekräftelse genom att visa upp dig sådär?
  Vill du ba att folk ska höra ”ooo paow du e så jävla snygg”
  så jävla synd om dig, det märks att du nt gått tillcäkligt med uppmärksamhet av dina föräldrar stackars flicka
  du e lika ful som kissie och sin fula klädsmak ska vi inte ens snacka om.

 • åsa

  PERFEKT kropp och så himla söt tjej! Åh om man fick se ut som du!

 • mimmi

  Vad tycker din kille om att du lägger upp den bilden på bloggen? :S

 • anna

  heeey du kanske vet om att de kan fejka din bild och göra om de till nakenbild 😉 kanske du vill göra en kissie fast hennes var ju inte fake?! jaja ditt liv och din kropp..vänta tills du blir våldtagen av nå jävla turk eller nå psyko till fyllo 😉 isånafall skulle ja skratta på mig för du ber lite om de sj 😉

 • Frida

  världens snyggaste kropp? THINK SO! fyfan va avundsjuk man blir.. haha <3

 • aidm

  vart har du köpt din bh?

 • Fia

  Svar till : anna . Är du hel jävla dum i huvudet eller! Man önskar aldig någon att den ska bli våldtagen, aldrig. Inte om man är en frisk människa. Det är antagligen inte du. Var inne och kollade din blogg. Du var grymt ful så jag förstår ju att du är avundsjuk på Paow. Men det ger dig ingen rätt att skriva sådär. Vill du inte se Paow som hon är så håll dig härifrån helt enkelt! Jävla psykfall!

 • Anonym

  du är så hett att jag vill göra med dig hmmmm

 • Anonym

  okej visst, du har en gudomlig kropp, det har du verkligen. men lite som någon annan kommenterade, du ber lite om den dåliga sidan av att visa upp sig. (tex övergrepp, kan leda till våldtäkter osv) Jag tycker du ska skaffa lite självrespekt för dig och det du gör, är det verkligen roligt att gamla gubbar/yngre killar sitter och runkar till dig? att du inte känner dig billig, äcklig och utnyttjad av den tanken.
  Och vad tycker hugo om att hur mycket folk som helst sitter och runkar till hans flickvän? du är ingen playboy modell, du är en 17årig bloggare. skärp dig
  En dag kommer du förstå.. hoppas för din skull att den dagen kommer snart.. tycker fan synd om dig

 • Sara

  paulina, blir de verkligen kul för dig sen när du skaffar barn och när ungarna blir mobbade i skolan för att dina lättklädda bilder ligger ute på hela nätet sen.. Hur känns de när de finns ett antal som har nakenbilder på dig? Vart är din stöttande familj i detta, so säger åt dig va som är rätt och fel!?. och va fsn säger hugo om detta? Om han verkligen varit kär i dig så hade han inte tillåtit dig att göra såhär mot dig själv förstår du väl? Det är knappast min ensak att säga ditt å datt, men du påminner mycket om min lillesyster, lika gulligt smile och humor, och jag vill inte att du ska må så kasst pga avdra. Man ser hur dåligt du mår när man kollar på dig, Ögonen säger allt, du har varit med om mobbning, utstött i familjen, sårad, du har varit otrogen fler gånger än 2, Du litar inte på nån, du har väldigt dålig självkänsla, jah de finns mycke, ögonen är som en bok, titta och läs. vad jag tipsar dig om är att: Läs självkänslaböcker, Mia törnbloms böcker är suveräna! Du behöver inte banta, din kropp är faktiskt jättefin! Om brösten är riktiga eller plast, spela roll, du är jättefin ändå! Börja håll koll på vänner omkring dig, de finns antal som pratar skit bakom din rygg. Sen Hugo, du borde vara mer aktsam med honom, du är antagligen lätt svartsjuk, tycker du borde lita mer på va dina instinkter säger, säger dom att han inte går att lita på, följ dom! Jag lämnar nu bloggen pga att ja inte har direkt tid att läsa bloggar pga mitt jobb, men Hoppas att du blir stark en dag och kan lita på dig själv! Good Luck Paulina!

 • camillaa

  fan kanske dags att börja träna så att man får likadan kropp som du ;o
  blir riktigt avundsjuk nu! 🙁
  O sen blir jag irriterad av andra kommentarer som säger att det är dumt
  att lägga upp den bilden, den visa exakt lika mycket som man visa när man
  har bikini. folk lägger ju upp sådana bilder så sluta klaga på paow o väx upp!

 • Jennie

  fan vad snygg kropp du har! sjukt att du kan va så smal och ha så stora tuttar. är avis 🙂

 • Jennie

  förresten till anonym över min andra kommentar: varför ska killar få stå och visa sig i kalsonger/badbyxor? så en tjej ska inte kunna ta bild på sig själv i underkläder/bikini utan kan bli våldtagen då? menar du då att om hon blir våldtagen så är det hennes egna fel, för att hon har lagt upp en sådan bild. eller? jag förstår inte riktigt vad du menar?

 • juroo

  Tjejer och killar ska va jämnlika men fan heller inte identiska. Sånt skit orsakar jävligt många våldtäcket. Men det bryr sig lilla jimmi åkesson-stalkern paow inte ett skit om.

 • Tjejen

  MEN VAD ÄR VISSAS PROBLEM!? Om Poaw nu valt att ha den här bilden är det väll hennes beslut, det är ju en blid på henne inte på er!!!
  Lämna henne ifred istället för att sitta och klaga på henne, snacka om att ni knäcker hennes självförtroende. Hon valde att lägga ut bilden hon tänkte själv igenom det, och kom igen hon kunde lika gärna lagt ut en bilde på sig i bikini med då hade det såklart varit helt annorlunda, inte alls lika mycket hud…
  Och FY FAN vilken dålig stil att gemföra henne med kissi och önska att hon blir våldtagen vilken frisk människa önskar en anna person det!? Man blir så JÄVLA besviken på svenskarna ibland. Okej vissa vill väl men ni behöver ju inte hacka ner på henne hela JÄVLA tiden!!! oOkej jag vet att vissas barn läser den här bloggen och att förä’ldrar blir oroliga men då är det föräldrarnas jobb att snacka med sina barn om det!
  Till Poaw fortsätt i din stil det gör dig unik och cool <3 Hoppas du fortsätter blogga precis som förut fasten så många IDIOTER har kommenterat med så dumma kommentarer

  You GO GIRL <3

 • DÄÄÄNI

  Victoria´s secret nästa JAAAPP :). hade jag haft den kroppen hade jag sprungit runt så på stan. you go girl!

 • Silva

  Jävla idioter! Jag utmanar alla er som har skrivit idiotiska inlägg om denna bild att ta en bild på er med kläder på och lägga ut. Jag kan slå vad att ni oavsett om ni är nakna eller inte så ser ni säkert förjävliga ut. Ni är förmodligen lite lagom lönnfeta, inga bröst, finniga eller jävligt smala och lätt avundsjuka och tror då att ni genom att klaga på någon annan kankse kan boosta erat självförtroende! Fuck off, låt alla göra som dom vill, så kan ju ni vara de som väljer att inte lägga ut runkbilder då!

  Jag är 25 år ingen kärring eller en avundsjuk snorunge som gnäller och jag skulle inte kunna bry mig mindre!

  Paow, lev livet till fullo!

 • Lovisa

  Hejhe. Jag vill bara säga att jag alltid har tyckt att din blogg är såå mycket bättre än alla andra (Kissies, Kenzas, osv) men nu är jag förrvirrad. Du gör ju nästan lika stort fel. Ja, du har en jätte fin kropp men tänk hur barnen somser upp till dig, mår? Hmm.. Jag kommer nog inte söka på paow.se längre.

 • Isabelle

  Jag tycker synd om dina föräldrar. Småflickor som du borde verkligen inte lägga ut sådana bilder. Usch.

 • Anonym

  Hahaha, jaa, inte kan man annat än skratta!! Kroppen är väl nog fin, men varför pressa upp brösten ända till hakan?? Och vad hjälper det med fin kropp om ansiktet ändå ser ut som det gör..?? Det är ju nästan komiskt… Jaja, det är ditt liv så du får väl göra som du vill, men hoppas bara att du inte ångrar dej sen i framtiden, för då finns det inte så mycket att göra åt saken!

 • ........

  ojoj, jag brukar inte skriva kommentarer, men kan alla sluta säga att hon pushar, har man stora bröst ser det ut så då man tar på sej en bh, svårt att fatta?

 • emma

  asså shit , jag tycker alla ska sluta kommentera nedvärderande saker , jag tycker att paulina har en skit fin kropp , hon är smal , har stora bröst , men har ändå kurvor , det är en drömkropp helt enkelt , det är hennes beslut om hon vill lägga ut bilder som visar hennes bröst och allt annat , har man fin kropp är det inte så konstigt , ni som skriver allt skit , ni är ju fan bara avundsjuka på paulina för att hon har en skit fin kropp och inte ni! om jag hade din kropp skulle jag gå ut och gå på stan sådär! 😉 du är skit fin paulina , ta inte åt dig av vad alla skitungar säger.

 • Nathalie

  Vad fan är skillnaden på att visa sig i underkläder eller ligga på stranden i bikini?!
  Lugna ner er!!!

 • Mickis

  Till ni avundsjuka tjejer som försöker dölj det med att säga att ni bara bryr er om henne.Hon står i underkläder,wow vilken big deal.Hade hon stått i bikini hade ni inte sagt ett skit och det är exakt samma sak.

 • JONSSON

  HÅLL KÄFTEN ALLIHOPPA NI ÄR BARA AVUNDSJUKA!
  HENNES KROPPP ÄR SJUKT SNYGG.
  det var allt

 • -

  Bloggare kan lägga upp bilder när de står i bekini, men inte underkläder. För då blir det skandal. Har man något och visa upp, och vill göra det – då får man det, that’s it. ”Små tjejer och andra läser hennes blogg, och kommer förska bli lika smal…”, det är upp till var och en individ och välja om de vill vika ut sig eller ej. Jag tycker inte Paulina viker ut sig! ”Små tjejorna” borde få en nerknuff på självförtroendet av fotomodller då? Och alla andra som är naturligt samala. Alla är vackra på sitt sätt, och alla bestämmer vad de väljer och göra.

  Paulina, din blogg äger <3

 • M

  Det är för fan i stort sätt samma sak som att hon hade haft bikini. Måste alla se negativa saker i att hon lägger upp en sån bild? Onödigt att hänga upp sig på något så litet.

 • Jonna

  Vilka jävla puckon ni är! varför blir det ramaskri för att hon står i UNDERKLÄDER? det hade väl varit snäppet värre om hon hade stått där naken.
  Halvnakna bilder är det vanligaste som finns inom bloggvärlden, på både tjejer och killar, och att paow visar sig i helt vanliga respektabla underkläder är väl ingen nyhet egentligen? Skriver ni såna där inlägg när hon lägger ut bilder på sig själv i bikini också? NÄ, just det. Kanske dags att tänka efter en gång till innan ni skriver? Istället för att hata hela tiden. Ni framstår enbart som DUMMA. Dumstämpel i pannan ska ni ha.

  Paow: Skit i hatarna och kör ditt race. De som orkar lägga ner energi på att hata har inte speciellt mycket annat för sig. Kan slå vad om att ditt liv är 100 gånger roligare än deras, och att du har snyggare kropp än dom flesta idioter som skriver!

  ååh, era idioter. Hoppas ni får en intelligens-injektion snart, så vi slipper skämmas för er.

 • mike

  Sjukt fräsh kropp.. finns inget att klaga på! Alla som säger annat är avundsjuka!

 • Helena

  Det är riktigt nice med leopardmönstrade underkläder. Jag fick min nya leopardmönstrade bh i går och jag bara älskar den. Titta på http://www.bh-guiden.se/category/leopard-bh/ för de hetaste leopardmönstrade behå.

 • Fredrik

  snygga bröst 🙂 inget fel att lägga ut sådana bilder som denna. jag säger bara snyggt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *