Har fått en hel del kommentarer om vad mina vänners bloggar är. Så ja, vi kan ju börja med min bästis Annie!

Annie Von Lindblad. IT-tjejen som bloggar om sitt liv som nyfylld 18 åring, restylane, och galna utekvällar, mode. Ja allt!. Även nybliven singel, därför är hon lite extracrazy just nu! Hon har en blogg som jag faktiskt fastnat för. Hon bloggar om allt en tjej vill läsa om! Även min bästis 😉

annies.myshowroom.se/

Och så får vi ju inte glömma Sebastian Krantz. Fan jag har verkligen fastat för den här killen. Så sjukt lättsam och trevlig och har en väldigt skön personlighet. Och så sjunger han som en gud. Han håller på att jobba upp sig med bloggen nu. Och jag tycker att det går bättre och bättre för varje dag som går 🙂

sebastiankrantz.myshowroom.se/

Posted in: Livsstil
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *